2016 Şubat Anneleri

Insaallah oyledir ilcedeyim ve babamiz sehir disinda yanlizim dger cocuklarim okula gidiyor kaka testi icin il merkezine gtmem gerekiyo ve gidemiyorum cok canimi sıkıyo bu durum 3. Cocugum ilk defa boyle bisey yasiyorum rabbim evlatlarimizi korusun

Ben 5 tane kullandim 36 gunluguz altindan baska hic biseye kullanmadim kullanmadan once yikadim sonra kullandim
Islak mendilin paketini ne kadara alıyorsun canım?
Bebegin kaç günlük oldu canım? Fiyat olarak 14 TL lik kullanmışsın. Ben normal ıslak mendil olarak evde komili kullanıyorum bende memnunum bebegime pamuk kullanıyorum.
Ücret olarak pamukmu ıslak mendilmi daha hesaplı onu anlamaya çalışıyorum sagolun kızlar
Benim pamukların paketlerinin tanesi 5 TL ye denk geliyor. Şimdiye kadar 1 ayda 20 TLlik kullanmışım.

Valla hic sormadim kicanim hep babamiz aldigi icin bilmiyorum komilinin bebe sabununu da aldim onunla yikiyorum mendilleri hic pisik olmadikta cok sukur dusunursen tavsiye ederim

Havuc meze yapabilirsin pirinc salatasi kisir mercimek koftesi ben hepsine bayiliyorum istahlar cok iyii ne olacaksa bu halimm
Ay dimii benimde istahim acildi fena halde valla gobek geri geliyor gibi duruyor :)))

Pirinc salatasi nasil oluyormus ki :) Mercimek kofteyi bende severim yapabilirim aslinda bakicizz :)

O zaman yogurtlu mayonezli tursuku garnetur yap canim sen. Kiz sabah sabah bak alima neler sokuosun zaten 10 kilo fazlam var
Sabah sabah akliniza soktum ozur dilerimm :)) .. sen makarna gibimi diyorsun?

25 gunluguz canim. Ama senin bebiste benimki gibi gunde 6-7 kez yapio mu benim oglan baya baya bizi batirmaya dogru gidior da pamukla zor olmuomu ki ben hic denemedm pamugu. Baya kokaylik islak mendiller. Tabi ben yikamadan kullanmiorm.

Ay dimii benimde istahim acildi fena halde valla gobek geri geliyor gibi duruyor :)))

Pirinc salatasi nasil oluyormus ki :) Mercimek kofteyi bende severim yapabilirim aslinda bakicizz :)
Pirinci hasla ben bazen artan pilavlardan yapiyorum icine dereotu yesil sogan maydanoz tursu flan giriyo ben cok seviyorum nette bak tarifler var tavsiye ederim

Benim gibi cani kola nescafe ceken varmi ya? İctinizmi? Cok kararsizim icsemmi icmesemmi ?

Canım hiç rezene verdin mi. Bugün oğlum uykuda maşallah rekora imza attı. Emiyor uyuyor emiyor uyuyor. Çok da neşeliydi sabah. Rezeneden mi birgün önceki uykusuzluktan mu bilmuyorum

evde rezene yoktu, bu hafta ankara merkeze gideceğim o zaman aldırcam inşAllah
şu an uyuyor 2 saat oldu hafif mırın kırın var ama uyanma yok daha
11 de emzirmiştim uyanmasını mı beklesem uyandırsam mı bilemedim

25 gunluguz canim. Ama senin bebiste benimki gibi gunde 6-7 kez yapio mu benim oglan baya baya bizi batirmaya dogru gidior da pamukla zor olmuomu ki ben hic denemedm pamugu. Baya kokaylik islak mendiller. Tabi ben yikamadan kullanmiorm.
Evet canım bizimki dün 8 bez degiştirdi yandık bittik hele temiz beze yapmaya bayılıuor. Ama yeterki yapsınlar bak burada bazı arkadaşlar kaka yapsın diye ne kadar uğraşıyor. Yapsın kuzular yapsın.. yapınca rahat rahat uyuyorlar
ıslak mendil pamuga göre daha kolay tabi. Ama ben kolay yöntem buldum. Baştan su kaynatıp termosa koyuyorum.bu iş için minik bir tencere kullanıyorum. Bez degiştirirken hemen termostan biraz sıcak su üzerine musluktan soğuk su ılıtıyorum suyu. Yanıma alıp pamukları batırıp ıslatıyorum altını açıyorum siliyorum. 2 tane yarım yeterli oluyor yeterli olmazsa hemen 1 pamuk daha ıslatıyorum. Ohh hem sıcacık hemde daha saglıklı popoş rahatlıyor
Hesaba göre pek bir farkda çıkmıyormuş acaba dedim bu temizleme pamukları dahamı pahalıya patlıyor.

dikişimin hemen yamacında kocaman sivilce çıkmış off canım nasıl yanıyor
birbirinin sızını tetikliyor oturamıyorum sağ tarafa
bi dert gitti derken başkaları başlıyor

Benim gibi cani kola nescafe ceken varmi ya? İctinizmi? Cok kararsizim icsemmi icmesemmi ?
Ben doğum yaptığımdan beri neredeyse hergün 1nescafe içiyorum canım. İlk günler spinal anestezi başağrısı yapmasın diye sonralarıda keyiften... bebişe birşey olmuyor canım yani en azından benim öyle..
Kolaya cesaret edemem asitli içecekler gaz yapar

Herkese Merhabalar

Bebısım uyuttum salondakı anakucagına koydum geldım. Burnu sumuk doluymus yawrumun, kac gundur damla damlatmaya calısıyodum yaygarayı basıyodu bı de uykuda denıyeyım dedım, baya ugrastım cekmek ıcın ama mınık mınık geldıler sonunda. Neyse bıraz rahatlar umarım

Arkadaslar bebegımde pamukcuk olmaya baslamıs sanırım. Agzına baktıgımda dılınde cok az ama ıc yanak kısmında bıraz daha cok beyazlıklar var. Ilerleyınce bebek emmeyı reddeıyormus. Annem dılını karbonatla bıraz sildi ama ılerlerse damlası varmıs sanırım. Ben gogsumu karbonatlı suyla sılıcem emzırmeden once, baska dıkkat etmem gereken bırsey varmı? Bebegım yenı yenı kılo alıyor toparlıyor zaten

Biberon veya emzik kullaniyorsan onlarinda temizligine dikkat etmen gerekiyor sadece ben bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…