2016 Şubat Anneleri

Kizlar ya bi soruumm var
bizim oglan iki defa sulu kaka yapti bugün ishal mi
ve ne yapmalıyım ??

Zeynebm12 de normal yolla kendi sancsi ile dogdu ama cigerlerindeki suyu atamamis su an yogun bakmda 72 saat kalacak dua edin ne olur kucagima bilw alamadim yarin onsuz nasil ckarim

Oyy canım korma bişey olmaz Allahın izniyle meleğine
Allahım yardımcınız olsun bol bol duada bulun bitanem
Rabbim en kısa sürede sağ sağlim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Dün kv geldiklerinde Sigarayı balkonda içebilirsin dedim..bugun Akşam eve bi geldim ev duman altı suan yatak odama kadar koku gelıyor mutfakta içmeye karar vermiş bile coktan hanımefendi çıldırıcam zaten kafam atık delirmemek elde değil ya.. Bana sen kimsin tavrı mı yapıyor yoksa hamile hamile delireyimmi istiyor....!!!

Aynı devam ediyoruz cnm ya prima premium care 2 noya 2 ile başladık 3_6 kilo hala 6 kilonun üstünde değiliz ki biz.

Bizimkilerin demesine göre isalse karnı guruldarmış
Ve karın ağrısından ayaklarını karnına doğru çekermiş

İnşallah değildir canım sana öyle gelmiştir

karnı gurulduyor ama sıkma falan yok
az önce bir daha yaptı ya

Girlmother kv manyakmi..iki gun sonra bebis gelecek kalkip evi temizlicene yetmezmis gibi sigarami iciyor..esin uyarsin olurmu ya oyle sey..bebek gelincede icer ozamn ..korkunc..hos disarda icip gelip bebegin yaninda dursa kokacak yibe bebek o havayi soluyacak..kesinlikle uyarmalisin..guzelce soyle bence

Kızlar malum 12 gün 40im bitiyor.. 40inizdan sonra nasıl korunacaksiniz??

Malum hamile kalmamak lazım..

Zeynebm12 de normal yolla kendi sancsi ile dogdu ama cigerlerindeki suyu atamamis su an yogun bakmda 72 saat kalacak dua edin ne olur kucagima bilw alamadim yarin onsuz nasil ckarim
Canim cok gecmis olsun benim kizimda dogumda sivi yuttu cigerleri temizlensin diye antibiyotik tedavisi gordu 5 gun yogun bakimda kaldi.Allahin izniyle hicbisey olmaz coz zor oluyo onu birakip eve tek ama sonu iyi olsun canim evinize gelince doya doya sevip kucagina alirsin bebegini

Bende gece mememi açık bırakıp yatyrm nasl olsa dk başı kaldryo acana kadar agliyodu cozum olarak bunu buldm

Ay bende öyle diyodm ne uslu oh sukur allahm hiç aglamiyo uyuyo diye şimdide doyuramyrm dedgn gbi kilo felan bırakmadı algm kilodan 2 kiloda fazladan verdm açlıktan olcem yemeğe oturunca basliyo ağlamaya

Gozun aydin cnm :) dogumumuz cok benziyo birbirine bende ikinamamistim , doktorum mrk etme biz dogurtcaz seni dedi, normal dogumla dogurdum..banada kalsa sezeryana girerdim heralde o halde..ama devlet hastanesinde sana birakmiolar karari..

Kızlar bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl benim bebeğim hiç uyumuyor en çok süren uykusu 1 saat ve 1 saat meme gaz ile uğraşıyoruz her Uyanıştan sonra. Sizinkilerde öyle mi? ve gün içerisinde mutlaka kusuyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…