- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
yine doktorların farklı görüşlerine örnek bir durum daha. ben de 10 kere yapması bile normal diyen doktor gördüm şimdi ne yapsın bu anneler? benim kız genelde günde 5-6 kez yapıyor ama bazen daha fazla da yapıyor hiç ishal midir diye düşünmedim bence sorun yok, genel durumu iyiyse, emiyorsa, ateş falan da yoksa endişe edecek bi durum değildir herhalde.
Kızlar bebişlere su veriyormusunuz ben hiç vermedim arkadaşım var o veriyormuş .
İşte benimki on kez yapanlardaniki doktor normal dedi biri iyi besleniyordu dedi ki ogluma masallah :) sağlık ocağında kiler de normal dedi :) ama su da oluyor biz de bezi alıyorum bakıyorum bizimki yeni beze de pirt yapmış
Bunu bende okumustm ama doktorlar niye diyo gaz yapacak şeyler yemeyin diye onu ÇözemedinKizlar bakin burda ne yaziyor ..
arkadasim hazir kahve denilen bu suda eriyen kahveler sadece bizim ulkemizde bukdr ragbet goruyor. Cok kimyasal ve cok zararli. Filtre kahve ic onun yerine. O gunde 3 4 bardak icebilirsiniz dedikleri o kahveler.Bennescafe çok cekiyo iciyorm valla napiyim
Kraft aldim ben ama odadan odaya geciremiyorum cunku cok buyuk ama kullanimi rahat.Arkadaslar benım annem bebegın 40ı cıkınca donecek eve. Daha sonra ara ara haftasonları gelırım dedı ama ben yalnız kalıcam, kayınvalıde gelır ama benım onla aram ıyı degıl artık ve kendısı agır seker hastası.
Sımdı sıze bır sorum var, esım her ay ızmıre gıdecek doktora calısması ıcın( en az 3 kez gıdecek). Onun planı ızmıre gıdecegı haftanın oncekı haftasonu benı zonguldaga annemlere bırakmak, yanı o ızmırdeyken ben 1 haftalıgına annemlerde kalıcam. Bebısın yatması ıcın ve odadan odaya tasımak ıcın park besık alalım dıyoruz annemın evıne. Yalnız fıyatıda uygun olmalı. Sızın uygun fıyata alıp memnun kaldıgınız varmı.? Annem onun ıcıne kendı hazır yatak alacak ya da yun yatak yaptıracak.
ben de bi gece cok endiselendim dr a gittim dr normal dedi. Ates olmadikca korkmabdedi. Halen arada yapiyor.Bebek huzurlu ama yesil sulu kaka devam
Tamam canım sen dkkat et bol bol emzr kaç gunluksunz ilk başlarda çok yapıyorlar gerçiDaha 4 kere yapti canim
Öyle çok tuketmiyorm canim cekerse bi fincanarkadasim hazir kahve denilen bu suda eriyen kahveler sadece bizim ulkemizde bukdr ragbet goruyor. Cok kimyasal ve cok zararli. Filtre kahve ic onun yerine. O gunde 3 4 bardak icebilirsiniz dedikleri o kahveler.
Kraft aldim ben ama odadan odaya geciremiyorum cunku cok buyuk ama kullanimi rahat.
ben de bi gece cok endiselendim dr a gittim dr normal dedi. Ates olmadikca korkmabdedi. Halen arada yapiyor.
aynen benim kız da temiz beze pırtlamayı seviyor, ayrıca fazla emdiğinde kaka sayısı artıyor. senin oğlun da benim kız gibi bez parasını düşünmeyenlerden anlaşılan
aynen benim kız da temiz beze pırtlamayı seviyor, ayrıca fazla emdiğinde kaka sayısı artıyor. senin oğlun da benim kız gibi bez parasını düşünmeyenlerden anlaşılan
Aman canım ye gitsin sakınan göze çöp batarmış ben hamileyken de yedim smdide yiyorm valla ben az yiyorm diye bebeğin zayf dogcak diyip durdular doğru duzgn bisey yemiyomsm canım o kadar istiyo halbuki sonuç ne oldu 8 kilo aldm 3740 oglusum doğduKızlar canım cips çekiyor yabiliyorum baharat gaz yapıyor ama sade patatesliye bile razıyım o da mı yasak ki
Canım bi sabah kalktgnda 9a doğru sonra uyumasi uzun suruyo bende otrma odasına getryorm cayimi icyrm oda yanımda yatiyo bakiyo etrafa akşamda emerken uyumadan cekiyorm öyle oyaliyorm çok uyuyunca gece uyymyoKizlar bebeklerinizin uyanık kalma süreleri ne kadar? Bir de nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kendiliginden uyumuyor. Ya Kucak ta ya Beşikte sallıyor um ancak öyle.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum. Çoğu arkadaş doğum yapmış. Bebişlerimiz hayırlı uzun ömürlü olsun.Bende 4 Şubatta kızımı kucagima aldım çok şükür. İsmi Ümmühan Bilge oldu. 3890 gr 51 cm doğdu. Kırkımızın çıkmasına az kaldı. Emmede sıkıntımız yok şimdilik. Mama vermiyorum.
Ben de aci olmasindan korkuyorum norma dogim ama dikislerim oldu tecrubeli arkadaslra sorulurYok canım bir şey olmaz insallah. Hem acikirdi. Ben gündüz bırakıyorum uc saati filan gecerse emziriyoruk. gece de uyanirsam emziriyirum. Hiç saat kurmuyorum.ilk hafta kurdum sadece.
Ben de 40 cikinca olcak mi onu merak ediyorum. Aylar oldu sonuçta. 3 ayı geçmiştir bizim kardeş gibiyizilkte aci oluyor mu ki. Sezeryan oldum acır gibi geliyor
Bizim 7 yı geçiyor. Ama hep öyle. Doktora da ebeye de dedim sorun yok dedi. Ben de çok tuvalete giderim anasına mi çekti kibir şey olsa belli olurdu şimdiye sanırım.
Bu arada rezene ve kimyin kabız yapar mi?
Biz 40i gectik canim azaliyor sanki cok sukur yesil bi deTamam canım sen dkkat et bol bol emzr kaç gunluksunz ilk başlarda çok yapıyorlar gerçi
Kizlar bebeklerinizin uyanık kalma süreleri ne kadar? Bir de nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kendiliginden uyumuyor. Ya Kucak ta ya Beşikte sallıyor um ancak öyle.
Aman canım ye gitsin sakınan göze çöp batarmış ben hamileyken de yedim smdide yiyorm valla ben az yiyorm diye bebeğin zayf dogcak diyip durdular doğru duzgn bisey yemiyomsm canım o kadar istiyo halbuki sonuç ne oldu 8 kilo aldm 3740 oglusum doğdu
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum. Çoğu arkadaş doğum yapmış. Bebişlerimiz hayırlı uzun ömürlü olsun.Bende 4 Şubatta kızımı kucagima aldım çok şükür. İsmi Ümmühan Bilge oldu. 3890 gr 51 cm doğdu. Kırkımızın çıkmasına az kaldı. Emmede sıkıntımız yok şimdilik. Mama vermiyorum.
Yok canım doktorun dedıgı sunnet ıcın verılen ılacmı artık neyse onu verdıklerınde sarılık varsa bebekte sorun olabılırmıs. Belkı sızın sarılıgınız dusuktur ondan doktor onermıstır, bana oyloe dıyınce ben yaptırmadım, haftaya kontrol var eger sarılıgı azaldıysa yaptırıcaz bızdeYani sarılık olan bebeklerde düşmesinimi engeller
Ben sallamıyorum sadece hafıf kucagımda pıspıslıyorum, genelde cok aglıyorsa ya ac oluyor ya gazı oluyor gazını cıkarmadan emmıyorda, sallamadım henuz ama esım bır ıkı kez benden habersız sallıyodu yakaladım kızdım, sımdılık kendı uyuyor ama ozellıklerı gece yatmadan 3,4 kez besıge koy uyansın gerı al seklınde gıdıyor, sabırla tekrar pıspıslayıp besıgıne koyuyorumö, kendı uyuması ıcın ugrasıyorumKizlar bebeklerinizin uyanık kalma süreleri ne kadar? Bir de nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kendiliginden uyumuyor. Ya Kucak ta ya Beşikte sallıyor um ancak öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?