Medela tek satılıyor canım ben öyle aldım. Bu arada ben hala prematüre mama veriyorum o yüzden 80 cc yiyorlar bence.Ben aventin bibrenunu kullanıyorum ondan baya geliyo mama az akışlı bir biberon arıyorum bende..medela tek biberon olarak satılıyomu canım yoksa sağma makinesiyle birliktemi aldın..bu arada bende öyle yapıyorum önce meme sonra mama veriyorum..80cc çok değilmi ben 60 veriyorum benim oğlum şuan 3900
Ben son adet tarihim 15 eylul normalde benimde 22 de dogurmam lazim o zaman kirk hafta doluyor gelisimi de onde ama doktor dogum tarihi olarak 29 u Dior o yuzden sordum sana canim yani 41 haftama denk geliyor doktor dedigi tarihBenimde öyle yatakta bi tarafimdan bi tarafima donemiyorum ama geleceği yok hanım kızımın:) arefe günü zamanı doluyor ama bakalım tahmini şu zaman da doğar demiyor dr Bugun de olabilir 1 hafta sonra da diyor sorunca :)
Zeytinyağı cnm normal yag olmaz.eskiler onunla masaj yapar rahimi actirirmis ebeler .göğüs agrisi bende de var.sut oluşurken mi oluyor acabaBen son adet tarihim 15 eylul normalde benimde 22 de dogurmam lazim o zaman kirk hafta doluyor gelisimi de onde ama doktor dogum tarihi olarak 29 u Dior o yuzden sordum sana canim yani 41 haftama denk geliyor doktor dedigi tarihgöğüs agrın varmı canım benim son bı haftadır cook
Kimse yardimci da olmuyor bu grupta okuyup geciyorlar galiba Yada hic okunuyorlar
Doğum yapanlar bizi unuttuKimse yardimci da olmuyor bu grupta okuyup geciyorlar galiba Yada hic okunuyorlar
Neden önce başlatıyor canım benim de doktor 29 dıyor ama 40 hafta 22 de doluyor bende anlamadım bu işi son adet tarıhın ne kaç haftalıksın
Doğum yapanlar bizi unuttu
Benimde csamba doguma hazır gel dedi dogumu başlatıcaz yazmıstım ayrıntılı ama kafama yatmadı yrn yine gidifez konuşmaya bayramın girmesi kötü oldu bnm ultrasonda dogum 30 haziran yazıyor
Sayisini bilmiyrm cnm yalilipit sana dikiş atıldı mı?
Benim içerde 2, doşarda 4 dikiş var ve acıyo bugünde hastanede koşturmaktan çok acıdı artık
Bizin de pazartesi günü böyle bişey başımıza geldi hatta buraya da yazdım bir tüp kanı döktü hemşire bide ne var annesi diyor yok bişey deyip durdu bebek ağlamaktan kıpkırmızı oldu lan boşa gitti.ama hiç bir.şey yok
Bende okudum ama yazamadimSlm annisler ben 39+1 im. Bebegim normal dogacak insallah dogum kanalina da girmis.ama acilmam yok henuz . Tecrubeli anneler bebegim ne zamana gelir ne yapayim acilma olmasi icin. Birde ben 39 um bebegim bi haftada onde gidiyor ama doktor doguma 41 inci hafta diyor sizce dedigi tarihte mi olur. Bu kinularda bilgisi olanlar lutfen paylasurmisiniz.
Kızlar hiç okuyamıyorum burayı çok kötü bir durumdayım.
Karnımın sağ tarafında dayanılmaz bir ağrı var. Sütüm kesilmişti, o ağrıdan mı yoksa meme uçlarımın yarasından mı bilmiyorum. Pompayla çeke çeke süt çıkarmaya başladım ama süt sarı renkte. Bugün sağlık ocağına gittim mastit olduğumu söylediler. Süt sapsarı çıkıyor. Bebeğim de emmiyor az geliyor diye mi beğenmiyor tadı mı kötü anlamadım
Sizin sütünüzün rengi beyaz mı, sütümü sağıp sağıp atmalı mıyım?
Kızlar bebeğim pamukçuk olmuş yaa. Ağzının içi dili falan beyaz nokta nokta. Acıyor mudur acaba. Çok yalaniyor ondan mi ki. Beni emmek istemiyor. Ama biberonu aliyor
Aynen yabunu yazalım ama nereye başvurmak gerekir acaba biliyor musun
bak kaç kişiyiz mağdur olan
bebeklere yazık günah ya hu
Contractubex canım.
Karbonatli temizlik öneriliyorKızlar bebeğim pamukçuk olmuş yaa. Ağzının içi dili falan beyaz nokta nokta. Acıyor mudur acaba. Çok yalaniyor ondan mi ki. Beni emmek istemiyor. Ama biberonu aliyor
Nasil sagicamBende aksesuar meme var koltukaltinda ve icindede süt bezesi var. Önceki doğumumda da süt geldi. Şimdi de geliyor. 3 saatte bir emzirip sağıyorsam o bezeyi günde 2 kere sağıyorum ki körelsin.
Ben öncekinde sormuştum boşalmalı demişti doktor. Dikkat et ihmal etme.
İlk uc gun turuncumsu idiKızlar hiç okuyamıyorum burayı çok kötü bir durumdayım.
Karnımın sağ tarafında dayanılmaz bir ağrı var. Sütüm kesilmişti, o ağrıdan mı yoksa meme uçlarımın yarasından mı bilmiyorum. Pompayla çeke çeke süt çıkarmaya başladım ama süt sarı renkte. Bugün sağlık ocağına gittim mastit olduğumu söylediler. Süt sapsarı çıkıyor. Bebeğim de emmiyor az geliyor diye mi beğenmiyor tadı mı kötü anlamadım
Sizin sütünüzün rengi beyaz mı, sütümü sağıp sağıp atmalı mıyım?
Benimde 17 eylül son adet tarihim gelişimi normal önde değil sanırım birkaç gün önde gitti geçtiğimiz haftalarda ama sonra normale döndü benim doktor da bekleriz de bekleriz diyor da ne zamana kadar bekleriz onu söylemiyor bende bayramda doğum yapmak istemiyorum öncesinde gelsin istiyorumBen son adet tarihim 15 eylul normalde benimde 22 de dogurmam lazim o zaman kirk hafta doluyor gelisimi de onde ama doktor dogum tarihi olarak 29 u Dior o yuzden sordum sana canim yani 41 haftama denk geliyor doktor dedigi tarihgöğüs agrın varmı canım benim son bı haftadır cook
Emzirme durumlari nasil gidiyorhımm anladım canım
doğrudur
pazartesi bizim kontrol
benim bebek minik doğdu diye herhalde
ben anne sütü veriyorum ama 30 cc dedi doktor
burada 45 ten aşağı veren yok
üstelik benim bebiş 22 günlük oldu
Aynen ya
Bu bi klasiktir ama
Hep bebege suc atarlar
Ben cok karsilastim
Ac bu, kilolu bebek bu, durmuyor bu
Hep ayni
Kizlar bakin size ne anlatayim
Olurda bebegini serum almak zorunda kalirsa kolunu mtlaka kontrol edin
Oglum atesler icinde yaniyordu, uzerinde uzun kollu vardi, serum takildi, ağlıyor, ben zaptetmeye calisiyrm ki, kipirdamasin, serum iyice aksin diye
Odak noktam oglumu sakinlestirmekti
Ben ne bileyim damar yolundan oynar, serum deri altina akar ve oglumun bacagi kadar siser kolu
Baktim oglumun eli siyahlasmis, tuttum aman Allahim kolu ne hale gelmis, cagirdim, kizdim, oglunuz durmuyor annesiii diyorlar
Bende dedim boyle bi olasilik varsa siz neden soylemiyorsunuz bana, bende kontrol ederdim, ne olaxak simdi ya bisey olursa koluna dedim
Bisi olmaz bebeklerde hep oluo diolar
Mal insan bebeklerde oluyosa desene ki, kolunda sisme morluk olursa bizi cagirin, cok hareketli damar yolu cikmasin de
Ben bilmek zorundamiyim bunlari, aptal kadin
Oyle korktum ki koluna bisi olacak diye
Uc dort gun ates harici kol sikintisi cektik..
Elbet bebislerimiz serum alacaklar
Dedigim aklinizda bulunsun
Kolunu hep takip edin arkadaslar
Kan alırken bizde de hemşire serçe parmağını ağzına ver annesi dedi. Öyle yaptım ağlamsdı bile kızlar müsade varsa öyle yapın.Geçen seferki hemşire saçlarını okşayarak konuşarak o kadar güzel almıştı ki. Hiç ağlamamıştı kızım. Cidden keşke bebek hemşireleri olsa.
Emzirme durumlari nasil gidiyor
Mama hep devam edecemiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?