2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Daha önceki gebelikte mi 30 a yakın aldınız bende 20 kg aldım pek bi endişeliyim gidiyor mu o kilolar
Evet cnm ilkinde aldım o kadar.. aslında gidiyodu ama sonradan hem alışık olmadığım "ev hayatı" hem süt olsun kaygısı şu bu derken gidemedi fazla bu defa 6,5 kilo aldım... bugün gittiğim doktor su ve hareket sayesinde dedi,, harika bi sonuç çünkü bebek de 3,5 kilo dedi... haliyle lohusalık ve sonrasını da bu düzenle geçirirsek çok çabuk vereceğimizi düşünüyorum...

Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Gözün aydın canım doya doya kokla emzir oğluşunu Rabbim bir daha böyle ayrılık vermesin inşallah

Bencede harika bi sonuç. Aslında bende 32. haftaya kadar yoğun iş temposu vs çok hareketliydim öyle aşırı da yemedim nasıl bu kadar aldım bilmiyorum ilk gebelik olunca insan tecrübesiz oluyor sanırım

Cnm ben de sadece arada bi badem yağı sürdüm. İlkinde de bunda da çatlamadı.. ki ilkinde malum aşırı kilo almıştım... bence tamamen yapısal bişey bu..

Bana doktorum da aynı seyi söyledi,hem yapısal hem de harekete baglı dedi yani arada yattığın yerden bile esneme, germe hareketleri iyi gelir demisti. Ben pek yapamadım o ayrı

Cnm onu her doktor söylemiyo... hastanede bize de söylememişlerdi sonra kendi doktorumuz alın kullanın dedi.. ama ben de çok kullanmadım mesela zaten.. öyle detayları hepsi vermiyo,, neden ben de bilmiyorum

Canım bişey kalmamıs,bak yarın ya da öbür gün bebegini saglıklı sekilde kucagına alacaksın insallah... inan bu defa korkulan olmayacak doktoruna da güven kötü bir durum olsa bekletmez yarın alır zaten. Dualarım seninle... yarın haber vermeyi unutma bize

Bencede harika bi sonuç. Aslında bende 32. haftaya kadar yoğun iş temposu vs çok hareketliydim öyle aşırı da yemedim nasıl bu kadar aldım bilmiyorum ilk gebelik olunca insan tecrübesiz oluyor sanırım
Evet cnm ilkinde alman gerekiyo gibi hissediyosun bilinçaltında bence,,, zaten hep kilo kaygısıyla yaşamış vücut; sanki bir anda özgürlüğe kavuşuyo gibi oluyo :)

Canim ultrason resmi vermedi bu defa oyuzden qoremedim keske isteseydim kafam karisti benim ya karin cevresi birazcik kucuk ama tam sinirda fazla onemli deil takip edelim dedi oyuzden diyorum demekki qeri diye bence varya benimkinin kilosuda seninkiyle aynidir diye dusunuyorum kilo falan onemli deilde qerilik olmasin ona uzulurum iste

Canım 39+1 stres olmak için çok erken değil mi 41 i bulanlar var bence takma kafana bu kadar . Kanama konusunda ise bugün ben de oldum muayene hala kahverengi leke geliyor. Doktorum yarım çay bardağını geçen kanama olursa normal değil ona göre takip edebilirsin dedi

Sizde niye kanama oldu yaa zorladı mı doktorunuz?
Bende hiç olmadı ne ağrı ne kanama

Inş cnm inş çok saol desteğin ve olumlu düşüncelerin için

Sizde niye kanama oldu yaa zorladı mı doktorunuz?
Bende hiç olmadı ne ağrı ne kanama
Valla ben de bilmyorum hafif bi acı da duydum ön kemiğin basık dedi özellikle o noktada canım yandı. Ablam da doktor senin yaptıklarında da oluyor mu diye sordum o da olduğnu hafif kanama ve lekelenmenin normal olduğunu söyledi o yüzden panik yapmadım :) aslında kendimi rahat bıraktğmı düşünüyodm ama belki de kastım tam emin değilim

İyi akşamlar kızlar meleğim uyurken yazıyorum biraz tembel çıktı çok emmeye yanasmiyor şimdilik meme ucu ile veriyoruz ya da çay kaşığı ile kolostrum geldi az az ne bulduysam ziyan etmeden vermeye çalışıyorum umarım devamı da gelir bizim paşa da iyice güçlenir öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…