- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
O zaman 40. Haftada mı gitmiş olcaksın tekrarya ben napiiim heee napiimm, 19 gun sonraya randevu verdi yine 3 hafta :)))
ya ben napiiim heee napiimm, 19 gun sonraya randevu verdi yine 3 hafta :)))
Meyve tabağı hazırla uzat ayaklarını TV izle kitap oku ohh miss ya da gelen gidenin olursa buzluga birşeyler yap atYa benim işim gücüm bitti napıcam akşama kadar
Canım ya tam emin olamadım, yazmıyım falan diye düşündüm ama şimdi sen mothercare falan diyince emin olmaya başladım. Ben sanırım bugün sizi gördüm :)))
Öğlen Bakırköy'e alışverişe gittik, tabi ben yine maf oldum. Dönüşte capacity carousel arasındaki yolda eşimle arabayla geçerken çok tatlı bir hamile gördüm. "Aa aynı haftalardayız." falan diye düşündüm. Ayşe'nin fotoğraflarını daha önce gördüğüm için onu tanıdım. Ayşe eşinin kucağındaydı. Sen de çoook tatlı bir hamilesin, çok şeker gözüküyordunuz.Biz arabada olduğumuz için selam veremedim, bir dahakine denk gelirsek bu kez selam veririm :)
Yani yanılmadığımı sanıyorum ama yine de sorayım sizdiniz dimi :)
Yok ya hic sevimli değil:))))yok alıngansa hiiç bulaşma zaten :)) ama çok da sevimli oluyo yaşlıların o halleri ya :))))
Burada ssvd yaptıran sadece üniversite hastanesi doktorları, başka yerde yaptıran yok o yüzdendir.Doktora çaktırmamaya çalışmasını anlamadım ben :) zorla alıcak hali yoktu ya adamın :))) yani doktorun bu anlamda desteklemek dışında pek bi faydası yok zaten aslında,,, söylemek şart mı bilmiyorum,,, riskli bi durum yoksa pek de şart değil bence ama özellikle saklama sebebi ne acaba çok merak ettim :)))
Aynen cnm aslnda benim isim cok ama ne yapsm var ne bir yere gidesim var zamn gecmiyor bir dogsa bebeislerimizYa benim işim gücüm bitti napıcam akşama kadar
yok canım en son 10 gün önce gitmiştim aslında şuan 9 günüm kaldı kontrole. 38+2 oluyorumO zaman 40. Haftada mı gitmiş olcaksın tekrar
ne bileyim bi sıkıntı yok diye zırt pırt çağırmayı gerekli görmüyor sanırım
Abooo çok değil mi yaa, niye 2 haftaya düşürmedi kii?
Özler insan yaa
ahaha öyle oluyor işteYa benim işim gücüm bitti napıcam akşama kadar
Ay evet sıcak insanı alıkoyuyor, bende uzun zamandır hiç enerji fullenmediği için öncesine bakıp yaptım yorumu, şimdi olsa çıkmam çıkamam zaten :)Ya ne bileyim doğururum falan, hazır enerji gelmişken insan girebilecek hale sokayım şu evi
Sana enerji gelirse lütfen çıkıp gezme şu sıcakta zaten
Sen yine de merakta kaldıkça git, beni 20sine çağırmıştı çok uzun geldi 1 hafta erken gittim karın kası çalışmışım gibi bir ağrım vardı onları sormaya. Merak ettikçe giderim ben artık, zaman azaldı çünkü :)ya ben napiiim heee napiimm, 19 gun sonraya randevu verdi yine 3 hafta :)))
Hadi gözün aydın. İyi etmişsin yanına almakla, erken falan ama ne okur ne olmaz belli olmuyor bu bebeklerin sağı solu çünkü :)Günaydın kızlar:)
Sabah hastane çantamı hazırladım. Eksikler var ama hiç olmamasından iyidir çünkü eşim şehir dışına gidiyor abisinin düğünü için ben annemde kalacağım. Hastane çantamı da alıp öyle gideyim dedim annemlere :)
Bu çanta beni de bebeği de idare eder gibi sanki. Islak mendil filan sipariş etmiştim o da bugün gelirse ondan da bi paket attim mi gerisi Allah kerim.
nen var evhamlı :)Offfff cok skkinim buqun ya
Bilmiyorum ya icimde bi mutsuzluk var huzursuzluk dunku enerjimden eser kalmadinen var evhamlı :)
oy ben sana kıyamamBilmiyorum ya icimde bi mutsuzluk var huzursuzluk dunku enerjimden eser kalmadisklnca canim ne isterse annem yapardi oraya qiderdim dun ewin onunden qectim ew bombos acayip moralim bozuldu sanirim ozledim
Çok sağ ol:) Evet bu bebeklerin gelesi tutuyor belli olmaz şimdi bizimkinin de sagi solu:)Ay evet sıcak insanı alıkoyuyor, bende uzun zamandır hiç enerji fullenmediği için öncesine bakıp yaptım yorumu, şimdi olsa çıkmam çıkamam zaten :)
Sen yine de merakta kaldıkça git, beni 20sine çağırmıştı çok uzun geldi 1 hafta erken gittim karın kası çalışmışım gibi bir ağrım vardı onları sormaya. Merak ettikçe giderim ben artık, zaman azaldı çünkü :)
Hadi gözün aydın. İyi etmişsin yanına almakla, erken falan ama ne okur ne olmaz belli olmuyor bu bebeklerin sağı solu çünkü :)
Düğüne sen de gidecektin, doktordan izin çıkmadı mı?
Niye o kadar gec tarihe verdi ki? Doguma mı gidecen direk :)ya ben napiiim heee napiimm, 19 gun sonraya randevu verdi yine 3 hafta :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?