• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyi akşamlar kızlar çok şükür hergun güzel güzel doğum haberleri alıyoruz maşallah kuzulara annelere sütleri bol olsun inşallah:))
Bugün devlet Hastanesi'ne gttim doktr direk sen ne yiyip iciyosn da bu kadr beslendi bu bebek dedi normal. Doğum zor yarın aç gel kan ver.sezeryan günü belirleyelim çarşamba perşembeye dedi yarında özelde acibademde randevum var geçen hafta acibademde ki doktorm 8.8.17ye sezeryan günü vermisti Bakalm yarın ne dicek özelde mı devlette mı doğum yapsam bilemedim bide coştum bugün tüm evi süpürdüm yemek ortalık toplama hastaneden sonra pazarda gezdim tam 3saat şuan pertim bu gece doğurmaz sam iyidir :KK43:
Masallah canim seninle haftamiz ayni sanirim benimde bebek biraz iri oldugu icin yapamayabilirmisim yarin cati muaynesi olucam bakicz artik karsr vericek doktor bebis nekdr cikti senin acaba

Canım sen en güzelini yapıyorsun rahat olup beslenmeme dikkat Edip dua edicez.
Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin.Kilo sorun değil nice küçük bebekler büyüyor bir anda böyle olunca insan tedirgin oluyor

o tedirginlik bende de var canim ama dogmadan bilemeyecegiz ne oldugunu. insallah sadece kilosu azdir,herhangi bir hastalik yoktur diye dua ederek ve beslenerek bekliyorum iste.

Sürebilirsin ben ilk aylarda kullandım ama doktorum yazmıştı gebelikte kullanılan bir kremmi
Canim ben yeni ewlendiqimde olmustu mantar travazol diye bi krem vermisti eczaci o var bende bizim qelin hamileyken benden isteyip surmustu onu ama qebelikte kullaniliyomu bilmiyorum :KK64: yarina kadar sabredip bi eczaciya soruptami kullansam.kafam karisti :KK64:

Canim ben yeni ewlendiqimde olmustu mantar travazol diye bi krem vermisti eczaci o var bende bizim qelin hamileyken benden isteyip surmustu onu ama qebelikte kullaniliyomu bilmiyorum :KK64: yarina kadar sabredip bi eczaciya soruptami kullansam.kafam karisti :KK64:

ben olsam sormadan kullanmam,hem de vajinal krem.siradan bi el kremini bile hamilelere uygun olanindan almistim.
sabaha bir sey kalmadi,sorup sür icin rahat etsin.

ben olsam sormadan kullanmam,hem de vajinal krem.siradan bi el kremini bile hamilelere uygun olanindan almistim.
sabaha bir sey kalmadi,sorup sür icin rahat etsin.
Evet canim.benimde icim.rahat etmedi az daha sabrediyimde sabah saqlik ocaqina sonuc almaya qidicektim bari soruyum bi doktora hazir qitmisken biktim ya bekarliqimdan beri var bu problem.neden oluyoasa okadarda dikkat ederim halbuki :(

Banada aynı kremi vermişti kadın doğum doktoru canım ben kullandım ilk üç ay çok çektim o mantardan sirke filan fayda etmiyordu artık cunki ama istersen sen sor öyle kullan

Evet canim.benimde icim.rahat etmedi az daha sabrediyimde sabah saqlik ocaqina sonuc almaya qidicektim bari soruyum bi doktora hazir qitmisken biktim ya bekarliqimdan beri var bu problem.neden oluyoasa okadarda dikkat ederim halbuki :KK43:
Nemli bırakma birde banyoda duşta kopuk sabun duş jeliyle.yikama yararlı bakterileri öldürüyor oda mantar yapıyor

Benim hamileliklerimde oluyor sadece kizimdada ilk aylarda olmuştu bu hamilelikte de oldu ben fitil kullandım hatta

Masallah canim seninle haftamiz ayni sanirim benimde bebek biraz iri oldugu icin yapamayabilirmisim yarin cati muaynesi olucam bakicz artik karsr vericek doktor bebis nekdr cikti senin acaba
4200 civariydi cnm kilosu hayrli dogumlar versn Rabbm :)

Nemli bırakma birde banyoda duşta kopuk sabun duş jeliyle.yikama yararlı bakterileri öldürüyor oda mantar yapıyor
Oyle diyo doktorda sabun falan kullanmayin diyede benim icime sinmiyo sanki temizlenmiyomus qibi dusunuyorum ya halbuki zarar veriyorum demi boyle yaparak :(

Evet canım zarar veriyorsun sadece suyla temizlik yapılması gerekiyor kesinlikle sabun kullanma yoksa kurtulamaZain o illetten
Demekki benimki hep oyuzden tekrarliyo doktor suyla yika hatta sackurutma makinasiyla kurut nemli kalmasin demisti artik kullanmam sabun falan ya rezil etti beni :kızgın: kizariyo kaniyo falan Allah korusun qoruduqm kani hamileliqe baqliyorum odum kopuyo :KK64: yarin sorumda bi kullaniyim.bari duzelsin :KK64: saol canim :KK66:

Selam kızlaar :)
Her ne kadar çok istesem de aranıza eskisi kadar dahil olamıyorum. Haliyle :)
Anlatmak istediğim çok şey birikti ama hiç vakit olmuyor.
Sonra da unutuyorum zaten :D
Herkes iyidir umarım.
drucilla drucilla 2 günle olsa Temmuz annesi oldum yine ya neredeyse Ağustos oluyordu ve ben doğru yerde olacaktım Gretchen Grundler Gretchen Grundler :D

Annelik tam delilik. Kendinden ve herkesten önce ilk onu düşünmek, onu hayatının merkezine almak, her an bin türlü felaket senaryosuyla kafayı yemek, yanından 2 saniye ayrılınca hep ağladığını sanmak hatta çığlıklarını duymak, kimseye emanet edememek, dikişlerini yaralarını unutmak, uyanıkken 'rahatlasa da uyusa' diye düşünüp uyuyunca deli gibi özlemek, durup durup nefesini kontrol etmek, 10 dakikalık uykularla 1 saati doldurup hala nasıl ayakta durabildiğine hayret etmek, uykusuzluktan halisunasyonlar görmek ama hoşuna gitmesi, doğumdan önceki sakinliğinin bir kuşun kanadına takılıp uçup gitmesi, akılcı-mantıksal ebeveynlikten romantik ebeveynliğe jet geçiş; 3 günlük anneliğimin konu başlıklarından küçük bir kısım :D

Bu arada kızlar doğum yakınken tecrübelilere danışmak isterim, bebişin kıyafetlerini üzerinde yazan derecede yıkayın diyorlar 30 derece yani, yeterli mi sizce? sonra ütülenecek tabi ki ama bilemedim :) Hastane için yanıma iki gecelik mi pijama mı almalıyım daha çok soru var kafamda hangisini kime sorayım bilmiyorum :/ 37 nin içindeyiz daha hazırlamam gereken çoook fazla şey var :)
Bebek kıyafetlerini 40 derecede yıkadım ben, özellikle granüllü sabun kullanınca, erimesi zor oluyor diye 40derece yaptım ve bir tur fazladan durulattım.
Hastane konusunda ise iki takım gecelik yeterli. Pijama hiç kullanmadım. Hem hasta bakıcılar hem de senin rahatın için gecelik en iyisi.
Depend almayı unutma
Süt sağma makinası, biberon, bebeğe 3-4 takım kıyafet, orkid, yüksek bel külot, hastaneden çıkarken giymek için elbise öneririm sezeryan olacaksan, lansinoh meme ucu kremi, göğüs kalkanı, göğüs pedi ( benim ilk etapta sütüm öyle çok gelmedi ama her ihtimale karşı al yanına).
Aklıma bunlar geldi canım.
Geldikçe yazarım daha

Back
X