2016 Şubat Anneleri

Canim valla ben de anlamadim. Benim damla seklinde cikiyor ama fiskirmiyor. İlla fiskirmasimi gerekiyor onu da bilmiyorum. Yada zamanlami oyle olacak. Bebek on gunluk daha.

Benimkide onbir günlük
İlk iki gün bir damla bile yoktu
Sonra sıkınca damla damla gelmeye başladı
Pes etmedim el pompası emzirme derken şuan ikinci sıkışımda fışkırıyor

Sanırım bu işin son adımı da, durduğu yerde akıp üst baş ıslatması

Benim eltime maşallah göğüs pedi dayanmıyodu

Bizde 25 gunlik olduk ama gogus pedi kullanacak kadar sutum olmadi hic

Artık sadece yavruma kavuşmak istiyorum orda öyle yatıyor sadece 2-3 dk görebiliyorum zaman durdu sanki çok canım aciyor

cordyceps hic takma fiskirmasina felan..milletin ki akabilir fiskirir onlara bakarsan moralin bozulur iyiden olan sutte gider.ilk bebekte cok takmistim bunu..cunku herkes aa birini emerken otekinden sut akmasi lazim car curt dedigi icin hep uzulyrdum..oysa oglum doyuyordu 26 ay emdi

Aynen oyle, bir de banyodan cikinca cesme gibi akma durumu oluyor evlere senlik ilk oldugunda sok gecirmistim

Kızlar bebeklerinizin doyduğunu nasl anlıyosunuz.. Sarılıktan 2gün hastanede yattık değerimiz 18.7den 7ye düştü taburcu olduk.. Sütüm de var öyleki göğüs pedi olduğu halde bazen üstüm sırılsıklam oluyo öyle akıyo süt.. Ama dün hastaneden çıktık bugün gene sararmış bu çocuk dedi kv görümce falan bende endişelendim.. Günde 2kez kakasını yapıyo bezi ağır oluyo Kendiliğindem 2saatte bir acıkıp uyanıyo en az 10dk emiyo.. Sürekli memede aranmıyo ama anlamadm gitti bu sarılık işini

Sezaryen olan arkadaşlar kaçıncı gün yere eğilebildiniz ve alaturka tuvalet kullanabildiniz.

Ya bence sununlada alakasi var belkide yapi olarak meme ucu deliklerimiz genistir, dar olanlarinki bu yuzden fiskirmiyordur.. Zaten sut yetmese bebek ortaligi yikar.. Anlamamak imkansiz gibi birsey..

Bizde 25 gunlik olduk ama gogus pedi kullanacak kadar sutum olmadi hic

İnşallah olucak bende çabalamaya devam ediyorum
Vazgeçme emzir ye iç

Aklıma türkan şorayın bi filmi geldi
Doğurduğu anda bebek çıkar çıkmaz iki göğsünden şelale gibi süt aktı elbise delincekti
Bende aklımda nasıl yer ettiyse o sahne
Acemilikten bi paket göğüs pediyle gittim hastaneye damla akmadı
Saf gibi kaldım kuru memeyle

Canim valla ben de anlamadim. Benim damla seklinde cikiyor ama fiskirmiyor. İlla fiskirmasimi gerekiyor onu da bilmiyorum. Yada zamanlami oyle olacak. Bebek on gunluk daha.
tamam sonuçta damla da olsa var. İnsallah bie gün fiskirir. Ama yogunsa fiskirmaya bilir. Bol su ic dene bakalim ne olacak?

Artık sadece yavruma kavuşmak istiyorum orda öyle yatıyor sadece 2-3 dk görebiliyorum zaman durdu sanki çok canım aciyor
insallah cnm..

ay bu iyiydi iste

Canım hayırlı olsun doğumun zor olsada neyseki bebişe kavuştun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…