• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim ben 33de qittim nst istedi artik 2 haftada bir qel dedi iste yarin 35 e qiriyorum muhtemelen yarin tekrar nst isticek kontrolumuz var :) benim doktor irem KUCUKYILDIZ...doktora kontrol olduktan sonra o seni nstye yonlendiriyo zaten walla ben qittiqim direk qirdim hic sira yoktu ama bazen acayip sira oluyo qercekten :)
öğleden önce mi sonra mı gitmiştin onunlada alakalı olabilir nst sırası
sanada yarın der artık her hafta gel diye

normal doğum mu canm nasıl sancı vs var mı doktor bi şey diyor mu takviminde 3 gün görünce heyecan yaptım :KK70:
Bayadır girmiyordun sanırım :)
Normal olmaması için bi sorun yok ama onun gelmeyi istemesi gerekiyor, cumaya kadar bekleyip gidicez duruma göre suni sancı ya da sezaryen diyecek doktorum. Ve ben bu konuyu çok takıntı yaptığım için çok fazla üstüne düşünmemeyi tercih ediyorum :)

Normal olmaması için bi sorun yok ama onun gelmeyi istemesi gerekiyor, cumaya kadar bekleyip gidicez duruma göre suni sancı ya da sezaryen diyecek doktorum. Ve ben bu konuyu çok takıntı yaptığım için çok fazla üstüne düşünmemeyi tercih ediyorum :)
evet canım ben hiç girmiyorum ya vakit bulamıyorum bi de topiclerde stres olmak istemiyorum açıkcası her kafadan bi ses çıkıyor böyle çok iyiyim o yüzden tek tek soruyorm k. bakma bazılarınızı biliyorum zaten
düşünme tabi sağlıkla gelsinlerde önemli olan o doğum gerçekleşecek bi şekilde Allah ın izniyle sende düşünme
hepimiz tedirginiz ya da en azından ben :D
sancın var mı onu sorayım ya bu sancı nasıl bi şey en ufak fikrim yok ondan merak edyorm artık geliyor mu sana
oyun halısını nerden kaça aldın

Çok istedim normal doğumu ama açılma bile olmadi bende sadece suyum geldi o yüzden direk sezeryanla doğum yaptim.
suyun geldikten ne kdara süre sonra sezeryana aldılar canm
bende uyurken bacaklarımı dahi ayıramıyorum ağrıyor doğumda napcam diyorum :D

evet canım ben hiç girmiyorum ya vakit bulamıyorum bi de topiclerde stres olmak istemiyorum açıkcası her kafadan bi ses çıkıyor böyle çok iyiyim o yüzden tek tek soruyorm k. bakma bazılarınızı biliyorum zaten
düşünme tabi sağlıkla gelsinlerde önemli olan o doğum gerçekleşecek bi şekilde Allah ın izniyle sende düşünme
hepimiz tedirginiz ya da en azından ben :KK70:
sancın var mı onu sorayım ya bu sancı nasıl bi şey en ufak fikrim yok ondan merak edyorm artık geliyor mu sana
oyun halısını nerden kaça aldın
Sancım yok kasılmalarım var, karnım kasılıyor, yalancı doğum kasılmaları. Kasılmayla birlikte karnımın içinde bazen ağrı hissediyorum. Kasılmalar arası düzensiz ve hareket edince geçiyorsa normal kabul ediliyor. Vücut kendini hazırlıyor doğuma ama doğum sancısı su ya da nişan olmadığından doğum gerçekleşmiyor. Gerçek sancılar belden başlayıp karına bacaklara yayılan sancılarmış. Zaten anlarsın diyor herkes çok şiddetli olur diyorlar. Bekliyoruz :)
Yanlış hatırlamıyorsam 175 civarıydı %50 den almıştım ama şu e bebekte yok satışı.

Benimki de dünden beri çok çok çok az hareket ediyo,, üstüne düşünmemeyim fazla diyorum ama elimde değil :) günlerimiz yakın ya sorayım dedim sen ne alemdesin? Doktora mesaj attım ne dicek bakalım :(

çok iyi değilim canım hastanelerdeyim bu ara bebeğin durumu iyice kötüleşmiş yaşama şansı vermiyolar istersen sezeryana alalaım istersen doğumunu bekle ama biz seni sezeryan yapmak istemiyoruz bu aşamada dedi inanki çok kötü bi durumdayım beklemeye karar verdik inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız çok bunaldık
Cnm sezeryana niye almıyolar?

Sancım yok kasılmalarım var, karnım kasılıyor, yalancı doğum kasılmaları. Kasılmayla birlikte karnımın içinde bazen ağrı hissediyorum. Kasılmalar arası düzensiz ve hareket edince geçiyorsa normal kabul ediliyor. Vücut kendini hazırlıyor doğuma ama doğum sancısı su ya da nişan olmadığından doğum gerçekleşmiyor. Gerçek sancılar belden başlayıp karına bacaklara yayılan sancılarmış. Zaten anlarsın diyor herkes çok şiddetli olur diyorlar. Bekliyoruz :)
Yanlış hatırlamıyorsam 175 civarıydı %50 den almıştım ama şu e bebekte yok satışı.
tamam canm teşekkür ederim bilgi verdiğin için
güle güle kullan bu arada

bebeğin 1 gün bile dursa ona faydası var gününü doldursun oh mis =)

Saol cnm :) arasam mı falan diye konuşuyodum kendi kendime,, eşim de ara hadi dedi aradım :) o da biliyo huyumu,, içim içimi yicek hepten uykum kaçıcak falan :)) ama çok stresli oluyo wala,, insanın aklı çıkıyo kötü bişey duyucam diye... darısı başımıza inşallah,,, bakalım sırada kim var? Normalde Simge 84 Simge 84 ve ben ama arada iki gün var, Mutella Mutella dan sürpriz bekliyorum ben nedense,, çarşamba gelicek gibi :))
Evet cnmm bende cok endiseli bekliyorum böyle durumlarda niyeyse iyi haberi alınca bi rahatlıyor insan... Mutella Mutella dan bende bir sürpriz bekliyorum:) ama olmazsa da persembe insallah güzel haberleri veririz biz de hayırlısıyla...

Benimki de dünden beri çok çok çok az hareket ediyo,, üstüne düşünmemeyim fazla diyorum ama elimde değil :) günlerimiz yakın ya sorayım dedim sen ne alemdesin? Doktora mesaj attım ne dicek bakalım :KK43:
Ya stres yapma sıkıştı artık sonuçta. Benimkine bakma benimki en başından beri kuduruk :D
Hala hareketleri hızlı ve sert ama tabi azaldı eskisi gibi değil.

arch2401 arch2401 sana birkaç sorum olacaktı.
Biz bebek için d vitaminine ne zaman başlamalıyız? Hastanedeyken söylediler ama biz henüz başlamadık, bir de nasıl vericez onu, ağzına mı damlatacağız?

Diğer bir sorum da hastane tam 7. Gün getirip kontrollerinin yapılmasını istedi, sağlıkmocağı da sanırım 6-7. Gün getirin demişti topuk kanı için. Siz nasıl yaptınız? Önce sağlık ocağı sonra hastaneye götürsek olur mu, bir gün ara ile? Yoksa hastanede yapılan aşı önce sağlık ocağı sonra mı olmalı?
:)) kafamda deli sorulaaar
Önce d vitamini ile baslayayim vitamine hemen baslamaniz lazim eger agza damlatacaksan 3 damla eger kasikla vereceksen kasiga 5 damla damlatacaksin cunku yag oldigundan 2 damlasi kasiga yapisiyor. Bunu gunluk vereceksin. Bu arada extra bir bilgi eczaneden serum fizyolojik al bunu burnu tikandiginda burnuna damlatacaksin ve eger gozunde capaklanma olursa da goze damlatacaksin damlatinca steril tulbent veya gazli bez ile sileceksin gozyasi kanallatinin oldugu yere de masaj yapacaksin cunku yenidoganlarda gozyasi kanallari kapali... tabi gozyasi kanali nerede dersen burnunun sag ve sol tarafinda yukari bolgede :) serum fizyolojigin her bir tupu 24 saat acik kalmali sure gecince cope atip yenisini kullanacaksin. Topuk kani mevzusu şoyle eger dogar dogmaz 48 saat icinde 1 adet kan alindiysa ikincisini 10 gun icinde aldirman lazim ama eger 48 saatten sonra alindiysa kan veya hic alinmadiysa 7 gun icinde muhakkak aldirman lazım.

Evet cnmm bende cok endiseli bekliyorum böyle durumlarda niyeyse iyi haberi alınca bi rahatlıyor insan... Mutella Mutella dan bende bir sürpriz bekliyorum:) ama olmazsa da persembe insallah güzel haberleri veririz biz de hayırlısıyla...

Yok yok ben beklemiyorum o sürprizi. Benim her işim planlı programlı resmen bebeyi etkiliyorum :D Bence cuma gidicem, dursun derse pazartesiyi beklicem pazartesi gidip doğurcam :D

kimler doğum yaptı
normalde en önde mutellaydı dimi
en sonda benm olmam lazm :D

Yok yok ben beklemiyorum o sürprizi. Benim her işim planlı programlı resmen bebeyi etkiliyorum :KK70: Bence cuma gidicem, dursun derse pazartesiyi beklicem pazartesi gidip doğurcam :KK70:

Hayırlısı ve en saglıklısı ne olursa o olsun insallah senin icin... ve hepimiz için...❤️

Back
X