2016 Şubat Anneleri

:))) Benimde aklima ilk o geldi ama borekler patatesli :)

Arpa şehriye salatası makarna salatası :) bizimkiler kırkım çıkmasını bekliyor gelirlerse çok kalabalık gelirler birkaç posta :) napcam bilmiom çok da beceriksizim

Benim gibi cani kola nescafe ceken varmi ya? İctinizmi? Cok kararsizim icsemmi icmesemmi ?

Neskafe iciyorum arada. Ama hergun icesim var. kola filan içmem pek ama canım çekiyor

Bir saat daha uyuyabilir bence yanı ben 3-4 saat olursa kandırıyorum. Ya da uyanmazsa emzir utku suresi belki uzar.

Biberon veya emzik kullaniyorsan onlarinda temizligine dikkat etmen gerekiyor sadece ben bunu biliyorum
emzık kullanmadım henuz bıberonu gunde 1-2 kez kullanıyorum ama sterıl etmek ıcın bı deterjanım var ebebkten almıstım onla sıcak suyla sterızıle edıp bol suyla duruluyorum

Anam iyi ugrasiorsun masallaj uykulu nasil yapiosun onu ben komaya girerim ayakta alkisliorm seni

Benim gibi cani kola nescafe ceken varmi ya? İctinizmi? Cok kararsizim icsemmi icmesemmi ?
Ben kahve iciyorum.. kola sevmem ara arada icmisligim oldu .. niye ki kahve neye zararli ana ben hergun iki bardak iciyorum yani :)

bu kadar çok farkettirdi mi gerçekten canım yaa maaşallah şok oldum Rabbim arttırsın hepimizinkini inşallah.. ben de msjını okuduğum gibi buzdolabına koştum şifa olsun inşallaahhh ben de başladım hemen yemeye..

Kızlar bebişlerin kıyafetlerini her yıkadığınızda ütüleme fırsatı bulabiliyo musunuz, ben artık çok zorlanıyorum
Primanin ıslak mendilini kullanıyorum 20 günde 4 paket bitti ama çok kaka yapıyor kızım sık değiştirdim altıni 3 lu paketi 10 tl her pakette 56 tane var havlu şeklinde olduğu için 2 tane yetiyor alt değiştirirken 2 büyük aylık paket bez bitirdik biz 3.ye geçtik ıslak mendil değil ama bez parası batıracak bizi :)

ben unıbaby ıslak pamuk kullanıyorum. Bebısın popusu temız olsun da onun parası gozumde degıl valla. Bez de cok gıttı, ama kaka cıs yapınca sevınıyorum cunku ılk ıkı hafta cok kılo alamadı ve beslenemedı, cısını az yapıyodu, sımdı bezını actıgımda bez agırsa yanı cıs yapmıssa sevınıyorum

Arkadaslar benım annem bebegın 40ı cıkınca donecek eve. Daha sonra ara ara haftasonları gelırım dedı ama ben yalnız kalıcam, kayınvalıde gelır ama benım onla aram ıyı degıl artık ve kendısı agır seker hastası.

Sımdı sıze bır sorum var, esım her ay ızmıre gıdecek doktora calısması ıcın( en az 3 kez gıdecek). Onun planı ızmıre gıdecegı haftanın oncekı haftasonu benı zonguldaga annemlere bırakmak, yanı o ızmırdeyken ben 1 haftalıgına annemlerde kalıcam. Bebısın yatması ıcın ve odadan odaya tasımak ıcın park besık alalım dıyoruz annemın evıne. Yalnız fıyatıda uygun olmalı. Sızın uygun fıyata alıp memnun kaldıgınız varmı.? Annem onun ıcıne kendı hazır yatak alacak ya da yun yatak yaptıracak.

Aliyo sabaha kadar ağzından almasam emer bazen uyurken cikaryrm hemen agliyo
Ay maşallah. peki süt alma durumu nasıl canım? dün annem emzigi tuturdu demiştim ya sanki daha az süt emer duruma geldi emzik ile sakinlesiyor normalde gogsumu çekistire çekistire uzun uzun emer bırakır kavga ederdi ama şimdi öyle değil normal mi ki? aç olsa emerdi di mi emzige kanmazdi

massimo ricco diye bi marka aldım ben canım çok uygun gayette memnunum

Aynen canım ana gibi yar olmaz. bende annemde kaldım ilk 20 gün valla sağolsun çok iyi baktı ikimize. sonra kalktım evime geldim 1 hafta yalnız kaldım şimdi sağolsun evime geldi yine bakıyor. ben kaynana boş tek bildiği ben gelmem bakamam diyor. az öncede annemi aradı kendini şeker gösteriyor anneme gaz veriyor

Kahve olayini arastirdim.. gunde 300ml yani 3 4 bardak kahve icilebiliyormus.. diger turlu bebek cok ayik kaliyormus bu yuzden zararliymis.. 3 -4 bardak tavsiye edilen tabi hollandada gunde 8 fincan kahve icildigini varsayarsak onlara az bir olcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…