2016 Şubat Anneleri

Canm annenin yediği şeylerden oluyo bazen ben çok çikolata yiyince yüzünde boynunda nokta nokta kizariklsr oluyo sivilce gbi dkkat ettim sende bi bak en çok neyi yiyosan bi gün yeme dene

Bizimki surekli hapsiriyo Canm burunlarını öyle temizliyolarms onda bi sorun olmaz bnde çok terlyrm özellikle sirtim su içinde kaliyo

Ben hatay'dayim canim

Amin canim.. Bizimde yaralarimiz iyilesti sayilir ama zor hos degil.. Yaaa bebekler buyusun ele avuca gelsin, yaz gelsin.. Sahile denize gidelimmm, atalim kendimizi serin sularaaa....
Aynen canim ya... 10 ayin acisini cikarmak lazim kucuk yavrularimizla

Kızlar molfix yenidoğan büyük paketi bitirdik markette yokmus aynindan eşim huggies almış yapı olarak beli fln çok güzel yumuşak ama çok dışa çıkartıyor yaa her jaka yaptgnda ustune geciyo molfixten çok memnundum eşim bide büyük almış huggies i bitene kadar böyle gtcek galiba ((

Benim yavrumda ağlarken nefesi kesiliyor sanki ağzı açık kalıyor kıpkırmızı oluyor elim ayagim. Birbirine giriyor titriyorum öyle olunca eşim sakinlestirebiliyor.

Annişler lahana yaprağı emziren annelerde göğüs ağrılarına iyi geliyormuş aklımızda bulunsun. Gece sütyenle arasına koyup uyuduktan sonra sabaha bir şey kalmıyormuş.

Sabahtan beri gece dolan iki gogsude eneip bosaltan bebe neden aglar ya...uyuyo yataga koyunca ikinip sikilip aglamaya basliyo cocuk..her sabah 9 da basliyo aksam 4 e kadar uyumuyo agliyo..ayni seyi aksam 10 ile 1 arasida yapiyo deli olcam
Gazdan canim. Ben de ilk
Sabahtan beri gece dolan iki gogsude eneip bosaltan bebe neden aglar ya...uyuyo yataga koyunca ikinip sikilip aglamaya basliyo cocuk..her sabah 9 da basliyo aksam 4 e kadar uyumuyo agliyo..ayni seyi aksam 10 ile 1 arasida yapiyo deli olcam
Gazdan canim. Ben de ilk basima geldiginde anlamamistim ama simdi cozdum vok sukur. Gazini cikarmasina yardimci ol kuzu kuzu uyur ins.

Gazi olabilir mi cunku benimki de ne kadar ac da olsa gazo varsa meme ve biberonu reddediyor ki normalde agzindan zorla cekiyorum

Oyyy o bez değiştirmeler :) dün aile hekimim le bunu konuştuk. En çok o an insanin tahammülü tukeniyir diye :)

İşte göbek kanıyor gibi geliyor bana bir kısmı öğleden sonra gideceğim inşallah bir şey olmaz

Uyku konusunda annem sen de boyleydin diyor. Misafir gelince hiç sesin çıkmazdı hep nazar değerdi diyor. :) umarım oğlum da bana benzer başka sorun yoktur ;(

Canım bir arkadaşım gazdan çok çekti. Sonra süt ürünlerini tamamen bıraktı yemedi hiç . Bebek rahatladı. Denenmeli mi bilmiyorum. Biz sukur gaz sıkıntısı çok yaşamıyoruz.

Bunun dışında canım gazını kollarından tutup biraz sallayip omzumuzda bekletiyoruz sırtını ovup böyle cikartiyor eşim. Ben çıkartamıyorum o ayrı

Canim ben de huggies kullaniyorum ama oyle bir sorun yasamadim. Kac saatte bir desgitriyorsun

Sarılık değil canım. Yine de doktor tekrar öyle söyler bugün sanırım. Ama göbek işi kafamo bozdu

bskn yumurta sarilikmi yapiyor?
Ay agzimiza bisey alamaz olduk ay boyle ne zamana kadar sabr edicem bilmiyorum

sessizyazar Tam okuyamadim bebisinin gobegine ne oldugunu ama sana yardimci olabilirim. Dun aksam altini degistirirken ben de gobeginden kan geldigini gordum bebegimin. Acile goturduk. Cocuk doktoru korkacak hicbir sey yok iyilesen yara kanar dedi. Eger akinti kokuyorsa o zaman korkun dedi. Doktorun dedigi gibi de bugun dustu gobegimiz...

Aynen canım baskı ve batma oluyo yine bir ara geçmişti büyüğede çıkmıştım çok hersey normale dönmüştü
Birden bu akıntıyı gördüm bol miktarda korktum
Sendede oldumu akıntı
Evet canım bende de oldu akıntı.dr.a gittim enfeksiyondan korktum,neyseki olumsuz bisey çıkmadı.baharatlı gıdalardan uzak dur hemoroidi tetikliyor.kanamam bir artıyor bir azalıyor.

Kızlar emzirirken aldığım pozisyondan galiba bel sırt boyun agrisindan ölüyorum resmen hiçbir şey fayda etmiyor memede en az 1 saat emmek istiyor emzirme destek yastigida aldım ama agridan ağlıyorum resmen

buyuk kızım 4.5 yasında.9 ay boyunca kardesinin gelmesini dört gözle bekledi.simdi de davranışları değişti.kaynanamla arası çok iyiydi onu evden kovdu.annem geldi ona da kızıyor evden kovuyor.ben ve babası dışında hiçkimsenin bebekle ilgilenmesini istemiyor".kardesim seni çok seviyorum" diye kulagına fısıldıyor bebişin.geçen emzirirken anneme dokunma,cek elini dedi bebeğe.Çok zor bir durum yavruma da kıyamıyorum.çok sinirli ve herkese bağırıp çağırıyor.

Kızlar 2 numara bez kullanan var mı? Biz bir paket 1 numara kullandık. Sonra evde 2 numara vardı deneyeyim dedim oldu. Sızıntı falan olmadı. Bebeğim 4.5 kilo şuan. 2 ile devam etcem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…