2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gözün aydın canim ne kadar pozitif bir annesin maşallah:) bu pozitifligin bebeğine de yansır inşallah çok mutlu bir bebek olur.
Çok teşekkür ederim anne olmak fedakarlıkla başlıyor , iki erkek annesi olmak ekstra fedakarlık gerektiriyor :) inşallah Can'ım benim. Ben iki çocugumdada yaşadım eğer hamilelikte huzurlu mutluysanız bu durum bebeklerin ruh Halinede yansıyor .
Maşallah size, amin inşallah :)
sağol Can'ım

Canm gözün aydın. Ne mutlu sana. Allah sizi bir daha ayirmasin
Amin Can'ım
Gözünaydın canım birdaha hiç ayrılmayın İnşaAllah:))
inşallah Can'ım

Bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Ben o zaman ocean d vitaminine başlayayım olur mu?
Hamilelik döneminde kendime kullandığım Damla'yı bebeğe kullanabilir miyim? Farkı yoktur heralde.
arch2401 kızlar bizim doktor bize serum fizyolojik damla vermedı, bu konudada bilgilendirmedi! Hergün kullanmamız gerekiyormu HAtırlamıyorum !Sadece multitabs acd damla verdi. Ben bu doktorların düZgün bilgi vermemesinden yoruldum soruncada çok soru sorduk oluyor

sizin az kaldi neyseki canim,biz daha agustos sicaklarini yasayacagiz

Biz de o sıcaklarda lohusa terlemelerine maruz kalacağız. Yok aslında birbirimizden farkımız :)

Aslında eskiden de vardı, manuel pompalar vardı, tipleri bir garipti korna gibiydi ama vardı yine de. Çocuk aklımla komik gelirdi bana :)

Yaaa sen hala sokaklarda mısııınnnn hey masallah... gerci evde cocuk olunca biraz da mecbur ama dinlen canım dinleen birazz... sunun surasında ne kaldı Allah askına... dikkat et kendine..
Valla dünü de yedim cnm :))) bugün de bebek hareketsiz diye doktora gittim. Kavanozlarımızı hazırlamaya başladım hastane için. Yeni çatal kalık takımı falan almıştım onları yıkadım yerleştirdim. Şimdi Ayşe'nin oyuncaklarını temizleyip grupluyoruz bi komşumla :) yarın da oyun ablamız gelir kuaföre muaföre giderim. Alalh izin verirse hastanede doğumu beklerken dinlenicem heralde :))) ya bugün gittiğim kadın çok az bi hamilelik özeti geçmemi istedi, valla onda birini anca anlatmışımdır ki üstüne bi de 40. Hafta olduğunu hesaplayınca o bile "yazık çok rahat bi doğum yaparmışsınız normal gelse bebekler ama neden gelmiyolar ki" falan diye dertlendi :))) bu arada şu an rüptür riski az ama gebelik kapalı kutu biliyosunuz, o yüzden doktorunuz haklı, daha fazla beklemeyin dedi... sen ne durumdasın? Nası geçiyo son günler :)

Canım ilkinde doğumun kaçıncı haftada olmuştu?

Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Gözünüz aydın Bundan sonra hiç ayrılmayın ins. Sağlıkla büyüsün. .

Yine boş durmamışsın masallah:) keske istediğin gibi normal yapabilsen ama takma cnm cok , saglıklı olsun da oneml olan o.
Ben pazar hep dısardaydım,dünde aksam üzeri cıktık evden bi hava almaya,bugun butun gun yattım dinlendim,doktor bana cok ayaklanma kanama vs olabilir son günlerin otur evinde diyince:) malum benim riskli biliyorsun maalesef cok dolanamıyorum artık yarından sonra kısmetse dogum iste bisey kalmadı... insallah dogumdan sonra gezerim bende :)

Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.

Gözünaydın canımmmmCok cok sevindim,oglusunla birlikte uzun saglıklı mutlu yıllarınız olsun insallah:)

Iceri 3-4 cm yani baş parmaginla yapıyorsun youtube da Animasyonlu anlatımı var korkulacak bir sey degil hatta kendi vucudunu tanimis oluyorsun cunku aslında vajina ne kadar kasli ve güçlü bunu farkedip yapabilirim diyorsun :)

Selam kizlar A AysheDuru aradı sağolsun haberleri almissinizdie yaşamadım çünkü biraz oburiks bir oğlum var 3350 doğdu surekli memede kalmak istiyor ama bugün herhalde sarılık başladı bi halsiz uykulu falan banyo yaptırdılar simdi uyuyo bugun muayene eden cocuk dru ufurumden suphelendigini yarin tekrar bakmasi gerektigini söyledi cok canim sikildi.kizim da burda kaldı dün gece cok zor babası dedesi ister istemez yapma etme yaklaşma sallama fln diyince ben cok kotu oluyorum tabi eşimle birbirimize girdik zaten o yuzden bade m de bugün anneannesine kalacak yarin keşke at binmeye gidecekmiş biraz kafa dağıtır diye dusundum öğretmen de hasta bi yandan ins.gecmez tabi of ne karışık yazdım kafam da bu kadar karışık işte opuyorum saolun merak etmisdiniz

Valla olan arkadaslarım var ama insallah bizlerde olmaz,sakın kaşıma. Hindistan cevizi yagı icin iyi diolar iyi gelir umarım

Kızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Allah analı babalı büyütmeyi nasil etsin.. Tebrikler..Darısı başımıza ins.

Canım evet içine masaj yapıyorsun o kadar Or değil eğer sen rahat yapamıyorsan eşine de yaptırabilirsin canım

Cnm üfürümden korkma cok insandan duyuyorum sonra kapanıyor bisey kalmıyor,Allahın izniyle iyi haberi de yarın. Alırsın insallah
Kızın icin de deişiklik olur ne güzel gezsin tozsun biraz... hadiii tekrar gözünaydın ,Allah analı babalı büyütsün

Masallah masallah ne güzel haberler

Lohusa kısmı daha zor olacak gibime geliyor şimdi cam kapı açık istediğim gibi o zaman heryer kapalı olacak aman bebiş hasta olmasın diye valla o kısım daha çok düşündürüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…