Moralim çok bozuk ne kadar dikkt etswmde bir gramım gitmiyor ve herkesin kilomla ilgili yorum yapmasına canım çok sıkılıyor bir haftadır sadece dün öğlen mevlütte az bişey fazla yedim tartılıyorum hep aynı
Herkes konuşuyor da ortada yeni doğmuş bi bebek var onu doğurmak kolay mı 100 hamileden en fazla 2 si 3 u eski kilosuna döner diğerlerinde kilo kalır ve bu kiloyu sen 9 ayda aldın mucize mi olacak da 2 ayda verilecek 5 6 kilo alan tabi verir ama benim gibi 27kilo alan biri 2 ayda veremez mesela sıkma canını bebeğin küçük daha
Kizlar bu hafta ben diyet falan yapamadim pizza da yedim etli ekmek de yaglama da tost da bla bla bla ama pismanimmmmm
Bugün basliycam topikteki kilo kaybi tetikledi beni. An itibarı ile 66.1 kiloyum gecen hafta 66.7 idim.
Kizlar pes etmek yok asla.Bu hafta bomba gibi baslicaz.kacamak yapmaya meyilli olanlar evlerine abur cubur almasinlar aldirmasinlar :) benim esim alip duruyo uyardim onu da dun.
Guncel kilolar gelmeye devam etsin bakalim.simdilik haftanin 1cileri idilduam
ile Emira SY
gorunuyo
Benim genel olarak hedefim 6 ayda 6 kilo. Haftada 250 gr versem yeter ama biliyorum ilk 3-4 kilodan sonra duraklama dönemi gelecek, kalanlar zor gidecek...
Benim genel olarak hedefim 6 ayda 6 kilo. Haftada 250 gr versem yeter ama biliyorum ilk 3-4 kilodan sonra duraklama dönemi gelecek, kalanlar zor gidecek...