2016 Şubat Anneleri

Yok Canm ac olsa emziği almaz benimki karnı doyduktan sonra memeyi emzk gbi kullaniyodu emzk iyi oldu zaten eğer açsa emzgi bi sure emiyo süt gelmediğini anlayınca agliyo

Kahve olayini arastirdim.. gunde 300ml yani 3 4 bardak kahve icilebiliyormus.. diger turlu bebek cok ayik kaliyormus bu yuzden zararliymis.. 3 -4 bardak tavsiye edilen tabi hollandada gunde 8 fincan kahve icildigini varsayarsak onlara az bir olcek :)
Ben bi fincan iciyorm canım çekince bak hatrlattn cnim çekti evdede yok heralde smdi

Hadi ya deneyeym bunu ilk kez duydum bende susuz kalmasin diye bide sagip veriyorum bebege ishalide var diye dizanteri olsa kan gelirmis usutme dgl ilk sut son sut de deglmis e dur bakalm bide bunu deneyeyim cok tesekkur edeim tatlim

canım kadir tuğcu öyle diyor ama tabi senin çocuğunun durumunu bilemem gerçekten ciddi anlamda ishalse emzirmek daha doğru olur çünkü sıvı kaybetmemesi lazım. ama ishal değilse sık beslenmekten oluyordur. yani benim kızım da günde 5-6 kere yapıyor kaka ve zaten katı olmuyor bebek kakası o yüzden bu küçük bebeklerde ishal nasıl anlaşılır bilemiyorum, doktor mu ishal teşhisi koydu bebeğine?

yüzyıl'a mı gidiyorsun, ben bir defa gittim oraya hale hanım'a doktoru beğendim ama hastanenin randevu sistemini hiç beğenmedim, bekleyip duruyorsun. benim gittiğim hastanede yenidoğan ilk 1 aylık bebeklerin önceliği var randevun olmasa da gidince önce yeni bebek alınıyor muayeneye.

Kizlar birsey daha ogrendim.. bitkisel cay sutu cogaltiyormus (kanitlanmis bir veri olmasada tavsiye ediliyormus) ama adacayi sutu kesiyormus.. adacayi icmiyoruzzzzz

Kizlar birsey daha ogrendim.. bitkisel cay sutu cogaltiyormus (kanitlanmis bir veri olmasada tavsiye ediliyormus) ama adacayi sutu kesiyormus.. adacayi icmiyoruzzzzz
Ayy bu adaçayı hamilelik ve emzirmede tehlikeli yaniben ilk düşükte adaçayı içmiştim yanlışlıkla hemde fazlaca ondan mı bilmem ama düşügede neden oluyormuş

Yok Canm ac olsa emziği almaz benimki karnı doyduktan sonra memeyi emzk gbi kullaniyodu emzk iyi oldu zaten eğer açsa emzgi bi sure emiyo süt gelmediğini anlayınca agliyo
Benimkide emzik niyetine kullanıp emiyordu normalde bu yüzden bi 45 dk mızı falan alıyordu bu işlem . Şimdi öyle olmayınca çok garipsedim ne bileyim öf. toktur ya di mi

Benimkide emzik niyetine kullanıp emiyordu normalde bu yüzden bi 45 dk mızı falan alıyordu bu işlem . Şimdi öyle olmayınca çok garipsedim ne bileyim öf. toktur ya di mi
Yani gördüğüm burda Bi çok anne aç mı tok mu diye çok stres yapıyor bence aç olsalar mutlaka sinyal verirler dolu gögüs sert oluyor ve ilk Bi 10 dakikada sertlik gidiyor bence sütü o arada boşaltıyorlar ki zaten ilk dakikalarda göğüste sızlıyor. Sonrasında bence dinlene dinlene keyif yapıyorlar biz gibi sofra sefası yani:) bu nedenle stres yapmadan huzurlu olalım ki Bebeklerde öyle olsun..

Aha pazarda misafirim geliyor.. neyse yapicaklarimi fazla fazla yaparim, hepsine yeter :)

Kızlar sizler ne yiyorsun uz ben birşey yemiyorum ne yersem hep gaz yapıyor offf

Kızlar sizler ne yiyorsun uz ben birşey yemiyorum ne yersem hep gaz yapıyor offf
Canim bende de ayni sikinti vardi gunde 2 -3 bardak rezene iciyorum hatta bu bitince karisik olani varmis ondan alicam hem sendeki gazi kokay cikartiyo hemde bebegindeki masalkah ben iciyorum bebegim pit pit lari kolaylasti dene derim

tamam canım çok sağol haklısın ama alışık olmadığım bi durum olduğu için çok korktum ama doğru aç olsa yeri göğü inletir nasıl olsa:) sende emzik kullanıyor musun canım

Kizlar ya biz gece hep 2-3 saatte bir kalkip emiyorduk bu yuzden saat kurmayi birakmistim ama dun gece bizimkisi 5,30 saat uyumus mizirdaninca alip emzirdim bi saate baktim o kadar sure ac kalmis neyse gece sikinti olmaz dedim oglen bi yattik 3,30 saat uyumusuz ben kalktim zorla meme verdim ya sikinti olurmu bu kadar saat araliksiz uyumasi sarilik olmas dimi

Seninki kac haftalik canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…