2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Anladım canım sağol. Tuzsuz biber salçası olmaz ki dayanmaz bozulur. Acaba çok az koysam mi yine tuz ilavesine de gerek kalmaz salçanın tuzu ile.

Anladım canım sağol. Tuzsuz biber salçası olmaz ki dayanmaz bozulur. Acaba çok az koysam mi yine tuz ilavesine de gerek kalmaz salçanın tuzu ile.
Hazır salçalarda tuz yok canım hazır kullanıyorsan aklında olsun ben salçanın üstünü bir parmak sıvıyağ ile kaplıyorum bozulma olmuyor.

Belki tok olduğu için emmiyordur diyeceğim ama öğlen meyve püresi tok tutmaz. Öğle öğününü atlayıp memeyi vermeyi dene istersen aç olduğu halde reddediyorsa mama takviyesi gerekli olabilir.
Arkadaşlar bir el atın bendeki bilgi bu kadar :)
Ben başaramadım ya:/
Yoğurdum da tutmadı onu lor yapacağım.
Yoğurtsuz kaldık o yüzden activia verdim bugün. İnşallah zararlı değildir:/

Tavuk daha kolay bakteri üretiyor doktorumuz tavsiye etmemişti canım.
Organik tavuk almıştım bugün minik minik verdm ağzına bir güzel yedi kızım. Normalde pek bir şey yemediği için sevindim ben de yedirirm bir şey yemediğinde diye düşündüm ama içime de sinmedi bahsettiğin sebeple en iyisi az yesin taze yesin

evet aynıymış bizimkilerin boyu kilosu bnmki de çok hareketli az uykulu :)

canım ben önceden yoğurdu tencerede mayaliyordum ama oğlum olunca yoğurt makinesi aldım.7küçük kavanoz var,çok pratik.indirimde 90liraya aldım

Canım tavuğu parçala çiğ olarak buzluğa at sonra çiğ olanı çıkar pişir yedir, ben pişmiş olarak atacaksın zannettim o yüzden öyle söyledim çiğ atılabiliyo hatta benim buzlukta 4-5 porsiyon var :) afiyet bal şeker olsun şifa olsun yarasınnnnn :)

Bu arada tavuk suyu da aynı şekilde değil mi dondurulmuş vermiyoruz?
Tavuk suyu aynı şekilde değil dondurulmuş verilebilir ama dondurulmuş olan tavuk suyunu çözdürmeden(yahut çoook az çözdürerek) katı formuyla yemeğe ilave ediyorsun canım. Tavuğun etinde bakteri çok hızlı ürediği için(buzun çözülme safhasında üreme olduğundan) buzluğa pişmeden atılması tavsiye ediliyor.

Hmm tamam canım teşekkürler tavuk suyu atarım çorbalarına arada iyi olur :)

Bu aldığımı eve gelir gelmez düdüklüye atmıştım düşünemedim çiğ atmayı eşim ve ben yedik afiyetle bu seferlik böyle oldu bir dahakine öyle yapayım ben de hatta direk organik tavuk but /göğüs satılıyor bütün tavuk yerine onu almak daha mantıklı olabilir kuzular için en faydalı kısmı but ve göğüs diyorlar.

İyi olmuş sizin de karnınız mis gibi doymuştur hem kolay yemek :) ben tavuk kalçalı but ve kanadını çocuklara yediriyorum canım. Göğsü tiftik tiftik oluyor, tatsız oluyor(buta oranla) ve yutması zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…