2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın hamisler bu gece banyoya yatak aticam saat başı wcye gidip geliyorum bide grip gibiyim boğazım çok kuruyor su çok ioyorm içtikçe wcye

Aaaa harika :))) aynen capacity carousel arasında yürüyoduk Ayşe eşimin kucağında :)))) capacity'de mothercare olmadığı için carousele geçtik,, zaten iki avm arası geçiyo hayatımız :)) tüh ya, keşke siz de yaya olsaydınız,, tanışır bi kahve içerdik ne güzel :))) çok saol bu arada iltifatların için Yakında bi bebiş de sizin kucağınızda olucak,, inşallah bi dahakine öyle rastlaşırız :))

yok alıngansa hiiç bulaşma zaten :)) ama çok da sevimli oluyo yaşlıların o halleri ya :))))
Yok ya hic sevimli değil:))))

Burada ssvd yaptıran sadece üniversite hastanesi doktorları, başka yerde yaptıran yok o yüzdendir.

Günaydın kızlar:)
Sabah hastane çantamı hazırladım. Eksikler var ama hiç olmamasından iyidir çünkü eşim şehir dışına gidiyor abisinin düğünü için ben annemde kalacağım. Hastane çantamı da alıp öyle gideyim dedim annemlere :)
Bu çanta beni de bebeği de idare eder gibi sanki. Islak mendil filan sipariş etmiştim o da bugün gelirse ondan da bi paket attim mi gerisi Allah kerim.

Huysuz ve huzursuz başladım güne bu sabah. Kasıklarımdada anlam veremediğim inceden bir ağrı var. Zaten gece yine sabaha kadar hiç uyumadaım. Uyuyamadıkça sağa sola döndüm. Döndükçe daha doğrusu dönmek için çırpındıkça daha çok uykum kaçtı. Eşim iş seyahatinde yalnız yattım dahada huzursuz oldum. Saçma sapan şeyler geldi aklıma vs vs vs... sevmedim ben bugünü hadi akşam olsun

O zaman 40. Haftada mı gitmiş olcaksın tekrar
yok canım en son 10 gün önce gitmiştim aslında şuan 9 günüm kaldı kontrole. 38+2 oluyorum

Abooo çok değil mi yaa, niye 2 haftaya düşürmedi kii?
Özler insan yaa
ne bileyim bi sıkıntı yok diye zırt pırt çağırmayı gerekli görmüyor sanırım arabamız yok benim için de bi bakıma iyi oluyor aslında minibüslerde sürünmüyorum 2 haftada bir
Ya benim işim gücüm bitti napıcam akşama kadar
ahaha öyle oluyor işte son haftalarda gelen enerjiye de dişi kuş dürtüsü deniyormuş bu da dipnot olsun :)))

Ya ne bileyim doğururum falan, hazır enerji gelmişken insan girebilecek hale sokayım şu evi
Sana enerji gelirse lütfen çıkıp gezme şu sıcakta zaten
Ay evet sıcak insanı alıkoyuyor, bende uzun zamandır hiç enerji fullenmediği için öncesine bakıp yaptım yorumu, şimdi olsa çıkmam çıkamam zaten :)

ya ben napiiim heee napiimm, 19 gun sonraya randevu verdi yine 3 hafta :)))
Sen yine de merakta kaldıkça git, beni 20sine çağırmıştı çok uzun geldi 1 hafta erken gittim karın kası çalışmışım gibi bir ağrım vardı onları sormaya. Merak ettikçe giderim ben artık, zaman azaldı çünkü :)

Hadi gözün aydın. İyi etmişsin yanına almakla, erken falan ama ne okur ne olmaz belli olmuyor bu bebeklerin sağı solu çünkü :)
Düğüne sen de gidecektin, doktordan izin çıkmadı mı?

Bilmiyorum ya icimde bi mutsuzluk var huzursuzluk dunku enerjimden eser kalmadi sklnca canim ne isterse annem yapardi oraya qiderdim dun ewin onunden qectim ew bombos acayip moralim bozuldu sanirim ozledim
oy ben sana kıyamam sıkma canını boşver. canın bişeyler isterse kalk kendin yap bu seferlik hem vakit geçer

Çok sağ ol:) Evet bu bebeklerin gelesi tutuyor belli olmaz şimdi bizimkinin de sagi solu:)
Iki düğün olacak biri Samsun biri Erzurum'da. Samsun'dakine gitmeyeceğim. Bu sıcakta araba yolculuğu mu... Hiç gelemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…