2016 Şubat Anneleri

Saglik sistemi cokmus resmen ayrica biz onlar kadar iyi olcum yapamiyoruzki olcae noluyoki sanki anneler hep merak icinde buyuyor mu buyumuyor mu diye zaten hastanelerde artik temizlikciler asistanlar drlardan daha havali sanki onlar dr

Saglik sistemi cokmus resmen ayrica biz onlar kadar iyi olcum yapamiyoruzki olcae noluyoki sanki anneler hep merak icinde buyuyor mu buyumuyor mu diye zaten hastanelerde artik temizlikciler asistanlar drlardan daha havali sanki onlar dr
Kesinlkle haklısın. Hepsinde bir afra tafra var ki sorma. Kaç sene okumuş uzmanlık almış doktorlarda yok o trip. Haa asla aşalamak değil amacım ama insan yerini bilecek. Çocuk azarlar gibi

D
Kesinlkle haklısın. Hepsinde bir afra tafra var ki sorma. Kaç sene okumuş uzmanlık almış doktorlarda yok o trip. Haa asla aşalamak değil amacım ama insan yerini bilecek. Çocuk azarlar gibi
Dr da olsa hemsirede olsa kimsenin kimseyi azarlamaya hakki yok benim dogum yaptgm hastanede basima gelmeyen kalmadi ebenin soyledigi dayanamiyorsan dogurma oldu bende yapistirdim cevabi ben dogurmasam o dogurmasa nerden para kazanacaksin diye temizlikci carsafimi degstrmedi yatagin ustune atip gtti annem degstrdi dusun yani dr ise kendi elleriyle pansumani yapip tatlim canim diye tatli dille guler yuzle yaklasti herkes ayni degil belki onlarda bikmistir artik ama azarlamak ta haklari degil

Mama da veriyoruz canim surekli ikiniyor gaz surubuds veriyoruz ne fayda bogle ne kadar devam ede biliriz bilmiyorum

Islak mendil kullanan arkadaşlar 1 ayda yaklaşık kaç paket kullanmışsınızdır? Yada 1 paket aşağı yukarı kaç gün gidiyor?
Ben temizleme pamuğu kullanıyorum 6 paket aldım. (30TLye) 1 pakette 60 tane var. 1 aylık olduk 4 paket bitti.
Islak mendil ve temizleme pamuğu arasındaki kullanım ve ücret farkını merak ettim. Hangisi daha hesaplı acaba?

Gunaydin yorgun, bezgin, emekci annelerrr :))

Veee yarin dinlenme vakti diyicem diyemiyorum, is arkadaslarim bebegimi gormeye gelicekler :).. aksam evi toparlayip kek filan yapmam lazim.. kek, yanina borek (derin dondurucuya koymustum onu pisiricem) yanina ne yapsam bilemedim.. yardim edin kizlar :/

Allah yardimcin olsn canim. O zaman gunduz depolaman lazim uykuyu emzirip uyutup yatarsan daha iyi olur senin icin.

Genelde yesil ve agir kokuku olursa usuttugunu gosterir ama senin yedigin yesil sebzeler ve daha emdigi sutu hazmetmedeb tekrar emdiginde iki sut karistiginda yesil olabiliryor ve geciyor. Arkadasin bebegne neden serm takmislar anlamadm usutmedi de demis ama bilemedm :-(

Gogus kalkani kullanmiyorsun sanirim canim? Benim goguslerimde cok sisiyor fakat kalkan ucunda birikmesine engel oluyor kalktigimda kalkanin ici sut dolmus oluyor. Bence sende kalkan kullanmalisin masaallah subhanaallah sutun var.

Aslinda kalkan kullaniyordum, oglumda istahli 25 gunluk olduk 150cc iciyor tek seferde ama yine de oldu. Sanirim olacagi vardi birazda. Cunku hep 2-3saatte bir emziriyorum ama o gun ya cok sutum oldu ya da sadece olmasi gerekti ianlamadim. Emzirirken dedigim gibi sanki tum gogsum curumus gibi aci hissettim. Ucu falan yara oldu sandim ilk. Sonra artinca lavaboda gordum damar damar olmushep ve alt tarafi kipkirmizi sismisti.

Ama oglum sut azalinca diger memeyi istiyordu belkide ondan oldu diyorum. Az az surekli kaldigi icin mastite cevirdi

Mama da veriyoruz canim surekli ikiniyor gaz surubuds veriyoruz ne fayda bogle ne kadar devam ede biliriz bilmiyorum
Bennim bebisde ayniydi surekli ikiniordu ben elma yagi aldim masaj yapiorm karnina topuguna, altini acytigimda dizlerinden karnina bukuorm muthis rahatlatio gaz cikartio ve nurse harweys kullaniorm. Tabiki arada gene ikiniyor bagirsaklari daha tam gelismedigi uyum saglayamadigi icin ama eskisinden cok daha iyiyiz.

Ben 5 tane kullandim 36 gunluguz altindan baska hic biseye kullanmadim kullanmadan once yikadim sonra kullandim

S
Canim ishalide var su kaybi oldugu icin su takviyesi icin serum taktilar

Ben komili sensitive kullaniyorum fakat islak mendilleri yikiyorum bir kavanoz yaptim icine tek tek koyuyorm. İcinde 60 adet var. Carfourdan indirimde 6.90 icinde 3 paket var. Benim oglus sadece anne sutu aliyor gunde ortalama 6 bez degisiyoruz her degismede 2-3 adet kullaniyorum. Su ana kadar 6 paket bitirdim canim. Bu arada Komili ülkerin markasi. Ve gayet guzel siliniyor.

S

Canim ishalide var su kaybi oldugu icin su takviyesi icin serum taktilar
Onunla gecmis olsun canm rabbim sifa versin benim.oglusda gunde 6-7 kez yapio ben anne sutu veriorm sadece ona ragmen gun icinde kaynamis suyu biberona koydm onu veriorm.

Bende komili kullaniyorum cok iyi

Patates salatasi olabilir canim. Ayh canm cekti kiz

Amin canim cok tesekkur ederim bol bol emzordim ama sanki daha hi cogaldi arkdsn birisi okumus fazla beslenmede yapabiliyormus
Onunla gecmis olsun canm rabbim sifa versin benim.oglusda gunde 6-7 kez yapio ben anne sutu veriorm sadece ona ragmen gun icinde kaynamis suyu biberona koydm onu veriorm.

Amin canim cok tesekkur ederim bol bol emzordim ama sanki daha hi cogaldi arkdsn birisi okumus fazla beslenmede yapabiliyormus
Evet ilk emdigi sutu hazmetmeden ikinci kez emerse sutler karisiyor ve kakaya yesil rengi verio banada cok oluyo oglum biraz edepsiz benim emio gegirio kalan boslugu tekrar doldurmak icin gene emio. Ve hicbir emzigi kabul etmedigi icin emziriorm mecbur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…