2016 Şubat Anneleri

Kızlar sizler ne yiyorsun uz ben birşey yemiyorum ne yersem hep gaz yapıyor offf
Canim ben de gaz yapan yiyecekleri keseyim dedim ama butun kis sebzeleri gaz yapiyor baklagil de oyle kisin ne yiyecegimi sasirdim sonuc olarak herseyi yiyorum kizimin birinde sorun yok biri gazdan sancidan uyuyamiyordu metsil maflor cok ise yaramadi nurse havey de agri kesici kesin cozum degil en son zinco aldik dun aksam ve bu sabah verdik simdilik ise yaradi sanirim cocuktan cocuga degisiyor ilaclari denemek lazim bence

Canim bende de ayni sikinti vardi gunde 2 -3 bardak rezene iciyorum hatta bu bitince karisik olani varmis ondan alicam hem sendeki gazi kokay cikartiyo hemde bebegindeki masalkah ben iciyorum bebegim pit pit lari kolaylasti dene derim
Karışık olan canım aktarda mı satılıyor

Kizlar bebegime dikkatimi cok vermis durumdayim sagliydi uykusuydu derken esimle bayaga uzaklasiyoruz ya kardes olduk resmen 40mizda cikti yine tik yok ayiptir soylemesi
Bebegimde uyumuyor ki bize inat ayol nolcak halimiz aylarca suren ayrilik bi son bulamadi

Kac gunluk oldu canim 1ayi gectikten sonra acligini anlayabilir bebek. 1aydan sonra sorun olmaz ben ikizlerimde hic saat kirmadim birinden biri 2bucuk saatte bir uyaniyor

Bende hiç birşey yemiyorum bundan sonra yiyeceğim. Sürekli Şehriye çorbasından sıkıldım canım. Bizde biogaia kullanıyoruz ana pek fayda etmedi

Aynen, ac bebek durmaz imkansiz yani :)

Evt aile hekimi soyledi 7 den fazlaysa ishal dedi ama hic huzursuzlugu yok anlayamadm gtti

Valla ben hersey yiyorum hatta dunde fasulye yedm bnm dr hersey ye dedi debedm bizi pek etkilemedi herseyden yiyorum
Ya aynen bende hic ayrim yapmiyorum.. bir tek rezene cayi iciyorum.. kv gazi var diyor bebegin, kucagima aliyorum kollarimda uyuyor hemen :) ne gazi annesini ozlemis yavrucak ahaha

Kızlar bebişlere su veriyormusunuz ben hiç vermedim arkadaşım var o veriyormuş .

Kaç gunluksunuz canım bi ayı geçtiyse sıkıntı olmaz

Bebısı emzırdım kalan sutu aksam yatmadan vermek ıcın sagdım ve geldım. .Bugun emerken uyuyakalıyor bızım oglan, sankı az emdı gıbı geldı ama bılemedım. Doymasa uykuya dalmaz dıye dusunuyorum. O emdıkten sonra sagdım 65cc sut cıktı ıkı gogusten. Aksam benımkı cok huysuz oldugundan ve uzun sure uyanık kaldıgından yatmadan sagdıgım sutu verıyorum. Haftaya persembe 1 aylık oluyoruz. Sabahtan doktor kontrolumuz var ordan da saglık ocagına gıdıcez asılar ıcın. Sunnet ıcın sarılıgın gecmesı lazım dedı doktor ama hala hafıfde olsa sarılık var, yanı 2 haftadan berı ten rengı ne arttı ne azaldı. Emmesı daha ıyı aslında ama gecmedı bı turlu. Sarılık gecmeden sunnet yapmıyolar

Benımkı bır haftadır anca emmeyı ogrendıgı ıcın senın dedıgın gıbı ılk dakıkalar cok cok emıyor sonra uyur vazıyette emıyor. Ben de acaba doymuyormu dıyorum ama uykuya daldıgına gore doyuyordur umarım. Ilk haftalarda emmeyıde cok beceremedıgınden ve ben de acemı oldugumdan az kılo aldı, umarım bu sefer kılo alıyordur

Canım pamukçuk ilerlerse karbonatın faydası olmuyormuş. Ben sildiğim halde ilerlemişti. Damla kullanıyorum şimdi azaldı bayagı. Ama tam geçmedi iyice hafifleyince karbonatlı suyla sil dedi.
Anam iyi ugrasiorsun masallaj uykulu nasil yapiosun onu ben komaya girerim ayakta alkisliorm seni
Gecede kolay oluyor canım termosda su hazır olursa kolay
Kaç günlük bebegin? Bizim sarılığımız düştü bende uyandırmıyorum doktor uyandırıp düzenini bozma dedi bana.. gece tamam ama gündüz 3 saati geçerse kaldır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…