- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Saglik sistemi cokmus resmen ayrica biz onlar kadar iyi olcum yapamiyoruzki olcae noluyoki sanki anneler hep merak icinde buyuyor mu buyumuyor mu diye zaten hastanelerde artik temizlikciler asistanlar drlardan daha havali sanki onlar drGünaydın. Dün dr a gittik ve pişiğimiz için krem aldık. Bundansonra eşimin iş arkadaşları ne derseonu yapıcam.
İki gün önce söyledkleri kremi yazdı. Desitini kremi. Sürünce kireç gibibölgeyi kaplıyor. Silinmesi bile i zor
1.ayına 3-4gün kalmış olmasına rağmen tartmadı,boyunu ölçmedi :/ ciğer dinlemesi falanda yapmAdı.
ben kendim mi ölçeyim dedim. Ölçebilirsin dedi.sanırım kötü günündeydi
Dr dan çok asistanı üzdü beni. 1.20 deki randevum,beklemekten saat olmuş 2 . Kapıda sadece sonuç göstermeye gelenler var. Onları alacakmışne saçmalık, birde bana bu saate kadar nerdeydin fırçası atmaz mı
Gerçekten rendevulu sistemde çalışan bir hastane bulmalıyım.
Kesinlkle haklısın. Hepsinde bir afra tafra var ki sorma. Kaç sene okumuş uzmanlık almış doktorlarda yok o trip. Haa asla aşalamak değil amacım ama insan yerini bilecek. Çocuk azarlar gibiSaglik sistemi cokmus resmen ayrica biz onlar kadar iyi olcum yapamiyoruzki olcae noluyoki sanki anneler hep merak icinde buyuyor mu buyumuyor mu diye zaten hastanelerde artik temizlikciler asistanlar drlardan daha havali sanki onlar dr
Dr da olsa hemsirede olsa kimsenin kimseyi azarlamaya hakki yok benim dogum yaptgm hastanede basima gelmeyen kalmadi ebenin soyledigi dayanamiyorsan dogurma oldu bende yapistirdim cevabi ben dogurmasam o dogurmasa nerden para kazanacaksin diye temizlikci carsafimi degstrmedi yatagin ustune atip gtti annem degstrdi dusun yani dr ise kendi elleriyle pansumani yapip tatlim canim diye tatli dille guler yuzle yaklasti herkes ayni degil belki onlarda bikmistir artik ama azarlamak ta haklari degilKesinlkle haklısın. Hepsinde bir afra tafra var ki sorma. Kaç sene okumuş uzmanlık almış doktorlarda yok o trip. Haa asla aşalamak değil amacım ama insan yerini bilecek. Çocuk azarlar gibi
Mama da veriyoruz canim surekli ikiniyor gaz surubuds veriyoruz ne fayda bogle ne kadar devam ede biliriz bilmiyorumYemesekte oluyo gazları mecbur idare etcez
Ac mi acaba Canm ben gece yatmadan bilerek sütumu sagyrm çünkü emerken uyuyo o yzden 1 saat olmadan uyanuyo geri bende önce emzryrm snra sagdgm sütü veriyorm 3 3 buçuk saat uyuyo dene bi istersen
Kakasini yaptı mi 4 gün yapmamsti benimki huzursuzdu gaz felan cikaryodu ama ne fayda yapınca rahatladıMama da veriyoruz canim surekli ikiniyor gaz surubuds veriyoruz ne fayda bogle ne kadar devam ede biliriz bilmiyorum
Allah yardimcin olsn canim. O zaman gunduz depolaman lazim uykuyu emzirip uyutup yatarsan daha iyi olur senin icin.Tek değilim kayinvaldem var ama 3 yasında da bir kızım var..tüm gün onla uğraşıyor ztn birde gece 1 saat uyuyacak diyemem..kendisi teklif yaparsa uyudum tabi..
Şahsen bunlarda iyi Günlerim salidan snr kendim kalicam bu günleri aricam..benim kız çok kudurukta.. :)
Genelde yesil ve agir kokuku olursa usuttugunu gosterir ama senin yedigin yesil sebzeler ve daha emdigi sutu hazmetmedeb tekrar emdiginde iki sut karistiginda yesil olabiliryor ve geciyor. Arkadasin bebegne neden serm takmislar anlamadm usutmedi de demis ama bilemedm :-(neden serum taktılar canım anlamadım ? gün içerisinde benimde bebeğimin kakasi yeşil oluyor sonra Sarıya dönüyor falan ben dikkate almıyorum hani soğuktan yada son ilk sut muhabbetinden kötü bi şey mi yeşil olmasi!
Gogus kalkani kullanmiyorsun sanirim canim? Benim goguslerimde cok sisiyor fakat kalkan ucunda birikmesine engel oluyor kalktigimda kalkanin ici sut dolmus oluyor. Bence sende kalkan kullanmalisin masaallah subhanaallah sutun var.
Bennim bebisde ayniydi surekli ikiniordu ben elma yagi aldim masaj yapiorm karnina topuguna, altini acytigimda dizlerinden karnina bukuorm muthis rahatlatio gaz cikartio ve nurse harweys kullaniorm. Tabiki arada gene ikiniyor bagirsaklari daha tam gelismedigi uyum saglayamadigi icin ama eskisinden cok daha iyiyiz.Mama da veriyoruz canim surekli ikiniyor gaz surubuds veriyoruz ne fayda bogle ne kadar devam ede biliriz bilmiyorum
Ben 5 tane kullandim 36 gunluguz altindan baska hic biseye kullanmadim kullanmadan once yikadim sonra kullandimIslak mendil kullanan arkadaşlar 1 ayda yaklaşık kaç paket kullanmışsınızdır? Yada 1 paket aşağı yukarı kaç gün gidiyor?
Ben temizleme pamuğu kullanıyorum 6 paket aldım. (30TLye) 1 pakette 60 tane var. 1 aylık olduk 4 paket bitti.
Islak mendil ve temizleme pamuğu arasındaki kullanım ve ücret farkını merak ettim. Hangisi daha hesaplı acaba?
Rezene benim bebisimide cok rahatlatiyor cok guzel uyutuyor
Canim ishalide var su kaybi oldugu icin su takviyesi icin serum taktilarGenelde yesil ve agir kokuku olursa usuttugunu gosterir ama senin yedigin yesil sebzeler ve daha emdigi sutu hazmetmedeb tekrar emdiginde iki sut karistiginda yesil olabiliryor ve geciyor. Arkadasin bebegne neden serm takmislar anlamadm usutmedi de demis ama bilemedm :-(
Ben komili sensitive kullaniyorum fakat islak mendilleri yikiyorum bir kavanoz yaptim icine tek tek koyuyorm. İcinde 60 adet var. Carfourdan indirimde 6.90 icinde 3 paket var. Benim oglus sadece anne sutu aliyor gunde ortalama 6 bez degisiyoruz her degismede 2-3 adet kullaniyorum. Su ana kadar 6 paket bitirdim canim. Bu arada Komili ülkerin markasi. Ve gayet guzel siliniyor.Islak mendil kullanan arkadaşlar 1 ayda yaklaşık kaç paket kullanmışsınızdır? Yada 1 paket aşağı yukarı kaç gün gidiyor?
Ben temizleme pamuğu kullanıyorum 6 paket aldım. (30TLye) 1 pakette 60 tane var. 1 aylık olduk 4 paket bitti.
Islak mendil ve temizleme pamuğu arasındaki kullanım ve ücret farkını merak ettim. Hangisi daha hesaplı acaba?
Onunla gecmis olsun canm rabbim sifa versin benim.oglusda gunde 6-7 kez yapio ben anne sutu veriorm sadece ona ragmen gun icinde kaynamis suyu biberona koydm onu veriorm.S
Canim ishalide var su kaybi oldugu icin su takviyesi icin serum taktilar
Bende komili kullaniyorum cok iyiBen komili sensitive kullaniyorum fakat islak mendilleri yikiyorum bir kavanoz yaptim icine tek tek koyuyorm. İcinde 60 adet var. Carfourdan indirimde 6.90 icinde 3 paket var. Benim oglus sadece anne sutu aliyor gunde ortalama 6 bez degisiyoruz her degismede 2-3 adet kullaniyorum. Su ana kadar 6 paket bitirdim canim. Bu arada Komili ülkerin markasi. Ve gayet guzel siliniyor.
Patates salatasi olabilir canim. Ayh canm cekti kizGunaydin yorgun, bezgin, emekci annelerrr :))
Veee yarin dinlenme vakti diyicem diyemiyorum, is arkadaslarim bebegimi gormeye gelicekler :).. aksam evi toparlayip kek filan yapmam lazim.. kek, yanina borek (derin dondurucuya koymustum onu pisiricem) yanina ne yapsam bilemedim.. yardim edin kizlar :/
Onunla gecmis olsun canm rabbim sifa versin benim.oglusda gunde 6-7 kez yapio ben anne sutu veriorm sadece ona ragmen gun icinde kaynamis suyu biberona koydm onu veriorm.
Evet ilk emdigi sutu hazmetmeden ikinci kez emerse sutler karisiyor ve kakaya yesil rengi verio banada cok oluyo oglum biraz edepsiz benimAmin canim cok tesekkur ederim bol bol emzordim ama sanki daha hi cogaldi arkdsn birisi okumus fazla beslenmede yapabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?