2016 Şubat Anneleri

Benimde onceden cok cikardi nerdeyse her ay smdi cok sukur cikmiyo bazen kasiniyo cikack gbi hemen krem suruyorm

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Canim korkucak birsey yok, canini cok aciticaklarini sanmiyorum en azindan vajina icin, rahim icin ayni seyi soyleyemem.. agrili bir islem ama icerde parca kalmasi olumcul sonuclar dogurabiliyor, bir an once aldirmalisin.. bunun icinde ameliyat etmezler.. ama belki anestezi yaparlar, uyustururlar canim.. Cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum..

Hımm. Salmonella peynirden falanbulaşıd diye biliyorjm başka varsa ihtimali bilemem. Ama ilginçmiş. İnşallah test yanlıştır.
İnşallah sorunsuz çıkarsınız.

Damlaya başladınız mı? Damlanın aşı gibi soğuk zinciri bozulmadan teslim almanız gerekiyor, nasıl teslim ettler bilmiyorum da. Söyliyim dedimZ
geçen arkadaşıma buzsuz vermiş dolaba koy falan da dememiş. Sonra bir yerde okumuş. Tekrar aldı damlayı

İşte ben

Canim bi doktora git yani biz böyle nerden görüp bilebiliriz ki

Benimkimizde burnu tıkalı açıyorum ama en gazla gece bi buçuk saat uyuyup uyanıyor sonra hopp bi saat uyuma modu al derken sarbaşa derken hop aynı döngü devam ediyor. Atak geçmesi bi haftayı bulur deri burada bi arkadaş ama bunun dördüncü ayı daha uzun sürüyormuş o Zaman ne yaparız bilmiyorum canım

Cnm sakin ol oncelikle.bunlar olagan sryler.evet zor bir surec ama sukur ki sagliklilar.papatya cayi verebilirsin sakinlik icin.hatta kendinde ic
Anason rezene kimyon ic bol bol.ona da rezene ve kimyondan icir.anason uyuskluk veriyor ona icirme.yada cok az verebilirsn.hergun olmamak sartyla
Pamukcuk icin her memeden sonra bir kasik su ver cnm.dr kaynim oyle dedi gecer umarim.
Gunasiri yika bebisi.hem rahatliyolar iyi uyuyolar uyudukca gelsyolar.sende rahat edersin.ayrica ben bazen sesli kuran aciyorum cok agladgnda.oyle duruyo sakinlesyor.belki seninkinde de ise yarar

Cnm cok gecmis olsun.atesi varsa evet muhtemelen enfeksiyondur.o da ilacla düzelir.sakin ol.bebegine saril öp kokla.gececk insallah

Allah iyiliğini versin... çabucak iyileşir insallah

Dün bir sürü kişi kocamla KARDEŞ oldum yaZıyor.benim durum daha vahim.adam uyuyakaldı.kalk hadi yatağına diyorum.tamam anne diyor uykusunda

hahahaha deli ya bence sen makam değişip hanımlığa tekrar terfi et

çooookkk gecmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşAllah

burda vajinusmusla hamile kalıp cokda güzel doğuranlar vardı kim olduklarını şu an hatırlamıyorum
birde bununla alakalı bitopik vardı epey kalabalık birde oraya bak
hiiiç bir bilgim yok

Bende kaldım ama dusurdum

Ya benim sorunum aparatla aparatı girmesine bir izin versem sıkıntı olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…