2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Gözünaydın canım aağlıkla büyüt bebeğini inşallah.. bol sütlü günlerin olsun darısı bize artık

Benimde cuma günü çatı muayenem olucak şimdiden rahatsızlığı çöktü üstüme. Nasıl yapıldığınıda bilmiyorum sadece alttan bakıldığını biliyorum okadar
Rahatsızlığı çökmesin hiç, kendini serbest bırak hiçbir şey olmaz.

Kızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Hayırlı olsun, ağrıların da biter inşallah bir an önce de doya doya emzirip kucağına alabilirsin oğlunu :)

Güneşte kuruması daha güzel deniyordu ama çok tozlanıyorsa asacağın yer evde kurutmak daha iyi olabilir. Ama kendi kıyafetlerini kurutuyorsan bebişinkiler de sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ben aslında severim yemek yapmayı ama her malzeme her zaman evde olmayınca sıkılıyorum. Mesela soğan yoktu gittim aldım bu sefer
Kararlıyım yapıcam
Ben de sırf eksik malzemeler yoluna taş koymasın diye bir gün önceden eşime söylüyorum eksikleri eğer unutmuşsam başka bir şey yapıyorum. Sıcakta bakkal market hiç çekilmiyor. Bu arada ben dün sebzeli pirinç pilavı yaptım yanına da köfte kızarttım, bugün de pilavın yanına bir şey yapar aynı yemeği yeriz :)
Yemek yapmayı ben de severim de, şu sıcaklar olmasa...

Ya sen yine bayırı çıkmaya üşeniyormuşsun, ben sitenin içindeki markete gitmeye üşeniyorum genelde Makarna yemekten ciğeri soldu kocacığımın, sebze de yok. Dedim buzluktaki bezelyeyi değerlendirme vaktidir Bi baktım ki soğan yok
Soğan olmayan ev mi olur ya hahaha
Evet haftasonu kabak fasülye ve bamya aldım sırayla yapacağım artık :)

Bir de dolmalık biberler var taze taze
Ellerine sağlık, acıktımmm

Sebzeli pirinç pilavııı, tarif?

kendimizinkileri asiyorum da bebisinkiler toz olsun istemiyorum,o yuzden kararsiz kaldim
belki 15-20 dk. bi havalandirir iceri alirim.

Perine masajı yapan tecrübeli hanımlara sorum olacak. Neymiş bu mübarek diye bakayım dedim. Aman ben yapamam diye kapattimm. İçeriye falan mi masaj yapılıyor yagla kızlar. Bende dışına ise başlayayım dedim. Ama cesur değilim içine yapamam

Merhaba teyzeler. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür. 3kg olmuşuz. Hani sabah konuşmuştuk ya ayağını dayıyor nefes alamıyorum diye. Normal çünkü oğlum şuan 36+1 günlük ama boyu 39 haftaya uyumlu çıktı. Çocuk ne yapsın yer mi kalmış yavruma hareket edecek. Şuan planlı sezaryen olduğu için tahmini 10 u 15 gibi alırız dedi. Haftaya tekrar çağırdı ozaman tarih netleşecek. Bizden haberler böyle.

Maşallah yavruna canm. Az kalmış iyice. Sağlıkla kucaginiza alın insallah. Ne kadar boyu acaba

Simge 84 doğumdan sonra da devam edin kremlere diyırlardı saçma gelmişti. Doğru demekki

Merhaba kızlar. Ben bebeğim için babytech beşik aldım ama içindeki yatak çok ince sünger. Onun üstüne ne kullanabilirim sizce? Siz ne tür yataklar aldınız beşiklerin içine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…