Bebısı emzırdım kalan sutu aksam yatmadan vermek ıcın sagdım ve geldım. .Bugun emerken uyuyakalıyor bızım oglan, sankı az emdı gıbı geldı ama bılemedım. Doymasa uykuya dalmaz dıye dusunuyorum. O emdıkten sonra sagdım 65cc sut cıktı ıkı gogusten. Aksam benımkı cok huysuz oldugundan ve uzun sure uyanık kaldıgından yatmadan sagdıgım sutu verıyorum. Haftaya persembe 1 aylık oluyoruz. Sabahtan doktor kontrolumuz var ordan da saglık ocagına gıdıcez asılar ıcın. Sunnet ıcın sarılıgın gecmesı lazım dedı doktor ama hala hafıfde olsa sarılık var, yanı 2 haftadan berı ten rengı ne arttı ne azaldı. Emmesı daha ıyı aslında ama gecmedı bı turlu. Sarılık gecmeden sunnet yapmıyolar
tamam canım çok sağol haklısın ama alışık olmadığım bi durum olduğu için çok korktum ama doğru aç olsa yeri göğü inletir nasıl olsa:) sende emzik kullanıyor musun canım
Benımkı bır haftadır anca emmeyı ogrendıgı ıcın senın dedıgın gıbı ılk dakıkalar cok cok emıyor sonra uyur vazıyette emıyor. Ben de acaba doymuyormu dıyorum ama uykuya daldıgına gore doyuyordur umarım. Ilk haftalarda emmeyıde cok beceremedıgınden ve ben de acemı oldugumdan az kılo aldı, umarım bu sefer kılo alıyordur
Ya aynen bende hic ayrim yapmiyorum.. bir tek rezene cayi iciyorum.. kv gazi var diyor bebegin, kucagima aliyorum kollarimda uyuyor hemen :) ne gazi annesini ozlemis yavrucak ahaha
Canım pamukçuk ilerlerse karbonatın faydası olmuyormuş. Ben sildiğim halde ilerlemişti. Damla kullanıyorum şimdi azaldı bayagı. Ama tam geçmedi iyice hafifleyince karbonatlı suyla sil dedi.
Gecede kolay oluyor canım termosda su hazır olursa kolay
Kaç günlük bebegin? Bizim sarılığımız düştü bende uyandırmıyorum doktor uyandırıp düzenini bozma dedi bana.. gece tamam ama gündüz 3 saati geçerse kaldır canım.
Bebısı emzırdım kalan sutu aksam yatmadan vermek ıcın sagdım ve geldım. .Bugun emerken uyuyakalıyor bızım oglan, sankı az emdı gıbı geldı ama bılemedım. Doymasa uykuya dalmaz dıye dusunuyorum. O emdıkten sonra sagdım 65cc sut cıktı ıkı gogusten. Aksam benımkı cok huysuz oldugundan ve uzun sure uyanık kaldıgından yatmadan sagdıgım sutu verıyorum. Haftaya persembe 1 aylık oluyoruz. Sabahtan doktor kontrolumuz var ordan da saglık ocagına gıdıcez asılar ıcın. Sunnet ıcın sarılıgın gecmesı lazım dedı doktor ama hala hafıfde olsa sarılık var, yanı 2 haftadan berı ten rengı ne arttı ne azaldı. Emmesı daha ıyı aslında ama gecmedı bı turlu. Sarılık gecmeden sunnet yapmıyolar
Kizlar ya biz gece hep 2-3 saatte bir kalkip emiyorduk bu yuzden saat kurmayi birakmistim ama dun gece bizimkisi 5,30 saat uyumus mizirdaninca alip emzirdim bi saate baktim o kadar sure ac kalmis neyse gece sikinti olmaz dedim oglen bi yattik 3,30 saat uyumusuz ben kalktim zorla meme verdim ya sikinti olurmu bu kadar saat araliksiz uyumasi sarilik olmas dimi
Yok canım bir şey olmaz insallah. Hem acikirdi. Ben gündüz bırakıyorum uc saati filan gecerse emziriyoruk. gece de uyanirsam emziriyirum. Hiç saat kurmuyorum.ilk hafta kurdum sadece.
Kizlar bebegime dikkatimi cok vermis durumdayim sagliydi uykusuydu derken esimle bayaga uzaklasiyoruz ya kardes olduk resmen 40mizda cikti yine tik yok ayiptir soylemesi
Bebegimde uyumuyor ki bize inat ayol nolcak halimiz aylarca suren ayrilik bi son bulamadi
Ben de 40 cikinca olcak mi onu merak ediyorum. Aylar oldu sonuçta. 3 ayı geçmiştir bizim kardeş gibiyiz ilkte aci oluyor mu ki. Sezeryan oldum acır gibi geliyor
Bizim 7 yı geçiyor. Ama hep öyle. Doktora da ebeye de dedim sorun yok dedi. Ben de çok tuvalete giderim anasına mi çekti ki bir şey olsa belli olurdu şimdiye sanırım.
yine doktorların farklı görüşlerine örnek bir durum daha. ben de 10 kere yapması bile normal diyen doktor gördüm şimdi ne yapsın bu anneler? benim kız genelde günde 5-6 kez yapıyor ama bazen daha fazla da yapıyor hiç ishal midir diye düşünmedim bence sorun yok, genel durumu iyiyse, emiyorsa, ateş falan da yoksa endişe edecek bi durum değildir herhalde.