Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sürekli yiyecem muhabbeti yapıyorumsonra korkar diye şaka öpecem sadece diyorum kafayı yedim sanırım:) şimdiden poposunu pışpışlıyorum çok tatlı yaa bi doğsun da ısıracam heryerini![]()
Tesekkurler tatlimMaşallah:) Nice mutlu senelere hep birlikte inşallah.
Bilmem ki çekmeyince kafa diye düşündüm:)) Diz de olabilir belki.
Kesinlikle sakinleşiyor ya anlıyorlar artk ama hareket etmeyince hadi bi tekme at fln diyorum bişey yapmıyor pek takmıyor anasının lafını galiba :)
Oyyy yaa, aşka geldim bak
Ben de başından beri uyumadığında pışpışlıyorum ve şaşırtıcı şekilde sakinleşiyor
Hissediyor demek ki yaa kuzular![]()
Zamanla güçlenir o da annesi daha küçük, aç kalmamayı da öğrenecek başka yolu yok :)Eve geçtik canım.
Sütüm günden güne artıyor ama bebek biraz tembel, emmek yerine memede uyuyor sonra aç :)
Çığlıkları durdur durdurabilirsen
Biraz da ufak olduğu için çabuk yoruluyor çenesi.
Alışıyoruz yavaş yavaş. Bu gece daha rahat uyuduk.
Ama tabi sefil oluyor insan uykusuzluktan.
Sonra dönüp memendeki küçük kafa ile göz göze geliyorsun, tüm yorgunluk geçip gidiyor.![]()
çok iyiymiş aslında bende ilçedeyim burda herşeyi bulamıyorum internet alışverişi benim içinde büyük lüks olur alışsam fena olmaz
birde annem ptt den ininal kart verdi onda isim veya hesap no gibi risklere girmeden internetten alışveriş yapabiliyosun o kartı kullanarak her yerden alışveriş yapılabilir :)) bu arada burun aspiratörü aldınız mı?? Ne aldınız nerden aldınız :)) nettense birlikte sipariş veriyim :)
Darısı tüm topikteki güzel annelerin başına :)Zamanla güçlenir o da annesi daha küçük, aç kalmamayı da öğrenecek başka yolu yok :)
Allah aşkınızı daim etsin, ne güzel bir şey yaaa
Bebedor aldım ben, yedek uçlarıyla birlikte. İnternetten almıştım onu da e-bebek'ten almış olabilirim. Büyük parçalar hariç her şeyini neredeyse internetten aldık biz. Sadece bir kez dışarıdan gidip de kıyafet aldım, onun dışında tüm giyim kuşamı da internetten. Ben sevmiyorum mağaza gezmeyi, hem yoruluyorum hem de sıkılıyorum. İnternetten tüm modelleri rahatlıkla alabiliyorum diye hep öyle alıyorum.
Yakın zamnalrda olr cnm ay hir an önce gelse artık zamanda gecmiyorBanada doktorum tahmini 15 ağustos dedi hanımlarervahafsa sizinle aynıyız galiba tabi bu 40 haftalık için geçerli ben pek 40 haftamı göreceğimi sanmıyorum o yüzden içime 5-10 arası olacakmış gibi doğuyo :)
Ya cidden çok lazım bişey mi bu pompa. Çevremde kullanmadan emziren bisürü insan var. Önceden de kullanılan bişe değilmiş sonuçta. Bi alayım diyorum bi emin olamıyorumBiraz daha bekleyim bakalım düşmezse alıyım canım sende gittigidiyordan aldın demi öyle 2.el gibi bir tereddütün oldu mu ürün koruma bandı falan var mıydı. Birisi aklıma taktıda oralar sıfır ürün göndermiyor diye
Ohh ne guzel bir anne daha kavustu bebegineEvet bi bebiş daha geldi :))
Benimkinin poposu okadar yukarıda değilde daha çok yanlarda olduğu için ayakları hep orada oluyor. Zaten artık yerleride dar yavruların ne yapsınlar onlarda haklı. Kıyamam yaPopo mu dersin? Bak o olabilir çünkü çekmiyor bi türlü oradan:))
Ayak olunca çekiyor aslında ya itince biraz popo olabilir belki:))Ama ayak geçirince cidden çok acıtıyor dediğin gibi.
Evet artık daraldi yerleri de yavrularinn:) neyse sağlıklı doğsunlar da unutulur zorluklar :)Benimkinin poposu okadar yukarıda değilde daha çok yanlarda olduğu için ayakları hep orada oluyor. Zaten artık yerleride dar yavruların ne yapsınlar onlarda haklı. Kıyamam ya
Hmm aralarında hiç duymadıklarım var göz atacağım aslında göğüs kalkanı ve kremi de alacaktım bak isabet oldu :)) teşekkürler
Otribebe aldım canım yedek uç da aldım, gitti gidiyordan yine
Göğüs kalkanı ve göğüs ucu kremi yine ordan :)
İnternet alışverişi büyük kolaylık güvenilir sitelerden aldıktan sonra sorun olmuyor. Hepsiburada, gitti gidiyor, trendyol, markafoni , yeşil anne , momfortbaby, soobe, e bebek en çok alışveriş yaptıklarım ve problem yaşamadım canım bilgin olsun.
Benimde alacaklarım arasındalar bi göz atayım bakalım gireyim internet alışverişine :)) teşekkür ederimOtribebe aldım onu öneriyorlar içinde iki yedek uç var ayrıca bi paket uç al istersen bak ben onları da betten aldım turuncu kasa diye bi yerden aldım tarak şampuan pişik kremi emzik ucuz da oldu bak en ucuz nerde bulursan al :)
Allah yardımcınız olsun canım. Sen de kendini çok bırakmamaya çalış kendine iyi bak lütfen.çok iyi değilim canım hastanelerdeyim bu ara bebeğin durumu iyice kötüleşmiş yaşama şansı vermiyolar istersen sezeryana alalaım istersen doğumunu bekle ama biz seni sezeryan yapmak istemiyoruz bu aşamada dedi inanki çok kötü bi durumdayım beklemeye karar verdik inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız çok bunaldık
Aslında bende bakıp gezip dokunarak alışveriş yapmaya alışmışım ve keyif alıyorum bu durumdan o yüzden galiba internet alışverişine uzağım ama şuan hem küçük yerdeyim hem dışarı çok bunaltıcı ve hemen ayaklarım şiştiği için internet büyük nimet:) sanırım internet alışverişine bi alışınca da dışarda gezip almak zor gelecek :)Zamanla güçlenir o da annesi daha küçük, aç kalmamayı da öğrenecek başka yolu yok :)
Allah aşkınızı daim etsin, ne güzel bir şey yaaa
Bebedor aldım ben, yedek uçlarıyla birlikte. İnternetten almıştım onu da e-bebek'ten almış olabilirim. Büyük parçalar hariç her şeyini neredeyse internetten aldık biz. Sadece bir kez dışarıdan gidip de kıyafet aldım, onun dışında tüm giyim kuşamı da internetten. Ben sevmiyorum mağaza gezmeyi, hem yoruluyorum hem de sıkılıyorum. İnternetten tüm modelleri rahatlıkla alabiliyorum diye hep öyle alıyorum.
Aslında bende bakıp gezip dokunarak alışveriş yapmaya alışmışım ve keyif alıyorum bu durumdan o yüzden galiba internet alışverişine uzağım ama şuan hem küçük yerdeyim hem dışarı çok bunaltıcı ve hemen ayaklarım şiştiği için internet büyük nimet:) sanırım internet alışverişine bi alışınca da dışarda gezip almak zor gelecek :)
Bence kesinlikle öyle, internet alışverişi ilk kez yapılana kadar zordur, ilk 4-5 sefer tereddütlüdür sonrasında insanın eli ayağı gibi olur. Türkiye'de satılmayan bir markanın kıyafetini, daha ucuza satılan ürünlerin çoğunu alabiliyorsun. Üstelik çoğu zaman perakendenin kira ve taşıma masraflarını ödemiyorsun, ucuza geliyor. Her açıdan güzel bence :)