Daha önceki gebelikte mi 30 a yakın aldınız bende 20 kg aldım pek bi endişeliyim gidiyor mu o kilolarCnm kiloyla alakası yok,, ben 30'a yakın almıştım olmadı. Kaşıntılar bende de var.. bu kadar gerilmeye normaldert etme fazla, bundan sonra olmaz bence :)
Hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Evet cnm ilkinde aldım o kadar.. aslında gidiyodu ama sonradan hem alışık olmadığım "ev hayatı" hem süt olsun kaygısı şu bu derken gidemedi fazlaDaha önceki gebelikte mi 30 a yakın aldınız bende 20 kg aldım pek bi endişeliyim gidiyor mu o kilolar
Gözün aydın canım doya doya kokla emzir oğluşunu Rabbim bir daha böyle ayrılık vermesin inşallahMerhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Bencede harika bi sonuç. Aslında bende 32. haftaya kadar yoğun iş temposu vs çok hareketliydim öyle aşırı da yemedim nasıl bu kadar aldım bilmiyorum ilk gebelik olunca insan tecrübesiz oluyor sanırımEvet cnm ilkinde aldım o kadar.. aslında gidiyodu ama sonradan hem alışık olmadığım "ev hayatı" hem süt olsun kaygısı şu bu derken gidemedi fazlabu defa 6,5 kilo aldım... bugün gittiğim doktor su ve hareket sayesinde dedi,, harika bi sonuç çünkü bebek de 3,5 kilo dedi... haliyle lohusalık ve sonrasını da bu düzenle geçirirsek çok çabuk vereceğimizi düşünüyorum...
Cnm ben de sadece arada bi badem yağı sürdüm. İlkinde de bunda da çatlamadı.. ki ilkinde malum aşırı kilo almıştım... bence tamamen yapısal bişey bu..
Cnm onu her doktor söylemiyo... hastanede bize de söylememişlerdi sonra kendi doktorumuz alın kullanın dedi.. ama ben de çok kullanmadım mesela zaten.. öyle detayları hepsi vermiyo,, neden ben de bilmiyorumarch2401 kızlar bizim doktor bize serum fizyolojik damla vermedı, bu konudada bilgilendirmedi! Hergün kullanmamız gerekiyormu HAtırlamıyorum !Sadece multitabs acd damla verdi. Ben bu doktorların düZgün bilgi vermemesinden yoruldum soruncada çok soru sorduk oluyor
Ewet cnm kontrol yarın dr ikna edersem doğumda belki yarın olur gerçi günümüzü belirledik perşembe günü diye ama gel gör korkular agır bastığı için bi baskı uyguluyacam ama herşey yolundaysayda bi gün daha dişimi sıkarım yeter ki bebeğim ii olsun bu arada lütfen duanızı eksik etmeyin
Yok canim cikmadi nstmiz temiz cok sukurEvininhatunu sanci cikti mi nst de?
Evet cnm ilkinde alman gerekiyo gibi hissediyosun bilinçaltında bence,,, zaten hep kilo kaygısıyla yaşamış vücut; sanki bir anda özgürlüğe kavuşuyo gibi oluyo :)Bencede harika bi sonuç. Aslında bende 32. haftaya kadar yoğun iş temposu vs çok hareketliydim öyle aşırı da yemedim nasıl bu kadar aldım bilmiyorum ilk gebelik olunca insan tecrübesiz oluyor sanırım
Kızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Canim ultrason resmi vermedi bu defa oyuzden qoremedim keske isteseydim kafam karisti benim yaGeri olur mu hiç canm ya mümkün değil. 4 gün önceydi muayenem senden bir gün ilerideujm sadece 2500 e tam haftasiula uyumlu normal bir bebek dedi. Alttaki takvimlerden bile önde seninki.Evininhatunu Ultrasin kağıdında yazar hem canm ac yazan kg olması lazım. Ben dr olcerken zaten bakiyorum,hemen altta çıkıyor kaç haftayla uyumlu oldugu
Canım 39+1 stres olmak için çok erken değil mi 41 i bulanlar var bence takma kafana bu kadar . Kanama konusunda ise bugün ben de oldum muayene hala kahverengi leke geliyor. Doktorum yarım çay bardağını geçen kanama olursa normal değil ona göre takip edebilirsin dediKızlar merhabalar. Bugün 2.ci çatı muayenemi oldum. Geçen hafta pazrtesi ilk çatı muayenemi oldum ve 1 cm açılmam vardı,çarşamba nişan geldi cuma doğar dedi ve tabiki hala doğmadı. Bugünkü çatı muayenesinde çok zorladı bu saat oldu hala kasıklarım karnım belim ağrıyor,üstelik kanamam kesilmedi. Canımın çok acıdığını belirttim ama uyarıyorum doğumun başlaması için aşağı insin diye dedi. Ki geçen pazartesi daha aşağıdaydı. Nst de hiö sancı çıkmıyor. Benim şuan sorum sabahtan beri olan kanama normalmi çok fazla değil ama işte insan korkuyor. Birde bu çocuk ne zaman doğucak ya. 39+1 im ama ilerleme kaydedemiyoruz bir türlü. Doktorda normal olsun diye uğraşıyor ama hanfendi ultrosanda zafer işareti yapıyor birde :) doğmadım diye :) parol içtim karın ağrım hafiflesin diye nasıl geçicek bu ağrı kanama anlamıyorum.
Son bir soru daha neler yapmam lazım açılma başlasın diye. bilgisi olan varmı. Çok stres oluyorum artık.
Inş cnm inş çok saol desteğin ve olumlu düşüncelerin içinCanım bişey kalmamıs,bak yarın ya da öbür gün bebegini saglıklı sekilde kucagına alacaksın insallah... inan bu defa korkulan olmayacak doktoruna da güven kötü bir durum olsa bekletmez yarın alır zaten. Dualarım seninle... yarın haber vermeyi unutma bize
Valla ben de bilmyorum hafif bi acı da duydum ön kemiğin basık dedi özellikle o noktada canım yandı. Ablam da doktor senin yaptıklarında da oluyor mu diye sordum o da olduğnu hafif kanama ve lekelenmenin normal olduğunu söyledi o yüzden panik yapmadım :) aslında kendimi rahat bıraktğmı düşünüyodm ama belki de kastım tam emin değilimSizde niye kanama oldu yaa zorladı mı doktorunuz?
Bende hiç olmadı ne ağrı ne kanama
Yok canim cikmadi nstmiz temiz cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?