2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hamilelikten once yavas yavas araba kullaniyodum hemde oqreniyodum Esim arabayi verdi al kullan unutma diye sanki ilk defa binmisim qibi korkudan stresten karnim tas qibi oldu biraktim unutmusum bile bosa qitti okadar emek
Cnm araba kullanmak unutulmaz, hamilelik telaşı stres vs dendir o... doğumdan sonra aynen kullanırsın,, sakın bırakma; bebekle araba müthiş rahatlık... ben bıraktım tabi bikaç gündür mecbure,, şimdi bi iki hafta daha kullanmıcam ya şimdiden biri beni eve hapsetmiş gibi hissetmeye başladım inan. Alışınca çok rahat ediceksin; eşine de bravo, ne güzel destekliyo bak :)

ofelyam cnm hastanenin fotoğrafçısıyla hiç konuştun mu? Biz Ayşe'de ona çektirmiştik ama çok bayılmamıştım. Dün oradayken bi kızla tanıştık, özel getirmiş annelerden biri; o haldeyken telefon no aldım verdim :))))) az önce görüştük, 700 lira dedi? Hastaneninki ne kadar acaba? Bilgin varsa çok sevinirim. 3,5 sene önce 350-400 gibi bişeydi ama şimdi sorsam da ona çektirmesem ayıp olur gibi geliyo. Bu kızı da pek bi sevdim hem :)))

Bence çok normal. 32'de 1900 küsurdu bizim ve çok iyi demişti. İki haftada yaklaşık 500 gr fark da çok iyi gibi geldi bana haliyle :)
Ayy inşallah canm rahatlattın beni daha önceki kontrollerimde bacak boyu kisa oldugu için minyon bir bebek olablir demişti doktor..
Bende biraz kafaya takıyordum

Kızlar bu arada dün biz hastaneye ilk gittiğimizde acil doktoru zaten doğum zamanınınız başlamış, bebek buraya gelmiş diye göğsümün epey altını gösterdi. yani bu hadisenin başlamasıyla gerçekleşmesi arasındaki dilim baya geniş anladığım kadarıyla. Bir de doktorum dedi ki genelde annenin vücudunda bu tarz bi hastalık oluyosa doğum olmuyo; mesela başlıyo ama diyelim ki anne grip oldu doğum birden durabiliyo... çok enteresan geldi bize de paylaşayım dedim,, Allah'ın hikmeti işte :)

Ay insaAllah strestendir canim bide korktum hani ani bisey olursa diye artik insan kendinden cok bebeqi dusunuyo demi kesinlikle cocuk olunca en buyuk rahatlik araba bende esime hava atiyodum sen isteyken biz cikariz kizimla Avmleri qezeriz falan diye ole bikac km qittikten sonra strese qirince sok oldum doqum yapim hemen denemelere baslayim aksamlari kullaniyoduk ne quzek ilerlemistimde neyse artik durmak yok yola devam diyorum

Dogumdan sonra tekrar oturursun direksiyon basına merak etme unutmazsın:)
InsaAllah canim doqurur doqurmaz calismalara baslicam.tekrar

Canim ceren alganturk mu benim kizimda ona cekilmistik evet 4 sene once dedigin gibi bi rakamdi ama su an arama zaten korkunc biz aradik 1000 tl dedi artik disardan fotografci gelebiliyomus kizim zamaninda yasakti benim babam fotografcilik yapmisti onun bi arkadasiyla anlastik ama fiyatini bilmiyorum canim babam o is bende dedi:)arkadasi da fiyat vermemis zaten fakat dedigim gibi ceren ucmus yani sinir oldum ben de

Canim ceren alganturk mu benim kizimda ona cekilmistik evet 4 sene once dedigin gibi bi rakamdi ama su an arama zaten korkunc biz aradik 1000 tl dedi artik disardan fotografci gelebiliyomus kizim zamaninda yasakti benim babam fotografcilik yapmisti onun bi arkadasiyla anlastik ama fiyatini bilmiyorum canim babam o is bende dedi:)arkadasi da fiyat vermemis zaten fakat dedigim gibi ceren ucmus yani sinir oldum ben de

Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bizim yerimize de
Kokla kuzuyu

Evet Ceren'di doğru :) saol cnm,,, o zaman hiç aramayayım, bu kız 700 dedi zaten, hem de baya canayakın. Sabah da yedide gelirim dedi hastaneye, o da hoşuma gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…