Çok teşekkür ederim anne olmak fedakarlıkla başlıyor , iki erkek annesi olmak ekstra fedakarlık gerektiriyor :) inşallah Can'ım benim. Ben iki çocugumdada yaşadım eğer hamilelikte huzurlu mutluysanız bu durum bebeklerin ruh Halinede yansıyor .Gözün aydın canim ne kadar pozitif bir annesin maşallah:) bu pozitifligin bebeğine de yansır inşallah çok mutlu bir bebek olur.
sağol Can'ımMaşallah size, amin inşallah :)
Amin Can'ımCanm gözün aydın. Ne mutlu sana. Allah sizi bir daha ayirmasin
inşallah Can'ımGözünaydın canım birdaha hiç ayrılmayın İnşaAllah:))
İnşallah canım.. Anestezi uzmanı tek ama teknikerler çok bu hastanede. Bizim doktor da teknikerlere güvenip doğuma giremem dedi haftaya doğumlara bakmayacam dedi canım artık doğumu gelenler bi şekilde uşağa gidecekler sevk edilecekler
Bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Ben o zaman ocean d vitaminine başlayayım olur mu?
Hamilelik döneminde kendime kullandığım Damla'yı bebeğe kullanabilir miyim? Farkı yoktur heralde.
sizin az kaldi neyseki canim,biz daha agustos sicaklarini yasayacagiz
Aslında eskiden de vardı, manuel pompalar vardı, tipleri bir garipti korna gibiydi ama vardı yine de. Çocuk aklımla komik gelirdi bana :)Benim eşimde ne almak istesem eskiden bunlar yokken büyümüşüz şimdi ne gerek var gibi şeyler söylüyor:) ablamda yakın zamanda doğum yaptı da ondan da görüyorum göğsü doluyor çocuk uyumuş oluyor emzirmek için çocuğu uyandıramadığı için sağıyor göğsü de rahatlıyor. Göğsünü rahatlatmazsa bu sefer de kanallar tıkanıp mastit olabiliyorsun o yüzden gerekli görüyorum ben ama tercih tabi annemler zamanında kullanmamış böyle aletler ve onlarda bi şekilde geçirdi bu dönemleri:))
Valla dünü de yedim cnm :))) bugün de bebek hareketsiz diye doktora gittim. Kavanozlarımızı hazırlamaya başladım hastane için. Yeni çatal kalık takımı falan almıştım onları yıkadım yerleştirdim. Şimdi Ayşe'nin oyuncaklarını temizleyip grupluyoruz bi komşumla :) yarın da oyun ablamız gelir kuaföre muaföre giderim. Alalh izin verirse hastanede doğumu beklerken dinlenicem heralde :))) ya bugün gittiğim kadın çok az bi hamilelik özeti geçmemi istedi, valla onda birini anca anlatmışımdır ki üstüne bi de 40. Hafta olduğunu hesaplayınca o bile "yazık çok rahat bi doğum yaparmışsınız normal gelse bebekler ama neden gelmiyolar ki" falan diye dertlendi :))) bu arada şu an rüptür riski az ama gebelik kapalı kutu biliyosunuz, o yüzden doktorunuz haklı, daha fazla beklemeyin dedi... sen ne durumdasın? Nası geçiyo son günler :)Yaaa sen hala sokaklarda mısııınnnn hey masallah... gerci evde cocuk olunca biraz da mecbur ama dinlen canım dinleen birazz... sunun surasında ne kaldı Allah askına... dikkat et kendine..
Canım ilkinde doğumun kaçıncı haftada olmuştu?Normal doğum yapacak olan can arkadaşlarım epidural almayın lütfen. Nerde okuduysam ikinma hissi gitti ,sancı süresi uzadı diyor tecrübe edenler bilginiz olsun. Yinede dr takdiri ama sizin tercihinze kaldıysa almayın derim. İlk doğumda almadım bunda da düşünmüyorum insaallah. Ve dogumhaneue girdim herhalde max 5 dk ya doğum olmuştur. 3. İkinmada doğru nefes alıp verince. Bebek plesanta hepsi bir anda bitmişti.
Gözünüz aydınMerhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Valla dünü de yedim cnm :))) bugün de bebek hareketsiz diye doktora gittim. Kavanozlarımızı hazırlamaya başladım hastane için. Yeni çatal kalık takımı falan almıştım onları yıkadım yerleştirdim. Şimdi Ayşe'nin oyuncaklarını temizleyip grupluyoruz bi komşumla :) yarın da oyun ablamız gelir kuaföre muaföre giderim. Alalh izin verirse hastanede doğumu beklerken dinlenicem heralde :))) ya bugün gittiğim kadın çok az bi hamilelik özeti geçmemi istedi, valla onda birini anca anlatmışımdır ki üstüne bi de 40. Hafta olduğunu hesaplayınca o bile "yazık çok rahat bi doğum yaparmışsınız normal gelse bebekler ama neden gelmiyolar ki" falan diye dertlendi :))) bu arada şu an rüptür riski az ama gebelik kapalı kutu biliyosunuz, o yüzden doktorunuz haklı, daha fazla beklemeyin dedi... sen ne durumdasın? Nası geçiyo son günler :)
Ay evet resmen bi gün kaldı bugünü saymazsak :))
Merhaba kızlar 17 günlük kuvez maceramızdan sonra dün eve geldik oğluşumla hasret gıdıyoruz. Darısı hepinizin başına sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah.
Iceri 3-4 cm yani baş parmaginla yapıyorsun youtube da Animasyonlu anlatımı var korkulacak bir sey degil hatta kendi vucudunu tanimis oluyorsun cunku aslında vajina ne kadar kasli ve güçlü bunu farkedip yapabilirim diyorsun :)Perine masajı yapan tecrübeli hanımlara sorum olacak. Neymiş bu mübarek diye bakayım dedim. Aman ben yapamam diye kapattimm. İçeriye falan mi masaj yapılıyor yagla kızlar. Bende dışına ise başlayayım dedim. Ama cesur değilim içine yapamam
Valla olan arkadaslarım var ama insallah bizlerde olmaz,sakın kaşıma. Hindistan cevizi yagı icin iyi diolar iyi gelir umarımBende daha olmadı ama kaşıntılarım dinmiyor hiç. Çok kilo aldığım için mutlaka bekliyorum olmasını. Son 2 haftadır aktardan aldığım soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanıyorum o baya nemlendiriyor. Doğumdan sonra da çatlaklar oluyormu offff
Perşembe günü 3 kişi var sanırım nickini unuttum ama nefesim miydi o arkadaşımız da var
Allah analı babalı büyütmeyi nasil etsin.. Tebrikler..Darısı başımıza ins.Kızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Canım evet içine masaj yapıyorsun o kadar Or değil eğer sen rahat yapamıyorsan eşine de yaptırabilirsin canımPerine masajı yapan tecrübeli hanımlara sorum olacak. Neymiş bu mübarek diye bakayım dedim. Aman ben yapamam diye kapattimm. İçeriye falan mi masaj yapılıyor yagla kızlar. Bende dışına ise başlayayım dedim. Ama cesur değilim içine yapamam
Cnm üfürümden korkma cok insandan duyuyorum sonra kapanıyor bisey kalmıyor,Allahın izniyle iyi haberi de yarın. Alırsın insallahSelam kizlar A AysheDuru aradı sağolsun haberleri almissinizdie yaşamadım çünkü biraz oburiks bir oğlum var 3350 doğdu surekli memede kalmak istiyor ama bugün herhalde sarılık başladı bi halsiz uykulu falan banyo yaptırdılar simdi uyuyo bugun muayene eden cocuk dru ufurumden suphelendigini yarin tekrar bakmasi gerektigini söyledi cok canim sikildi.kizim da burda kaldı dün gece cok zor babası dedesi ister istemez yapma etme yaklaşma sallama fln diyince ben cok kotu oluyorum tabi eşimle birbirimize girdik zaten o yuzden bade m de bugün anneannesine kalacak yarin keşke at binmeye gidecekmiş biraz kafa dağıtır diye dusundum öğretmen de hasta bi yandan ins.gecmez tabi of ne karışık yazdım kafam da bu kadar karışık işte opuyorum saolun merak etmisdiniz
Masallah masallah ne güzel haberlerNapiyosunuz kizlar
Bizde ciktik simdi kontrolden buqun 35+0 oldukama karin çapı haric heryeri 36 hafta qoruluyo dedi doktor karin olcusu tam sinirda cok onemli qibi deil ama yinede takip edelim dedi kilosu 2900 dedi ben şok fazla deilmi ya dedim hani yanilma payi illaki olur dedi heralde 2500 falan ancadir bana qore doqum pozisyonunada qecmis benim minnos kizim nstmizide cektirdik oda temiz cok sukur
Lohusa kısmı daha zor olacak gibime geliyor şimdi cam kapı açık istediğim gibi o zaman heryer kapalı olacak aman bebiş hasta olmasın diye valla o kısım daha çok düşündürüyor beniBiz de o sıcaklarda lohusa terlemelerine maruz kalacağız. Yok aslında birbirimizden farkımız :)
Aslında eskiden de vardı, manuel pompalar vardı, tipleri bir garipti korna gibiydi ama vardı yine de. Çocuk aklımla komik gelirdi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?