Ay insaAllah strestendir canim bide korktum hani ani bisey olursa diye artik insan kendinden cok bebeqi dusunuyo demikesinlikle cocuk olunca en buyuk rahatlik araba bende esime hava atiyodum sen isteyken biz cikariz kizimla Avmleri qezeriz falan diye ole bikac km qittikten sonra strese qirince sok oldum doqum yapim hemen denemelere baslayim aksamlari kullaniyoduk ne quzek ilerlemistimde neyse artik durmak yok yola devam diyorum
InsaAllah canim doqurur doqurmaz calismalara baslicam.tekrar
Yapabildiğim şeyler olunca hazır alasım gelmiyor canım çok teşekkür ediyorum:))Ne marifetlisin yaaaaa masallah sana.
Cokta güzel olmuşş :)
Çok güzel olmuş gerçekten eline sağlık canmYapabildiğim şeyler olunca hazır alasım gelmiyor canım çok teşekkür ediyorum:))
34+2 de 2.300 kg 46 cm de boyuydu canim normal dedi doktor banaSlm kızlar ben kontrolden geldim
34 haftalık gebeliğimde bebeğin boyu 46 cm kilosu 2372 gr sizce nasil bana biraz geri geldi
Çok güzel olmuş canım:)Bunu da oğluşuma ben yaptım nasıl olmuş sizce kızlarEki Görüntüle 2024129 Eki Görüntüle 2024129
Bu kıyaslama işine sinir oluyorum bende eşimin amca kızı da hamile aramızda gün farkı var başından beri bı kıyaslama gidiyor sürekli aynı şeyler az ve öz görüşmeye başladım bende cunki biliyorum doğunca da kiyaslicak göbeğim onun göbeğinden büyük diye tuhaf geliyor dün kontrole gitmiş bende gittim 3 kilo olmuş bebek bana hemen kilosunu sordu sonra hemen bizimde haftasından ileride dedi e napiyim şimdi onunki 6 aylıktan beri doğum posuzyonundaymis bla bla sinir geldiKızlar facebooktaki gruplardaki bebeklerin kilosuyla kıyaslamayın kendi bebeginizi:))
Valla facebook da bi gruba üye oldum. Kadın yazmış 29 haftalık bebeğim 2 kilo (sayıları atıyorum ama) çok mu düşük kilosu!?
Ne hikmetse herkesin bebeği şüşko o gruplarda. Onlara bakıp da kendinizi kötü hissetmeyin. Bizim bebeler normal valla onlarda bi anormallik var bence.
Çok güzel olmuş gerçekten eline sağlık canm
Çok teşekkür ederim hanımlar :))Çok güzel olmuş canım:)
Bende sinir oluyorum göbeğimin büyüklüğü küçüklüğü hakkında yorum yapanlara. Herkes bi şekilde laf söylemeden edemiyor mesela çerez dükkanına girdik hemen kaç aylık yaaa karnında pek küçükmüşBu kıyaslama işine sinir oluyorum bende eşimin amca kızı da hamile aramızda gün farkı var başından beri bı kıyaslama gidiyor sürekli aynı şeyler az ve öz görüşmeye başladım bende cunki biliyorum doğunca da kiyaslicak göbeğim onun göbeğinden büyük diye tuhaf geliyor dün kontrole gitmiş bende gittim 3 kilo olmuş bebek bana hemen kilosunu sordu sonra hemen bizimde haftasından ileride dedi e napiyim şimdi onunki 6 aylıktan beri doğum posuzyonundaymis bla bla sinir geldi
Endişelenme canım bende 34 te ölçtürdüm 2300 küsür gelmişti şimdi 36 dayım 2800 küsür olmuş doktor normal diyor seninkide normal benceSlm kızlar ben kontrolden geldim
34 haftalık gebeliğimde bebeğin boyu 46 cm kilosu 2372 gr sizce nasil bana biraz geri geldi
Ay yok ya abartmis yani icine sindiyse kesinlikle onla anlas bence deEvet Ceren'di doğru :) saol cnm,,, o zaman hiç aramayayım, bu kız 700 dedi zaten, hem de baya canayakın. Sabah da yedide gelirim dedi hastaneye, o da hoşuma gitti :)
Ay ben hiç öyle gobege takılmak ama tontis bir hamile olarak alındım. Göbeğimde büyük cunku.çok kg almasam da fazla kg ile başlayınca nedense tontis olduğumu hissediyorum. Ama kimsenin gobisine bakipta laf etmem yani yanlış anlasilmiyimBende sinir oluyorum göbeğimin büyüklüğü küçüklüğü hakkında yorum yapanlara. Herkes bi şekilde laf söylemeden edemiyor mesela çerez dükkanına girdik hemen kaç aylık yaaa karnında pek küçükmüşyoo bebeğimin kilosu gayet iyi diyorum bazen iç karın geniş diyorum ama demek zorunda mıyım sanane herkesin üzerine vazife gibi. Şişman bi hamile gelmiş göbeğini kıyaslıyo benle yahu senin belli kilon var zaten ben 55 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyum şuan illaki 85 kilolu birine göre kıyaslanmamak lazım. Ben sana diyo muyum şişmanlıktan büyük görünüyo olabilir mi diye
Iste ole insanlar yuzunden canimiz sklyoKızlar facebooktaki gruplardaki bebeklerin kilosuyla kıyaslamayın kendi bebeginizi:))
Valla facebook da bi gruba üye oldum. Kadın yazmış 29 haftalık bebeğim 2 kilo (sayıları atıyorum ama) çok mu düşük kilosu!?
Ne hikmetse herkesin bebeği şüşko o gruplarda. Onlara bakıp da kendinizi kötü hissetmeyin. Bizim bebeler normal valla onlarda bi anormallik var bence.
Aman ya boşver canım hiç takma. Herkesin genetiği farklı doğal olarak da hamileligimiz farklı. Benim de göbeğim çok büyük. Goren alttan alta laf sokuyor. Epey büyümüşsün diye:)) Hiç bilgi verme bence bebeğe dair ona :) Kilolu doğarsa az söyle:)) Zayıf doğarsa onunkinden çok şöyle:)) böyle insanlar hak ediyorlar çünkü sohbetlerinin altında hep bi art niyet oluyor genelde. Insan onu seziyor. :)Bu kıyaslama işine sinir oluyorum bende eşimin amca kızı da hamile aramızda gün farkı var başından beri bı kıyaslama gidiyor sürekli aynı şeyler az ve öz görüşmeye başladım bende cunki biliyorum doğunca da kiyaslicak göbeğim onun göbeğinden büyük diye tuhaf geliyor dün kontrole gitmiş bende gittim 3 kilo olmuş bebek bana hemen kilosunu sordu sonra hemen bizimde haftasından ileride dedi e napiyim şimdi onunki 6 aylıktan beri doğum posuzyonundaymis bla bla sinir geldi
Aynen ya abartı geliyor bana. Burada bakıyorum herkesin normal ama o gruplarda ne oluyorsa bebekler kıpır kıpır kilolu kilolu. Bazen attıklarını düşünüyorum:)))Iste ole insanlar yuzunden canimiz sklyo
Cok hareket ediyo falanda yaziyolarya sinir oluyorum kiyasliyorum ister istemez abarticilar hıhhhhhh
Ben de öyleyim, 3 gündür gün içinde bir bakmışım uyuyuvermişim, nasıl yorgun hissediyorum, gözlerim açılmıyor.Hiçbir şey yapmak istemiyorum bütün enerjim çekildi sanki yatıp iki gün uyumak istiyorum
Bu kıyaslama işine sinir oluyorum bende eşimin amca kızı da hamile aramızda gün farkı var başından beri bı kıyaslama gidiyor sürekli aynı şeyler az ve öz görüşmeye başladım bende cunki biliyorum doğunca da kiyaslicak göbeğim onun göbeğinden büyük diye tuhaf geliyor dün kontrole gitmiş bende gittim 3 kilo olmuş bebek bana hemen kilosunu sordu sonra hemen bizimde haftasından ileride dedi e napiyim şimdi onunki 6 aylıktan beri doğum posuzyonundaymis bla bla sinir geldi
Ben asıl doğum hikayemi merak ediyorum ya acaba ne maceralar yaşıycam
Saat 4'ten sonra yazmış bana o zaman söyledim, öncesinde telaş etmesin diye. 5'te çıktı geliyor şimdi. Adam 2 aydır arabayı sanayiye götürecek bi türlü kısmet olmadı yaaaBugün de sözde çıkışta gidecekti işimiz gücümüz yok akşama diye, yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?