Gözünaydın canım aağlıkla büyüt bebeğini inşallah.. bol sütlü günlerin olsun darısı bize artıkKızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Evet haftasonu kabak fasülye ve bamya aldım sırayla yapacağım artık :)
En güzeli kabak ve fasulye zaten bu mevsimde, tazecik oluyor
Rahatsızlığı çökmesin hiç, kendini serbest bırak hiçbir şey olmaz.Benimde cuma günü çatı muayenem olucak şimdiden rahatsızlığı çöktü üstüme. Nasıl yapıldığınıda bilmiyorum sadece alttan bakıldığını biliyorum okadar
Hayırlı olsun, ağrıların da biter inşallah bir an önce de doya doya emzirip kucağına alabilirsin oğlunu :)Kızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Güneşte kuruması daha güzel deniyordu ama çok tozlanıyorsa asacağın yer evde kurutmak daha iyi olabilir. Ama kendi kıyafetlerini kurutuyorsan bebişinkiler de sorun olmaz diye düşünüyorum.kizlar bugun bebisin kiyafetlerini yikayacagim insallah sonunda:)
disarida mi kuruttunuz evin icinde mi?
disarda toz olacak diye dusundum. evimiz 1.kat ve sitedeki arabalarin park ettigi yer asacagim balkonun hemen önü.hem toz hem egzoz olur mu sizce?
Ben de sırf eksik malzemeler yoluna taş koymasın diye bir gün önceden eşime söylüyorum eksikleri eğer unutmuşsam başka bir şey yapıyorum. Sıcakta bakkal market hiç çekilmiyor. Bu arada ben dün sebzeli pirinç pilavı yaptım yanına da köfte kızarttım, bugün de pilavın yanına bir şey yapar aynı yemeği yeriz :)
Ben aslında severim yemek yapmayı ama her malzeme her zaman evde olmayınca sıkılıyorum. Mesela soğan yoktu gittim aldım bu sefer
Kararlıyım yapıcam
cok azimlisin masallahnormalde ben de severim yemek yapmayi farkli seyler denemeyi. ama hamileligin son aylarinda bi bikkinlik geldi uzerime. hele malzeme yoksa su evin onundeki bayiri cikip bu sicakta markete gitmek bana olum gibi geldiginden kurtarici biseyler yapardim kesin
Evet haftasonu kabak fasülye ve bamya aldım sırayla yapacağım artık :)
Rahatsızlığı çökmesin hiç, kendini serbest bırak hiçbir şey olmaz.
Hayırlı olsun, ağrıların da biter inşallah bir an önce de doya doya emzirip kucağına alabilirsin oğlunu :)
Güneşte kuruması daha güzel deniyordu ama çok tozlanıyorsa asacağın yer evde kurutmak daha iyi olabilir. Ama kendi kıyafetlerini kurutuyorsan bebişinkiler de sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ben de sırf eksik malzemeler yoluna taş koymasın diye bir gün önceden eşime söylüyorum eksikleri eğer unutmuşsam başka bir şey yapıyorum. Sıcakta bakkal market hiç çekilmiyor. Bu arada ben dün sebzeli pirinç pilavı yaptım yanına da köfte kızarttım, bugün de pilavın yanına bir şey yapar aynı yemeği yeriz :)
Yemek yapmayı ben de severim de, şu sıcaklar olmasa...
Rahatsızlığı çökmesin hiç, kendini serbest bırak hiçbir şey olmaz.
Hayırlı olsun, ağrıların da biter inşallah bir an önce de doya doya emzirip kucağına alabilirsin oğlunu :)
Güneşte kuruması daha güzel deniyordu ama çok tozlanıyorsa asacağın yer evde kurutmak daha iyi olabilir. Ama kendi kıyafetlerini kurutuyorsan bebişinkiler de sorun olmaz diye düşünüyorum.
Yemek yapmayı ben de severim de, şu sıcaklar olmasa...
Maşallah yavruna canm. Az kalmış iyice. Sağlıkla kucaginiza alın insallah. Ne kadar boyu acabaMerhaba teyzeler. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür. 3kg olmuşuz. Hani sabah konuşmuştuk ya ayağını dayıyor nefes alamıyorum diye. Normal çünkü oğlum şuan 36+1 günlük ama boyu 39 haftaya uyumlu çıktı. Çocuk ne yapsın yer mi kalmış yavruma hareket edecek. Şuan planlı sezaryen olduğu için tahmini 10 u 15 gibi alırız dedi. Haftaya tekrar çağırdı ozaman tarih netleşecek. Bizden haberler böyle.
Bende daha olmadı ama kaşıntılarım dinmiyor hiç. Çok kilo aldığım için mutlaka bekliyorum olmasını. Son 2 haftadır aktardan aldığım soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanıyorum o baya nemlendiriyor. Doğumdan sonra da çatlaklar oluyormu offff
Sebzeli pirinç pilavııı, tarif?
Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün:) Sütun bol olsun inşallah:)Kızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Ayyyy çok mersüSen iste yeter ki; sebzeli pirinç pilavı. Ben mısırı bitirmiştim diye nohut koydum, ama gerek yok, mısırsız da olur ama nohut çok yakışmadı, koymayın
Perşembe günü 3 kişi var sanırım nickini unuttum ama nefesim miydi o arkadaşımız da varDün @ofelyam yaptı.cok sükür saglıklı bir sekilde persembe gunu de @ayshemina ve ben insallah...
Saat 7de suyum geldi hemen hastaneye gittik. Açılma olmayınca sezeryana aldılar 12 de kucagimdaydi melegim.suyun geldikten ne kdara süre sonra sezeryana aldılar canm
bende uyurken bacaklarımı dahi ayıramıyorum ağrıyor doğumda napcam diyorum
Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?