2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S sssn çok dikkat edemedim,tatlıya azalttım pirinç makarna kestim en gec 7 den sonra bişey yemedim 600gr gitmiş bende de.71.3 tu şimdi 70.7 olmuşum.

Herkes konuşuyor da ortada yeni doğmuş bi bebek var onu doğurmak kolay mı 100 hamileden en fazla 2 si 3 u eski kilosuna döner diğerlerinde kilo kalır ve bu kiloyu sen 9 ayda aldın mucize mi olacak da 2 ayda verilecek 5 6 kilo alan tabi verir ama benim gibi 27kilo alan biri 2 ayda veremez mesela sıkma canını bebeğin küçük daha

Kizlar bu hafta ben diyet falan yapamadim pizza da yedim etli ekmek de yaglama da tost da bla bla bla ama pismanimmmmm
Bugün basliycam topikteki kilo kaybi tetikledi beni. An itibarı ile 66.1 kiloyum gecen hafta 66.7 idim.

Bu arada bu hafta hedefiniz ne kizlar? Benim hedefim -700 ile 62.5 i gormek

Benim genel olarak hedefim 6 ayda 6 kilo. Haftada 250 gr versem yeter ama biliyorum ilk 3-4 kilodan sonra duraklama dönemi gelecek, kalanlar zor gidecek...

S sssn canım ben bugun tartilamadimidil hasta okula gtmedi duzenim şaştı sabahtan beri ona bitki çayı iciriorum newrim döndü valla

S sssn canım ben bugun tartilamadimidil hasta okula gtmedi duzenim şaştı sabahtan beri ona bitki çayı iciriorum newrim döndü valla
Ah canim cok gecmis olsun.idil kuzusunu opuyorum cok.dun yazdigini baz alarak guncelledim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…