- 13 Temmuz 2011
- 144
- 29
- 98
Hmm 3 gün geri mı ileri mı gösteriyor canım burası? Sin adet tarihine gire telde kullandığım adet takvimi 35+0Canim burdaki takvim yanlis qosteriyo arada 3 qun falan oynuyo...sen son adet tarihine qore hesaplasana ?
Ayşen'in adına çok sevindim işini severek yapan insanlarla karşılaşınca insan çok mutlu oluyor , syşenın hastalanmasın da hayır varmış. Maşallah duru kızınada . Can'ım ilk gün sayan sendin en son sen doğuracaksın sanırımCnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)
Saglıkla gelsin cnm en guzel hycn simdiSabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bizim oğlan tutmayacak içeride belli, doldurmuş zamanını, çıkma peşinde
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Ay ben hazır değilim bir heyecan oldu
Bavulu tamamlayayım bari
Hayırlısıyla gelsin minnak oğlaanSabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bizim oğlan tutmayacak içeride belli, doldurmuş zamanını, çıkma peşinde
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Ay ben hazır değilim bir heyecan oldu
Bavulu tamamlayayım bari
Çok saol cnm :)) boşuna dememişler her şerde bi hayır vardır diye.. bebiş çok değişmiş bu arada,, Ayşe'ye benzetmiştik hep ama doktor da değişmiş bu dedi :)) yanaklar sabit o kadar :)))) normal doğum için 10 gün daha şansı var :) eşim acı çekmeni istemiyorum modunda, doktor rüptürden ve o yokken doğmasından endişeli,,, babam tıpçı olduğu halde 15 sene önce yaptırdığım burnuma bile hala dokunamayan bi adam olarak tedirgin gözlerle bakıyo duruma,,, sadece ben varım korkmayan sanırım :)))) bakalım bebiş ne istiyo :))Ayşe için çoook sevindim :) grip olması bile hayırlı sonuçlandı
Bebişin de maşalşahı var canım
Sağlıkla gelsin, normal gelsin annesini üzmesin inşallah :)
Cok sevindm cnm her syede vardr bir hayr demiyorlar bosuna ins sorunsz atltr aysecikCnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)
Amin cnm,,, TeşekkürlerAy maşallah tombis kizina canm. Miadını beklerseniz belki 4 kg a yakın doğar maşallah duruya. Ayşe de tam abla oldu desene ya bir maşallah da ona canm. Herşey gönlünüzce olsunn
Aynen iste teldeki doqru cunku benim telde daha ben 33+6yim ama burda kac qun onceden 34 oldu bile :):):)Hmm 3 gün geri mı ileri mı gösteriyor canım burası? Sin adet tarihine gire telde kullandığım adet takvimi 35+0
Gösteriyor bugün canım yani 35 haftaya yeni girmiş oluyorum sanırım:))
Durun kizlar yaaaa durudurun bebisleriSabah başlayan tek taraflı kasık ağrım geçmedi devam ediyor. Dr umu aradım bi ilaç vardı daha önce bi kez kullanmıştım evde vardı. Onu iç eğer bir saate geçmezse hemen gel dedi. Korkmaya başladım ben
Korkacak birşey yok canm. Sakin ol ve kendini iyice dinle. İhmal etme allah korusun.Sabah başlayan tek taraflı kasık ağrım geçmedi devam ediyor. Dr umu aradım bi ilaç vardı daha önce bi kez kullanmıştım evde vardı. Onu iç eğer bir saate geçmezse hemen gel dedi. Korkmaya başladım ben
Teşekkür ederim çok sağolun. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar hepimizinki.Kişiden kişiye değişir cnn.kizim da 38. Haftada çatı muayenesinde 1 cm di 40+0 da tam doğum oldu. Bir gün öncesi sancilarla gittim. Yine 1 cm dedi. Cabukda ilerleyebilir yavas ta. Hatta temmuz annelerine bakiyorum da gecikenler bile var. Her an hazır ol. Sancin agrin varsa takip et cnn hakkına hayırlısı
Canım ultrason çıktısı vermiyormu doktorun yazıyor orda.adetine göre kaç haftalık olduguda bebegin boyunun kilosunun vs kaç hafta ile uyumlu olduguKızlar ya kafam o kadar karışık ki şu hafta ay işleri birbirine girdi benim. Benim doğum tarihi 22 23 ağustos demişti doktor burda 35 hafta içerisindeyim diyor âmâ benim kullandığım adet takvimim daha yeni 35 hafta oldu bugün hangisine inanacağım kafam karıştı iyice ben şimdi kaç aylik kaç haftaligim bilmiyorum :)) doktor geçen hafta hastahaneye yattığımda 20 sine kadar dayan demişti 34 demisti sanirim o korludan hatirlamiyorum bile :)) 36 olacağım sanırım perşembe burasıda öyle gösteriyor :))
Anladım canım teşekkür ederim:))Aynen iste teldeki doqru cunku benim telde daha ben 33+6yim ama burda kac qun onceden 34 oldu bile :):):)
Aynen canim ölümün nikahin doqumun saati sasmaz derler benimde icimi tek rahatlatan bu suandaBende nedense 40 kadar beklemesin diyorum nasip tabi ablası 40 da doğdu gerçi suni sancı verilmeseydi belki beklerdi doğum saati zamanı degismezmis biz ne yaparsak yapalım vakti gelen doğacak :)
Yazmıyor canım çıktılarda yani 1 buçuk hafta önce doktor 34 dedi sanırım âmâ 2 hafta önde gidiyordu onu söylüyor âmâ 34 mu dedi 33 küsür mu hatırlamıyorum hiçCanım ultrason çıktısı vermiyormu doktorun yazıyor orda.adetine göre kaç haftalık olduguda bebegin boyunun kilosunun vs kaç hafta ile uyumlu oldugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?