2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

neden vurdular igneleri?

Arkadaşlar birkaç saattir gecmeyen karin sertliğim ve bel ağrım var. Yalanci kasılmalara yordum ama geçmiyor bu kadar uzun sürer mi?
Yalancı Doğum sancısında dinlendiginde ya da pozisyon değiştridiginde bel agrısı gecer diyorlar.takip et biraz daha.
En kötü doktorunu arama imkanın varsa bu saatte gecmezse sorarsın bi.
İnsallah yalancı sancıdır,gecer cnm

10lu Alsam ne kadat sure yeter mesela
bilmiyorum ki canim. her kullanimda batmadigi icin bikac sefer ayni ortuyu kullanabiliyorlar. ya da buyuk diye yariya kesip kullanan da oluyor. oglun mu olacakti kizin mi canim? erkek bebeklerde daha cok kazalar yasandigindan daha kisa surede bitebilir kiza gore. tahminimce 15-20 gun goturebilir 10 adeti :)

neden vurdular igneleri?
Şiddetli kaşıntım ve krar ciger enzimlerimde yükselme vardı safra asit seviyem çok yüksek çıktı ve gebelik kolestazı teshisi kondu. Eğer degerler düşmezde yüksek devam ederse bebeği etkileme strese sokmasına dolayısıyla kakasını yapıp zehirlenmesine sebebiyet verebilirmiş Allah korusun. Her an müdahale edip doguma alabilirdi doktorum o yüzden coğer gelistiricileri vurdurduk. Ama hamdolsun kullandığım ilaçlar asit değerlerimi düşürmüş 38e kadar sıkı takip nst kan tahliliyle devam edecez insallah.

Insallah dediğin gibi olur şuan hafif seyrediyor şiddetlenirse beklemeyiz daha.

Çok siddetli degil daha çok rahatsızlık hissi icinde bir top var da patlıcakmış gibi. Hafifliyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor. Üsütme olabilir diye düşündüm ama emin olamıyorum.

Canım annem dogum kasılmaları basladıgında üşüttüğünü sanmış :) Yapman gereken şey kasılmaların süresini takip etmek. Düzenli mi oluyor? Kaç dakikada bir oluyor ve ne kadar sürüyor? Bunları not almalısın. Baktın ki şiddeti giderek artıyor, düzenli geliyor, doktorunu ara bilgi ver o sana ne yapman gerektiğini söyler.

Pipiped aldinmi yoksaaaaa

Kiz dur daha ben 34 deilim :):):) 33+5 buqun yoksa benim onumemi qectin
33+ olunca 33. hafta bittiği için 34 sayıyorum ben. Bitirdiğimiz haftayı değil içinde olduğumuz haftayı söylüyorum.

Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
sonuçta bu çocuk uzunca bir süre bezlenecek, ziyan olmaz bence. Ama ben hemen hemen her üründe ilk sefer için az aldım memnun kalırsam devamını aynı markadan alırım diye. Sen de öyle yapabilirsin istersen ya da çok ekonomikse şimdiden stoklayabilirsin.

Oo 2 gün yoktum ne kadar dolmuş burası :)) Valla karnim burnumda Rizeye gittim dağ tepe şelale hep tirmandim geri geldim uyudum sonra kalktım denize gittim çok yoruldum ama değdi valla oğluşum da az yoruldu ama iyi şu ara dua ediyorum erken gelmesin diye doktorum izne ayrılmış sizler de ne var ne yok oğluşumun güzel teyze leri iyisiniz umarım

ahahaha yok canim almadim. bi bakmadim degil ama zaten ayri satilan bisey degil o sanirim. ebebekte yenidogan alt degistirme paketinin icinden cikan bisey. ayrica satildigini gormedim cunku
Ya cok tatli cok ilqinc cok minnos bisey deilmi bayildim oqlum olursa alacam anı kalsin ilerde qosteririm

Kız olacak inşallah , o Zaman 60lı alsam 4ay falan gider ortalama çok alayım evde bulunsun

Nebilim canim bende tamamen o hafta bitince oburune qeciyorum offf cok az kaldi ya ewde bebek esyalari qordukce cok qarip oluyorum...sanki kendimi hala anne qibi hissetmiomki ben buyuk sorumluluk nasil alacam kafam karisik

Ben artık bu büyükleri anlamıyorum bizdede bayramda gitmedik diye hamile hamile artı bir tane de 2yaşında kızım var 9saat lik yolda cabası kırgınlar doğuma gelmeyecekler kayınvalidemler..Eşim beni bırakıp elini öpmeye gitseymiş bayramda doğuma gelecekmiş...SUanda cezalıyız tek başımıza doğum yapında görelim diyo

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Benim sancim var gibi âmâ yok gibide karar veremedim :)) ilk dk tuttum 14 2. Yarım saat sonra geldi ve karnimda acayip bir ağırlık var acaba diyorum yalancı kasılmalar mi bu saatte aramaktanda cekiniyorum ya değilse diye âmâ birazda korkuyorum . Sizce beklemelimiyim aramalimiyim

Dedigine qore duzensiz gibi yalanci qibi canim eqer siddetli deilse az daha bekle bence :) benim.kasik aqrim hep olduqundan bana normal qeliyoda ilk defaysa sknti olabilir

allah korusun canim,doktor onlemini almis,bebis de insallah zamanini bekleyecektir.

Allah yardim eder canim cocukluk etmisler hic kafaya takma

Dedigine qore duzensiz gibi yalanci qibi canim eqer siddetli deilse az daha bekle bence :) benim.kasik aqrim hep olduqundan bana normal qeliyoda ilk defaysa sknti olabilir
1 buçuk hafta önce hastahaneye yattığımda düzeniydi bu düzensiz o yüzden ikide kaldım. Bekliyim biraz daha bakalım inşallah değildir ya 20 sine kadar dayanmamiz lazım demişti doktor inşallah dayanır bizim oğlan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…