2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kaçıncı gün açtın bantı. Bana dr 12 gün sonra ac batikon ve sargı bezi kullan dedi. Bugun 3. Gun bugun gece acıcam

Kızlar bu konuda başlık açılmş ama bana çare olmadı buradan da soraym benim yaşadığımı yaşayan var mıdır die.. Kızım 15 günlük oldu, hala her uyanık olduğunda emmek istiyor. Annem oyalamaya çalışıyor ama en fazla 5dk oyalanıyor emmeyi vaz geçmiyor. Gaz problemimiz öyle pek yok çok şükür. Yalancı emzik denedik önceleri 20sn fln alıp bıraktı şimdi ise hiç almıyor. Geceleri emzirdikten sonra bezini kirletirse almak istemiyorum çünkü ozamanda uyanıp yine emmek istiyor. Bir de gündüz emzirince uyuya kalıyor ama yatağına yatrdığım anda uyanıyor tabi yine emiyor..Var mı bana bir çareniz?

Sezeryan olan anneler evi falan kac gün sonra supurup silebildiniz:)bide ben hala 2 hafta olmasına ragmen sağa sola rahat yatamiyorum sırt üstü uyuyabiliyorum normal mi?

1 Haziranda sezaryen oldum. 1 gece hastanede kaldım. Ne ağrım oldu ne sızım. 2 gün destekle kalktim. Doktor hemen duş alabilirsin dedi yedek bant verdi. 4 gün sonra doktor bandı kendi çıkardı. Korse takabilirsin yada sarabilirsin dedi. Sağa sola heryere yatabiliyorum yüzüstü hariç. 1 ağrı kesici bile içmedim. Çarşı pazar heryere gittim. Şükür yapabiliyorum herşeyi. Sadece çok ayakta kalır ve uzun süre yürürsem belim ağrıyor o kadar.

Canım bizde biberon verdik ondan sonra meme reddi oldu, biberonla verme şırıngayla vermeyi dene

Emzirmekte direniyorum. Bazen alıyor çunku en son care biberon ama cok tuketiyor beni. Daha 4. Gun oldugu için bana cok erken alışacaktır diyorlar
Canim sakin umutsuzluga kapilma sutun varmis ne guzel. Emer ama bi hafta falan gecsin cenesi kuvvetlensin bak nasil cop cop emer. Emmeye odaklan biliyorum cok zor o aglarken hemen care olmak istiyorsun ama emmesi icin biraz yaygarayi koparacak. Once memeyi ver ugras aldigi kadar sonra biberon ver. Benim bebis 32 gunluk 10 gunlukkn falan adam akilli emmeye basladi bende biberonla verdm alisana kadar ama cok mucadele ettim memeyi tutturma konusunda. Insaallah cabuk atlatirsiniz

Ben de o şekilde giydiriyorum. Evimiz serin çünkü. Arkadaşları okuyunca şaşırdım ben de. Ama bakıyorum terlemiyo.

Ben uzun kollu giydiriyorum eldiven. Altı çoraplı da olsa çorap giydiriyorum yoksa ayakları üşüyor. Çift katlı battaniyeye sarıyorum. Bu arada bizimki 6 günlük

Demek ki herkeste başlamış bu sorunlar. Biz nerde hata yaptıkki. Benimde Bebis sürekli kucak istiyor. Teyzesi alıştırdı hep. Memede uyumak kucakta gaz çıkarmak kucakta uyumaya devam etmek falan. Bi günü bi gunune de uymuyor. Su emzige bu alistirabilseydim süper olurdu. Saatlerce uyutma ya çalışıyorum. Bu de meme ile kavga ediyor resmen. Kim ne derse desin bu bebeler alışkanlık edinmeye başladı bile

Aranızda bebisi pişik olan var mı? Sleepy kullanıyorum. Krem olarakta sudokrem. Bezden mı yoksa az mı sürüyorum kremi bilemedim ki? Yoksa bezi mı degistirmeliyim?sleepy kullananlar siz memnun musunuz?

Doktor bana ne zaman isterse o zaman emzir dedi. Her cocuk ayrıdır, bazısı sürekli emmek ister dedi. Çocuğun güven duygusunun gelişmesi için de emzir sık sık dedi. Çok yorucu ama. Benimki emzik alıyor. O kurtarıcı oluyor bazen ama artık istedikçe emzirmeye çalışıyorum. Anne sıcaklığını istiyorlar sanırım. Bir de ben ne kadar emzirirsem emzirim bebek kusmuyor. Fazla gelmesi gerekmez mi anlamadım hiç.

İlk üç ay kucağa alışma diye bir şey olmaz diyordu okuduğum kitaplarda. Bebek kendini hala anne karnında sandığı için o şekilde huzur bulurmuş ama üç aydan sonra alışırmış.

Yani evet çok doğru sürekli benimle olmak istiyor ama alışkanlık olur diye çok korkuyorum. Emziği nasıl alıştrdın bir şey yaptın mı yoksa direk aldı bırakmadı mı?Benimki son bi kaç gündür kusuyor üstüne yine emmek istiyor hemen

Evet canım ama nasıl uyursa uyusun iyice dalmadan yerine bırakıyorum bide arada uyanık tutuyormusun bebeği

Kaçıncı gün açtın bantı. Bana dr 12 gün sonra ac batikon ve sargı bezi kullan dedi. Bugun 3. Gun bugun gece acıcam
Benim sadece 24 saat bantlı kaldı. Hastaneden çıkmadan bandı çıkarıp sprey gibi birşey sıktılar sonra ne pansuman ne bant ... öyle açık kaldı. Aynı gün banyo da yAptım... 12 gün neymiş öyle yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…