- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Kızlar baby gym/oyun halısı ne aldınız? Eşim yapacaktı güya ama hiç hareket yok kendisinden :)
çok iyi değilim canım hastanelerdeyim bu ara bebeğin durumu iyice kötüleşmiş yaşama şansı vermiyolar istersen sezeryana alalaım istersen doğumunu bekle ama biz seni sezeryan yapmak istemiyoruz bu aşamada dedi inanki çok kötü bi durumdayım beklemeye karar verdik inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız çok bunaldık
Bunu ben de görüyordum güzele benziyor cidden :) oyuncaklri çok tatlıymış yakından da. Ses filan var mi? Ben daha böyle basit bebeğin oyalanacağı tarzda bir şey istiyorum. Bazıları ışıklı sesli filan oluyor. Bir de ne kadara aldın?
Playgro mutlu orman
Aylarca indirim kovaladım
Bir sürü ekstra oyuncağı var, oyun matı kalınlığı güzel ve askılıkları ne aşağıda ne yukarıda tam olması gerektiği yükseklikte, bebeğin görebileceği açıda oyuncakları vs
Tavsiye ederim
Aynen cnm insallah lise aski olarak basladi bizimki sonra universite sonra evlendik:)
Bunu ben de görüyordum güzele benziyor cidden :) oyuncaklri çok tatlıymış yakından da. Ses filan var mi? Ben daha böyle basit bebeğin oyalanacağı tarzda bir şey istiyorum. Bazıları ışıklı sesli filan oluyor. Bir de ne kadara aldın?
Cnm bu harika bişey,, güle güle kullanın :) Ayşe'ninki de buydu ve ben el kadarken koydum,, acaip faydasını gördüğümüzü düşünüyorum çünkü el kol hareketleri ve ayakla tepme olayları çok çok erken başlamıştı :))) ayrıca oyuncaklarıyla da ayrı ayrı çok oynadı :) instagramdan buldum fotolarını, benimkini kaldır seninkini koy onun yerine :) oyyyy doğsunlar artık :)
Playgro mutlu orman
Aylarca indirim kovaladım
Bir sürü ekstra oyuncağı var, oyun matı kalınlığı güzel ve askılıkları ne aşağıda ne yukarıda tam olması gerektiği yükseklikte, bebeğin görebileceği açıda oyuncakları vs
Tavsiye ederim
Evet cnm,, bizim de iki isim zaten var, 3. De içimd ekalmamış olur en azından kulağına okunmuş olsun dedim bu bahaneyle :)))Aa onun için olduğunu bilmiyordum ben. Göbek adı denir kuran da geçmesi iyi olur denir. Ben de öyle okutacağm Allah kısmet ederse ama bu sebebi bilmiyodum
Cnm bu harika bişey,, güle güle kullanın :) Ayşe'ninki de buydu ve ben el kadarken koydum,, acaip faydasını gördüğümüzü düşünüyorum çünkü el kol hareketleri ve ayakla tepme olayları çok çok erken başlamıştı :))) ayrıca oyuncaklarıyla da ayrı ayrı çok oynadı :) instagramdan buldum fotolarını, benimkini kaldır seninkini koy onun yerine :) oyyyy doğsunlar artık :)
Aynen cnm,, gerçekten delilik hali.. hep öyle söylüyorum ben de :) çılgınca ama eşsiz :)) bi şekilde bunları da büyütücez,,, ve dediğin gibi büyüdükçe "iyi ki" diyecekler :) bu arada gerçekten dinleniyorum bug0n, annemin işi varmış ama arkadaşlarını topladım eve,,, kendi kendilerine oynuyolar epey :))))Aynen canm tecrübe etmeden bu durumu anlamayacagiz. Ama gerçekten uzan dinlen. Sonra zaten iki cimcimeye adil olayım derken çok yorulacaksin..
İnsallah dediğin gibi huyları bozulmadan dengeli bir şekilde idare edebiliriz cocuklarimizi. Kardeşlik gerçekten bambaşka.onlarda tadinca, büyüdükçe anlayacaklar. Başta kizim küçük diyordum. Ama su aniyiki iyiki diyorum. Ve hiç buyumeseler diyorum. Büyüyüp göz önünden uzaklaşma ihtimalleri , başkalarından zarar görme ihtimali beni çok uzuyor şimdiden. Ah annelik tam bir delilik haliymis.
Hı iyi sadece oyuncakta var yani ışık ses. Baya da ucuza almışsınız. Güle güle kullansın kızın:) ben de biraz bakayım ya bu tarz mi alsam tahta mi alsam kararsız kaldımCanım şu mor olan oyuncak ışıklı sesli, ayrı da kullanabilirsin. Bebeğin dikkatini çekecek tarzda oyun halısının üstündeki renkler desenler de öyle.
Ya tam hatırlamıyorum ama %50 den 175'e falan almıştım sanırım.
Saol cnm. Evet gerçekten her anlamda değmiş çünkü ben 4 sene önce bile daha pahalıya almıştım :))) her türlü kardasın yani,, hem madden hem de seçim açısından :) başka model alan arkadaşlarım da oldu ama pek memnun kalmadılar, ya çok küçüktü çocuk hemen dışında kaldı biraz büyüyünce, ya yeterince oyuncak yoktu vs.. bi de buna başka eklemeler de yapılabiliyo sonradan. Ayrı ayrı bir sürü satılıyo.. hediye bile gelebilir tesadüfen :) bir de işin bitince kaldırmamanı tavsiye ederim çünkü ben sonradan matını mama sandalyesinin altına falan da kullandım; özellikle BLW düşünüyosan çok pratik :))))
Oy maşallah
Kullanıcı yorumlarından çok memnun kalındığını okumuştum ben de ona istinaden aldım ki sen de kullanmış memnun kalmışsın, aylarca peşinden koşmama değecek inşallah :)
Şöyle bi durum varmış. Benim ikinci hamileliğim bu. Her seferinde karın dahada aşağıda olurmuş. İlkinde benimde top yutmuş gibiydi doğuma kadar. Ama şimdi daha aşağıda. Sebebide her doğumda rahmin sarkmasıymış.senin ilkti diye hatırrlıyorumAz kalmış canım gerçekten. Benim bugün tarihte netleşecek. Randevum saat 5te daha çok var.
Cnm benim inmeye başladı,, ellerim de epey indi :)Ayakları sismeden hamilelik geçiren varmı acabaeski halime dönmek istiyorum artık
Saol cnm. Evet gerçekten her anlamda değmiş çünkü ben 4 sene önce bile daha pahalıya almıştım :))) her türlü kardasın yani,, hem madden hem de seçim açısından :) başka model alan arkadaşlarım da oldu ama pek memnun kalmadılar, ya çok küçüktü çocuk hemen dışında kaldı biraz büyüyünce, ya yeterince oyuncak yoktu vs.. bi de buna başka eklemeler de yapılabiliyo sonradan. Ayrı ayrı bir sürü satılıyo.. hediye bile gelebilir tesadüfen :) bir de işin bitince kaldırmamanı tavsiye ederim çünkü ben sonradan matını mama sandalyesinin altına falan da kullandım; özellikle BLW düşünüyosan çok pratik :))))
Ama kaç ay bekledim sabırla biliyo musun
%50'yi bulduğum an almayı denedim bitti. yıkıldım
1 hafta sonra mağazada buldum siteden bile kaldırmışlardı. Mağazaya da transfer falan gelmiş sanırım. Bulduğum gibi kaptım
sancısız mı doğurdn canm normal doğum muyduEvet bebeğin önden gitmesi genetik dedi doktorum. Bir anda suyum gelmişti ve doğum başlamış ne ağrı ne sanci hissetmiştim.
ne aldn canm kaça aldn ben kaçırdım =)
Ama kaç ay bekledim sabırla biliyo musun
%50'yi bulduğum an almayı denedim bitti. yıkıldım
1 hafta sonra mağazada buldum siteden bile kaldırmışlardı. Mağazaya da transfer falan gelmiş sanırım. Bulduğum gibi kaptım
anladm canm 2. çocuk mu seninCanim benim bi sallanan var bide sallanmayan var o konuda skntim yokta ben sallanarak alismasini istemiyorum oyuzden yani :):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?