2016 Şubat Anneleri

Galiba geliyo zeynebim :) sancilar 10 dk da bir lekelenme falan var. Gdiyoruz bakalim hastaneyw dua edin nolur yarim saatte bi cumle yazamadim oyy
Hadi insallah. .. bizi de unutma dualarinda...

Kizlar ben mememi sıkınca sut akmiyor. Sizin de oyle mi. Bebek emiyor, kakasini yapiyor ve huzurlu uyuyor. Ac bebek boyle olur mu.
Acaba dogru sikamiyor olabilir misin. Boyle geriye dogru memeni cek, yavasca ileri dogru getir ve nazik bir sekilde ucuna geldiginde elini hafif bastir. Ama bunu sütün dolu iken yap. Mutlaka gelicektir. Bir de kac gün oldu dogum yapali.. bebwk emerken serçe parmagini bebisin agzina sok bakalim süt agzinda var mi . Olmasa zaten acliktan kan sekeri falan duserdi. Ememezdi bile.
Evet canim yapmistim dikissiz olmus bu zamanda zor ya arkadas sordu ona yazdim. Amin canim cok sagol. Allah butun yavrularimiza saglik versin.

Hangi şehir ve hangi hastanede dogum yaptin. Doktorun adi nedir. Yol yakinken doktor mu degistirsem acaba.

Ya oğlumun karnı acayip gurluyo bir duysanız sürekli bir gurultu var büyük adam gibi ödüm kopuyor bu gaz sancılarının sinyali değildir dimi? Rahatsızlık veriyo o ayrı ama ne bileyim anlamadım doktora göre normal ona göre herşey normal zaten

Evet o sesler gaz olduguna isaret benim kizimda da oluyor ama normal tabii

Canim yaptim. Sutum geldi ama damla seklinde. Boyle akmiyor sut. Annem sikinca fiskirirdi diyor. Yada kendiliginden akarmis. Benim sikinca damla damla geliyor.Bebek emince agzinda sut oluyor. Hatta agzinin kenarindan suzuluyor.

Hiç mama vermedin mi
Zaten bişey anlamadım ben bu meme süt işinden
Sütün olsa sıktığında fıst diye şırınga vari fışkırır ince

Ama mama vermiyorsan demekki bebek emiyo
Canim valla ben de anlamadim. Benim damla seklinde cikiyor ama fiskirmiyor. İlla fiskirmasimi gerekiyor onu da bilmiyorum. Yada zamanlami oyle olacak. Bebek on gunluk daha.

Canim yaptim. Sutum geldi ama damla seklinde. Boyle akmiyor sut. Annem sikinca fiskirirdi diyor. Yada kendiliginden akarmis. Benim sikinca damla damla geliyor.Bebek emince agzinda sut oluyor. Hatta agzinin kenarindan suzuluyor.
Ya simdi nisbet yapar gibi olmasinda bebegim memeyi agzindan kacirinca sut yuzune boynuna fiskiriyor, mendil filan bulamazsak siril siklam oluyoruz.. Ama sende damla damla geliyorsa tam gelmemis henuz demektir, tavsiyem bol su ic, ben ne yedigime hic dikkat etmiyorum ama su sivi min 3-4 litre tuketiyorum, gece bir litre iciyorum zaten

Canim valla ben de anlamadim. Benim damla seklinde cikiyor ama fiskirmiyor. İlla fiskirmasimi gerekiyor onu da bilmiyorum. Yada zamanlami oyle olacak. Bebek on gunluk daha.
Sütün yağlıdır. Benim arkadaşımda sıkınca gelmiyordu .yağlı olduğu içinmiş ayrıca çok besleyici . Bebek doyuyordur

Evet canim yapmistim dikissiz olmus bu zamanda zor ya arkadas sordu ona yazdim. Amin canim cok sagol. Allah butun yavrularimiza saglik versin.
Amin canim.. Bizimde yaralarimiz iyilesti sayilir ama zor hos degil.. Yaaa bebekler buyusun ele avuca gelsin, yaz gelsin.. Sahile denize gidelimmm, atalim kendimizi serin sularaaa....

Cnm biz 1 ayda 2 büyük paketi devirdik 200 oluyor yani..3.gecicez bugün tam 1 ayligiz.birde bende chicco aldım kalkan delikli iyi iş çıkarttı bende de tavsiye kızlar.
Ooo. Pekiii hala aynı kilodan mı devam ediceksiniz? O arkadaşım 40ı çıkmadan bir üst numaraya geçmişti.
Ay resmen milletin lafıyla kafaya taktığım şeye bak neyse ortalama olarak biraz fazla kullandığımı anladım.
Aman napayım uyandırmak için alt açıyorum, çişli ve soğumuş bezi kapak içim el vermiyor :)

Ay kizlar canim cikolata cekiyor kizima alerji yapar diye az yiyorum

Tamda ağzımdaki çikolatayı çiğnerken okudum. Alerji mi yaparmış?
dün bana alerji yapan fıstıktan yedim. Aklıma hiç gelmedi çocuğa da yapar mı diye. Hoş kendime alerji yaptığını sknradan hatırladım bıraktım.
Sadece gaz yapacak yiyecekleri yemiyorum.
Bir de sarılık diye yumurta yeme diyorlardı, sonunda soğuttular beni sabah yemiyeyim bari dedim
15ginden sonra kullan dedi bana da.
Bıngıldak işini bilmiyordum. Erken kapanması sıkıntımıymış ki?

Kimyon cayi yerine kofte yapip yesek olmuyomu, cayini dusunemiyorum, ben icemezdim heralde..

Zaten düşünme berbat birşey:) Allah muhtaç etmesin.
Gazlı bebe anneleri her yemeğe katmalı diyorlar
Fışkırması gerekmiyor zaten. Bende on gün oldum bu arada. Çok şükür sütüm yetiyor diye düşünüyorum. Besleyicidir veya değildir o kısmını bilemiyorum. Ama sütüm var. Var demek için fışkırtmaya da gerek yok
Üzme kendini, göğüs ucundan bile farklılık gösterir.

Sağıp ne kadar sütün olduğunu da kontrol edebilirsin. Bir de bebeğin sarılığı var mı? Açıkıp ağlamıyor demişsin ya. Bizde sarılık var ve bizimki de meme için uyanmıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…