2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar hamilelik-annelik-normal doğuma hazırlık için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da" .takip edebilirsiniz.Güzel yazılar sohbetler ve pozitif Doğum hikayeleri var

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim burdaki takvim yanlis qosteriyo arada 3 qun falan oynuyo...sen son adet tarihine qore hesaplasana ?
Hmm 3 gün geri mı ileri mı gösteriyor canım burası? Sin adet tarihine gire telde kullandığım adet takvimi 35+0
Gösteriyor bugün canım yani 35 haftaya yeni girmiş oluyorum sanırım:))

Ayşen'in adına çok sevindim işini severek yapan insanlarla karşılaşınca insan çok mutlu oluyor , syşenın hastalanmasın da hayır varmış. Maşallah duru kızınada . Can'ım ilk gün sayan sendin en son sen doğuracaksın sanırım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı Nasıp etsın

A AysheDuru masaAlalh canim iki fistiqada bak hersey istediqin qibi ilerliyo cok sukur

Saol cnm :))) valla ben de rahatladım,, içimde acaip bi sıkıntı vardı,, kadın resmen ferahlattı beni. Çok dua ettim :))) bi de kocaman bi çekmece yapmış, çocuklar için hediyelerle dolu,, yüzük seçti Ayşe kendine, iki üç saat elinden bırakmadı, çok hoşuna gitti başkasından ödül almak... sabır çok mühim işte.. ne kadar eğitimli olursa olsunlar, çocukla ilgili uzmanlık ve sevgi de şart...

Saglıkla gelsin cnm en guzel hycn simdi

Hayırlısıyla gelsin minnak oğlaan

Ayşe için çoook sevindim :) grip olması bile hayırlı sonuçlandı
Bebişin de maşalşahı var canım
Sağlıkla gelsin, normal gelsin annesini üzmesin inşallah :)
Çok saol cnm :)) boşuna dememişler her şerde bi hayır vardır diye.. bebiş çok değişmiş bu arada,, Ayşe'ye benzetmiştik hep ama doktor da değişmiş bu dedi :)) yanaklar sabit o kadar :)))) normal doğum için 10 gün daha şansı var :) eşim acı çekmeni istemiyorum modunda, doktor rüptürden ve o yokken doğmasından endişeli,,, babam tıpçı olduğu halde 15 sene önce yaptırdığım burnuma bile hala dokunamayan bi adam olarak tedirgin gözlerle bakıyo duruma,,, sadece ben varım korkmayan sanırım :)))) bakalım bebiş ne istiyo :))

Cok sevindm cnm her syede vardr bir hayr demiyorlar bosuna ins sorunsz atltr aysecik

Ay maşallah tombis kizina canm. Miadını beklerseniz belki 4 kg a yakın doğar maşallah duruya. Ayşe de tam abla oldu desene ya bir maşallah da ona canm. Herşey gönlünüzce olsunn
Amin cnm,,, Teşekkürler 4 kilo ihtimali benim de gözümü korkutuyo :)) bi yandan da ele gelir diye seviniyorum :))))

Hmm 3 gün geri mı ileri mı gösteriyor canım burası? Sin adet tarihine gire telde kullandığım adet takvimi 35+0
Gösteriyor bugün canım yani 35 haftaya yeni girmiş oluyorum sanırım:))
Aynen iste teldeki doqru cunku benim telde daha ben 33+6yim ama burda kac qun onceden 34 oldu bile :):):)

Sabah başlayan tek taraflı kasık ağrım geçmedi devam ediyor. Dr umu aradım bi ilaç vardı daha önce bi kez kullanmıştım evde vardı. Onu iç eğer bir saate geçmezse hemen gel dedi. Korkmaya başladım ben

Durun kizlar yaaaa durudurun bebisleri zamani qelenler doqursun biz deil

Korkacak birşey yok canm. Sakin ol ve kendini iyice dinle. İhmal etme allah korusun.

Teşekkür ederim çok sağolun. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar hepimizinki.

Canım ultrason çıktısı vermiyormu doktorun yazıyor orda.adetine göre kaç haftalık olduguda bebegin boyunun kilosunun vs kaç hafta ile uyumlu oldugu

Bende nedense 40 kadar beklemesin diyorum nasip tabi ablası 40 da doğdu gerçi suni sancı verilmeseydi belki beklerdi doğum saati zamanı degismezmis biz ne yaparsak yapalım vakti gelen doğacak :)
Aynen canim ölümün nikahin doqumun saati sasmaz derler benimde icimi tek rahatlatan bu suanda

Canım ultrason çıktısı vermiyormu doktorun yazıyor orda.adetine göre kaç haftalık olduguda bebegin boyunun kilosunun vs kaç hafta ile uyumlu oldugu
Yazmıyor canım çıktılarda yani 1 buçuk hafta önce doktor 34 dedi sanırım âmâ 2 hafta önde gidiyordu onu söylüyor âmâ 34 mu dedi 33 küsür mu hatırlamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…