Aynen hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza alalım başka bi şey istemiyorumAllah yardim eder canim cocukluk etmisler hic kafaya takma
Ben artık bu büyükleri anlamıyorum bizdede bayramda gitmedik diye hamile hamile artı bir tane de 2yaşında kızım var 9saat lik yolda cabası kırgınlar doğuma gelmeyecekler kayınvalidemler..Eşim beni bırakıp elini öpmeye gitseymiş bayramda doğuma gelecekmiş...SUanda cezalıyız tek başımıza doğum yapında görelim diyo
:))))))Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Benim sancim var gibi âmâ yok gibide karar veremedim :)) ilk dk tuttum 14 2. Yarım saat sonra geldi ve karnimda acayip bir ağırlık var acaba diyorum yalancı kasılmalar mi bu saatte aramaktanda cekiniyorum ya değilse diye âmâ birazda korkuyorum . Sizce beklemelimiyim aramalimiyim
sever böyle şeyleri kvyok artik
ceza mi
Gecmiyorsa acile git benim de oyle olmustu suyum geldiArkadaşlar birkaç saattir gecmeyen karin sertliğim ve bel ağrım var. Yalanci kasılmalara yordum ama geçmiyor bu kadar uzun sürer mi?
Bencede canım şimdi kadını da deli etmiyim. Zaten pimpirikli benden beter :)) benim adamda oturdu bekliyor. Ben doğururken napacak çok merak ediyorum gerçekten:)):))))))
Sıklasır ve siddetlenirse ararsın bence canım,bir de bel ağrısı da yapar demisti bana doktor,tabii herkeste farklı olabilir ama ona da bi dikkat et istersen cnm.
Valla hergun bir tane gidiyor haberin olsun ya kaka ya ciş oluyorKızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Bırak canım ya ne takıyon kafana gelen gelir gelmeyen gelmez onlar seni dusunmuyosa eğer sen onları hiç takma bence bebis doğunca gelirler sonra da asLinda siz cezalisiniz ama torunum için geldik derler bu işler hep böyle oluyo :)) ben de küçük bebek öpülmez dedim diye sevmem olur biter dedi KV bana ister sev ister sevme senin kararın ama öpmek yok dedim kestirip attım :)Ben artık bu büyükleri anlamıyorum bizdede bayramda gitmedik diye hamile hamile artı bir tane de 2yaşında kızım var 9saat lik yolda cabası kırgınlar doğuma gelmeyecekler kayınvalidemler..Eşim beni bırakıp elini öpmeye gitseymiş bayramda doğuma gelecekmiş...SUanda cezalıyız tek başımıza doğum yapında görelim diyo
Bencede canım şimdi kadını da deli etmiyim. Zaten pimpirikli benden beter :)) benim adamda oturdu bekliyor. Ben doğururken napacak çok merak ediyorum gerçekten:))
Inşallah canım biraz daha beklesin sonra gelsin kuzu inşallah:))Amaan amann sus , sen dogurma da o da beklemis olsun boşu boşuna :))
Hepsi aynı desene ..millet torunum olsun da seveyim der bizimkiler binbir bahaneyle geliyorlar nazlı nazlı ..onlar gelsede gelmesede bu doğum olacak sağlıkla gelsin inş bebişimiz gerisi boşBırak canım ya ne takıyon kafana gelen gelir gelmeyen gelmez onlar seni dusunmuyosa eğer sen onları hiç takma bence bebis doğunca gelirler sonra da asLinda siz cezalisiniz ama torunum için geldik derler bu işler hep böyle oluyo :)) ben de küçük bebek öpülmez dedim diye sevmem olur biter dedi KV bana ister sev ister sevme senin kararın ama öpmek yok dedim kestirip attım :)
sever böyle şeyleri kv
Daha rahat bile ederiz.Kalabalık olmaz hemdogumu haber vermedik,bu da bizim cezamiz dersin:))
ayrica da kocanla gayet de guzel bakarsiniz.
Aynen cnm cok zor cikolata falan yedim oynadi cok. ŞükürAnnelik zor yaa benimkide çok hareketli acaba kanala girmeye mi çalışıyor diye korkuyorum. Yorulunca bebim bebişinde hareketleri kesiliyor. Sesli birsey açınca tepki veriyor bir dene istersen.
Sanada allah sifa versin cnm karaciger enzimlerim gebeligin ilk ayinda yuksekti benimde kullandigim ilaclardan olmus sukur dustuŞiddetli kaşıntım ve krar ciger enzimlerimde yükselme vardı safra asit seviyem çok yüksek çıktı ve gebelik kolestazı teshisi kondu. Eğer degerler düşmezde yüksek devam ederse bebeği etkileme strese sokmasına dolayısıyla kakasını yapıp zehirlenmesine sebebiyet verebilirmiş Allah korusun. Her an müdahale edip doguma alabilirdi doktorum o yüzden coğer gelistiricileri vurdurduk. Ama hamdolsun kullandığım ilaçlar asit değerlerimi düşürmüş 38e kadar sıkı takip nst kan tahliliyle devam edecez insallah.
Başta dakika tutamadım panikten şimdi de hafif seyrediyor yani bariz bir kasılma hissetmiyorum ama o rahatsız hal devam ediyor. Pusudayım bakalım bilgi icin tesekkurler.Canım annem dogum kasılmaları basladıgında üşüttüğünü sanmış :) Yapman gereken şey kasılmaların süresini takip etmek. Düzenli mi oluyor? Kaç dakikada bir oluyor ve ne kadar sürüyor? Bunları not almalısın. Baktın ki şiddeti giderek artıyor, düzenli geliyor, doktorunu ara bilgi ver o sana ne yapman gerektiğini söyler.
Amin insallah hepimizin bebisi miadında gelir umarımallah korusun canim,doktor onlemini almis,bebis de insallah zamanini bekleyecektir.
Insallah geçer insan kestiremiyor iste acemilik stresBence de siddetlenirse,sıklasırsa beklemeyin daha.ne olur ne olmaz. İnsallah gecer cnm.
Şimdiye kadar idare ederdim de sen böyle yazınca da baya panik oldum. Dakika tutmaya calısacam insallah üsütmedirGecmiyorsa acile git benim de oyle olmustu suyum geldi
Kizlar benim 10 dk da bir gelen agrilarim suyumu getirdi birkac saat sonra... bence bu tur agrilari hafife almayin benden soylemesi...
Benim tup bebek olduğu için çok ilaçlar kullandım ve hormonların yaptığıni düşnüyorum özellikle progesteron. Ailede de yatkınlık varsa kalıtsal da bir durum. Rabbim tum hastalara şifalar versin bulgulara dikkat etmek lazım ne guzel seninki hemen tedaviye cevap vermis.Sanada allah sifa versin cnm karaciger enzimlerim gebeligin ilk ayinda yuksekti benimde kullandigim ilaclardan olmus sukur dustu
Ben de cok kotu bi grip gecirdim hamileligimi ogrendigim gunlerde parol vs ilaclar aldim damardan ast alt falan 6 7 kat cikmisti baya gittik geldik dr a cnm.Allah herkese sifa versin insallah.Benim tup bebek olduğu için çok ilaçlar kullandım ve hormonların yaptığıni düşnüyorum özellikle progesteron. Ailede de yatkınlık varsa kalıtsal da bir durum. Rabbim tum hastalara şifalar versin bulgulara dikkat etmek lazım ne guzel seninki hemen tedaviye cevap vermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?