- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
Ay kremin adı ne acaba ama bn geçmediğini duymuştum eğer gerçekten geçiyorsa alım de sureyim barı sinirim bozuldu . aynen nst de gorduklermden snra sukrediyorun tabi de üzüldüm yanıOlsun hayırlısı neyse o olsun saglikla kavuşun inşallah
Bende aynen sevinmistim ama catlamisim dogumda mi oldu acaba bilmiyorum ama zaten heryerimde catlak vardi göbekde Leopar gibi olmadi ya onada şükür nstde neleri gördüm bunada şükür .
Komşum dogumdan sonra bi krem kullanmis geçmiş ama ben almicam krem filan zaten genclikten var
Canim bebisin kaç günlük 2. doz ne zaman yapılıyorBugün hepatit b 2. doz aşımızı olduk. Bakalım ateş olıcak mı ?İnşallah olmadan atlatırız. ☺ Benim yaramaz oğlum gezerken çok güzel uyuyuo ama geceleri uyumamak için herşeyi yapıo. 40 ından sonra tersine döner diolar. Geceleri uyur gündüz uyanık olur diolar. 40 ını bekliyorum. ☺
Gözün aydın canım Allah saglıklı hayırlı ömürler versin.Arkadaşlar fırsat bulup bir türlü giremedim, hala da kendime gelmiş sayılmam.. Benim için zorlu bir doğum oldu. Cuma günü öğlen 12 de yatışım yapıldı. Normalde su nişan hiç bi belirti yoktu doktor da en fazla 41+1 beklemişti. Ben normal istediğim için açılmam var mı bakıldı 1 cm di. Ve bebek doğum kanalına inmemişti. Suni sancı takıldı belki sancıyla iner ihtimali vardı. Saat 1 de yani 1 saat sonra 3cm oldu gece 12 kadar da aynı kaldı ve ben hiç sancı cekmedim şakalaşıldı sancı bile işe yaramıyo gelmiyo bebek diye sonra doktorum muayeneye geldi doğum yeni başlıyo sabaha gelir dedi açılma hala 3cm ama. Dr gitti benim 2dk gelen sancılarım olmaya başladı hafiften şiddetliye Allahım dayanılmazdı kılımı kıpırdatamıyordum dr geldi sancına az ama sen cok acı cekıyosun dedi. Sancı sırasında ıkınamayacagım gercekti ve 3cm ken o halde olunca, bebegım dogsun acım dinsin artık istedim sezeryana karar verdim. Cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 01.00 da Spnial oldum mükemmel bi rahatlık yaşadım o acılar gidince bebegime de kavuştum :) Çok çok başka birşey bu duygu onunla bende doğdum farklı bir ben.. Kerem bey çok memeci sezeryan olmama ragmen hamileyken gelen kolostrumum vardı mememden 1sn ayrılsa meme arıyor mememde olunca 1 saat dursa da 1 memede dinlenip emiyor süt yetmiyor diye düşünüp hastanede mama verdirdik. Dinlenmeme fırsat vermiyo emzikte hemsire önermedi sonra o da anlamış eldivenin içine pamuk koymuş 4 saat kaldı onunla eve söbo Dün eve dönüşüm gerçekleşti fakat maf oldu uçları. Halide aynıydı mama takviyeli devam ediyoruz emmeye. Hemsire 20 25 cc yeter dedi evolvia önerdi.. Gerçektende 30cc olsa biraz kusuyor.uçları çok kötüne kadar geliyodur sütüm diye sağdım ama fazla yapamadım ağladığından 20 cc cıktı lakır lakır içip uyudu yavrum bugun bayagı sütüm arttı kızlar ama göğüslerim çok kötü sağınca acımıyo ama sagarsam mememi unutucak diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bu konuda
Kızlar sanırım yrn sezeryan olacam. Bgn emin olmak için devlet hastanesinde de. Muayene oldum hmn yatış yaptılar çok korktum panikledim bebeğin suyu az neye uğradımı şaşırdım. Ağlamaktan yoruldum resmen. Tekrar kendi Dr geldim şimdi saat belirlicez. Dua edin çok paniğim bn şuan stres yaptım notmal doğuma şartlanmıştım
Mrb bende haziran annesiyim inşallah allah bi avaz kurtarsın benim kızımda 2014 Şubat doğumlu kızıma 4500gr demişlerdi hatta doğum hanede bi kere daha bakıldı ordada 4800gr dendi ama 3910 gr doğdu tabi eksi artı oluyo banada doktor öyle görünüyo demişti endişelenme ben sezeryan olmuştum bu aradasessizyazar çok teşekkür ederim Can'ım, doktoruna güveniyorum, eğer sezeryancı olsa ki önceki doktorum taa 5.ayda bu Bebek iri Bebek olucak sezeryan yaparız diyodu, sonra doktoru değiştirince işte şimdiki doktorum da hep iri Bebek ama 4 kiloya kadar bekleriz en fazla 4.200 E kadar bekleriz sonra ben seçimi sana bırakırım demişti hala öyle diyo ..
Hiç doğum belirtim yok, beklemek çok zor böyle durumda
Bir de kilosu fazla ama dediğin gibi bu ultrason ölçüsü, daha fazla da çıkabilir kilosu Dedi dr ki öyle görünüyo diyip duruyo, inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım bende oğlumu
Arkadaşlar fırsat bulup bir türlü giremedim, hala da kendime gelmiş sayılmam.. Benim için zorlu bir doğum oldu. Cuma günü öğlen 12 de yatışım yapıldı. Normalde su nişan hiç bi belirti yoktu doktor da en fazla 41+1 beklemişti. Ben normal istediğim için açılmam var mı bakıldı 1 cm di. Ve bebek doğum kanalına inmemişti. Suni sancı takıldı belki sancıyla iner ihtimali vardı. Saat 1 de yani 1 saat sonra 3cm oldu gece 12 kadar da aynı kaldı ve ben hiç sancı cekmedim şakalaşıldı sancı bile işe yaramıyo gelmiyo bebek diye sonra doktorum muayeneye geldi doğum yeni başlıyo sabaha gelir dedi açılma hala 3cm ama. Dr gitti benim 2dk gelen sancılarım olmaya başladı hafiften şiddetliye Allahım dayanılmazdı kılımı kıpırdatamıyordum dr geldi sancına az ama sen cok acı cekıyosun dedi. Sancı sırasında ıkınamayacagım gercekti ve 3cm ken o halde olunca, bebegım dogsun acım dinsin artık istedim sezeryana karar verdim. Cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 01.00 da Spnial oldum mükemmel bi rahatlık yaşadım o acılar gidince bebegime de kavuştum :) Çok çok başka birşey bu duygu onunla bende doğdum farklı bir ben.. Kerem bey çok memeci sezeryan olmama ragmen hamileyken gelen kolostrumum vardı mememden 1sn ayrılsa meme arıyor mememde olunca 1 saat dursa da 1 memede dinlenip emiyor süt yetmiyor diye düşünüp hastanede mama verdirdik. Dinlenmeme fırsat vermiyo emzikte hemsire önermedi sonra o da anlamış eldivenin içine pamuk koymuş 4 saat kaldı onunla eve söbo Dün eve dönüşüm gerçekleşti fakat maf oldu uçları. Halide aynıydı mama takviyeli devam ediyoruz emmeye. Hemsire 20 25 cc yeter dedi evolvia önerdi.. Gerçektende 30cc olsa biraz kusuyor.uçları çok kötüne kadar geliyodur sütüm diye sağdım ama fazla yapamadım ağladığından 20 cc cıktı lakır lakır içip uyudu yavrum bugun bayagı sütüm arttı kızlar ama göğüslerim çok kötü sağınca acımıyo ama sagarsam mememi unutucak diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bu konuda
Canim bebisin kaç günlük 2. doz ne zaman yapılıyor
Arkadaşlar sabah çok üşüdüm odanın sıcaklığı iyi olmasına rağmen titriyordum yatağın içinde hala bir üşüme var halbuki hep sıcak gelirdi çok terlerdim şimdide tam tersi üşüyorum
Bende dua ediyorum canimm son 36 saat meleklerimiz gelselerde suniye gerek kalmasaİnşallaaahhhh canım baya yürüdüm bugun bakalım gece bi aksiyon olacak mı
Ahh akıbetimiz hayırlı olsun insallah :)
Senin için de dua edicem kuzum ikimizde kolaylıkla doğuralım kuzularımızı kucagımıza alalım inşallahhhhh güzel düşün.. Burası çok büyük destek hepinizden Allah razı olsun canlarım..
Hayir canim 2.benim. ilk dogumumu da ayni doktorum yaptirdi ve yine dikissiz oldu 6 sene once bende doktorumu hic birakmadim sukur bunda da olmadi. Dogumlarim da hep suni sanciyla oldu cok zor oldu ama Allahimyardim etti cok sukur sonu guzel oldu.Peki senin ilk dogumun mu?
Cnm benim çok teşekkür ederim. Aynen hakkıöızda hayırlısı sağlıkla gelsin oğlum inşCanımm üzülme, bebeğine sağlıkla kavuş da gerisi önemli değil.. Hakkımzda hayırlısı olsun sezaryen olman suan daha hayırlı hc uzulme. Hatamız normale cok şartlanmak malesef.. Duamdasn Can'ım
Evet canim yapmistim dikissiz olmus bu zamanda zor ya arkadas sordu ona yazdim. Amin canim cok sagol. Allah butun yavrularimiza saglik versin.Canim sen dogurmamusmiydin, ohh masallah kuzuya, Allah anali babali buyutsunn.. dikissiz atlatmissin ama ikinci dogumun dimi? Helal olsun doktora kolaya kacmamis
Yarın bebek görmeye gelecek sorarım buyuk ihtimal ismini hatirlamaz .Ay kremin adı ne acaba ama bn geçmediğini duymuştum eğer gerçekten geçiyorsa alım de sureyim barı sinirim bozuldu . aynen nst de gorduklermden snra sukrediyorun tabi de üzüldüm yanı
ben de degistiriyorum canim hemen,hatta bazen degistiriyorum bi daha yapiyo ardina bol bol 1 numara bezim var nasilsa bebisin rahati daha onemli
Kalan bezlerimizi sayarak hesapladım, 10. Gün 88tane kullanmışız. Bunun yaklaşık 10tanesi değişirken beze işemesi sonucu ıskartaya ayırdıklarımCanım bugün 14 günümüz bitti. Evvelsi gün yani 12. Gün 2. Pakete geçtik. 80 lik paket bitti canım. Ne yapalım o popolar çok degerliBen sadece çişi az yapmışsa degiştirmiyorum çişi çok yaptıysa degiştiriyorum. kaka az olsa bile degiştiriyorum.
Son değil ilk çaren olmalıydı canımGöğüs kalkanı kullananlar memnun musunuz acıyı geçiriyor mu gerçekten? Silikon göğüs ucu kullandm ama daha çok canım yandı sağmaya çalıştım yine daha çok canım yandı ama normal emzirirken de her sefernde ağlayarak veryorm bi de sütekli memede kalmak istiyor kafayı yicem son çare göğüs kalkanı kaldı denemediğim
Hem geçmiş olsjn hem gözün aydın :) her bebek farklı canım ben hem biberon veriyorum hem göğsümü emiyor. Reddetmedi şuan ama benm bebiş çok hırslı emme konusunda. O yüzden tembellik etmiyor.Arkadaşlar fırsat bulup bir türlü giremedim, hala da kendime gelmiş sayılmam.. Benim için zorlu bir doğum oldu. Cuma günü öğlen 12 de yatışım yapıldı. Normalde su nişan hiç bi belirti yoktu doktor da en fazla 41+1 beklemişti. Ben normal istediğim için açılmam var mı bakıldı 1 cm di. Ve bebek doğum kanalına inmemişti. Suni sancı takıldı belki sancıyla iner ihtimali vardı. Saat 1 de yani 1 saat sonra 3cm oldu gece 12 kadar da aynı kaldı ve ben hiç sancı cekmedim şakalaşıldı sancı bile işe yaramıyo gelmiyo bebek diye sonra doktorum muayeneye geldi doğum yeni başlıyo sabaha gelir dedi açılma hala 3cm ama. Dr gitti benim 2dk gelen sancılarım olmaya başladı hafiften şiddetliye Allahım dayanılmazdı kılımı kıpırdatamıyordum dr geldi sancına az ama sen cok acı cekıyosun dedi. Sancı sırasında ıkınamayacagım gercekti ve 3cm ken o halde olunca, bebegım dogsun acım dinsin artık istedim sezeryana karar verdim. Cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 01.00 da Spnial oldum mükemmel bi rahatlık yaşadım o acılar gidince bebegime de kavuştum :) Çok çok başka birşey bu duygu onunla bende doğdum farklı bir ben.. Kerem bey çok memeci sezeryan olmama ragmen hamileyken gelen kolostrumum vardı mememden 1sn ayrılsa meme arıyor mememde olunca 1 saat dursa da 1 memede dinlenip emiyor süt yetmiyor diye düşünüp hastanede mama verdirdik. Dinlenmeme fırsat vermiyo emzikte hemsire önermedi sonra o da anlamış eldivenin içine pamuk koymuş 4 saat kaldı onunla eve söbo Dün eve dönüşüm gerçekleşti fakat maf oldu uçları. Halide aynıydı mama takviyeli devam ediyoruz emmeye. Hemsire 20 25 cc yeter dedi evolvia önerdi.. Gerçektende 30cc olsa biraz kusuyor.uçları çok kötüne kadar geliyodur sütüm diye sağdım ama fazla yapamadım ağladığından 20 cc cıktı lakır lakır içip uyudu yavrum bugun bayagı sütüm arttı kızlar ama göğüslerim çok kötü sağınca acımıyo ama sagarsam mememi unutucak diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bu konuda
Tozu da olur canımKizlar bu kimyon çayı mi ne vardı ya kendime ypp iccem de toz kimyonla olur dimi ay kmyonu da hiç sevmem .(
Cnm biz 1 ayda 2 büyük paketi devirdik 200 oluyor yani..3.gecicez bugün tam 1 ayligiz.birde bende chicco aldım kalkan delikli iyi iş çıkarttı bende de tavsiye kızlar.Kalan bezlerimizi sayarak hesapladım, 10. Gün 88tane kullanmışız. Bunun yaklaşık 10tanesi değişirken beze işemesi sonucu ıskartaya ayırdıklarım
Arkadaşım 1numaradan 200tane kullandım demişti. Bende ona göre almıştımbakalım belki düzene girer alt açma işlerimiz. Şimdi uyandırmak için bile alt açtığımız için millete batıyor sanki onların parasına yapıyoruz :)
Son değil ilk çaren olmalıydı canımchicco nun kalkanı tek başlıklı delikli, avnetin iki kapağı varmış biri kapalı diğeri delikli. Chicco daha uygun onun alabilirsin denemeye. Ama bence çok memnun kalacağın için denemeye değil kullanmaya almış olacaksın
Bir saat takmadım bugün resmen uçlarım acıyor
Hem geçmiş olsjn hem gözün aydın :) her bebek farklı canım ben hem biberon veriyorum hem göğsümü emiyor. Reddetmedi şuan ama benm bebiş çok hırslı emme konusunda. O yüzden tembellik etmiyor.
Tozu da olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?