Niye sürmezsin canım Bn de kanıyordu bebeğim kan yutuyordu sonra kan kustu 3 kere o yüzden Bn şükrediyorum geçtiğine kendimden çok bebeğim icinAy artık geçtim kan revan olmasını, gögsüm kopsa yine hiç bir kremi sürmem :)
Bizimkinden de geliyordu sonra kanli geldi doktor normal dedi anneden geçiyor adet kani dedi hormonlar alakalı dediKizlarr kizlarr fena agrilarik var kaburgalarima nasil bastrmislarsa agridan oluyorum heleki omuz sancisi cektim size anlatamam o nasil birseymis kizimi uyatamiyorum emzrmek.icn surekli uyuuo ne yapacagim.akil verin birde vajinasndan yumurta aki gibi akinti geldi nedr ki
damak emzik kullanıyorum ben.Kızlar emzik kullanımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Benimde durumum aynı 38+6 yim 3 4 haftadır kanala girmiş ama son kontrolde bile hiç açılma yoktu doktor merdiven çık yürüyüş yap diyor onları yapıp sıcak su ile banyo yapıyorum hatta çocuklar gibi leğene sıcak su doldurup oturup legende banyo yapiyorumSlm annisler ben 39+1 im. Bebegim normal dogacak insallah dogum kanalina da girmis.ama acilmam yok henuz . Tecrubeli anneler bebegim ne zamana gelir ne yapayim acilma olmasi icin. Birde ben 39 um bebegim bi haftada onde gidiyor ama doktor doguma 41 inci hafta diyor sizce dedigi tarihte mi olur. Bu kinularda bilgisi olanlar lutfen paylasurmisiniz.
Çok baglanılmadigi sürece çok ise yariyor emzik sakinleştiriyor müdehale edemedigin zamanlarda ben oğluma sadece uyurken verip hafif daldimi cekiyordum agzindan arada birde emziksiz yatiriyordum tamamen baglanmasin diye birakmasi da çok kolay oldu 1 yaşindayken biraktirdim kizima da öyle yapacam Allah kısmet ederseKızlar emzik kullanımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Benimkide öyle yapıyor iki emiyor atıyordamak emzik kullanıyorum ben.
çok sevmıyor ama aglarsa tıkıyorum agzına ıkı cok cok yapıyor atıyor.
yanı en fazla on dk oyalıyor benımkını
Benimki almıyor aslında ben de o kadar vermek istemiyorum emzik taraftarı değilim ama düşmanı da değilim bebeğim son zamanlarda bazen sürekli emmek istiyor bugün de emziği ağzına verdim bırakmasın diye elimle tuttum durdum emmeye başladı uyudu dalınca çekmek istedim bırakmadı beş dk sonra bidaha denedim bırakmadı ama ben yine çektim tabi beş dakika sonra uyandı ve hala uyumuyor saat üçten beri toplasan bir saat uyumuştur napcam şaştımÇok baglanılmadigi sürece çok ise yariyor emzik sakinleştiriyor müdehale edemedigin zamanlarda ben oğluma sadece uyurken verip hafif daldimi cekiyordum agzindan arada birde emziksiz yatiriyordum tamamen baglanmasin diye birakmasi da çok kolay oldu 1 yaşindayken biraktirdim kizima da öyle yapacam Allah kısmet ederse
Canım benimkinde bayadır var. Çikolatadan dedim ve yememeye basladım ama degilmiş. Şuan boynuna kadar yayıldı. Haftaiçi aylık kontrolümüz var. O zamn sorucam doktoraBebeğinin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar çıkan var mı ?
İsilik de değil sivilce de.
Alerji olacak ne olabilir ki ?
Nutella yedim sizce bu yapmış olabilir mi ?
pamukcuk emmeyi azaltir gecmesi lazim karbonatlı bezi parmagina dola dilini bir hamlede sil gecene kadar her emzirmeden sonra boyle temizle canimKızlar bebeğim pamukçuk olmuş yaa. Ağzının içi dili falan beyaz nokta nokta. Acıyor mudur acaba. Çok yalaniyor ondan mi ki. Beni emmek istemiyor. Ama biberonu aliyor
Aynen bende penguen gibi yuruyorumBenimde durumum aynı 38+6 yim 3 4 haftadır kanala girmiş ama son kontrolde bile hiç açılma yoktu doktor merdiven çık yürüyüş yap diyor onları yapıp sıcak su ile banyo yapıyorum hatta çocuklar gibi leğene sıcak su doldurup oturup legende banyo yapiyorumbenim baya yürüyüşüm bile değişti çok aşağı indiği için ama gelmeye niyeti yok daha
Kimse yardimci da olmuyor bu grupta okuyup geciyorlar galiba Yada hic okunuyorlarBenimde durumum aynı 38+6 yim 3 4 haftadır kanala girmiş ama son kontrolde bile hiç açılma yoktu doktor merdiven çık yürüyüş yap diyor onları yapıp sıcak su ile banyo yapıyorum hatta çocuklar gibi leğene sıcak su doldurup oturup legende banyo yapiyorumbenim baya yürüyüşüm bile değişti çok aşağı indiği için ama gelmeye niyeti yok daha
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah bebişine sağlık güzel huy versin inşallahKizlarr çarşamba akşamı normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok sukur 3400 gram doğdu iyi bi doğum oldu o kadar korkulacak bise olmadı meme yarasi olduğu halde emzirmeye devam edebiliyorsa bence herkes doğurabilir meme ucum yara oldu da şimdilik iyi gidiyor herkes darısı bekleyenlere olsun inşallah
Bende de sanci var açılma az baskı çok fazla ama dogum yok . Zeytinyağı ni okudum eskiden ebeler açılma olmayanlara surerlermisKimse yardimci da olmuyor bu grupta okuyup geciyorlar galiba Yada hic okunuyorlar
Evde olaydi simdi ypardim oda yok su an normal yag olmazdir demiBende de sanci var açılma az baskı çok fazla ama dogum yok . Zeytinyağı ni okudum eskiden ebeler açılma olmayanlara surerlermis
Kaynamıs soğumus suya bu eczanelerde satılan karbonattan al canım onun içine bi çay kaşığı koy onunla sil ağzının içiniKızlar bebeğim pamukçuk olmuş yaa. Ağzının içi dili falan beyaz nokta nokta. Acıyor mudur acaba. Çok yalaniyor ondan mi ki. Beni emmek istemiyor. Ama biberonu aliyor
Benimde öyle yatakta bi tarafimdan bi tarafima donemiyorum ama geleceği yok hanım kızımın:) arefe günü zamanı doluyor ama bakalım tahmini şu zaman da doğar demiyor dr Bugun de olabilir 1 hafta sonra da diyor sorunca :)Aynen bende penguen gibi yuruyorumbi kac gundur yuruyuse de basladim. Altta cok baski var ama bu Bebek gelmiyor. Sana ne zaman diyo doktor doguma son adet tarihin ne canim
Contractubex canım.canım senin kremin hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?