Hadi insallah. .. bizi de unutma dualarinda...Galiba geliyo zeynebim :) sancilar 10 dk da bir lekelenme falan var. Gdiyoruz bakalim hastaneyw dua edin nolur yarim saatte bi cumle yazamadim oyy
Acaba dogru sikamiyor olabilir misin. Boyle geriye dogru memeni cek, yavasca ileri dogru getir ve nazik bir sekilde ucuna geldiginde elini hafif bastir. Ama bunu sütün dolu iken yap. Mutlaka gelicektir. Bir de kac gün oldu dogum yapali.. bebwk emerken serçe parmagini bebisin agzina sok bakalim süt agzinda var mi . Olmasa zaten acliktan kan sekeri falan duserdi. Ememezdi bile.Kizlar ben mememi sıkınca sut akmiyor. Sizin de oyle mi. Bebek emiyor, kakasini yapiyor ve huzurlu uyuyor. Ac bebek boyle olur mu.
Evet canim yapmistim dikissiz olmus bu zamanda zor ya arkadas sordu ona yazdim. Amin canim cok sagol. Allah butun yavrularimiza saglik versin.
Ay kizlar canim cikolata cekiyor kizima alerji yapar diye az yiyorum
Canim ben mandalina portakal falanda yemiyorum dikkat etmeye calisiyorum ama canim cok cekiyor yaYa ben yiyorumhiç aklıma alerji gelmedi
Aa niye ki? Ben bir kalıp çikolata yedim kaç gün üst üste...neden alerji yapsın?Canim ben mandalina portakal falanda yemiyorum dikkat etmeye calisiyorum ama canim cok cekiyor ya
Kimyon cayi yerine kofte yapip yesek olmuyomu, cayini dusunemiyorum, ben icemezdim heralde..Kizlar bu kimyon çayı mi ne vardı ya kendime ypp iccem de toz kimyonla olur dimi ay kmyonu da hiç sevmem .(
Dk dikkat et dedi alerji yapabilirmisAa niye ki? Ben bir kalıp çikolata yedim kaç gün üst üste...neden alerji yapsın?
Canim olmaz bisiy ama fazla da yeme doyumluk degil tadimlik)
Evet o sesler gaz olduguna isaret benim kizimda da oluyor ama normal tabiiYa oğlumun karnı acayip gurluyo bir duysanız sürekli bir gurultu var büyük adam gibi ödüm kopuyor bu gaz sancılarının sinyali değildir dimi? Rahatsızlık veriyo o ayrı ama ne bileyim anlamadım doktora göre normal ona göre herşey normal zaten
Canim yaptim. Sutum geldi ama damla seklinde. Boyle akmiyor sut. Annem sikinca fiskirirdi diyor. Yada kendiliginden akarmis. Benim sikinca damla damla geliyor.Bebek emince agzinda sut oluyor. Hatta agzinin kenarindan suzuluyor.Hadi insallah. .. bizi de unutma dualarinda...
Acaba dogru sikamiyor olabilir misin. Boyle geriye dogru memeni cek, yavasca ileri dogru getir ve nazik bir sekilde ucuna geldiginde elini hafif bastir. Ama bunu sütün dolu iken yap. Mutlaka gelicektir. Bir de kac gün oldu dogum yapali.. bebwk emerken serçe parmagini bebisin agzina sok bakalim süt agzinda var mi . Olmasa zaten acliktan kan sekeri falan duserdi. Ememezdi bile.
Hangi şehir ve hangi hastanede dogum yaptin. Doktorun adi nedir. Yol yakinken doktor mu degistirsem acaba.
Birde ek olarak ben sogan sarimsakta bolca koyardim yalan olurdu onun yarari, daha cok zarari dokunurdu yavrumaKimyon cayi yerine kofte yapip yesek olmuyomu, cayini dusunemiyorum, ben icemezdim heralde..
Canim valla ben de anlamadim. Benim damla seklinde cikiyor ama fiskirmiyor. İlla fiskirmasimi gerekiyor onu da bilmiyorum. Yada zamanlami oyle olacak. Bebek on gunluk daha.Hiç mama vermedin mi
Zaten bişey anlamadım ben bu meme süt işinden
Sütün olsa sıktığında fıst diye şırınga vari fışkırır ince
Ama mama vermiyorsan demekki bebek emiyo
Ya simdi nisbet yapar gibi olmasinda bebegim memeyi agzindan kacirinca sut yuzune boynuna fiskiriyor, mendil filan bulamazsak siril siklam oluyoruz.. Ama sende damla damla geliyorsa tam gelmemis henuz demektir, tavsiyem bol su ic, ben ne yedigime hic dikkat etmiyorum ama su sivi min 3-4 litre tuketiyorum, gece bir litre iciyorum zatenCanim yaptim. Sutum geldi ama damla seklinde. Boyle akmiyor sut. Annem sikinca fiskirirdi diyor. Yada kendiliginden akarmis. Benim sikinca damla damla geliyor.Bebek emince agzinda sut oluyor. Hatta agzinin kenarindan suzuluyor.
Sütün yağlıdır. Benim arkadaşımda sıkınca gelmiyordu .yağlı olduğu içinmiş ayrıca çok besleyici . Bebek doyuyordurCanim valla ben de anlamadim. Benim damla seklinde cikiyor ama fiskirmiyor. İlla fiskirmasimi gerekiyor onu da bilmiyorum. Yada zamanlami oyle olacak. Bebek on gunluk daha.
Amin canim.. Bizimde yaralarimiz iyilesti sayilir ama zor hos degil.. Yaaa bebekler buyusun ele avuca gelsin, yaz gelsin.. Sahile denize gidelimmm, atalim kendimizi serin sularaaa....Evet canim yapmistim dikissiz olmus bu zamanda zor ya arkadas sordu ona yazdim. Amin canim cok sagol. Allah butun yavrularimiza saglik versin.
Alerjimi yapiyomus ben hep yiyorum ama yaaaAy kizlar canim cikolata cekiyor kizima alerji yapar diye az yiyorum
Canim yediyseniz ve yapmamıdıysa sorun yok demektir vücuduna bak kızarıklık falan yoksa rahat olAlerjimi yapiyomus ben hep yiyorum ama yaaa
Ay bende hic bilmiyorum baska neler alerji yapar ki..Canim yediyseniz ve yapmamıdıysa sorun yok demektir vücuduna bak kızarıklık falan yoksa rahat ol
Kivi portakal mandalina çilek domates gibi yiyecekler meselaAy bende hic bilmiyorum baska neler alerji yapar ki..
Ooo. Pekiii hala aynı kilodan mı devam ediceksiniz? O arkadaşım 40ı çıkmadan bir üst numaraya geçmişti.Cnm biz 1 ayda 2 büyük paketi devirdik 200 oluyor yani..3.gecicez bugün tam 1 ayligiz.birde bende chicco aldım kalkan delikli iyi iş çıkarttı bende de tavsiye kızlar.
Ay kizlar canim cikolata cekiyor kizima alerji yapar diye az yiyorum
15ginden sonra kullan dedi bana da.Devit kullanıyor musunuz su saglik ocaginin verdiklerini. Bugün sağlık ocağından verdiler. Burda ya da başka bir yerde bingildagi erken kapattığı için kullanım tavsiye edilmiyor diye okumuştum. Ebemizde bingildagin kapanmasına d yardım edecek dedi. Kafam karışti.
Kimyon cayi yerine kofte yapip yesek olmuyomu, cayini dusunemiyorum, ben icemezdim heralde..
Fışkırması gerekmiyor zaten. Bende on gün oldum bu arada. Çok şükür sütüm yetiyor diye düşünüyorum. Besleyicidir veya değildir o kısmını bilemiyorum. Ama sütüm var. Var demek için fışkırtmaya da gerek yokCanim valla ben de anlamadim. Benim damla seklinde cikiyor ama fiskirmiyor. İlla fiskirmasimi gerekiyor onu da bilmiyorum. Yada zamanlami oyle olacak. Bebek on gunluk daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?