2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben birini emzirirken diğeri de akıyor altına bardak koyuyorum bazen 20cc kadar aktığı oluyor damlaya damlaya bende onları koyuyorum dolaba hergün hergün sağmıyorum ama sağarsamda koyuyorum dolaba
O da mantıklı canım ilk öyle yaptım ama zor oldu. Göğüs pedine akan süte üzülüyorum valla ne emekle üretiyoruz onu.
Dr dediği için sağıyorum bende bi karar veremedim hangisi doğru diye.
Zor da olsa senin yaptığını yapmaya devam edeyim bari.

canım çok geçmiş olsun
minicik bebek hapı nasıl yutsun..
acıktıklarında da kıyamet kopuyor
rabbim şifa versin en yakın zamanda meleğine

Anasın sen ana... :)
kızılötesi de görürsün morötesi de..
iyi yapmışsın için içini kemirene kadar kontrol altında olmakta fayda var
sarılık ilk haftalar önemli .. süreci inşallah sorunsuz atlatırsın

İçim rahatladı biraz teşekkürler canım benim, şuan 2800, sağlığında emmesinde problem olmasın başka birşey istemiyorum :)

canım ben emzirirken göğüs kalkanını takıyorum
onda birikiyor
emzirir emzirmez de süt saklama kabına döküyorum
10 cc oluyor bazen daha fazla.. hem taze süt boşa gitmemiş oluyor

Benim kan grubum A+ babamızın B+ kızımın AB+ nasıl oluyor ben anlamadım kanla alakalımıdır bizimki de. Fetoterapi görecek kadar yükselmiyor ama 11 lerde 20 gündür artık değerin düşmesi gerekmiyor mu. Kızım da 2 saate uyanır refleksleri iyi dedi Dr. Eğer yüksek sarılık olsaydı refleksi olmaz dediğin gibi pelte gibi olur sürekli uyur dedi. Ama ben yüzüne ve gözüne baktığımda halen bir sarılık görüyorum

efsunsuz Canim oncelikle yavrun hayirli olsun allah uzun omurler versin bizimd3 kafa 3 hafta geri cikiyor bir sorun oldumu canim korkulcak birsey pazartesi sezeryanim var ama ben bunu hep kafama takiyorum
vücudunun hangi bölümünün gelişimi geride onu söylemedi, bakalım hayırlısı, doğumu bekliyorum, Rabbim sanada güzel salih ve sağlıklı bir evlat nasip etsin

Bebegin nasil emmede gelisme vardr insaallah. Benimde ayni 100 cc bile sagdigm olmustu simdi 50 cc zar zor. Aslinda bebektn firsat bulup bisey yiyemiyrm pek. Azaldgnj farkednce yemeye basladm.

benim de bugün az.. hem yemekleri zamanında yiyemedim daha çok da uykusuzluktan
gece durmuyor ki kızım uyusam
sürekli ağlama modunda sanırım kolik bebek.. pazartesi bir gelse de doktora danışsam..

efsunsuz Canim oncelikle yavrun hayirli olsun allah uzun omurler versin bizimd3 kafa 3 hafta geri cikiyor bir sorun oldumu canim korkulcak birsey pazartesi sezeryanim var ama ben bunu hep kafama takiyorum

3 hafta hiç problem değil
aslında doktorun ölçüm yapmıştır
iki değeri birbirine oranlıyor eğer oran değeri aralıkta ise sorun yok
altında yada üstünde çıkarsa problem oluyor
benim bebişin kafası azcık sivri ve küçük
olsun tek sıkıntımız bu olsun

şapkalar hep gözünü örtüyor.. bir tarzı var :)

canım düşmeyen sarılık değeri için yapılıyor o testler
benim kızım o yüzden hastanede yattı hala da antibiyotik kullanıyoruz
bebişlere insan hiç kıyamıyor
aşırı sinir oluyorum böyle hemşilere
hata yapıyorsun bari örtbas etme özür dile
benim kızımın elini de mosmor yaptılar
en son ayaktan damar yolu açacaklardı

her hastanede bebek hemşiresi olmalı, sağlık bakanlığına yazsak bu durumu acaba nereden yazarız
birkaç kişi yazsak belki dikkate alınırdı

Zor olmuyor canım bebekle kendi arana sıkıştır meme ucunu içeri doğru koy tamamdır bazen yarım çay bardağını buluyor yazık gerçekten her damlası kıymetli :) birikeni ağzı kapalı dolabın altına koyuyorum hemen üç dört emzirme den birikenleri birleştirip buzluğa atıyorum arada bebeği uyutayım derken unutuyorum dışarda ve dökerken içim gidiyor

İçim rahatladı biraz teşekkürler canım benim, şuan 2800, sağlığında emmesinde problem olmasın başka birşey istemiyorum :)

emmede biraz problem yaşadım.. güçsüz olduğu için ilk haftalar çekemedi..
biberon verdim mecburen sarılık değeri yükseldiği için
ama emzirmeyi ben de başaramadım onun da etkisi var
sonraki haftalar biraz biraz derken oldu
şimdi mesela gene memeyi reddetti. biberon verdim sonra gene meme vermeye çalışacağım
süreç böyle ben de

ama her bebek farklıdır.. belki hiç sorun yaşamazsın

Bide sağlık ocağında banada dediler göğsünde süt bırakma diye bir iki gün sağdım ama benim bebek bazen saat başı bazen de yarım saate bir emmek istiyor boşaltırsam bidaha emmek istediğinde doyuramam diye boşaltmıyorum

Geçen seferki hemşire saçlarını okşayarak konuşarak o kadar güzel almıştı ki. Hiç ağlamamıştı kızım. Cidden keşke bebek hemşireleri olsa.

Benim kızımdan da geliyor arada yeni doğduğu ilk hafta bir kaç kez peşpeşe geldi normalmiş.

Bizin de pazartesi günü böyle bişey başımıza geldi hatta buraya da yazdım bir tüp kanı döktü hemşire bide ne var annesi diyor yok bişey deyip durdu bebek ağlamaktan kıpkırmızı oldu lan boşa gitti.ama hiç bir.şey yok

Kızlar emzik kullanımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz

Slm annisler ben 39+1 im. Bebegim normal dogacak insallah dogum kanalina da girmis.ama acilmam yok henuz . Tecrubeli anneler bebegim ne zamana gelir ne yapayim acilma olmasi icin. Birde ben 39 um bebegim bi haftada onde gidiyor ama doktor doguma 41 inci hafta diyor sizce dedigi tarihte mi olur. Bu kinularda bilgisi olanlar lutfen paylasurmisiniz.

Günaydın arkadaslar.
Dün ilk def
Evet çıkarken epidural yaptırdım o da bacaklarımı uyuşturuyor ama etkisi uzun. 2. Gün de bitiyor yarına umarım herşey daha güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…