Ay ne kadar ayıp.. yapın altından kalkinda görsünler. Bizdeki gidemedik keşke bizim kv de öyle dese yaa. Geçen ay sormaya başladı ne zaman geleyim diye. Gel desek gelip oturck boş boş.. bende eşime bdt ne uçak bileti aldirdim uçakla daha da hat etmiş hanım. Oğlu borcta düşünen mi var.Ben artık bu büyükleri anlamıyorum bizdede bayramda gitmedik diye hamile hamile artı bir tane de 2yaşında kızım var 9saat lik yolda cabası kırgınlar doğuma gelmeyecekler kayınvalidemler..Eşim beni bırakıp elini öpmeye gitseymiş bayramda doğuma gelecekmiş...SUanda cezalıyız tek başımıza doğum yapında görelim diyo
Bos ver canım gelip bir hayırlari dokunmayacaksa geç gelmeleri daha iyi..Ben artık bu büyükleri anlamıyorum bizdede bayramda gitmedik diye hamile hamile artı bir tane de 2yaşında kızım var 9saat lik yolda cabası kırgınlar doğuma gelmeyecekler kayınvalidemler..Eşim beni bırakıp elini öpmeye gitseymiş bayramda doğuma gelecekmiş...SUanda cezalıyız tek başımıza doğum yapında görelim diyo
Yok ya eşin ailesini, hamile karısını ve çocuğunu bırakıp bayramda tek başına el öpmeye mi gidecekmiş, neyin bencilliği bu! Gelmeyen gelmesin, gölge etmesinler o da yeter, gelseler bir de bir sürü trip atıp canını sıkacaklar, boşver. Bebek olunca haber vermezsin "siz gelmediniz en azından kv gelip yardımcı olsaydı haber verirdik ama cezalısınız, torununuzu görmeyin de görün ceza neymiş" deseniz belki anlarlar yaptıkları terbiyesizliği. Ama sanmıyorum anlayacaklarını, aman can sıkmaya değil düşünmeye bile değmez.Ben artık bu büyükleri anlamıyorum bizdede bayramda gitmedik diye hamile hamile artı bir tane de 2yaşında kızım var 9saat lik yolda cabası kırgınlar doğuma gelmeyecekler kayınvalidemler..Eşim beni bırakıp elini öpmeye gitseymiş bayramda doğuma gelecekmiş...SUanda cezalıyız tek başımıza doğum yapında görelim diyo
Bana hep 2 saat dinle, düzenliyse gel düzensizse yalancıdır diyor, sen de doktorla konuş bir daha olursa ne yapman gerektiğini kararlaştırın da stres yaşama tekrar.1 buçuk hafta önce hastahaneye yattığımda düzeniydi bu düzensiz o yüzden ikide kaldım. Bekliyim biraz daha bakalım inşallah değildir ya 20 sine kadar dayanmamiz lazım demişti doktor inşallah dayanır bizim oğlan:)
Daha saat kaç ki sen biriken ev islerini toparlamaya başladın? :) Allah'ım insanlara enerji veriyorsun ev toparlıyor, bana versen çıkar gezerim diye mi hep düşük enerjiliyim?Günaydııın, evet nispeten serin bi geceydi ama ben yine kan ter içinde kaldım ya
Artık geceleri kalkıp tuvalete gitmek bile çok zor oluyor belim bacaklarım tutmuyor dengemi sağlayamıyorum
Bu sabah da acayip bi hisle uyandım. İnanılmaz bir enerji, biriken ev işlerini yapıyorum evi derleyip toparlıyorum. Akşama yine kına var
Ya ne bileyim doğururum falan, hazır enerji gelmişken insan girebilecek hale sokayım şu eviDaha saat kaç ki sen biriken ev islerini toparlamaya başladın? :) Allah'ım insanlara enerji veriyorsun ev toparlıyor, bana versen çıkar gezerim diye mi hep düşük enerjiliyim?
Cok.sicak cok uyunmuyor ne mutlu kisin doguranlara iki cocugumda yaz bebegi.gunduz yaylaya cikardi esim allahim hirka giydim üşüdük ne kadar güzeldi indik gece biraz simsek cakti dedim yagmur yagacak ama eesmedi bile sabah 5 te dalmisim 8 de kalktim terler vücudundan akiyorUykusuzlukkkkkkk
Skldim saq sol donmekten su icindeyim resmen ya...
Iste insanin elinde olan bisey olsa kisa denk getirir hamileligi demiCok.sicak cok uyunmuyor ne mutlu kisin doguranlara iki cocugumda yaz bebegi.gunduz yaylaya cikardi esim allahim hirka giydim üşüdük ne kadar güzeldi indik gece biraz simsek cakti dedim yagmur yagacak ama eesmedi bile sabah 5 te dalmisim 8 de kalktim terler vücudundan akiyor
Aynen cnm kizimda agustos dogumlu o senede cehennem sicaklari vardi bi sabah aglayarak yaylaya çıkarmıştı esim beni hep diodum 2. Kisin dogar insallah die ayni zamana geldiIste insanin elinde olan bisey olsa kisa denk getirir hamileligi demiaz kaldi az Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah yazin bole qectk kisinda bebekleri usutmeden buyutseydik yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?