2016 Şubat Anneleri

Benimki hala sarılık canım hafif kaldı. Sünnette olduk. Sarılık hafifleyince yaptı doktor

Kizlar bakin burda ne yaziyor ..

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-11-17-13-59.webp
    15 KB · Görüntüleme: 77
tamam canım çok sağol haklısın ama alışık olmadığım bi durum olduğu için çok korktum ama doğru aç olsa yeri göğü inletir nasıl olsa:) sende emzik kullanıyor musun canım
Kullanıyorum daha doğrusu kullanmak istiyorum ama her zaman olmuyor ağzından atıyor keşke olsa ben de soothie almayı düşünüyorum

Benim ki küçük doğdu 1 ayda böyle 1 kg'a yakın aldı

Ya aynen bende hic ayrim yapmiyorum.. bir tek rezene cayi iciyorum.. kv gazi var diyor bebegin, kucagima aliyorum kollarimda uyuyor hemen :) ne gazi annesini ozlemis yavrucak ahaha
Bende hergun rezene iciyorum hem sutum artiyor hem gazimiz cikiyor hemde sutun kalitesi artiyormus

Su andan hafıf oyle bembeyaz degıl ama dılınde var azdık bırde yanak ıclerınde. Annem karbonatla dılını sıldı bıraz, ılerlerse bende ılac alıcam artık

Ya bizimde sarılığımız var . 1 aylığız 2 hafta önce sünnet oldu . Bize hiç demedi Dr. Acaba o yüzdenmi arttı sarılığımız . 16.7 olmuş

Ya bizimde sarılığımız var . 1 aylığız 2 hafta önce sünnet oldu . Bize hiç demedi Dr. Acaba o yüzdenmi arttı sarılığımız . 16.7 olmuş
Doktorun bana dedıgı amelıyat ıcın verılen ılac sarılık olan bebeklerde reaksıyona sebep olabılırmıs, sarılıgı duzelınce yaparız dedi. Amelıyatla alakası yoktur sarılıgın artmasının.

Yok canım bir şey olmaz insallah. Hem acikirdi. Ben gündüz bırakıyorum uc saati filan gecerse emziriyoruk. gece de uyanirsam emziriyirum. Hiç saat kurmuyorum.ilk hafta kurdum sadece.

Ben de 40 cikinca olcak mi onu merak ediyorum. Aylar oldu sonuçta. 3 ayı geçmiştir bizim kardeş gibiyiz ilkte aci oluyor mu ki. Sezeryan oldum acır gibi geliyor

Evt aile hekimi soyledi 7 den fazlaysa ishal dedi ama hic huzursuzlugu yok anlayamadm gtti

Bizim 7 yı geçiyor. Ama hep öyle. Doktora da ebeye de dedim sorun yok dedi. Ben de çok tuvalete giderim anasına mi çekti ki bir şey olsa belli olurdu şimdiye sanırım.

Bu arada rezene ve kimyin kabız yapar mi?

Yani sarılık olan bebeklerde düşmesinimi engeller

Evt aile hekimi soyledi 7 den fazlaysa ishal dedi ama hic huzursuzlugu yok anlayamadm gtti

yine doktorların farklı görüşlerine örnek bir durum daha. ben de 10 kere yapması bile normal diyen doktor gördüm şimdi ne yapsın bu anneler? benim kız genelde günde 5-6 kez yapıyor ama bazen daha fazla da yapıyor hiç ishal midir diye düşünmedim bence sorun yok, genel durumu iyiyse, emiyorsa, ateş falan da yoksa endişe edecek bi durum değildir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…