2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kasilma sayaci olan app ler var onlardan birini indir istersen takip kolay olur.

Oh hadi gozun aydin:))

Uyuduğum süre dışında en fazla 25 dk olmamıştır sanırım. Çok düzensiz bazen 4 dk oluyor ara bazen 15 dk, en son 3 dk önce oldu. Kasılmalar arasında hareketleri gayet iyi, içerden dövüyor beni
Sancı da değil böyle kasılma, karnım ciddi kasılıyor ve içerde ağrı hissediyorum. Son yarım saattir de alt tarafta batmalar hissediyorum. Kasılmalar sırasında yürümek ya da başka bişey fayda etmiyor kendi kendine geçiyor bir süre sonra. Dediğim gibi belde başlayıp yayılan ağrı gibi bi ağrı değil kasılınca sanki iç organlarım ağrıyor gibi oluyor. Anlamsız

Duzensiz olduqu icin bana normal qibi qeliyo ama hadi hayirlisi neyse o olsun

Düzensiz olmaları hariç okuduğum doğum hikayelerine benziyor, herkes sancı gibi hissetmezmiş hatta nst'ye girene kadar sancının başladığını fark etmeyenler varmış. Senin de ilginç bir insan olduğunu ele alırsak kesin sende de böyle bir şey olur
O yüzden ben doktoru araman gerektiğini düşünüyorum, zaten asistanı falan vardır, müsait değilse o açar telefonu, notunu alır doktor da müsait olunca seni arar ama ihmal etme aramayı. Ayrıca adamı uykusundan uyandırmıyorsun ki ya değilse diye tereddüt edesin hem biraz sonra evine gidecek adam belki gitmeden bir muayeneye falan çağırır. Ara bence

Diyosun?
Ya yarın randevum var ya ben de ondan önemsemedim pek yaa, ne bileyim. Arasam mı?

Diyosun?
Ya yarın randevum var ya ben de ondan önemsemedim pek yaa, ne bileyim. Arasam mı?
Yani hareket etmek ya da yürüyüş kasılmaları durdursa yalancıdır diyeceğim ama durdurmuyor bir de 6 saatten fazladır devam ediyor. Doktorun fikrini söylemesi daha iyi olur. Ben de çünkü internetten ya da doktorumdan ne duyduysam onunla fikir verebiliyorum. Her doğum eşsiz ve farklı belirtilerle geldiği için ikinci doğumu olanlar da benzer şeyler diyecek muhtemelen. Elinde en çok doğum belirtisi senaryosu olan yine doktor gibi duruyor :)

Doğru, en çok o görmüştür doğum di mi
Ben hiç bu açıdan bakmamıştım
Birazdan dönmezse arayayım ben o zaman.

Yeni doktoruma gittim bugün
Bebek 3400 olmuş ama fazla ölçtüm dedi kafa iki hafta önde diğer doktor çatı bakacaktı dedim ben Doğumda bakıyorum değişebiliyor dedi kafasını görünce iki haftaya doğmazsa bakalım bi çatıya dddi minyon biri olsan sezaryen derdim ama kalıplısın bekleyelim dedi sezaryen olacak gibime geliyor ya hayırlısı artk

MasaAllah bi tombis bebis daha hayirlisi olsun canim doqum sekline hic takilmiyorummben hanqisi iyi olacaksa biz ve bebislerimiz icin ole olsun demi

MasaAllah bi tombis bebis daha hayirlisi olsun canim doqum sekline hic takilmiyorummben hanqisi iyi olacaksa biz ve bebislerimiz icin ole olsun demi
Aynen öyle ya sıkıntı değil hatta aramızda kalsın hamilelik öncesi muayene korkum vardı aşmam bayağı zor oldu içimden son anda bişey olsa da sezaryen olsa diyordum hamilelik başlarında şimdi demiyorum tabi amao zaman ki dua kabul olacak sanırım

Oyy masallah kuzuya,abla oluyor büyüyor tabii annesi :) cok sevindim senin adına,üzerinden nasıl bir yük kalkmıstır kimbilir
Bu arada doktor neredeydi ve adı neydi?
Aklımızda olsun cnm.

Saol cnm,,, hem de nasıl,, anlatamam :) Bakırköy İncirli Caddesinde, adı Elif Kumbasar. O kadar naif ve yavaş yavaş yaklaşıyo ki,, müthiş sabırlı,, haliyle çocuk oyun oynadığını sanarak diş yaptırdı :)

Kasilma sayaci olan app ler var onlardan birini indir istersen takip kolay olur.

Oh hadi gozun aydin:))

Saolun hanımlar

valla dizi izler gibiyim,su anlatimlarindan
dogumdan sonra birakma bizi,hep yaz dogum sonrasi maceralarini. hatta kitap cikar sen

bu arada esinin haberi var mi bunlardan?

Ohhh masallah tombiş olacak yaniii.. saglıkla olsun da. Sezeryan ya da normal dogum cok takma bence...

Hamilelikten once yavas yavas araba kullaniyodum hemde oqreniyodum Esim arabayi verdi al kullan unutma diye sanki ilk defa binmisim qibi korkudan stresten karnim tas qibi oldu biraktim unutmusum bile bosa qitti okadar emek

valla dizi izler gibiyim,su anlatimlarindan
dogumdan sonra birakma bizi,hep yaz dogum sonrasi maceralarini. hatta kitap cikar sen

bu arada esinin haberi var mi bunlardan?

Ben asıl doğum hikayemi merak ediyorum ya acaba ne maceralar yaşıycam
Saat 4'ten sonra yazmış bana o zaman söyledim, öncesinde telaş etmesin diye. 5'te çıktı geliyor şimdi. Adam 2 aydır arabayı sanayiye götürecek bi türlü kısmet olmadı yaaa Bugün de sözde çıkışta gidecekti işimiz gücümüz yok akşama diye, yine olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…