2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Medela tek satılıyor canım ben öyle aldım. Bu arada ben hala prematüre mama veriyorum o yüzden 80 cc yiyorlar bence.

Ben son adet tarihim 15 eylul normalde benimde 22 de dogurmam lazim o zaman kirk hafta doluyor gelisimi de onde ama doktor dogum tarihi olarak 29 u Dior o yuzden sordum sana canim yani 41 haftama denk geliyor doktor dedigi tarih göğüs agrın varmı canım benim son bı haftadır cook

Zeytinyağı cnm normal yag olmaz.eskiler onunla masaj yapar rahimi actirirmis ebeler .göğüs agrisi bende de var.sut oluşurken mi oluyor acaba

Kimse yardimci da olmuyor bu grupta okuyup geciyorlar galiba Yada hic okunuyorlar
Kimse yardimci da olmuyor bu grupta okuyup geciyorlar galiba Yada hic okunuyorlar
Doğum yapanlar bizi unuttu
Benimde csamba doguma hazır gel dedi dogumu başlatıcaz yazmıstım ayrıntılı ama kafama yatmadı yrn yine gidifez konuşmaya bayramın girmesi kötü oldu bnm ultrasonda dogum 30 haziran yazıyor

Neden önce başlatıyor canım benim de doktor 29 dıyor ama 40 hafta 22 de doluyor bende anlamadım bu işi son adet tarıhın ne kaç haftalıksın

lilipit sana dikiş atıldı mı?
Benim içerde 2, doşarda 4 dikiş var ve acıyo bugünde hastanede koşturmaktan çok acıdı artık
Sayisini bilmiyrm cnm ya
dr bisey demedi
Ama sanirim var baya
Dokunamiyrm da ben
Cok korkuyrm dokunmaya
Aci gecti baya bnm
Yorulunca aciyor
Seninde dinlenmen lazım

bunu yazalım ama nereye başvurmak gerekir acaba biliyor musun
bak kaç kişiyiz mağdur olan
bebeklere yazık günah ya hu

Bende okudum ama yazamadim
Ya iki cocukla cok zor oluyro yazmak
Onemli olan onden gitmesi degil, adet tarihine gore beklenen dogum tarihidir
Bnm bebegimde onden gidiyordu
İlk bebegim 40-3, ikinci bebegjm 39-4 de dogdular
Hic belli olmaz
Acilma olmasi icin
Bol yuruyus, goguse masaj, sicak dus, pilates topunun uzerine oturmak, yere egilip kalkmak, bi yerden tutup kendini asagi salmak gibi seyler
Ben bunlari sanci ile beraber yaptim
İki dogumumda da hastaneye gittigimde 6 cm acikligim vardi
İnsallahh kolay olur dogumun

canım o sarı süt altın süt, kolostrum deniyor bağışıklığı kuvvetlendirici etkisi var
sakın atma bebeğine mutlaka ver..her damlası kıymetli
pompa da göğsü tahriş ediyor.. bebeğin emmesi daha iyi inan..
benim pompadan göğsümde çatlaklar oluştu çok acıyor haliyle.. giysi değince özellikle
kremleyip kalkan kullanıyorum iyi geliyor..
emzirebildin mi hiç

Kızlar bebeğim pamukçuk olmuş yaa. Ağzının içi dili falan beyaz nokta nokta. Acıyor mudur acaba. Çok yalaniyor ondan mi ki. Beni emmek istemiyor. Ama biberonu aliyor

göğsünden süt aktığı zamanlar dene emzirmeyi
ben öyle başladım.. bebek bakıyor ki süt geliyor çekiyor..
göğüs boş olduğunda sütü kendisi çekince gelmiyor sinirleniyor almıyor..o zaman biberon veriyorum

bunu yazalım ama nereye başvurmak gerekir acaba biliyor musun
bak kaç kişiyiz mağdur olan
bebeklere yazık günah ya hu
Aynen ya
Bu bi klasiktir ama
Hep bebege suc atarlar
Ben cok karsilastim
Ac bu, kilolu bebek bu, durmuyor bu
Hep ayni
Kizlar bakin size ne anlatayim
Olurda bebegini serum almak zorunda kalirsa kolunu mtlaka kontrol edin
Oglum atesler icinde yaniyordu, uzerinde uzun kollu vardi, serum takildi, ağlıyor, ben zaptetmeye calisiyrm ki, kipirdamasin, serum iyice aksin diye
Odak noktam oglumu sakinlestirmekti
Ben ne bileyim damar yolundan oynar, serum deri altina akar ve oglumun bacagi kadar siser kolu
Baktim oglumun eli siyahlasmis, tuttum aman Allahim kolu ne hale gelmis, cagirdim, kizdim, oglunuz durmuyor annesiii diyorlar
Bende dedim boyle bi olasilik varsa siz neden soylemiyorsunuz bana, bende kontrol ederdim, ne olaxak simdi ya bisey olursa koluna dedim
Bisi olmaz bebeklerde hep oluo diolar
Mal insan bebeklerde oluyosa desene ki, kolunda sisme morluk olursa bizi cagirin, cok hareketli damar yolu cikmasin de
Ben bilmek zorundamiyim bunlari, aptal kadin
Oyle korktum ki koluna bisi olacak diye
Uc dort gun ates harici kol sikintisi cektik..
Elbet bebislerimiz serum alacaklar
Dedigim aklinizda bulunsun
Kolunu hep takip edin arkadaslar

Kızlar bebeğim pamukçuk olmuş yaa. Ağzının içi dili falan beyaz nokta nokta. Acıyor mudur acaba. Çok yalaniyor ondan mi ki. Beni emmek istemiyor. Ama biberonu aliyor
Karbonatli temizlik öneriliyor
Biz yaşamadık ama ben zemzem veriyrm
Bi kac damla arada

Nasil sagicam
Sizlio sivilce gibi

İlk uc gun turuncumsu idi
Simdi sarimtrak beyaz (7 gunluguz)
Cok geçmiş olsun
Bebegini emmesi icin ugras derim
Sagmak alışkanlık haline gelmesin

Benimde 17 eylül son adet tarihim gelişimi normal önde değil sanırım birkaç gün önde gitti geçtiğimiz haftalarda ama sonra normale döndü benim doktor da bekleriz de bekleriz diyor da ne zamana kadar bekleriz onu söylemiyor bende bayramda doğum yapmak istemiyorum öncesinde gelsin istiyorum göğüs ağrısı da hiç yaşamadım genelde süt üretiminde oluyormuş ama bende ne dolgunluk ne ağrı hicbirsey yok oglumda da 3 gün sonra gelmişti sütüm

hımm anladım canım
doğrudur
pazartesi bizim kontrol
benim bebek minik doğdu diye herhalde
ben anne sütü veriyorum ama 30 cc dedi doktor
burada 45 ten aşağı veren yok
üstelik benim bebiş 22 günlük oldu
Emzirme durumlari nasil gidiyor
Mama hep devam edecemiymis

canım gene çok güzel bir noktaya vurgu yaptın
hastanede yatarken benim korkulu rüyamdı o
yeğenimin başına gelmişti
sürekli kontrol ediyordum şişlik var mı kan topladı mı diye..kesinlikle hemşirelere bakmamalı kontrol edilmeli
öyleki kabuslarını bile görmeye başladım..

Geçen seferki hemşire saçlarını okşayarak konuşarak o kadar güzel almıştı ki. Hiç ağlamamıştı kızım. Cidden keşke bebek hemşireleri olsa.
Kan alırken bizde de hemşire serçe parmağını ağzına ver annesi dedi. Öyle yaptım ağlamsdı bile kızlar müsade varsa öyle yapın.

Emzirme durumlari nasil gidiyor
Mama hep devam edecemiymis

yok canım ben sadece ilk 3 gün mama verdim sütüm gelmemişti
ondan sonra hep anne sütü veriyorum
bazen emiyor bazen memeyi reddediyor ozaman da biberonla veriyorum

senin oğluşun nasıl çişi normale döndü mü? emiyor mu gerçi sen tecrübeli annesin dikişlerin iyileşirse herşey daha kolay olur
20 dakikadır gaz çıkartma videosu izliyorum deniyorum gaz çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…