Ciğer geliştirici iğneler doğumu tetikliyor diye okumustum bizde cuma gunu 4 doz olduk bakalim nolacak insallah biraz daha sabreder bizim kız. Yarın öglende kontrolum var zaten haftada iki takipteyiz daha kötü olmazsam yarını beklicem. Dua edin bize
Yalancı Doğum sancısında dinlendiginde ya da pozisyon değiştridiginde bel agrısı gecer diyorlar.takip et biraz daha.Arkadaşlar birkaç saattir gecmeyen karin sertliğim ve bel ağrım var. Yalanci kasılmalara yordum ama geçmiyor bu kadar uzun sürer mi?
bilmiyorum ki canim. her kullanimda batmadigi icin bikac sefer ayni ortuyu kullanabiliyorlar. ya da buyuk diye yariya kesip kullanan da oluyor. oglun mu olacakti kizin mi canim? erkek bebeklerde daha cok kazalar yasandigindan daha kisa surede bitebilir kiza gore. tahminimce 15-20 gun goturebilir 10 adeti :)10lu Alsam ne kadat sure yeter mesela
Şiddetli kaşıntım ve krar ciger enzimlerimde yükselme vardı safra asit seviyem çok yüksek çıktı ve gebelik kolestazı teshisi kondu. Eğer degerler düşmezde yüksek devam ederse bebeği etkileme strese sokmasına dolayısıyla kakasını yapıp zehirlenmesine sebebiyet verebilirmiş Allah korusun. Her an müdahale edip doguma alabilirdi doktorum o yüzden coğer gelistiricileri vurdurduk. Ama hamdolsun kullandığım ilaçlar asit değerlerimi düşürmüş 38e kadar sıkı takip nst kan tahliliyle devam edecez insallah.neden vurdular igneleri?
Insallah dediğin gibi olur şuan hafif seyrediyor şiddetlenirse beklemeyiz daha.Yalancı Doğum sancısında dinlendiginde ya da pozisyon değiştridiginde bel agrısı gecer diyorlar.takip et biraz daha.
En kötü doktorunu arama imkanın varsa bu saatte gecmezse sorarsın bi.
İnsallah yalancı sancıdır,gecer cnm
Çok siddetli degil daha çok rahatsızlık hissi icinde bir top var da patlıcakmış gibi. Hafifliyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor. Üsütme olabilir diye düşündüm ama emin olamıyorum.
Pipiped aldinmi yoksaaaaabilmiyorum ki canim. her kullanimda batmadigi icin bikac sefer ayni ortuyu kullanabiliyorlar. ya da buyuk diye yariya kesip kullanan da oluyor. oglun mu olacakti kizin mi canim? erkek bebeklerde daha cok kazalar yasandigindan daha kisa surede bitebilir kiza gore. tahminimce 15-20 gun goturebilir 10 adeti :)
ahahaha yok canim almadim. bi bakmadim degil amaPipiped aldinmi yoksaaaaa
33+ olunca 33. hafta bittiği için 34 sayıyorum ben. Bitirdiğimiz haftayı değil içinde olduğumuz haftayı söylüyorum.Kiz dur daha ben 34 deilim :):):) 33+5 buqunyoksa benim onumemi qectin
sonuçta bu çocuk uzunca bir süre bezlenecek, ziyan olmaz bence. Ama ben hemen hemen her üründe ilk sefer için az aldım memnun kalırsam devamını aynı markadan alırım diye. Sen de öyle yapabilirsin istersen ya da çok ekonomikse şimdiden stoklayabilirsin.Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Ya cok tatli cok ilqinc cok minnos bisey deilmi bayildimahahaha yok canim almadim. bi bakmadim degil amazaten ayri satilan bisey degil o sanirim. ebebekte yenidogan alt degistirme paketinin icinden cikan bisey. ayrica satildigini gormedim cunku
Kız olacak inşallah , o Zaman 60lı alsam 4ay falan gider ortalama çok alayım evde bulunsunbilmiyorum ki canim. her kullanimda batmadigi icin bikac sefer ayni ortuyu kullanabiliyorlar. ya da buyuk diye yariya kesip kullanan da oluyor. oglun mu olacakti kizin mi canim? erkek bebeklerde daha cok kazalar yasandigindan daha kisa surede bitebilir kiza gore. tahminimce 15-20 gun goturebilir 10 adeti :)
Nebilim canim bende tamamen o hafta bitince oburune qeciyorum33+ olunca 33. hafta bittiği için 34 sayıyorum ben. Bitirdiğimiz haftayı değil içinde olduğumuz haftayı söylüyorum.
sonuçta bu çocuk uzunca bir süre bezlenecek, ziyan olmaz bence. Ama ben hemen hemen her üründe ilk sefer için az aldım memnun kalırsam devamını aynı markadan alırım diye. Sen de öyle yapabilirsin istersen ya da çok ekonomikse şimdiden stoklayabilirsin.
Bana da soruyorlar kv kp. 40 hafta dolarsa su tarih dolmazsa bu tarih erken de gelebilir gelmeyedebilir her seferinde aynı muhabbet planlarına uymuyoruz. Hatta 15 günlük bebegi ayaklarına bile cagirdilar bayram muhabbetine. 8 saatlik yol uzakliktalar herkes kendini düşünüyor maalesef
Dedigine qore duzensiz gibi yalanci qibi canim eqer siddetli deilse az daha bekle bence :) benim.kasik aqrim hep olduqundan bana normal qeliyoda ilk defaysa sknti olabilirIyi akşamlar kızlar nasılsınız? Benim sancim var gibi âmâ yok gibide karar veremedim :)) ilk dk tuttum 14 2. Yarım saat sonra geldi ve karnimda acayip bir ağırlık var acaba diyorum yalancı kasılmalar mi bu saatte aramaktanda cekiniyorum ya değilse diye âmâ birazda korkuyorum . Sizce beklemelimiyim aramalimiyim
Şiddetli kaşıntım ve krar ciger enzimlerimde yükselme vardı safra asit seviyem çok yüksek çıktı ve gebelik kolestazı teshisi kondu. Eğer degerler düşmezde yüksek devam ederse bebeği etkileme strese sokmasına dolayısıyla kakasını yapıp zehirlenmesine sebebiyet verebilirmiş Allah korusun. Her an müdahale edip doguma alabilirdi doktorum o yüzden coğer gelistiricileri vurdurduk. Ama hamdolsun kullandığım ilaçlar asit değerlerimi düşürmüş 38e kadar sıkı takip nst kan tahliliyle devam edecez insallah.
Allah yardim eder canim cocukluk etmisler hic kafaya takmaBen artık bu büyükleri anlamıyorum bizdede bayramda gitmedik diye hamile hamile artı bir tane de 2yaşında kızım var 9saat lik yolda cabası kırgınlar doğuma gelmeyecekler kayınvalidemler..Eşim beni bırakıp elini öpmeye gitseymiş bayramda doğuma gelecekmiş...SUanda cezalıyız tek başımıza doğum yapında görelim diyo
Bence de siddetlenirse,sıklasırsa beklemeyin daha.ne olur ne olmaz. İnsallah gecer cnm.Insallah dediğin gibi olur şuan hafif seyrediyor şiddetlenirse beklemeyiz daha.
1 buçuk hafta önce hastahaneye yattığımda düzeniydi bu düzensiz o yüzden ikide kaldım. Bekliyim biraz daha bakalım inşallah değildir ya 20 sine kadar dayanmamiz lazım demişti doktor inşallah dayanır bizim oğlan:)Dedigine qore duzensiz gibi yalanci qibi canim eqer siddetli deilse az daha bekle bence :) benim.kasik aqrim hep olduqundan bana normal qeliyoda ilk defaysa sknti olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?