Allah yardım etsin cnm,, çok az kaldı,, içini ferah tut... bugüne kadar geldiniz sağsalim çok şükür.. yarın da haberdar et lütfen,, inan çok merak ediyorum
Ben çok kullanmıştım cnm,, hatta leke olanları attım ama kalanları büyüdükten sonra bile kullandık. Bi de paket 50'liydi, aramayalım diye öyle aldık mecbur. Ama çok sık çamaşır yıkamıyorsan bi on tane daha alabilirsin sen de. Çok rahat oluyo gerçekten. Boynunu moynunu, biraz büyüyünce mama sandalyesini vs silerken de kullanabilirsin.50tane çok olmaz mı Can'ım? Annem 10lu almış yeter diye başka almadım ama ben almak gerekir mi günde kaç tane gider
Allah yar yardimcim olsun canm. Kendileri belirliyor vakitlerini canm. Sakin ol stres yapma güzel günler sizi bekliyor insallah. Çantani hazirladin mi cnmgittim canım benim sancılarım başlamış yavaş yavaş artık her hafta görücek sanırım zaten son günlerde çok iyi değildim meğer sancılarmış bakalım neler yaşıyacağız zaten son 4 haftam kalmıştı ama erken gelicek bizimki sanırım rabbim hakkımızda ne hayırlı olucaksa onu nasib etsin psikolojim çok bozuk bu aralar dua edin bana nolur
Çok sık dışarı çıkmıyosanız şimdilik yeter bence. Evde de kullanıcaksan ayrı tabi :)Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Allah yardımcın olsun cnm. Ben güveniyorum bebişine, çok güçlü olucak inşallah, üzmicek seni :) çantan hazır mı?allah razı olsun canım hepinizden sancılarım başlamış yavaş yavaş doktor her hafta görücek artık ani bişey olursa hemen geliyosun dedi zaten iki gündür felan çok iyi değildim erken gelicek sanırım bizimki
Aynen bu şekilde bize anlatır gibi anlattın mı eşine de cnm? Hani bazen kendileri düşünsünler isteriz ama onlar bizim kadar detaycı olmadıkları için düşünemezler ya, onun için soruyorum :)Ben de aynı durumdayım maalesef Can'ım, eşimi ikna etmeye çalışıyorum babası ve erkek kardeşi gelmesin diye annemler de olacak zaten 10kişi bir evde ne olacak ya bir de Bebek'le, dediğin gibi bend e açık saçık geziyorum evde kp in yanında gezemşcem daha çok stres olucam sütüme yansıcak falan , bir de annem varken kv hiçbir işe elini de sürmez onlar misafir gibi hizmet bekleyecek ben dah çok deli olucam falan Eşlerimizi Nasıl ikna edebiliriz acaba, fikri olan varsa tavsiyelere açığım
Ben de ben de :)))))) bugün gidicez doktor müsaitse. Ne diyecek bakalım. Adamın zaten hiç umudu yok benden ama belli olmaz :))Benim durumlar aynı ya kendimi hiç doğuracak gibi hissetmiyorum
Bugün de yoruyorum kendimi, Birazdan ev temizliycem. Sabahtan beri iş yapıyorum, belki gelir anasına yardımaBen de ben de :)))))) bugün gidicez doktor müsaitse. Ne diyecek bakalım. Adamın zaten hiç umudu yok benden ama belli olmaz :))
Benim sansima doktor degistirdim ve yeni doktorum ailelerin doguma gelmemesi gerektigini stres dogumu zorlastiriyor dedi. Ebe de ayni seyleri dedi sut kesilmesine kadar gider dedi esimin yaninda. Bu etkili olmustur mutlaka. Ama ben soyle yaptim once guzel guzel anlattim sonra tabi anlamadigini gorunce tartistim. Stres oldugumu gosterdim her seferinde. En azindan simdilik anne babasi disindakiler icin bir otel falan ayarlayacak. Anne babasi bizde kalacak. Tabi onlarin da erken gelmesini engellemeye calisioz tabi oyle hevesliler ki dinleyecek gibi gorunmuyolar. Hayir hava zaten sicak ne yapacaksiniz gelipte benim firsatim olsa kacacagim burdan. Bence stres oldugunu soyle her firsatta.Ben de aynı durumdayım maalesef Can'ım, eşimi ikna etmeye çalışıyorum babası ve erkek kardeşi gelmesin diye annemler de olacak zaten 10kişi bir evde ne olacak ya bir de Bebek'le, dediğin gibi bend e açık saçık geziyorum evde kp in yanında gezemşcem daha çok stres olucam sütüme yansıcak falan , bir de annem varken kv hiçbir işe elini de sürmez onlar misafir gibi hizmet bekleyecek ben dah çok deli olucam falan Eşlerimizi Nasıl ikna edebiliriz acaba, fikri olan varsa tavsiyelere açığım
Çürüttüm gitti :))) karnımda hiç durmuyordu eee yandık diyodum :) Alakası yok melek kızım melekBen bişeyi çok merak ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş çok hareketliydi anne karnındayken. Benimkide en başından bu yana öyle. Şu aralar yeride daralınca isyaaaan moduna giriyorum bazen. Bebekler anne karnındaki hareketleriyle doğduktan sonraki hareketleri benzer olurmuş. Eğer öyleyse yandığımın resmidir. Yani bi bebek anne karnında hiç uyumazmı ya. Çook nadir sakin duruyor. Kısacası :) sakin bi bebek diyosun ya anne karnında nasıldı. Hadi şu tezi çürütte benimde için rahat etsin:)
Cok iyi yaa. :)Bırak canım ya ne takıyon kafana gelen gelir gelmeyen gelmez onlar seni dusunmuyosa eğer sen onları hiç takma bence bebis doğunca gelirler sonra da asLinda siz cezalisiniz ama torunum için geldik derler bu işler hep böyle oluyo :)) ben de küçük bebek öpülmez dedim diye sevmem olur biter dedi KV bana ister sev ister sevme senin kararın ama öpmek yok dedim kestirip attım :)
Ne yaptın canım? Bir sıkıntı olmadı dimi?Inşallah canım biraz daha beklesin sonra gelsin kuzu inşallah:))
Hemde ne zor,nefes alamıyorsun,uyuyamıyorsun offf offffGünaydın kızlar. Serin bir geceydi çok şükür. Ama benim uykilar artık hep kesiik. Dun havadan mi bende yarı baygın yatiyordum..Çok fenaydim. Kızımla oyun oynadım da toparlandm. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yaz hamileliği zormus
gittim canım benim sancılarım başlamış yavaş yavaş artık her hafta görücek sanırım zaten son günlerde çok iyi değildim meğer sancılarmış bakalım neler yaşıyacağız zaten son 4 haftam kalmıştı ama erken gelicek bizimki sanırım rabbim hakkımızda ne hayırlı olucaksa onu nasib etsin psikolojim çok bozuk bu aralar dua edin bana nolur
Canım bu hamileliğim ve doğumundan aldığım tek ders varsa öldürmeyen herşey olacağına varıyor kasmaya gerek Yok :) baştan beri yaşamadığım terslik kalmadı. Eşi aşağıdaydı, dörtlü testi Yüksek riskli çıktı, 2 kere kanamam oldu, erken Doğum riskim başladı, rahim ağzı yumuşaktı, kasılmalarım çok ama çok oluyodu, 33 haftalıkken sancım başladı az daha doğuyodu ki serum iğne durdurdular, 35 haftalıkken açılmam başladı.. Elhamdülillah 36 haftalık olduk ben son haftalarda sürekli yattım.. derken Doğumda bi o kadar terslik ama hiç bişey olmamış gibi yanımda yatıyo şu an sıpa :)))) yapabileceğimiz bişey varsa sonuna kadar yapalım ama gerçekten Allah koruyo onları ve alında ne yazıyorsa o yaşanıyor. O yüzden çok rahat ol..MaşaAllah size yaa nasıl duygulandım. Benim bebegiminde strese girmi durumu var rahatsızlığimdan dolayı çok korkuyorum biraz gönlum ferahladı. Allah hayırli evlat eylesin bir omur yabında saglikla olsun insallah.
ya ben napiiim heee napiimm, 19 gun sonraya randevu verdi yine 3 hafta :)))Bugün de yoruyorum kendimi, Birazdan ev temizliycem. Sabahtan beri iş yapıyorum, belki gelir anasına yardıma
Sen de bi git bakalım ne diycek. İlk zamanlardaki gibi çok uzun geliyor kontrole gitme araları. Halbuki ben 4 gün önce gittim ve 5 gün sonra gidicem. Sanki aylardır gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?