Bence erken. Ben omlet yapmıştım ne yapacak diye denedim. önüne koyduğumda mıncıkladı durdu. yere attı eğilip attığını izliyor. ağzına bir kaç parça aldı hepsi o. zaten önüne ne koysan oyuncak vs... hepsini ağzına götürüyor. verdiğini gıdanın tadını alınca yemesi gayet normal. önüne bir tabak koyunca ters çevireceği belli yani. bence erken kendine iş çıkarıyorsun.Doğru söylüyorsun. benim takildigim nokta nasıl sunum yapmalı, neyi nasıl pişirmeyi ki kendi yesin. İnstada bir kadın pipet ve çatal yardımıyla yediriyordu. Bebek kendi de mincikliyor tabi.
Doğru söylüyorsun. benim takildigim nokta nasıl sunum yapmalı, neyi nasıl pişirmeyi ki kendi yesin. İnstada bir kadın pipet ve çatal yardımıyla yediriyordu. Bebek kendi de mincikliyor tabi.
Bence erken. Ben omlet yapmıştım ne yapacak diye denedim. önüne koyduğumda mıncıkladı durdu. yere attı eğilip attığını izliyor. ağzına bir kaç parça aldı hepsi o. zaten önüne ne koysan oyuncak vs... hepsini ağzına götürüyor. verdiğini gıdanın tadını alınca yemesi gayet normal. önüne bir tabak koyunca ters çevireceği belli yani. bence erken kendine iş çıkarıyorsun.
Canım öncelikle kolay gelsin sana, ben kızımı 26 aylıkken alıştırmıştım ve şükür 1 haftada halletmiştik. Ama o hafta bana hiç geçmeyecek gibi gelmişti. Hatta pes edecektim bakıcı bıraktırmadı. Çünkü kızım 1 hafta gözümün içine bakarak altına yaptı. Kakasını tuttu kabız oldu yeterki yapsında dona yapsın diyorduk düşün :)) Ama ben gece gündüz hiç bağlamadım bu süreçte. Annem içine poşet koyulmuş minder falan dikmişti yatak vs öyle çok batmadı yani.. Sende öyle yapabilirsin. 1haftanın sonunda mucize gibi ne gündüz ne gece altına yaptı :) Sende açıyorsan bence ikisini bir aç ki karmaşa yaşamasın bence. Hem sıcak gece yapsada üşümez. Ben çiş yaptığında gece bazen değiştirmedim sabaha kalıyordu. Herhalde ondan da rahatsız oldu :))Cok hevesli lazimligina kosuyor cisim geldi diye. Ama sonra anne yapamiyorum diyor. Niye gelmiyor diyor. Kalkip iki adim atinca hoop yerler gol. Yok hic kizmiyorum. Sadece ayagini basip rap rap yapmaya calisinca bi iki kere sesim yukseldi. Cunku bu arada kizda kucagimda. Kucakta bir bebekle yerleri silip ustunu basini yikayip tekrar giydirmekten kan tere batiyorum. Ama gece bagliyorum ikisini halletmem imkansiz suan. Zaten amac kaslarini kontrol etsin. Tutup birakmayi ogrensin. Bez baglamak cocugu cise goturmekten yada yatak yorgan yikamaktan daha kolay geliyor bana
İçine ekmek ve su katıyorum yumuşak oluyor bir köfte yiyor canımbnde kendi yemesinden önce taneleri yesin istiyorum köfteyi hiç yutamıo mesela 2 3 lokmadan sonra sinirlenip ağlıo sen nasl yapıosun köfteyi
nasıl pişiriosun peki bende ekmek su soğan karabiber kekik koyuyorum ama tavada kızarttım yağsız ama sert olduİçine ekmek ve su katıyorum yumuşak oluyor bir köfte yiyor canım
Canım öncelikle kolay gelsin sana, ben kızımı 26 aylıkken alıştırmıştım ve şükür 1 haftada halletmiştik. Ama o hafta bana hiç geçmeyecek gibi gelmişti. Hatta pes edecektim bakıcı bıraktırmadı. Çünkü kızım 1 hafta gözümün içine bakarak altına yaptı. Kakasını tuttu kabız oldu yeterki yapsında dona yapsın diyorduk düşün :)) Ama ben gece gündüz hiç bağlamadım bu süreçte. Annem içine poşet koyulmuş minder falan dikmişti yatak vs öyle çok batmadı yani.. Sende öyle yapabilirsin. 1haftanın sonunda mucize gibi ne gündüz ne gece altına yaptı :) Sende açıyorsan bence ikisini bir aç ki karmaşa yaşamasın bence. Hem sıcak gece yapsada üşümez. Ben çiş yaptığında gece bazen değiştirmedim sabaha kalıyordu. Herhalde ondan da rahatsız oldu :))
Ya ben de istiyorum öyle yapayım ama onların yiyebileceği şekilde pişirmek zor geliyor
Polyanna82 canım kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun.bu tür hemşirelere tirnaklarimi geciresim geliyo.bu yüzden hiç test yaptirasim gelmiyor kuzuma?!
Aynen çok sık sorunca da ters tepiyo tüm dikkati çişe çekince çocukta geriliyo,bnm oğlum geçen yaz söylüyodu kardeşi olunca geriye döndü çok altına yaptığı oldu çk zorlandm ama geriye dönemezdim 1 kere basladysan dönüş yok:) bırak yapsın halıları fln kaldır yemek yürümek konuşmk gbi bu durumda her çocukta farklı bzm de uzun sürdü diyeblrimAy inan sabah bir bez aldim altindan butun gun tutmusta gece bosaltmis gibi. Onlarin hepsini yataga yaptigini dusunemiyorum:)))
Bugun ucuncu gun hala yere birakiveriyor. Surekli soruyorum sordukca ters mi tepiyor acaba. Inada mi bindiriyor
1 aydır bizimkilerde öyle :)Kizlar bu arada feci kardes kavgalarimiz basladi ayni oyuncak yuzunden ikiside agliyor. Buyuge yuklenmek istemiyorum kucuge kiyamiyorum. Simdiye kadar hic sorun yasamadim hic zarar vermedi kardesine ama simdi caktirmadan cimcikliyor ittiriyor. Dahada ileri gidip vuracak diye korkuyorum.. Offf ne zormus yaa..
Çok sık sorma inadına da yapmaz :)) 1,5-2 saate sor o zaman mutlaka tutturursun :)) başlamışken bencede vazgeçme. İnşAllah çabucak alışırda seni çok yormaz. Bakalım ben napıcam ikizlerde :))Ay inan sabah bir bez aldim altindan butun gun tutmusta gece bosaltmis gibi. Onlarin hepsini yataga yaptigini dusunemiyorum:)))
Bugun ucuncu gun hala yere birakiveriyor. Surekli soruyorum sordukca ters mi tepiyor acaba. Inada mi bindiriyor
Tavada tereyağ ve zeytinyağı azıcık azıcık karıştırıp sürekli çevirerek pişiriyorum bazen de fındık yağı ile pişiriyorum bir tatlı kaşığını aşmıyor toplam yağ ben içine yumurta da ekliyorum baharat olarak ise sadece kimyon koyuyorum.nasıl pişiriosun peki bende ekmek su soğan karabiber kekik koyuyorum ama tavada kızarttım yağsız ama sert oldu
Bu aralar bizde de başladı aynı sorun ki büyüğü daha dün 2 yaşını doldurdu :/ aynen çok zor ikisini de kırmak istemiyorsun ama birinden biri mecbur üzülüyor dengeyi sağlamak çok güç :/Kizlar bu arada feci kardes kavgalarimiz basladi ayni oyuncak yuzunden ikiside agliyor. Buyuge yuklenmek istemiyorum kucuge kiyamiyorum. Simdiye kadar hic sorun yasamadim hic zarar vermedi kardesine ama simdi caktirmadan cimcikliyor ittiriyor. Dahada ileri gidip vuracak diye korkuyorum.. Offf ne zormus yaa..
geçmiş olsun canım biz de haftaya gideceğiz. menenjit aşısı hangisini oldunuz? bir etkisi oldu mu?Kızlar bugün 9.ay kontrolüne gittik. Menenjit aşısı oldu ve kan alındı tahliller için . Hemşireler bir koldan damarı bulamadılar bir türlü sonra diğer kola geçtiler Allahım oğlum ağlaya ağlaya mahvoldu çocuk. Acıbadem hemşireleri hep acemi kızlarbir kan aldırırken mahvoldum ben .Allah evlatları hasta olan annelere sabır, yavrularına şifa versin inşallah
canım benim bildiğim kadarıyla d vitamini için güneşten sonra sadece suyla duş aldırın diyorlar.cam şişelerden alırız die düşündüm denizden çıkıncada duşlar çok soğuk akıo bn dayanamıyorum bebek sokulmazda yanımızda pet şişede su bulundursak die düşündüm güneşte ısınır o dökeriz üstünden tuzu gider dedim odaya dönünce de şampuanla duş aldırırız
Evet canım süper oldu valla teşekkürlerWee 'yi ben önermistim diğmi diğmi :))
Bende çok severdim canım ah antoni ah :) bizim nesil onla büyüdü herhalde. Dünde ben aynısını söyledim ah bebek olsam biri beni pişpişlese :)yesoka90 canım profil fotonu görünce şöyle bı derinlere indim.cocuklugum geldi aklıma huzunlendim.en sevdiğim çizgi film karakteri şeker kız candy .. keşke hep çocuk kalabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?