2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Uyuyamiyorum ayaklarım bacakların yanıyor huzursuzlaniyor. Bebek de doğunca benim uyanık olduğum saatlerde uyumasa vay halimize

Ay ne kadar ayıp.. yapın altından kalkinda görsünler. Bizdeki gidemedik keşke bizim kv de öyle dese yaa. Geçen ay sormaya başladı ne zaman geleyim diye. Gel desek gelip oturck boş boş.. bende eşime bdt ne uçak bileti aldirdim uçakla daha da hat etmiş hanım. Oğlu borcta düşünen mi var.

Bos ver canım gelip bir hayırlari dokunmayacaksa geç gelmeleri daha iyi..

FarahFarah nasıl oldun canm.
Düzenli kasılma ve hafif bile olsa sancila varsa dinlenerek gecmiuorsa asla gözardı etmeyin kızlar. Benimki adet ağrısı gibi başladı. Çok az ağrı çekerim ben. Öyle gitmistim doğuma. O yüzden aman diyim ihmal etmeyin. Tetikte olmalıyız hepimiz artik

Gunaydin kizlar ben de ter icinde uyandim kac kere kalktim degistirdim bi de cok belim agriyo ya ins.kotu yatmisimdir

Günaydııın, evet nispeten serin bi geceydi ama ben yine kan ter içinde kaldım ya
Artık geceleri kalkıp tuvalete gitmek bile çok zor oluyor belim bacaklarım tutmuyor dengemi sağlayamıyorum
Bu sabah da acayip bi hisle uyandım. İnanılmaz bir enerji, biriken ev işlerini yapıyorum evi derleyip toparlıyorum. Akşama yine kına var

Yok ya eşin ailesini, hamile karısını ve çocuğunu bırakıp bayramda tek başına el öpmeye mi gidecekmiş, neyin bencilliği bu! Gelmeyen gelmesin, gölge etmesinler o da yeter, gelseler bir de bir sürü trip atıp canını sıkacaklar, boşver. Bebek olunca haber vermezsin "siz gelmediniz en azından kv gelip yardımcı olsaydı haber verirdik ama cezalısınız, torununuzu görmeyin de görün ceza neymiş" deseniz belki anlarlar yaptıkları terbiyesizliği. Ama sanmıyorum anlayacaklarını, aman can sıkmaya değil düşünmeye bile değmez.
Bana hep 2 saat dinle, düzenliyse gel düzensizse yalancıdır diyor, sen de doktorla konuş bir daha olursa ne yapman gerektiğini kararlaştırın da stres yaşama tekrar.

Daha saat kaç ki sen biriken ev islerini toparlamaya başladın? :) Allah'ım insanlara enerji veriyorsun ev toparlıyor, bana versen çıkar gezerim diye mi hep düşük enerjiliyim?

Daha saat kaç ki sen biriken ev islerini toparlamaya başladın? :) Allah'ım insanlara enerji veriyorsun ev toparlıyor, bana versen çıkar gezerim diye mi hep düşük enerjiliyim?
Ya ne bileyim doğururum falan, hazır enerji gelmişken insan girebilecek hale sokayım şu evi
Sana enerji gelirse lütfen çıkıp gezme şu sıcakta zaten

Uykusuzlukkkkkkk
Skldim saq sol donmekten su icindeyim resmen ya...
Cok.sicak cok uyunmuyor ne mutlu kisin doguranlara iki cocugumda yaz bebegi.gunduz yaylaya cikardi esim allahim hirka giydim üşüdük ne kadar güzeldi indik gece biraz simsek cakti dedim yagmur yagacak ama eesmedi bile sabah 5 te dalmisim 8 de kalktim terler vücudundan akiyor

Iste insanin elinde olan bisey olsa kisa denk getirir hamileligi demi az kaldi az Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah yazin bole qectk kisinda bebekleri usutmeden buyutseydik yeter

Iste insanin elinde olan bisey olsa kisa denk getirir hamileligi demi az kaldi az Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah yazin bole qectk kisinda bebekleri usutmeden buyutseydik yeter
Aynen cnm kizimda agustos dogumlu o senede cehennem sicaklari vardi bi sabah aglayarak yaylaya çıkarmıştı esim beni hep diodum 2. Kisin dogar insallah die ayni zamana geldinasip

Anneler gelebiliyor ise kv lere gerek yok kizlar kesinlikle fazlalik oluyorlar kizimda 2 gun sütüm gelmedi kv cocugu ac ilan etti surekli acmi diyip gezdi esim bile cildirdi.6 7 aylik.oldu hala telfda acmi acaba diodu ki kizim cok tombis bi bebekti.bu sefer Allah nasip ederse istemiyorm bakalim nolacak

Günaydın kızlar bel ve bacak ağrısı yaşıyorum dünden beri gece kesik kesik uyudum dün çok yürüyüş yapmıştım normalmi acaba

S SUU dr a gidecektin sanırım canm. Ne durumdasin

gittim canım benim sancılarım başlamış yavaş yavaş artık her hafta görücek sanırım zaten son günlerde çok iyi değildim meğer sancılarmış bakalım neler yaşıyacağız zaten son 4 haftam kalmıştı ama erken gelicek bizimki sanırım rabbim hakkımızda ne hayırlı olucaksa onu nasib etsin psikolojim çok bozuk bu aralar dua edin bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…