Arkadaşlar fırsat bulup bir türlü giremedim, hala da kendime gelmiş sayılmam.. Benim için zorlu bir doğum oldu. Cuma günü öğlen 12 de yatışım yapıldı. Normalde su nişan hiç bi belirti yoktu doktor da en fazla 41+1 beklemişti. Ben normal istediğim için açılmam var mı bakıldı 1 cm di. Ve bebek doğum kanalına inmemişti. Suni sancı takıldı belki sancıyla iner ihtimali vardı. Saat 1 de yani 1 saat sonra 3cm oldu gece 12 kadar da aynı kaldı ve ben hiç sancı cekmedim şakalaşıldı sancı bile işe yaramıyo gelmiyo bebek diye sonra doktorum muayeneye geldi doğum yeni başlıyo sabaha gelir dedi açılma hala 3cm ama. Dr gitti benim 2dk gelen sancılarım olmaya başladı hafiften şiddetliye Allahım dayanılmazdı kılımı kıpırdatamıyordum dr geldi sancına az ama sen cok acı cekıyosun dedi. Sancı sırasında ıkınamayacagım gercekti ve 3cm ken o halde olunca, bebegım dogsun acım dinsin artık istedim sezeryana karar verdim. Cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 01.00 da Spnial oldum mükemmel bi rahatlık yaşadım o acılar gidince bebegime de kavuştum :) Çok çok başka birşey bu duygu onunla bende doğdum farklı bir ben.. Kerem bey çok memeci sezeryan olmama ragmen hamileyken gelen kolostrumum vardı mememden 1sn ayrılsa meme arıyor mememde olunca 1 saat dursa da 1 memede dinlenip emiyor süt yetmiyor diye düşünüp hastanede mama verdirdik. Dinlenmeme fırsat vermiyo emzikte hemsire önermedi sonra o da anlamış eldivenin içine pamuk koymuş 4 saat kaldı onunla eve söbo Dün eve dönüşüm gerçekleşti fakat maf oldu uçları. Halide aynıydı mama takviyeli devam ediyoruz emmeye. Hemsire 20 25 cc yeter dedi evolvia önerdi.. Gerçektende 30cc olsa biraz kusuyor.uçları çok kötü
ne kadar geliyodur sütüm diye sağdım ama fazla yapamadım ağladığından 20 cc cıktı lakır lakır içip uyudu yavrum
bugun bayagı sütüm arttı kızlar ama göğüslerim çok kötü sağınca acımıyo ama sagarsam mememi unutucak diye korkuyorum
sizce ne yapmalıyım bu konuda