Canım benim ağrı kesici Elektra 25 mg sabah akşam 1 tane alıyorum. 3-4 defa alabilirsin dediler ama ihtiyacım olmadı. Bebeğe bir zararı yokmuş. Özellikle sordum. İçmediğim zaman içerden yanma gibi bir acı oluyordu. Hastanede hiç olmayınca ağrı kesicinin kestiğini düşündüm ki ilacı alınca da geçti.Canım inanılmaz bir ağrı var. Minoset kullanıyordum en son hiç etkilemiyor. Mastit için antibiyotik iğne yapıyorlar. Ona acilde ağrı kesici de karıştırdılar. Ağrıyı hiç kesmedi. Doktora bile gittim. Ameliyatı yapan doktor tatilde olduğu için başkasına gittim. Dikişleri çok sıkmış olabilirler dedi. Enfeksiyonsa da yaptıkları iğnelerin faydası olur inşallah. Dikişlerle ilgili bir sorunsa ne zaman geçer bilmiyorumBebeği bile çoğunlukla yatarak emziriyorum. Dolaşamıyorum ayakta
Canım ben sma kullanıyorum en çok onun tavsiyesini aldım. Hipp de aldım bi kez ama sma yoğunluğunu daha çok beğendim hipp köpük köpük oluyorBebisleri mama kullanan anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz
Ben hipp combiotik 1 numara kullanıyorum ama internette araştırirken bazı olumsuz haberler okudum.gerci sonra yalanlanmis ama size De bi sorayım dedim ne kullaniyorsunuz
doktorumuz bize net b marka söylemedi hipp kullAnayim mı dedim kullanabilirsiniz dedi sadece.ah keşke emzirme ile sadece doysa yada sütun saginca yeterli olsa sadece sut versem.mama hiç içime sinmiyor ama yapacak birşey yok kızımı büyütmek için takviye şart dedi doktor
Enfeksiyon varsa kızarıklık, dikiş yerlerinde sıcaklık ve akma olur . Eğer bunlar yoksa enfeksiyon değil dikiş yerlerinin normal ağrısıdır
Canım benim ağrı kesici Elektra 25 mg sabah akşam 1 tane alıyorum. 3-4 defa alabilirsin dediler ama ihtiyacım olmadı. Bebeğe bir zararı yokmuş. Özellikle sordum. İçmediğim zaman içerden yanma gibi bir acı oluyordu. Hastanede hiç olmayınca ağrı kesicinin kestiğini düşündüm ki ilacı alınca da geçti.
. PKizlar ya bebeğinizin altini ne kadar siklikla değiştiriyorsunuz ?
Ben ilk oglumda iki saatte bir degistirirdim
Altina yaptigi zamanlar haric rutin olarak yani
Simdi gece yorgunluktan emzir yatir yapıyrm
Dort saati bulabiliyor
Sabah kanli sulu akıntıyla uyandim. Dogum baslamis dedi doktorum hastaneye gidiyoruz dua edin kizlar
eshma canım bizim ark kullanıo hipp i cok da memnun önceden sma kullanıodu o demir agırlıklı mamaymış kabız yaptı cocugu ama hipp lifli manaymış daha ii sindirebiliomış bebekler ne okudun ki nette merak ettim
.Kızlar dertlerimiz bitmiyor Allahim çekemeyecegimiz dert vermesin
Kızımla 11. Günümüz ne güzel rahat kakamızı yapıyorduk ama dünden beri huzursuz olduk sürekli ıkıniyor kızım uykusunda bile ıkındi kıpkırmızı oluyor sabah biraz kaka yapinca rahatladı uyudu ama şimdi gene huzursuz ne yapcam bilmiyorum haline çok üzülüyorum
O damla rahatlatıyor mu acaba.
Bizim kızda da geceleri oluyor özellikle gaz sancısı aynen öyle kizariyor ikiniyor çok.gazini çıkarıyorum karnina masaj falan yapıyorum biogaia damla veriyorum başka elden birşey gelmiyor
Emziriyorsan cnm incir kayisi yeKızlar dertlerimiz bitmiyor Allahim çekemeyecegimiz dert vermesin
Kızımla 11. Günümüz ne güzel rahat kakamızı yapıyorduk ama dünden beri huzursuz olduk sürekli ıkıniyor kızım uykusunda bile ıkındi kıpkırmızı oluyor sabah biraz kaka yapinca rahatladı uyudu ama şimdi gene huzursuz ne yapcam bilmiyorum haline çok üzülüyorum
Vallah herkez anne olacak inş hayırlı anne hayırlı evlat inş benimde annem izmirde çok küçükken ayrılmışıZ face bakıyom geziyor dolaşıyor keyfi yerinde en son 1 bucuk ay önce aramış beni bahaneside ben uxak duruyormuşum ısındırmadın ki ilk defa bu yaşa kadar anneye ihtiyaçım oldu ondada olmadı bundan sonrada ben olmayacam şükür rabbim var ben iyi bi anne olmaya çalışcam inşİşte kiminin annesi olmaz da yalnızlıktan ne yapacağını bilemez. Biz tam tersi var da ne işe yarıyo. Daha güçlü olmalıyız ama. İnsanın çok zoruna gidiyo yaşadığım için çok iyi anlıyorum. Eşimin bütün ailesi yığıldı hepsi yardıma hazır. Hatta ilk doğumdan çıktım memeyi vermeye uğraşıyoruz eşimin halası yardımcı oldu, annem konu mankeni. En iyisi yakınımda olmasın.
Allah vicdan akıl versin. Ama biz başaracağız arkadaşım.
Silmiyorum cnmlilipit göğüs ucuna zeytinyağı sürünce emzirmden siliyo musun canım?
Gazi vat cnm ondan oyle yapiokızlar bebeğim bütün gece uyumadı. Emziremedim de. Memeye koyduğum an vücudunu iki büklüm yapıp ıkınıp ağlamaya başlıyo, tam uyutup yatırıyorum 5 dk sonra yine ıkınıp ağlamaya başlıyo. Bu saat oldu hala ne uyudu ne emebildi. Gaz sancısı bu kadar olabilir mi ? Yoksa acile mi gitsek ? İlk anneliğim olduğu için bilmiyorum gaz sancısı bu mudur ? Cocuğum çok acı çekiyo
Canım ben esama kullanıyorum baya eski bir mama markası doktorumıza iki kere teyir ettirdik kullanabilirsiniz dedi..malesef bende sadece anne sütü vermeyi isterdim ama olmadı emmeyi sevmiyo benim oğlum zar zor emziriorumBebisleri mama kullanan anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz
Ben hipp combiotik 1 numara kullanıyorum ama internette araştırirken bazı olumsuz haberler okudum.gerci sonra yalanlanmis ama size De bi sorayım dedim ne kullaniyorsunuz
doktorumuz bize net b marka söylemedi hipp kullAnayim mı dedim kullanabilirsiniz dedi sadece.ah keşke emzirme ile sadece doysa yada sütun saginca yeterli olsa sadece sut versem.mama hiç içime sinmiyor ama yapacak birşey yok kızımı büyütmek için takviye şart dedi doktor
Allah yardimcin olsun insallah her şey yolunda giderYatisim yapildi. Gelen su degilmis kanama devam ediyo hala. Aciklik da yok gibiymis daha. Sancilarimi baslatmaya calisiyolar. Aksami geceyi rahat bulur dedi doktorum
Bende yeni bebegi kestin sandim :)canim 19 aylikti kestigimde bir yasindan sonra gece yarim saatte uyanup meme istiyordu emmiyodu emzik gibi agzinda tutup daliyodu hamile kalinca da dayanamadim kestim ondan beri hic uyanmadan uyuyo butun gece
Tamam canım çok sağol bunları yapınca geçer inşallah 3 ay sürer felan diye yazılar okudum inşallah sürmezEmziriyorsan cnm incir kayisi ye
Sik sik altini ac, karnina masaj yap, bacaklarini dizinden tutup karnina ittir, spor yaptirir gibi
Poposuna zeytinyağı surebilirsin
Zeytinyağı etki eder canım ilk bebeğim de kullandım. Ama bio gaia kullan derim ilk zaman etki olmadı gibi ama iki gündür etki ediyo canım.O damla rahatlatıyor mu acaba
Bn de araştırdım zeytinyagi verdim bi çay kaşığı şimdi inşallah fayda eder
Ha Bir de ayaklarının altını zeytinyağı ile masaj yapabilşrsin canım. Kasıklarınada sür z.yağı iyi gelirO damla rahatlatıyor mu acaba
Bn de araştırdım zeytinyagi verdim bi çay kaşığı şimdi inşallah fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?