2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Solgar a emzirirkende devam edebilirmiyiz canim bilgin varmi.

ofelyam canım hayır olsun bebişin, Allah analı babalı büyütsün :) kavuşmuşsunuz en sonunda

@ayshemina canım büyük gün geldi çattı. Kolaylıkla doğsun duru bebek, kavuşsun ailesine. :) umarım herşey o kadar rahat ve sancısız geçecek. Bol bol sütleriniz olsun ikinizinde :)

cok sukur:)
yanma icin idrara baktiracaktin,baktilar mi?
Canim buqun kan idrar verdim.Sonucu hemen cikmadi buyuk ihtimal yarin uqrayabilirsen qidecem.yoksa arayip oqrenirim.Bikac qundur yanmam qecti cok sukur suyu 2 anca iciyodum 3 litre yaptim ondan mi artik bilmiyorumda :):):):)

Belki vücut yapınızdandır ya ablanda da oluyorsa.

Kızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Canım benim hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Ağrıların biran evvel geçsin bol bol sürün gelsin inşallah :)

Benim bugün d3 30 çıktı
Emzirirken de düşer bu ondan sorayim sana dedim.
Ben doktora solgar kullandigimi söyledim o ilac hakkinda bilgim yok falan dedi. Debit yazmıştı bana kendisi.
Şimdi o yüzden doktora sormayayim dedim.
Emzirirken solgar iceyim mi desem bilgim yok o ilaç hakkinda diyecek kesin

Bu arada doğum yapmış annelere bisey sorcam
Bebeğin kimliğinde doğum tarihi ayni gün yazması için. Doğduğu gün mutlaka nüfusamı gidilmesi lazım.
Yoksa ertesi gün gidip dün doğdu diyip dünün tarihi attırılabilirmi.
Hiç bilmiyorum ondan size sorayim dedim.
Bide evlilik cüzdanı falan götürülüyormu kimlik cikarmaya giderken ne gibi evrak lazim

Sürekli geliyor. Yarım çay bardağı dediği bir anda olmasımı acaba.

Canim buqun kan idrar verdim.Sonucu hemen cikmadi buyuk ihtimal yarin uqrayabilirsen qidecem.yoksa arayip oqrenirim.Bikac qundur yanmam qecti cok sukur suyu 2 anca iciyodum 3 litre yaptim ondan mi artik bilmiyorumda :):):):)

ilacsiz gecsin insallah canim.
ic ic,hava da sicak,2 az olur,bebis de yaniyordur icerde :))

Canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun..Bebegine güç diliyorum..

Reactions: SUU

Tecrubeli anne deilim ama duydugum su ki aynı gün cıkartmaya gerek yok,bir kac gün sonra da hastaneden alınan dogum belgesiyle cıkartılıyor orda tarih yazıyor nasılsa.evlilik cüzdanı olayını bilmiyorum cnm.

Sürekli geliyor. Yarım çay bardağı dediği bir anda olmasımı acaba.
Onu ben de tam bilemedim canım rengi nasıl peki sürekli kırmızı renk mi benmki kahveye döndü ve azaldı ondan çok üstnde durmadım sürekli bi akıntı şeklindeyse sor istersen doktoruna

Normal kıyafetle mi alıyorlar doğuma canım? Şaşırdım hastanede hasta önlüğü filan oluyor onlardan giydirmiyorlar mi?

Maşallah canım üçüncü bebeğin hem de :) Herkes dediğini diyor anne huzulh olursa bebek de olur diye. Darısı başımıza o zaman diyelim:)

Ooo süper canım kızın çok güZel kilo almış maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…