2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Aynen devam :)) beni de artık geçen hafta bacağıma kramp girerse falan diye korku bastı da o yüzden bugün babamdan rica ettim hatta diş doktoruna gitmek için. Yoksa gayet rahat kullanıyodum. Ama dediğin gibi yeni başlamış olsam kesinlikle paniklerdim; çok normal. Geçer doğumdan sonra,,, heeer yere gidersin kuzunla rahat rahat

Kızlar facebooktaki gruplardaki bebeklerin kilosuyla kıyaslamayın kendi bebeginizi:))
Valla facebook da bi gruba üye oldum. Kadın yazmış 29 haftalık bebeğim 2 kilo (sayıları atıyorum ama) çok mu düşük kilosu!?
Ne hikmetse herkesin bebeği şüşko o gruplarda. Onlara bakıp da kendinizi kötü hissetmeyin. Bizim bebeler normal valla onlarda bi anormallik var bence.

Bu kıyaslama işine sinir oluyorum bende eşimin amca kızı da hamile aramızda gün farkı var başından beri bı kıyaslama gidiyor sürekli aynı şeyler az ve öz görüşmeye başladım bende cunki biliyorum doğunca da kiyaslicak göbeğim onun göbeğinden büyük diye tuhaf geliyor dün kontrole gitmiş bende gittim 3 kilo olmuş bebek bana hemen kilosunu sordu sonra hemen bizimde haftasından ileride dedi e napiyim şimdi onunki 6 aylıktan beri doğum posuzyonundaymis bla bla sinir geldi

Bende sinir oluyorum göbeğimin büyüklüğü küçüklüğü hakkında yorum yapanlara. Herkes bi şekilde laf söylemeden edemiyor mesela çerez dükkanına girdik hemen kaç aylık yaaa karnında pek küçükmüş yoo bebeğimin kilosu gayet iyi diyorum bazen iç karın geniş diyorum ama demek zorunda mıyım sanane herkesin üzerine vazife gibi. Şişman bi hamile gelmiş göbeğini kıyaslıyo benle yahu senin belli kilon var zaten ben 55 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyum şuan illaki 85 kilolu birine göre kıyaslanmamak lazım. Ben sana diyo muyum şişmanlıktan büyük görünüyo olabilir mi diye

Ay ben hiç öyle gobege takılmak ama tontis bir hamile olarak alındım. Göbeğimde büyük cunku.çok kg almasam da fazla kg ile başlayınca nedense tontis olduğumu hissediyorum. Ama kimsenin gobisine bakipta laf etmem yani yanlış anlasilmiyim

Iste ole insanlar yuzunden canimiz sklyo
Cok hareket ediyo falanda yaziyolarya sinir oluyorum kiyasliyorum ister istemez abarticilar hıhhhhhh

Aman ya boşver canım hiç takma. Herkesin genetiği farklı doğal olarak da hamileligimiz farklı. Benim de göbeğim çok büyük. Goren alttan alta laf sokuyor. Epey büyümüşsün diye:)) Hiç bilgi verme bence bebeğe dair ona :) Kilolu doğarsa az söyle:)) Zayıf doğarsa onunkinden çok şöyle:)) böyle insanlar hak ediyorlar çünkü sohbetlerinin altında hep bi art niyet oluyor genelde. Insan onu seziyor. :)
Iste ole insanlar yuzunden canimiz sklyo
Cok hareket ediyo falanda yaziyolarya sinir oluyorum kiyasliyorum ister istemez abarticilar hıhhhhhh
Aynen ya abartı geliyor bana. Burada bakıyorum herkesin normal ama o gruplarda ne oluyorsa bebekler kıpır kıpır kilolu kilolu. Bazen attıklarını düşünüyorum:)))

Bende cok sinir oluyorum,bi komsum var bnmde benden 1 hafta ilerde erkek bebegi onunki,aramızda 600 gr fln var aaa benimki tombis yaa,ama takma kız ya senin ki ondandır diyo, sanki bebegin saglıgı sadece kilo ölçülüyor. İnsanlar garip gercekten zaten Allah korusun gerilik vs olsa doktor zatn söylüyor bunu.

sen kesin macerali bir dogum yasarsin
esin nasil panik midir rahat midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…