2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnci ismi çok güzel:)

Kızlar doğum yapmış annecikler doğum öncesi belirtilerinizi yazsanız bize tecrübeli ağızdan duymak çok daha güzel.su gelmesi nişan gelmesi gibi değil ama fiziksel olarak değişen bişeyler vardır mutlaka hissiyatlarınız mide bağırsak değişikliği oldu mu

Benimkinin pek gelmeye niyeti yok sanırım keyifle yatıyo içerde

En taze belirti ceken benim ben yazayim normalde duygu patlamalari yasamazdim dun durdum durdum agladim. Alt tarafta igne batması ve gidiklanma hissi oluyodu. Normalde erken uykum gelirdi hic uyku tutmadı sahura kdr. Hepsi belirtiymis yine demek ki

Hanımlar selam, gaz konuşulmuş, bizim doktor her gün içsin diye maflor damla verdi. Bağırsak düzenleyici bitkisel, sanırım işe yarıyor.
Bu arada ben alerji olması ihtimaile karşı patates, sebze et ağırlıklı besleniyorum, bugün ilk defa çilek yedim mesela korka korka. Belki yedikleriniz de gaz yapıyordur.
Doktorum bana da laktamax diye bir bitkisel hap verdi sabah akşam onu içiyorum. O da faydalı sanırım.

İyi olmana sevindim. İnşallah sarılık da ilerlemez..

Bana sab simplex gaz damlası verdi doktor bi kere verdim ama daha kötü oldu gibi çocuk. Daha sert ıkınmaya başladı. Ama doktor kullanmaya devam et diyor

Bu tarz damlalar uzun süre kullanılınca etkilerini gösteriyormuş öyle duydum.

Daha kahvaltı yapmamıştım sabah sağdığımda geceden kalma olduysa bilemem..denicem bakalım bidahakine

Bekleme ve saklama süresine dikkat ediyorsun değil mi?

Sana krem verdiler demek.. Sağlık ocağına gittim, eczaneye sordum bana krem falan vermediler sabret geçer dediler yaa.. ben de aynen batikon uyguluyorum sanki daha da sertleştiriyo. Ay hemen aliim o kremden. Çok teşekkür ederim canım.

Teşekkürlerr.
İğne batması gıdıklanma hissi var uykusuzluk varr bi ağlamalıyım o halde :)))

Ya sanki o bantın agrıya etkisi var. Benim bant acılınca agrım cok azalmıştı. Kambur gibi yürüyen ben bant acılınca dimdik oldum:))

Ha Bir de ayaklarının altını zeytinyağı ile masaj yapabilşrsin canım. Kasıklarınada sür z.yağı iyi gelir
Tamam canım çok sağol kendim de çok zor yapiyorum en iyisi kayısı yiyim benim yüzümden yediklerimden mi oluyo acaba ya of

Kızlar ya kızımın göbek deligi bu şekilde. Normalmi acaba. Annemde biraz dısarda fıtık filanmı acaba diyince içime kurt düştu

kelebekmrve annelik nasıl gidiyor? agrıların azaldı mı?
ben o bantla ıkıncı gun dus almıs sonrada cıkarmıstım.cıktıktan sonra gunde bır defa batıkonladık dikiş izini bu kadar.10 gun hergun yap dedi ama ben arada yıne yapıyorum.

Selamlar, bugün güzel emdi ya çok şükür.. kilosu 2680, dr kilosu az olduğu için bu gecede kalsın yarın taburcu edelim dedi. Bugün takviyesiz sadece anne sütüyle besleniyor. İnşallah yarın bir aksilik olmazsa sonunda bizde evimize tekrar gidebileceğiz :) dualarınızı bekliyoruz :*

Bizim bebek içinde çok gazlı dediler ve bio gania diye bir damlaya başlattılar. Bende incir, kayısı, havuç kompostosu yiyorum sütü arttırıcı etkisi varmış ama sanki bende gaz yapıyor gibi oldu. Duğhalac şurup verdi dr bana, doğumdan beri sadece 1 kez içtim sanırım artık düzenli olarak alıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…