Hiç mama vermedin miKizlar ben mememi sıkınca sut akmiyor. Sizin de oyle mi. Bebek emiyor, kakasini yapiyor ve huzurlu uyuyor. Ac bebek boyle olur mu.
Insallah canim hic korkma. Benim suyum geldi ne bebek asagiya inmisti ne aciklik vardi ne de sancim vardi. Bekledik sanci olmayinca suni verildi ve sanci cekerken bebek asagi indi, acilma oldu. Suni sancidan hic korkma dua et ve sevdiklerine ettir. Ben suni sanciyla boyle kolay dogurdum kendi sancim olsa herhalde 5 dk da dogururdum diyorum. Ama sen dogum sonrasina da odaklan :) Dikisim az olacak hemen iyileseck hic sancim olmayacak de :) Rabbim yar ve yardimcin olsun. Yarin sabaha minigin kucaginda olsun ins.
Aynen canım baskı ve batma oluyo yine bir ara geçmişti büyüğede çıkmıştım çok hersey normale dönmüştüCanım bende de hemoroid oldu doğumdan sonra,kabız olma sakın.baskı ve oturken batma olabiliyor
Canım hayırlısı ne ise o olsun..allah en doğrusunu senin için bilir merak etme..
Ama eğer yumuşama varsa normal yolla dogurursun..benimde öyleydi.. Cuma günü rahmin yumuşamış açılman var dedi ki sancim falan yoktu pazar doğum yaptım..
İnşallah seninde o şekilde olur..
Canimm benide carsamba cagirdi artik son dedi ..sabah 8.30 gidiyorum suniyii deneyecek sonrasiii ALLAH KERIMM
:) zor sezeryan daha zordur o yuzden dayanmamiz lazim :))şöyle asagida bi kalp atisi seklinde hafif hafif sizilar var. Yatsam geciyo ama sureklide yatamiyoruz ki
bende avent kalkan var.onu kullaniyorum iyi de oluyor. Bulandan Allah razi olsunama gogus ucunu sevmedi oglum o yuzden hic kullanmiyorum
her emmeden sonra muhakkak hickiriyoruzkocam cok panikliyor bu duruma en son netten arastir da icin.rahat etsin dedim oyle anladi normal bisey oldugunu
papatya cayi ile yikamayi duymamistim deniyeyim bi. Ben baticon kullaniyorum rahatlatsin diye
40 miiiiiiiiii poofffffff fena cok fena
annem dun gitti ufak.tefek isler bana kaldi
sezeryan olanlar nasil dayaniyor acaba ya
ahaaa benim konuuummm
bu arada cenemin altinda ki meshur mor leke
Dogumdan sonra acildi
cok mesudum
Biraz doktoruna kalmis durum gibi gozukuyor, ama zorunlu diyecektir..Aynen öyle canım işte benimde korkum o, etraftan hep diyolar 5 kilo doğurdum ben falan ama ben Doğuramam demekki doktor kaç kere baktı söyledi ve ablamda en yakın örneği gördüğümüz için, ailem annem ablam kesinlikle düşün hepsi normal yaptı ama bana sezeryan ol sakın bekleme diyip duruyorlar ..
Anlamayan bilmeyen de bekle diyo işte ..
Eşimde beklemeyelim diyo zaten yarın dicem doktora, suni yi kabul etmicem, sezeryan için gün vericek kesin bu hafta içi, benim kafama taklan soru, şimdi ben zorunlu sezeryan mı, keyfi sezeryan mı olucam ki, aralarında 3000 lira fark var çünkü, yarın sorucam dr
Biraz doktoruna kalmis durum gibi gozukuyor, ama zorunlu diyecektir..
Ay çok mutsuzum ne çok sevinmistim çok catlagm yok diyeBenim 4 tane bile yooktu çatlak bir tane bile yoktu ufacik Karnım vardi doğurdum 10 gun sonra 4 tane cekirdek büyüklüğünde gördüm göbek deliginin altinda
Ne çay koyması yaa ay sende ben gibi valla biri gelince yok ypmicam diyorum ama kalkiyorum yine sonra pert . bugün bnm oglan da çok mızmız saat birden beri mememde duruyo yanı tam uyudu diyorum koyuyorum beşiğe başlıyor ağlamaya yaaa beynim zonkluyohuzurunmeraklisi iste guc bela dayaniliyor...16.gunum bugun daa iyiyim ama ara ara dikisler sizliyo...gelen giden bitmiyo..kv is yapamiyo..bugun tum gun hatta hala daa bebis kucahimda memede..komsu gelmis yasli epey..az dinleniim dedim o ara o geldi cay koy diyo kv...evi supurdum bide..pert oldum...ay 40 gun kimseyi kabul etmicen aslinda en iyisi.cok yorgunum
Kafam cok karısık hiç karar verebilecek durumda degılım yine 5 km yol yürüdüm belki bi umut kendi gelir dıye beklıyorm.. canım cevremdekiler suni alma deyip duruyor. Ben 40. Haftadayım günüm doldu..
Eger sez olacaksan bekle acılma yumusama yoksa hiç suniye girişme derim..
Göğüs kalkanı kullananlar memnun musunuz acıyı geçiriyor mu gerçekten? Silikon göğüs ucu kullandm ama daha çok canım yandı sağmaya çalıştım yine daha çok canım yandı ama normal emzirirken de her sefernde ağlayarak veryorm bi de sütekli memede kalmak istiyor kafayı yicem son çare göğüs kalkanı kaldı denemediğim
sessizyazar çok teşekkür ederim Can'ım, doktoruna güveniyorum, eğer sezeryancı olsa ki önceki doktorum taa 5.ayda bu Bebek iri Bebek olucak sezeryan yaparız diyodu, sonra doktoru değiştirince işte şimdiki doktorum da hep iri Bebek ama 4 kiloya kadar bekleriz en fazla 4.200 E kadar bekleriz sonra ben seçimi sana bırakırım demişti hala öyle diyo ..
Hiç doğum belirtim yok, beklemek çok zor böyle durumda
Bir de kilosu fazla ama dediğin gibi bu ultrason ölçüsü, daha fazla da çıkabilir kilosu Dedi dr ki öyle görünüyo diyip duruyo, inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım bende oğlumu
İnşallah canim benim. Ama uzme canını. Sonuçta kucağında olacak onu dusun :) bu çok güzelbenim doktor fazla çıkar bile demedi. ben hep daha az bekledim ama masallah ogluma :)
Olsun hayırlısı neyse o olsun saglikla kavuşun inşallahKızlar sanırım yrn sezeryan olacam. Bgn emin olmak için devlet hastanesinde de. Muayene oldum hmn yatış yaptılar çok korktum panikledim bebeğin suyu az neye uğradımı şaşırdım. Ağlamaktan yoruldum resmen. Tekrar kendi Dr geldim şimdi saat belirlicez. Dua edin çok paniğim bn şuan stres yaptım notmal doğuma şartlanmıştım
Bende aynen sevinmistim ama catlamisim dogumda mi oldu acaba bilmiyorum ama zaten heryerimde catlak vardi göbekde Leopar gibi olmadi ya onada şükür nstde neleri gördüm bunada şükür .Ay çok mutsuzum ne çok sevinmistim çok catlagm yok diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?