2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tesekkurler Canım bizde bugün itibariyle doğum kilomuz olan 2800e ulaştık. Benim sütüm var ama emmek zor geliyo kızıma geceleri güzel emiyor sadece geri kalan zamanda almıyor bile.bende sütümü sağıyorum biberonla veriyorum. Günde 1 veya 2 kere de 60 lik mama veriyorum.

Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Gözün aydın canim ne kadar pozitif bir annesin maşallah:) bu pozitifligin bebeğine de yansır inşallah çok mutlu bir bebek olur.

Hiç şimdiden gerilme bence ben tüm kaslarımı rahat bırakmaya çalıştım doktorda havadan sudan muhabbet etmeye çalıştı bi şekilde oluyor ve bitiyor gerildikçe canın acır muhtemelen
Haklısın bi şekilde olup biticek tabi ama işte bilmeyince stres oluyor ister istemez. Kendimi rahat bırakmayı denicem ama teşekkür ederim

Saol cnm, doktora mesaj attım bi nst ye gir dedi. Burada yakın bi hastane var oraya gittim çok güzel ilgilendiler. Herşeyi normal dedi kadın. Çok rahatladım :)

Napiyosunuz kizlar
Bizde ciktik simdi kontrolden buqun 35+0 olduk ama karin çapı haric heryeri 36 hafta qoruluyo dedi doktor karin olcusu tam sinirda cok onemli qibi deil ama yinede takip edelim dedi kilosu 2900 dedi ben şok fazla deilmi ya dedim hani yanilma payi illaki olur dedi heralde 2500 falan ancadir bana qore doqum pozisyonunada qecmis benim minnos kizim nstmizide cektirdik oda temiz cok sukur

Maşallah tomris bir kız daha geliyor desene. Allah sağlıklı etsin canm. Hadi insallah normal kolay bir doğum nasip olur. En sona kalicaz. Senin endişeleri düşünemiyorum ben artiiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…