2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah yardım etsin cnm,, çok az kaldı,, içini ferah tut... bugüne kadar geldiniz sağsalim çok şükür.. yarın da haberdar et lütfen,, inan çok merak ediyorum

allah razı olsun canım hepinizden sancılarım başlamış yavaş yavaş doktor her hafta görücek artık ani bişey olursa hemen geliyosun dedi zaten iki gündür felan çok iyi değildim erken gelicek sanırım bizimki

50tane çok olmaz mı Can'ım? Annem 10lu almış yeter diye başka almadım ama ben almak gerekir mi günde kaç tane gider
Ben çok kullanmıştım cnm,, hatta leke olanları attım ama kalanları büyüdükten sonra bile kullandık. Bi de paket 50'liydi, aramayalım diye öyle aldık mecbur. Ama çok sık çamaşır yıkamıyorsan bi on tane daha alabilirsin sen de. Çok rahat oluyo gerçekten. Boynunu moynunu, biraz büyüyünce mama sandalyesini vs silerken de kullanabilirsin.

Allah yar yardimcim olsun canm. Kendileri belirliyor vakitlerini canm. Sakin ol stres yapma güzel günler sizi bekliyor insallah. Çantani hazirladin mi cnm

Allah yardımcın olsun cnm. Ben güveniyorum bebişine, çok güçlü olucak inşallah, üzmicek seni :) çantan hazır mı?

Aynen bu şekilde bize anlatır gibi anlattın mı eşine de cnm? Hani bazen kendileri düşünsünler isteriz ama onlar bizim kadar detaycı olmadıkları için düşünemezler ya, onun için soruyorum :)

Ben de ben de :)))))) bugün gidicez doktor müsaitse. Ne diyecek bakalım. Adamın zaten hiç umudu yok benden ama belli olmaz :))
Bugün de yoruyorum kendimi, Birazdan ev temizliycem. Sabahtan beri iş yapıyorum, belki gelir anasına yardıma
Sen de bi git bakalım ne diycek. İlk zamanlardaki gibi çok uzun geliyor kontrole gitme araları. Halbuki ben 4 gün önce gittim ve 5 gün sonra gidicem. Sanki aylardır gitmiyorum

Benim sansima doktor degistirdim ve yeni doktorum ailelerin doguma gelmemesi gerektigini stres dogumu zorlastiriyor dedi. Ebe de ayni seyleri dedi sut kesilmesine kadar gider dedi esimin yaninda. Bu etkili olmustur mutlaka. Ama ben soyle yaptim once guzel guzel anlattim sonra tabi anlamadigini gorunce tartistim. Stres oldugumu gosterdim her seferinde. En azindan simdilik anne babasi disindakiler icin bir otel falan ayarlayacak. Anne babasi bizde kalacak. Tabi onlarin da erken gelmesini engellemeye calisioz tabi oyle hevesliler ki dinleyecek gibi gorunmuyolar. Hayir hava zaten sicak ne yapacaksiniz gelipte benim firsatim olsa kacacagim burdan. Bence stres oldugunu soyle her firsatta.

Çürüttüm gitti :))) karnımda hiç durmuyordu eee yandık diyodum :) Alakası yok melek kızım melek

Cok iyi yaa. :)

Hemde ne zor,nefes alamıyorsun,uyuyamıyorsun offf offff
Neyse ki dedigin gibi biraz serindi dün gece

Cnm inan her aksam duamda varsın? Allahtan baskası bilemez ne olacagını,belki oğlun senin mucizen olacak.. sende senin gibi olanlara umut olacaksın,,

MaşaAllah size yaa nasıl duygulandım. Benim bebegiminde strese girmi durumu var rahatsızlığimdan dolayı çok korkuyorum biraz gönlum ferahladı. Allah hayırli evlat eylesin bir omur yabında saglikla olsun insallah.
Canım bu hamileliğim ve doğumundan aldığım tek ders varsa öldürmeyen herşey olacağına varıyor kasmaya gerek Yok :) baştan beri yaşamadığım terslik kalmadı. Eşi aşağıdaydı, dörtlü testi Yüksek riskli çıktı, 2 kere kanamam oldu, erken Doğum riskim başladı, rahim ağzı yumuşaktı, kasılmalarım çok ama çok oluyodu, 33 haftalıkken sancım başladı az daha doğuyodu ki serum iğne durdurdular, 35 haftalıkken açılmam başladı.. Elhamdülillah 36 haftalık olduk ben son haftalarda sürekli yattım.. derken Doğumda bi o kadar terslik ama hiç bişey olmamış gibi yanımda yatıyo şu an sıpa :)))) yapabileceğimiz bişey varsa sonuna kadar yapalım ama gerçekten Allah koruyo onları ve alında ne yazıyorsa o yaşanıyor. O yüzden çok rahat ol..

ya ben napiiim heee napiimm, 19 gun sonraya randevu verdi yine 3 hafta :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…