Sabahtan beri gece dolan iki gogsude eneip bosaltan bebe neden aglar ya...uyuyo yataga koyunca ikinip sikilip aglamaya basliyo cocuk..her sabah 9 da basliyo aksam 4 e kadar uyumuyo agliyo..ayni seyi aksam 10 ile 1 arasida yapiyo deli olcam
Ayy benimki ishal olabilir mi acaba karnı gurul gurul kakada sulu gerçi full sulu değil de bilemedim ahh bebek kakası böyle olur diyo millet acemilik uff ishalse ne olur ki ne yapmak lazım
Sabahtan beri gece dolan iki gogsude eneip bosaltan bebe neden aglar ya...uyuyo yataga koyunca ikinip sikilip aglamaya basliyo cocuk..her sabah 9 da basliyo aksam 4 e kadar uyumuyo agliyo..ayni seyi aksam 10 ile 1 arasida yapiyo deli olcam
Ya dun bizim ufaklikta oturma odasinda yapti uc defa filan emzirdim gazini cikardim yok, meme veriyorum kiziyor agliyor, en sonunda yatak odasina gitmek istedigini fark ettim.. Odaya gecince keyfi yerine geldi uyku memesini emdi uyudu yavrucak.. Su evrede neden agladigini cozmek cok zor, deneme yanilma yontemiyle cozmek gerekiyor maalesef
Bebegimin kolunda ve gogsinde kirmiziliklae olusmus, pisik gibi sanki. Neden olur ki bu, basina gelen oldu mu ? Pisik onleyici krem surdum ama fayda eder mi bilmiyorum.
Dun gobek bagimizda dustu 7. Gununde, bugun yikayacagiz ins kirmiziliklarida duzelir.
Bu bebe dün ve bugün aynı şeyi yaptı.
Sabaha karşı yemesinde 5de kalkıyor 6buçuğa kadar faslımız sürüyordu. 8e kadar uğraştırdı beni emmedi.göğüslerim çok dolu ondan rahat çekemiyor diyip sağdığım biberonla vereyim dedim. Onu da almadı. Ve öyle aç açına uyudu.
Şimdi 9buçuktan beri biberon vermeye çalışıyrum. göğüsler gene bomba. Almıyor.
Bu çocuk hiç mi acıkmadı!
Mjı Yollayamadan son anda emdi. Ama biberon işinin de kusması var, yediğini üç kere de kustu
Kızlar prima premium care kullanıyorum eşim dün yeni paket aldı iç kısmı mavi noktalı çıktı daha önceki ıespaket böyle değildi iç kısmı beyazdı kullanan arkadaşlar sizinde böyle farklı çıkan paket oldu mu ?
Ya dun bizim ufaklikta oturma odasinda yapti uc defa filan emzirdim gazini cikardim yok, meme veriyorum kiziyor agliyor, en sonunda yatak odasina gitmek istedigini fark ettim.. Odaya gecince keyfi yerine geldi uyku memesini emdi uyudu yavrucak.. Su evrede neden agladigini cozmek cok zor, deneme yanilma yontemiyle cozmek gerekiyor maalesef
Oglum un göbeği dustu ve orda bir şey çar gibiydi. Ebeye dün sordum kontrol vardı geçer vs dedim bugün daha kotu gibi doktora gideceğiz öğleden sonra inşallah
Oğlum devamlı uyumaya başladı dünden beri. Bu dert mi demeyin. Böyle de benim icim rahat değil. Emzirmeye zorla kaldiriyorum. Vermesem meme aglamayacak. Annem bebek böyle buyur diyor da ondan önce de bebekti. İnsan uyusa da uyumasa da hep korkuyor sanırım
Oglum un göbeği dustu ve orda bir şey çar gibiydi. Ebeye dün sordum kontrol vardı geçer vs dedim bugün daha kotu gibi doktora gideceğiz öğleden sonra inşallah
Oğlum devamlı uyumaya başladı dünden beri. Bu dert mi demeyin. Böyle de benim icim rahat değil. Emzirmeye zorla kaldiriyorum. Vermesem meme aglamayacak. Annem bebek böyle buyur diyor da ondan önce de bebekti. İnsan uyusa da uyumasa da hep korkuyor sanırım
Göbeği değilde uyuma işini dert edebilirsin. Önceden uykucu değilse yani huyu kıpırdaksa ve sonradan uyumaya başladıysa demek istedim.
Benim bebe de uykuya başlamıştı. Sarılığı hafif düzeyde yükselmiş denildi.
Eğer sarılık başladıysa Burnunu sıkınca kenarlarında cildi sarımsı oluyor. Biz ödem kontrolü yaparken cildimize dokunur çekeriz altı beyaz olur ya hani. Aynısını bebeğe yapınca beyaz yerine sarımsı oluyor.
Kontrol et istersen
Hoş zaten doktora gidecekmişsin. Doktor da söyler.
Canım,Endişe etme...aynı karnımızdaki gibi bir günkü enerjileri öteki günü tutmuyor.bir gün deli gibi hareketli bir gün hissiz gibi hatırlasana.yorulmuştur ,ihtiyacı vardır da uyuyırdur.merak etme sen yine emzirmeye kaldır.ilk 2-3 ay böyle zor olacak bize belli oldu.onlar için daha zor ya düşününce...göbeği de hallolur,kanamasın da...
Ben de çok yorgunum vallahi.4 e kadar gaz yüzünden mıkır mıkır...beşiğine yatırmadım bile.3dk uyusa oh dersin.4 kez arka arkaya bez değiştirdim.hanım benle dalga geçti resmen :) açınca yine yapıyor altına:) bugün çoooook yorgunum...
Bebegimin kolunda ve gogsinde kirmiziliklae olusmus, pisik gibi sanki. Neden olur ki bu, basina gelen oldu mu ? Pisik onleyici krem surdum ama fayda eder mi bilmiyorum.
Dun gobek bagimizda dustu 7. Gununde, bugun yikayacagiz ins kirmiziliklarida duzelir.
Oda degistirme ise yaryo ben gündüz hep oturma odasında yatryrm sese alssn diye yatak odasına yatirinca surekli uyanyo ses istyo müzik aciyorum son ses uyanmyo ama gece tik sesine sicriyo
Acayip terliyorum ya...bi de salona yerleşmiştik biz hastahaneden gelince...yatak yüksek dikişlerle Yatıp kalkmak zor oldu.oda sıcak geliyor bana sma bu termostat takmak bi tuhaf yaptı.oda hedef sıcaklığa ulaşınca kombi sönüyor.sözde sıcaklık aynı görünüyor ama ani soğuyor oda yani bebek hapşırıyor ben hırka giyme gereği hissediyorum.terleme problemi var mı sizde de çok? O da sırtımda aniden soğuyor.hasta olmasam iyidir.
Adaçayının bebeğe zararı olur mu ki ? Hastalancakmış gibiyim.içeyim bari.nexle grip olursak yandık.ilaç da alamıyoruz