2016 Şubat Anneleri

Ay kremin adı ne acaba ama bn geçmediğini duymuştum eğer gerçekten geçiyorsa alım de sureyim barı sinirim bozuldu . aynen nst de gorduklermden snra sukrediyorun tabi de üzüldüm yanı

Canim bebisin kaç günlük 2. doz ne zaman yapılıyor

Gözün aydın canım Allah saglıklı hayırlı ömürler versin.
Gögüs yaraları maalesefki emzirmezsen geçmiyor canım. Bir emzirme saatinde sagıp versen bile diğer emzirme saatinde agzına vermelisin. Gögüs kalkanı çok iyi geliyor. Nemli ve kuru arası bir kıvamda kalıyor. Ve yavaş yavaş iyileşiyor. Allah yardımcın olsun burada birçok kişinindr hala yara. Ama inş kısa zamanda iyileşecegiz. bu günler geçecek.

Canımm üzülme, bebeğine sağlıkla kavuş da gerisi önemli değil.. Hakkımzda hayırlısı olsun sezaryen olman suan daha hayırlı hc uzulme. Hatamız normale cok şartlanmak malesef.. Duamdasn Can'ım

Mrb bende haziran annesiyim inşallah allah bi avaz kurtarsın benim kızımda 2014 Şubat doğumlu kızıma 4500gr demişlerdi hatta doğum hanede bi kere daha bakıldı ordada 4800gr dendi ama 3910 gr doğdu tabi eksi artı oluyo banada doktor öyle görünüyo demişti endişelenme ben sezeryan olmuştum bu arada

Aynı benim durumum ve sonuc sezaryen diyorsun umarım ben dayanırım o sancıya .. Gözünüz aydın canım uzun ömürlü sağlıklı analı babalı olsun insallah

Arkadaşlar sabah çok üşüdüm odanın sıcaklığı iyi olmasına rağmen titriyordum yatağın içinde hala bir üşüme var halbuki hep sıcak gelirdi çok terlerdim şimdide tam tersi üşüyorum

Arada bende donuyorum sanki. Halbuki ewin içi 23 derece. Ama nedense üşüyom. Üstüme bişi alıp azcık yatıyorum.yarım saat kadar öle kendime geliom. Ateşim mi çıktı die baktım bi kere ateşime normaldi. O yüzden aklıma tek gelen kansızlığım yüzünden oluyo diorum.

Bende dua ediyorum canimm son 36 saat meleklerimiz gelselerde suniye gerek kalmasa

Peki senin ilk dogumun mu?
Hayir canim 2.benim. ilk dogumumu da ayni doktorum yaptirdi ve yine dikissiz oldu 6 sene once bende doktorumu hic birakmadim sukur bunda da olmadi. Dogumlarim da hep suni sanciyla oldu cok zor oldu ama Allahimyardim etti cok sukur sonu guzel oldu.

Canımm üzülme, bebeğine sağlıkla kavuş da gerisi önemli değil.. Hakkımzda hayırlısı olsun sezaryen olman suan daha hayırlı hc uzulme. Hatamız normale cok şartlanmak malesef.. Duamdasn Can'ım
Cnm benim çok teşekkür ederim. Aynen hakkıöızda hayırlısı sağlıkla gelsin oğlum inş

Canim sen dogurmamusmiydin, ohh masallah kuzuya, Allah anali babali buyutsunn.. dikissiz atlatmissin ama ikinci dogumun dimi? Helal olsun doktora kolaya kacmamis
Evet canim yapmistim dikissiz olmus bu zamanda zor ya arkadas sordu ona yazdim. Amin canim cok sagol. Allah butun yavrularimiza saglik versin.

Ay kremin adı ne acaba ama bn geçmediğini duymuştum eğer gerçekten geçiyorsa alım de sureyim barı sinirim bozuldu . aynen nst de gorduklermden snra sukrediyorun tabi de üzüldüm yanı
Yarın bebek görmeye gelecek sorarım buyuk ihtimal ismini hatirlamaz .
Internette yada doktoruna sorarsinn kontrolun varsa bende yarin arkadaşa sorarim

ben de degistiriyorum canim hemen,hatta bazen degistiriyorum bi daha yapiyo ardina bol bol 1 numara bezim var nasilsa bebisin rahati daha onemli

Kalan bezlerimizi sayarak hesapladım, 10. Gün 88tane kullanmışız. Bunun yaklaşık 10tanesi değişirken beze işemesi sonucu ıskartaya ayırdıklarım
Arkadaşım 1numaradan 200tane kullandım demişti. Bende ona göre almıştım bakalım belki düzene girer alt açma işlerimiz. Şimdi uyandırmak için bile alt açtığımız için millete batıyor sanki onların parasına yapıyoruz :)

Son değil ilk çaren olmalıydı canım chicco nun kalkanı tek başlıklı delikli, avnetin iki kapağı varmış biri kapalı diğeri delikli. Chicco daha uygun onun alabilirsin denemeye. Ama bence çok memnun kalacağın için denemeye değil kullanmaya almış olacaksın
Bir saat takmadım bugün resmen uçlarım acıyor

Hem geçmiş olsjn hem gözün aydın :) her bebek farklı canım ben hem biberon veriyorum hem göğsümü emiyor. Reddetmedi şuan ama benm bebiş çok hırslı emme konusunda. O yüzden tembellik etmiyor.

Kizlar bu kimyon çayı mi ne vardı ya kendime ypp iccem de toz kimyonla olur dimi ay kmyonu da hiç sevmem . (
Tozu da olur canım

Cnm biz 1 ayda 2 büyük paketi devirdik 200 oluyor yani..3.gecicez bugün tam 1 ayligiz.birde bende chicco aldım kalkan delikli iyi iş çıkarttı bende de tavsiye kızlar.

Devit kullanıyor musunuz su saglik ocaginin verdiklerini. Bugün sağlık ocağından verdiler. Burda ya da başka bir yerde bingildagi erken kapattığı için kullanım tavsiye edilmiyor diye okumuştum. Ebemizde bingildagin kapanmasına d yardım edecek dedi. Kafam karışti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…