2016 Şubat Anneleri

Zeynebm12 de normal yolla kendi sancsi ile dogdu ama cigerlerindeki suyu atamamis su an yogun bakmda 72 saat kalacak dua edin ne olur kucagima bilw alamadim yarin onsuz nasil ckarim
Canim cok geçmiş olsun saglicakla alacaksın kızını kucağına merak etme

Günaydın kızlar dün doğum gerçekleşti prensesim artık benimle Spinal oldum çok rahatti dün biraz sancım vardi ama bugun rahatım sütüm hemen geldi cokur cokur emdi kızım. 3350 doğdu aynı ben :) kendimi yapmışım :) sağlığımız da yerinde bugun taburcu olacaz evimize gidecez.Rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsin inşallah .

Zeynebm12 de normal yolla kendi sancsi ile dogdu ama cigerlerindeki suyu atamamis su an yogun bakmda 72 saat kalacak dua edin ne olur kucagima bilw alamadim yarin onsuz nasil ckarim
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşir kızın

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canim cok gecmis olsun, dilerim kisa surede kavusursunuz birbirinize

Kızlar bu süt işini kafaya takmayın hatta hiçbirşeyi takmayın ben gçeen gün sinirlendim ağladım ve dirrk sütüm kesildi ertesi gün yine geldi ama stres çok etkiliymiş gerçekten

rabbim acil şifalar versin iyileşir inşallah canım

Bebegimin kolunda ve gogsinde kirmiziliklae olusmus, pisik gibi sanki. Neden olur ki bu, basina gelen oldu mu ? Pisik onleyici krem surdum ama fayda eder mi bilmiyorum.

Dun gobek bagimizda dustu 7. Gununde, bugun yikayacagiz ins kirmiziliklarida duzelir.

Canim tebrikler Allah anali babali buyutsun

Ya birde gozlerinde capak oluyor dunden beri. Temizliyorum birkac saat sonra telrar oluyor

Bingildagindan soguk almis ondan oljr dedi kv ama bilmiyorum sapkasisa var odada sicak

Gunaydin kizlarrr.. Ayhh su iki saat ne zaman 4-5 saate cikicak acaba kizlar?? Haftaya ise baslayabilirim ve bu durum beni zorlayacak gibi :/

Bizimkilerin demesine göre isalse karnı guruldarmış
Ve karın ağrısından ayaklarını karnına doğru çekermiş

İnşallah değildir canım sana öyle gelmiştir
Ayy benimki ishal olabilir mi acaba karnı gurul gurul kakada sulu gerçi full sulu değil de bilemedim ahh bebek kakası böyle olur diyo millet acemilik uff ishalse ne olur ki ne yapmak lazım

Benim kız dünden beri çıkamıyor kabızlık ne yapmaliyim ki şimdi ben kizlar birden bire nerden çıktı şimdi bu

Günaydın arkadaşlar bisey soracam sezeryandan sonra idrar yaparken zorlanma ve agri cektiginz oldu mu.bende oldu da normal mi acaba.yarin dr a gidcem de yasayaniniz var mi merak ettim

Bizim bazen iki üç saat sürdüğü oluyor

Aaa dün annenin yediklerinden bebeğe alerji olabilir demiştiker. Öyle birşey mi oldu acaba?

Bak şimdi aklıma geldi Benimkinde de olmuştu ama o gün çok giydirmiş sarmalamışlardı kuzumu ondan diye düşünmüştm. Diğer bez açmama geçmişti çnkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…