2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benim ağrı kesici Elektra 25 mg sabah akşam 1 tane alıyorum. 3-4 defa alabilirsin dediler ama ihtiyacım olmadı. Bebeğe bir zararı yokmuş. Özellikle sordum. İçmediğim zaman içerden yanma gibi bir acı oluyordu. Hastanede hiç olmayınca ağrı kesicinin kestiğini düşündüm ki ilacı alınca da geçti.

Canım ben sma kullanıyorum en çok onun tavsiyesini aldım. Hipp de aldım bi kez ama sma yoğunluğunu daha çok beğendim hipp köpük köpük oluyor

Kızlar dertlerimiz bitmiyor Allahim çekemeyecegimiz dert vermesin

Kızımla 11. Günümüz ne güzel rahat kakamızı yapıyorduk ama dünden beri huzursuz olduk sürekli ıkıniyor kızım uykusunda bile ıkındi kıpkırmızı oluyor sabah biraz kaka yapinca rahatladı uyudu ama şimdi gene huzursuz ne yapcam bilmiyorum haline çok üzülüyorum

Enfeksiyon varsa kızarıklık, dikiş yerlerinde sıcaklık ve akma olur . Eğer bunlar yoksa enfeksiyon değil dikiş yerlerinin normal ağrısıdır

Canım bugün ağrım azaldı çok şükür. Su geçirmez bantı da açtık az önce. Kızarıklık akıntı falan da yok. Çok rahatladım. Korkmaya başlamıştım kötü birşey oldu diye. Çok sağol.

Canım bugün daha iyiyim çok şükür. Artık hiç geçmeyecek sanmaya başlamıştım. Bilmiyorum lohusa psikolojisi mi, kötü birşey oldu diye düşünmeye başlamıştım. Bugün ağrım dayanılmaz ağlatacak kadar değil. Çok şükür iyiye gidiyor herhalde. Bantı da açtık bugün altında kızarıklık şişlik birşey olmadığını görünce daha da rahatladım.

Kizlar ya bebeğinizin altini ne kadar siklikla değiştiriyorsunuz ?
Ben ilk oglumda iki saatte bir degistirirdim
Altina yaptigi zamanlar haric rutin olarak yani
Simdi gece yorgunluktan emzir yatir yapıyrm
Dort saati bulabiliyor
. P

Ben her emzirme öncesi alıyorum ama dediğin gibi bu süre 4 saati buluyor
Ben bi saat emzirmeye çalışıyorum me sorunu olduğu için sonra sut yada mama bi buçuk saat oluyor sonra 2 saatte bekliyorum bir sonraki emzirme için

Sabah kanli sulu akıntıyla uyandim. Dogum baslamis dedi doktorum hastaneye gidiyoruz dua edin kizlar

Allah yardımcın olsun bir avazda figür inşallah

İçinde ağır metaller olduğu haberi çıkmış a sonra yalanlanmis

.

Bizim kızda da geceleri oluyor özellikle gaz sancısı aynen öyle kizariyor ikiniyor çok.gazini çıkarıyorum karnina masaj falan yapıyorum biogaia damla veriyorum başka elden birşey gelmiyor

.

Bizim kızda da geceleri oluyor özellikle gaz sancısı aynen öyle kizariyor ikiniyor çok.gazini çıkarıyorum karnina masaj falan yapıyorum biogaia damla veriyorum başka elden birşey gelmiyor
O damla rahatlatıyor mu acaba

Bn de araştırdım zeytinyagi verdim bi çay kaşığı şimdi inşallah fayda eder

Emziriyorsan cnm incir kayisi ye
Sik sik altini ac, karnina masaj yap, bacaklarini dizinden tutup karnina ittir, spor yaptirir gibi
Poposuna zeytinyağı surebilirsin

Vallah herkez anne olacak inş hayırlı anne hayırlı evlat inş benimde annem izmirde çok küçükken ayrılmışıZ face bakıyom geziyor dolaşıyor keyfi yerinde en son 1 bucuk ay önce aramış beni bahaneside ben uxak duruyormuşum ısındırmadın ki ilk defa bu yaşa kadar anneye ihtiyaçım oldu ondada olmadı bundan sonrada ben olmayacam şükür rabbim var ben iyi bi anne olmaya çalışcam inş

Gazi vat cnm ondan oyle yapio
Oyle yaptığında altini acmayi dene
Rahatlayir

Canım ben esama kullanıyorum baya eski bir mama markası doktorumıza iki kere teyir ettirdik kullanabilirsiniz dedi..malesef bende sadece anne sütü vermeyi isterdim ama olmadı emmeyi sevmiyo benim oğlum zar zor emziriorum

canim 19 aylikti kestigimde bir yasindan sonra gece yarim saatte uyanup meme istiyordu emmiyodu emzik gibi agzinda tutup daliyodu hamile kalinca da dayanamadim kestim ondan beri hic uyanmadan uyuyo butun gece
Bende yeni bebegi kestin sandim :)

Emziriyorsan cnm incir kayisi ye
Sik sik altini ac, karnina masaj yap, bacaklarini dizinden tutup karnina ittir, spor yaptirir gibi
Poposuna zeytinyağı surebilirsin
Tamam canım çok sağol bunları yapınca geçer inşallah 3 ay sürer felan diye yazılar okudum inşallah sürmez

O damla rahatlatıyor mu acaba

Bn de araştırdım zeytinyagi verdim bi çay kaşığı şimdi inşallah fayda eder
Zeytinyağı etki eder canım ilk bebeğim de kullandım. Ama bio gaia kullan derim ilk zaman etki olmadı gibi ama iki gündür etki ediyo canım.

Kizlar bugun 4.gunum dikislerinizin pansumanini ne zman aciyoruz yani simdi hic bisey yok bende takili yanlis mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…