2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

yok artik
ceza mi

:))))))
Sıklasır ve siddetlenirse ararsın bence canım,bir de bel ağrısı da yapar demisti bana doktor,tabii herkeste farklı olabilir ama ona da bi dikkat et istersen cnm.

:))))))
Sıklasır ve siddetlenirse ararsın bence canım,bir de bel ağrısı da yapar demisti bana doktor,tabii herkeste farklı olabilir ama ona da bi dikkat et istersen cnm.
Bencede canım şimdi kadını da deli etmiyim. Zaten pimpirikli benden beter :)) benim adamda oturdu bekliyor. Ben doğururken napacak çok merak ediyorum gerçekten:))

Bırak canım ya ne takıyon kafana gelen gelir gelmeyen gelmez onlar seni dusunmuyosa eğer sen onları hiç takma bence bebis doğunca gelirler sonra da asLinda siz cezalisiniz ama torunum için geldik derler bu işler hep böyle oluyo :)) ben de küçük bebek öpülmez dedim diye sevmem olur biter dedi KV bana ister sev ister sevme senin kararın ama öpmek yok dedim kestirip attım :)

Hepsi aynı desene ..millet torunum olsun da seveyim der bizimkiler binbir bahaneyle geliyorlar nazlı nazlı ..onlar gelsede gelmesede bu doğum olacak sağlıkla gelsin inş bebişimiz gerisi boş

Annelik zor yaa benimkide çok hareketli acaba kanala girmeye mi çalışıyor diye korkuyorum. Yorulunca bebim bebişinde hareketleri kesiliyor. Sesli birsey açınca tepki veriyor bir dene istersen.
Aynen cnm cok zor cikolata falan yedim oynadi cok. Şükür

Sanada allah sifa versin cnm karaciger enzimlerim gebeligin ilk ayinda yuksekti benimde kullandigim ilaclardan olmus sukur dustu

Başta dakika tutamadım panikten şimdi de hafif seyrediyor yani bariz bir kasılma hissetmiyorum ama o rahatsız hal devam ediyor. Pusudayım bakalım bilgi icin tesekkurler.
allah korusun canim,doktor onlemini almis,bebis de insallah zamanini bekleyecektir.
Amin insallah hepimizin bebisi miadında gelir umarım
Bence de siddetlenirse,sıklasırsa beklemeyin daha.ne olur ne olmaz. İnsallah gecer cnm.
Insallah geçer insan kestiremiyor iste acemilik stres
Gecmiyorsa acile git benim de oyle olmustu suyum geldi
Şimdiye kadar idare ederdim de sen böyle yazınca da baya panik oldum. Dakika tutmaya calısacam insallah üsütmedir
Kizlar benim 10 dk da bir gelen agrilarim suyumu getirdi birkac saat sonra... bence bu tur agrilari hafife almayin benden soylemesi...

Sanada allah sifa versin cnm karaciger enzimlerim gebeligin ilk ayinda yuksekti benimde kullandigim ilaclardan olmus sukur dustu
Benim tup bebek olduğu için çok ilaçlar kullandım ve hormonların yaptığıni düşnüyorum özellikle progesteron. Ailede de yatkınlık varsa kalıtsal da bir durum. Rabbim tum hastalara şifalar versin bulgulara dikkat etmek lazım ne guzel seninki hemen tedaviye cevap vermis.

Ben de cok kotu bi grip gecirdim hamileligimi ogrendigim gunlerde parol vs ilaclar aldim damardan ast alt falan 6 7 kat cikmisti baya gittik geldik dr a cnm.Allah herkese sifa versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…