2016 Şubat Anneleri

huzurunmeraklisi iste guc bela dayaniliyor...16.gunum bugun daa iyiyim ama ara ara dikisler sizliyo...gelen giden bitmiyo..kv is yapamiyo..bugun tum gun hatta hala daa bebis kucahimda memede..komsu gelmis yasli epey..az dinleniim dedim o ara o geldi cay koy diyo kv...evi supurdum bide..pert oldum...ay 40 gun kimseyi kabul etmicen aslinda en iyisi.cok yorgunum

Kizlar ben mememi sıkınca sut akmiyor. Sizin de oyle mi. Bebek emiyor, kakasini yapiyor ve huzurlu uyuyor. Ac bebek boyle olur mu.
Hiç mama vermedin mi
Zaten bişey anlamadım ben bu meme süt işinden
Sütün olsa sıktığında fıst diye şırınga vari fışkırır ince

Ama mama vermiyorsan demekki bebek emiyo

Ayyy insallah Allah razı olsunn..
Cok duygusal anlar yasıyorum zaten.. Çok saol kuzum güç verdin..

Göğüs kalkanı kullananlar memnun musunuz acıyı geçiriyor mu gerçekten? Silikon göğüs ucu kullandm ama daha çok canım yandı sağmaya çalıştım yine daha çok canım yandı ama normal emzirirken de her sefernde ağlayarak veryorm bi de sütekli memede kalmak istiyor kafayı yicem son çare göğüs kalkanı kaldı denemediğim

Canım bende de hemoroid oldu doğumdan sonra,kabız olma sakın.baskı ve oturken batma olabiliyor
Aynen canım baskı ve batma oluyo yine bir ara geçmişti büyüğede çıkmıştım çok hersey normale dönmüştü
Birden bu akıntıyı gördüm bol miktarda korktum
Sendede oldumu akıntı

İnşallaaahhhh canım baya yürüdüm bugun bakalım gece bi aksiyon olacak mı

Canimm benide carsamba cagirdi artik son dedi ..sabah 8.30 gidiyorum suniyii deneyecek sonrasiii ALLAH KERIMM

Ahh akıbetimiz hayırlı olsun insallah :)
Senin için de dua edicem kuzum ikimizde kolaylıkla doğuralım kuzularımızı kucagımıza alalım inşallahhhhh güzel düşün.. Burası çok büyük destek hepinizden Allah razı olsun canlarım..

:) zor sezeryan daha zordur o yuzden dayanmamiz lazim :))

Biraz doktoruna kalmis durum gibi gozukuyor, ama zorunlu diyecektir..

Arkadaşlar fırsat bulup bir türlü giremedim, hala da kendime gelmiş sayılmam.. Benim için zorlu bir doğum oldu. Cuma günü öğlen 12 de yatışım yapıldı. Normalde su nişan hiç bi belirti yoktu doktor da en fazla 41+1 beklemişti. Ben normal istediğim için açılmam var mı bakıldı 1 cm di. Ve bebek doğum kanalına inmemişti. Suni sancı takıldı belki sancıyla iner ihtimali vardı. Saat 1 de yani 1 saat sonra 3cm oldu gece 12 kadar da aynı kaldı ve ben hiç sancı cekmedim şakalaşıldı sancı bile işe yaramıyo gelmiyo bebek diye sonra doktorum muayeneye geldi doğum yeni başlıyo sabaha gelir dedi açılma hala 3cm ama. Dr gitti benim 2dk gelen sancılarım olmaya başladı hafiften şiddetliye Allahım dayanılmazdı kılımı kıpırdatamıyordum dr geldi sancına az ama sen cok acı cekıyosun dedi. Sancı sırasında ıkınamayacagım gercekti ve 3cm ken o halde olunca, bebegım dogsun acım dinsin artık istedim sezeryana karar verdim. Cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 01.00 da Spnial oldum mükemmel bi rahatlık yaşadım o acılar gidince bebegime de kavuştum :) Çok çok başka birşey bu duygu onunla bende doğdum farklı bir ben.. Kerem bey çok memeci sezeryan olmama ragmen hamileyken gelen kolostrumum vardı mememden 1sn ayrılsa meme arıyor mememde olunca 1 saat dursa da 1 memede dinlenip emiyor süt yetmiyor diye düşünüp hastanede mama verdirdik. Dinlenmeme fırsat vermiyo emzikte hemsire önermedi sonra o da anlamış eldivenin içine pamuk koymuş 4 saat kaldı onunla eve söbo Dün eve dönüşüm gerçekleşti fakat maf oldu uçları. Halide aynıydı mama takviyeli devam ediyoruz emmeye. Hemsire 20 25 cc yeter dedi evolvia önerdi.. Gerçektende 30cc olsa biraz kusuyor.uçları çok kötü ne kadar geliyodur sütüm diye sağdım ama fazla yapamadım ağladığından 20 cc cıktı lakır lakır içip uyudu yavrum bugun bayagı sütüm arttı kızlar ama göğüslerim çok kötü sağınca acımıyo ama sagarsam mememi unutucak diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bu konuda

Biraz doktoruna kalmis durum gibi gozukuyor, ama zorunlu diyecektir..

En başından beri normal istediğimi biliyor ve doktorum da normal olucak inşallah diyip duruyodu, bu saatten sonra bana seçenek sunuyosa sezeryanı tercih edelim diyosa Bencede zorunlu gibi ama bakalım yarın ne dicek

baby23 canım Rabbim yardım etsin. Ben günüm dolunca oğlum kanala girmeyince 40+3 de sezeryan oldum. Oğlum kilolu bir bebekti ve benim catim musait değildi. Doktorum normal olmasini benden daha çok istiyor gibiydi. Ama olmadı... Sezeryab icin hastabeye gittigimde ne olur olmaz diye alt muayene bile yapti. Sonuc hicbir belirti yoktu. Doğum sonunda oğlum beklediğimizden daha kilolu doğdu ki hep geriden gelen bir bebekti 36. Haftaya kadar. Velhasıl normal olsa çok güz olurdu. O ağrıyı yaşamayı gerçekten çok iaterdim. Ama olmadı canım. Ve oğlum doğunca Doktorumda ben de iyi ki sezeryan olmuş dedik.. Yoksa yirtilmam çok olurdu, vakum olayını yaşamak zorunda kalabilirdim vs vs... Nasip bu işler. Çok diretmemek gerekli sanırım doktoruna guveniyorsan...

Ne çay koyması yaa ay sende ben gibi valla biri gelince yok ypmicam diyorum ama kalkiyorum yine sonra pert . bugün bnm oglan da çok mızmız saat birden beri mememde duruyo yanı tam uyudu diyorum koyuyorum beşiğe başlıyor ağlamaya yaaa beynim zonkluyo

Canim ananas ve hurma ye. Birde papatya cayi ic. Eger nisanin gelmediyse esinle iliskiyede gir. Artik zamanin gelmis, gelir bebisin Allah in izniyle :)

sessizyazar çok teşekkür ederim Can'ım, doktoruna güveniyorum, eğer sezeryancı olsa ki önceki doktorum taa 5.ayda bu Bebek iri Bebek olucak sezeryan yaparız diyodu, sonra doktoru değiştirince işte şimdiki doktorum da hep iri Bebek ama 4 kiloya kadar bekleriz en fazla 4.200 E kadar bekleriz sonra ben seçimi sana bırakırım demişti hala öyle diyo ..
Hiç doğum belirtim yok, beklemek çok zor böyle durumda
Bir de kilosu fazla ama dediğin gibi bu ultrason ölçüsü, daha fazla da çıkabilir kilosu Dedi dr ki öyle görünüyo diyip duruyo, inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım bende oğlumu

Canim.ben faydasini gordum. Ilk 5gun aglayarak veriyordum ve emzirmek istemiyorsum.resmen. simdi rahatim.baya cok sukur

İnşallah canim benim. Ama uzme canını. Sonuçta kucağında olacak onu dusun :) bu çok güzel benim doktor fazla çıkar bile demedi. ben hep daha az bekledim ama masallah ogluma :)

İnşallah canim benim. Ama uzme canını. Sonuçta kucağında olacak onu dusun :) bu çok güzel benim doktor fazla çıkar bile demedi. ben hep daha az bekledim ama masallah ogluma :)

Tek üzüntüm bu kadar istekli olmama rağmen normal yapamicak olmam ve bunun nedeninin oğlumun kilosu olması ..
Sağlık olsun napalım aynen dediğin gibi nolursa odun kucağımda olucak Nasıl olsa Nasıl gelirse gelsin napim :)) çok teşekkürler ..

Olsun hayırlısı neyse o olsun saglikla kavuşun inşallah

Ay çok mutsuzum ne çok sevinmistim çok catlagm yok diye (
Bende aynen sevinmistim ama catlamisim dogumda mi oldu acaba bilmiyorum ama zaten heryerimde catlak vardi göbekde Leopar gibi olmadi ya onada şükür nstde neleri gördüm bunada şükür .
Komşum dogumdan sonra bi krem kullanmis geçmiş ama ben almicam krem filan zaten genclikten var

Bugün hepatit b 2. doz aşımızı olduk. Bakalım ateş olıcak mı ?İnşallah olmadan atlatırız. ☺ Benim yaramaz oğlum gezerken çok güzel uyuyuo ama geceleri uyumamak için herşeyi yapıo. 40 ından sonra tersine döner diolar. Geceleri uyur gündüz uyanık olur diolar. 40 ını bekliyorum. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…