2016 Şubat Anneleri

Valla canim oyle.gorunuyor. bi kac prof. Un yazisindada okumustum. Anne sutunden gazin gecmesi imkansiz diyor. Bebeklerin gelismemis olan bagirsak yapilariyla alakali oldugunu soyluyorlar.

Bunu bende okumustm ama doktorlar niye diyo gaz yapacak şeyler yemeyin diye onu Çözemedin
Ben taze meyve suyu skiyordum icinde bol portakal oluyordu nette okudum portakalin gaz yaptigini biraktim doktoruma sordum. Senin yediginle cocugun gazinin alakasi yok dedi benm doktorum.bebegin yapisi gazli bir bebek bagirsaklari duzene girene kadar devam eder drdi.

Yiyorum vlla npiyim surekli sağlıklı beslenemeyiz ki

Bnde portakl gaz yapyo diye yemedm kaç kilo portakl dolpta curuyecek yiyorm artk her turlu gazı var

Masallah. Benımkının o kadar alması ımkansız cunku 16 gunlukken sadece 240gram almıstı. Ben 1 aylık oldugunda 600 gram alsa sevınıcem.
Canım benimkide 1 ayda 400 gram alms çevrede gordgm kadarıyla zayf doğan bebekler çok kilo aliyo benimki zyf doğmadi ondan çok almadı diye dusunyrm

Masallah. Benımkının o kadar alması ımkansız cunku 16 gunlukken sadece 240gram almıstı. Ben 1 aylık oldugunda 600 gram alsa sevınıcem.
Alıyor canım hiç merak etme benim kızımda 18 günlükken 260gr almıştı bugün sağlık ocağına muayeneye çağırdılar 37 günlüğüz şuan toplamda 750gr kadar almış minik kuşum 1 kg alan bebişlerde var ama seninkide ortalama sorun yok dedi doktor nasıl rahatladım anlatamam

Bende korkyrm valla kaç ay oldu sezeryan oldmama zaten ilk evlendgmzde de bi ay yapamamstm smdi eskisi gbi olursa diye korkyrm
Canm söylemesi ayıp dün oldu ama biraZcık acı hissettim ben.. Ama oda dikişimin biri düşmemiş iltihap olmş ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.. normal doğum yaptm buarada

Carsamba gunu 4 kiloydu bebek, demin tarttim 3950 civari cikti, kilo vermis keyfim kacti...

Canm söylemesi ayıp dün oldu ama biraZcık acı hissettim ben.. Ama oda dikişimin biri düşmemiş iltihap olmş ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.. normal doğum yaptm buarada
İnşallah bi sorun yaşamam basa dönmek istemyrm 1 ay yapana kadar neler cektm psikolojim bozlmustu resmen

Canım ınsallah bızımkıde o kadar alır. Sen mama verdınmı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…