amin inşallah hepiniz rahatla doğurursunuz.Maşallah canım çok sevindim hayırlı upurlu olsun bebeğim bol sütlü günlerin olsun doğum hikayeni merakla bekliyoruz. Maşallah çok hızlı bir doğum olmuş allah bizede nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah hepiniz rahatla doğurursunuz.Maşallah canım çok sevindim hayırlı upurlu olsun bebeğim bol sütlü günlerin olsun doğum hikayeni merakla bekliyoruz. Maşallah çok hızlı bir doğum olmuş allah bizede nasip etsin.
Merqba canim anca yazabildim internet magduruyum birazcik bitmisssCanım günaydın ikeanın hangi model beşiğini aldın ebatları ve fiyatı ne kadar canım birde yatağınıda mı ikeadan aldın onun fiyatı ne kadardı . Birde kurulumu zormu.
Sabah altı buçukta orada olucaz, sekiz buçukta ameliyat :) ilk kızımın doğum anı 09:10 'du,, muhtemelen bu da öyle olur bi aksilik olmazsa :)S
sagolun canm yarın bebeğine kaç gibi kavuşucaksin yani ameliyat saatiniz kaç
Çok çok saol cnm :) erken yatmaya çalışıcam ama bakalım olucak mı :)
Teşekkür ederiz canım. Bugün kontrole gittik. Sarılığı çıktı, bol bol emzirmeye çalışıyoruz işteMerhaba güzel anneler keyifler yerinde şükür okudum sizleri.
nilselen her şey yolunda gidiyormuş çok sevindim şükür, zamanla daha iyi olur her şey eminim.
P printemps gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Kavuştun mis kokuluna.
sertk60 ha gayret az kaldı Allah direnme gücü verecek buna inan ve bebeginle beraber olacağın anı hayal et sana iyi gelecektir eminim.
A AysheDuru veSimge 84 yarın doğum var hayırlısı ya çok heyecanlanıyorum böyle gruptan doğum haberi duyunca yada planlı doğum konusu olunca. Allahım sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bir şekilde kavusmanizi nasip etsin. Dualarımız sizinle, sizlerin de bizlerle olduğunu biliyorum. Burdan bilgiyi eksik etmeyin merak ederiz.
Biz de hafta sonu doktora gittik sanırım 9 ağustosta 36. Haftanın sonunda alacak minnoslari bakalım ayın 5 inde belli olacak. Oğlum 2 kg olmuş kızım da 1800 daha hala kucuguz teyzeler ama çok yüksek kiloların peşinde değiliz sağlıklı olsunlar haftalarını tamamlamış olsunlar gerisi boş. Ama şu haliyle bile benim göbeğimi görmeniz gerek. Devasa boyutta 10 kilo aldım eskaza 20 falan alsaydım heralde yerimden kıpırdayamayacaktım göbeğim acaip büyüdü. Bir taraftan biri bastırıyor diğer taraftan biri karnım bir üçgen bir dikdörtgen şekil şekil hale giriyor. Sıcaklar mahvediyor nefes alamıyorum resmen klimanın olduğu yerden kıpırdaamıyorum. Şikâyet değil şükür halimize ama yaz hamileliği zormuş gerçekten. Kendim de ağustos sonu doğumluyum anneme surekli ne çekmişsin ya diyorum![]()
Klimayı açıcaz ama aynı odada oturmıcaz cnm. Başka çare yok gibiAmin canım bekleyen hepimizin darısı başına olsun inşallah. Şu içtiğim için ödem olmadığından bahsetmişsin hakkaten ben de aynı fikirdeyim şişmedi ayağım bacağım su çok içiyorum ona bağlıyorum, herkese tavsiye ediyorum bende. Ağustos anneleri olarak hepimiz aynı durumdayız gerçekten rabbim yardım etsin. Asıl ben doğum sonrasını merak ediyorum klima nasıl açıcaz, cam nasıl açıcaz o emzirirken oluşan fenalık terlemelerine önlem ne olacak. Artık sizlerin tecrübeleri onemli bu konuda
Teşekkürler teyzesi büyüyoruz yavaş yavaş kısmet bakalım 2,5 ları görsek şükür diyecegiznasıl güzel demişsin insana yaşam enerjisi veriyor diye tam karşılığı bu daha güzel anlatılamazdı ya..
duş alıyorum daha saçlarım bir gram kurumamışken şıpır şıpır terlemeye başlıyorum gene, bildiğin kısır döngü
hepimize bol bol sabırlar ve serin ruh halleri diliyorum
![]()
Evet cnm,, hakikaten sıkıntılı bi durum. Erkenden mayışık bi film açtırıcam eşime kız uyuduktan sonra,, öyle olunca daha kolay oluyo uyumak :))Muhtemelen biraz zor olur erken yatmak heyecan vs, hele senin gibi aktif biri için ekstra zor ama zorla kendini dinlenmen gerek yarın için... gerçi sen tecrübelisin bunu biliyosun ama gene de uygulamak zor işte....
merhaba agustos anneleri ben de agustos annesi olucam inşAllah.. kızım yedi yasında ve gögüslerim çocuk gögsü kadar olmasına ragmen vol sütüm olmuştu. ılık dusla masaj ve siyah erik kompostosu için bol bol.. hasta bezleri vardır ben onları gögsüme koyoyrdum gögüs pedi yetmiyordu:) ve sütünüzün bol olucagına inanıp oyle hayal edin kendinizi:)Şimdide görüyorum manuelleri dediğin gibi korna gibi :) ama ben hiç rastlamadım annemin kullanmasına hatta kadının o kadar çok sütü gelirmiş ki eğilerek süpürge yapsam akar üstüme ıslatırdı hep derdi. Demekki bi şekilde boşalıyormuş göğüsleri ki alet falan kullanmamış hiç :)
Rabbim bir nefeste kurtarsin canım benm inşallah herşey yolunda gider dualarımda olcaksin.. sakin olmaya caliş inşallah hersey çok güzel olucak senin gibiSabah altı buçukta orada olucaz, sekiz buçukta ameliyat :) ilk kızımın doğum anı 09:10 'du,, muhtemelen bu da öyle olur bi aksilik olmazsa :)
ayyy siyah erik o kadar çok sütmü yapıyormerhaba agustos anneleri ben de agustos annesi olucam inşAllah.. kızım yedi yasında ve gögüslerim çocuk gögsü kadar olmasına ragmen vol sütüm olmuştu. ılık dusla masaj ve siyah erik kompostosu için bol bol.. hasta bezleri vardır ben onları gögsüme koyoyrdum gögüs pedi yetmiyordu:) ve sütünüzün bol olucagına inanıp oyle hayal edin kendinizi:)
Merhaba güzel anneler keyifler yerinde şükür okudum sizleri.
nilselen her şey yolunda gidiyormuş çok sevindim şükür, zamanla daha iyi olur her şey eminim.
P printemps gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Kavuştun mis kokuluna.
sertk60 ha gayret az kaldı Allah direnme gücü verecek buna inan ve bebeginle beraber olacağın anı hayal et sana iyi gelecektir eminim.
A AysheDuru veSimge 84 yarın doğum var hayırlısı ya çok heyecanlanıyorum böyle gruptan doğum haberi duyunca yada planlı doğum konusu olunca. Allahım sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bir şekilde kavusmanizi nasip etsin. Dualarımız sizinle, sizlerin de bizlerle olduğunu biliyorum. Burdan bilgiyi eksik etmeyin merak ederiz.
Biz de hafta sonu doktora gittik sanırım 9 ağustosta 36. Haftanın sonunda alacak minnoslari bakalım ayın 5 inde belli olacak. Oğlum 2 kg olmuş kızım da 1800 daha hala kucuguz teyzeler ama çok yüksek kiloların peşinde değiliz sağlıklı olsunlar haftalarını tamamlamış olsunlar gerisi boş. Ama şu haliyle bile benim göbeğimi görmeniz gerek. Devasa boyutta 10 kilo aldım eskaza 20 falan alsaydım heralde yerimden kıpırdayamayacaktım göbeğim acaip büyüdü. Bir taraftan biri bastırıyor diğer taraftan biri karnım bir üçgen bir dikdörtgen şekil şekil hale giriyor. Sıcaklar mahvediyor nefes alamıyorum resmen klimanın olduğu yerden kıpırdaamıyorum. Şikâyet değil şükür halimize ama yaz hamileliği zormuş gerçekten. Kendim de ağustos sonu doğumluyum anneme surekli ne çekmişsin ya diyorum![]()
okurken nefes nefese kaldimSelam nasılsınız kızlar ben sabahtan beri bir koşturmaca yine sabahın 10 nunda servis makinayı getirdi ve benim banyo hazır değildibanyo dolabı çıkması gerekiyordu Allah'tan eşim evdeydi sonrası zaten kızımın kursu pazar derken anca eve attım kendimi daha pazardan alınanlar yerleşirken ve yemek yapılıcak ama vantilatör un karşısından kalkasim yok benim
![]()
Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Ne yaptın cnm? Yazmamıssın sanırım,dogum oldu mu? Yarın mı olacak? Ne oldu?Inş cnm inş çok saol desteğin ve olumlu düşüncelerin için