Canım benim oğlumun da böyleydi. Göbeğini sar bi bezle fırsat bulunca atayım sana bi resim. Biraz biraz düzeldi.Eki Görüntüle 2010690 Kızlar ya kızımın göbek deligi bu şekilde. Normalmi acaba. Annemde biraz dısarda fıtık filanmı acaba diyince içime kurt düştu
Eki Görüntüle 2010690 Kızlar ya kızımın göbek deligi bu şekilde. Normalmi acaba. Annemde biraz dısarda fıtık filanmı acaba diyince içime kurt düştu
Haftaya bir aylık olacakCanım benim oğlumun da böyleydi. Göbeğini sar bi bezle fırsat bulunca atayım sana bi resim. Biraz biraz düzeldi.
Kaç günlük bu arada bebeğin?
ewet aynen ıkındıkca daha bi çıkıntı oluyo. Siz yaktırdınızmı naptınızCanm bizim kız da böyle.Ebeye gösterdik çocuk doktoruna götürün bi sprey sıkıp yakıyor orayı dedi.Ve ıkındıkça belirgin oluyor iyice
Benim oğlan da yapıyor canım normal mi bilmiyorumBenim kızım uyurken hızlı hızlı iç çeker gibi yüksek sesle nefes alıyor bazen. Korkuyorum normal mi sizde de var mı?
Selam canim annelik analayamadim ki kizim beni birtek emmek icin kullaniyo emiyo ve direk uyuyo hic uyanik degil yani en fazla 20dk falan ondada altini flaan temizliyorum duzenli uyaniyo kendisi allahtan 2 saatte bir memede bulusuyoruz :)))agrilar oturup kalkarken yatinca kalkarken cok agriyo o kdar onun disinda yok bu arada batikon neyki ben hic birsey surmuyorum krem de vermedi anitbiyotik kullan dedi ilac onu kullaniyorum kullanmasam mi sen ilac almiyomusun canim senin nasil gidiyor ayni gun doguracaktik ama senin pasa benim kizn abisi oldu :)))kelebekmrve annelik nasıl gidiyor? agrıların azaldı mı?
ben o bantla ıkıncı gun dus almıs sonrada cıkarmıstım.cıktıktan sonra gunde bır defa batıkonladık dikiş izini bu kadar.10 gun hergun yap dedi ama ben arada yıne yapıyorum.
Benimde oğlumda yapıyo birsürü ses çıkarıuo uyurkrn normalmiş canımBenim kızım uyurken hızlı hızlı iç çeker gibi yüksek sesle nefes alıyor bazen. Korkuyorum normal mi sizde de var mı?
Canım 10 haziran spinal sezeryan oldum şükür iyiyiz bizde benim sancı falan olmadı hiç kanalada inmedi o yüzden riske girmedim hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.ela32 canim ben cuma gunu aksami sancilandim ama normal dogum yapamadim acilara katlanamadim sonra da genel anestezj ile seseryan istedim. Simdi cok sukur iyiyiz agrim falan var ama bebegim yanimda sen neler yaptin.
bizim oğlan erken geldi senin kız geç geldi.: )Selam canim annelik analayamadim ki kizim beni birtek emmek icin kullaniyo emiyo ve direk uyuyo hic uyanik degil yani en fazla 20dk falan ondada altini flaan temizliyorum duzenli uyaniyo kendisi allahtan 2 saatte bir memede bulusuyoruz :)))agrilar oturup kalkarken yatinca kalkarken cok agriyo o kdar onun disinda yok bu arada batikon neyki ben hic birsey surmuyorum krem de vermedi anitbiyotik kullan dedi ilac onu kullaniyorum kullanmasam mi sen ilac almiyomusun canim senin nasil gidiyor ayni gun doguracaktik ama senin pasa benim kizn abisi oldu :)))
Sezeryan olan anneler evi falan kac gün sonra supurup silebildiniz:)bide ben hala 2 hafta olmasına ragmen sağa sola rahat yatamiyorum sırt üstü uyuyabiliyorum normal mi?
Normal bence benim de oyle çünkü o yüzden evi falan supurmeye korkuyorum acaba ne kadar daha böyle sürer onu merak ediyorumbizim oğlan erken geldi senin kız geç geldi.: )
batıkon tentırtıyot gıbı bısey yaranın ustune sargı bezıyle sürüyosun 10 gun boyunca. bıtene kadar bır kutu antıbıyotık kullandım.ara ara da parol. demır hapınada devam...
elif hanım sımdı uyur canım bır haftadan sonra donmeye ,elleriyle kenını cızmeye , daha az uyumaya baslıyorlar.
o zaman bol bol görüşürsünüz: D
benım yatmada sıkıntı yok, ama on dk dan fazla ayakta kalınca sızlamaya baslıyor dikişleer normal mi ki???
Canım yanılmıyorsam beşinci gün falan sağa sola yatabildim ve beşinci gün temizlik yaptım çömelerek yerleri falan sildim pencere falan hariç baya baya temizlik yaptım :)Sezeryan olan anneler evi falan kac gün sonra supurup silebildiniz:)bide ben hala 2 hafta olmasına ragmen sağa sola rahat yatamiyorum sırt üstü uyuyabiliyorum normal mi?
20. Gün de yaptım koltuk falan da çektim altlarını sildim ben sıkıldığım için yaptım bide hareket olsun diye. Yoksa sağolsun eşim yapıyorduSezeryan olan anneler evi falan kac gün sonra supurup silebildiniz:)bide ben hala 2 hafta olmasına ragmen sağa sola rahat yatamiyorum sırt üstü uyuyabiliyorum normal mi?
Beatrices çok uykusuzum, sütüm var ama bebeğim memeyi almada sıkıntı yaşıyor. Sağıp vereyim diyorum en azından geceleri rahat olur diye, sagdıklarımı bir bakıyorum gündüz kullanmışım, biberona hemen alıştırmayayım dedim ama memeyi almayınca mecbur kaldım. Sütüm var ama meme reddi yapınca ve o an elimde sagılmış süt olmayınca mecbur mama verdim. Bu sefer ben cocuguma yetemiyormuyum diye agladım. Annem meme vereceksin diye bir tarafını yırtıyorsun bu cocuk ac kalıyor mama verelim diyor onunla inatlaşıyorum. Eşim arkadasımda donmuş sütler varmış veriyorlar mama yerine onu getireyim diyor, bana baskasının sutunu kullanmak yerine mama kullanmak daha mantıklı geliyor. Offf hrp aynı seylerini yasamaktan sıkıldım. Hergun evde esimin ailesi bebegı gormeye geliyorlar en az 1 saat. Bugun yanlarında agladım. Eşim daraldı. Ben yazlıga gidiyorum dedi babamın yanına gitti. Ben yine agladım.Canım ben de biraz bunalmış gibiyim. Sabah ağladım biraz. Şimdi daha iyiyim. Yorgunluk çok etkiliyor, dinlensek geçer bence.
Ben ilk gecemizde klimada yatacak diye, jakarlı diyorlar galiba delikli penyeden atletArkadaşlar bişey sorcam size.
Şimdi benim kızım 10 günlük oldu. Uzun kollu pijama tulum giydiriyorum. Ellerini genelde açık bırakıyorum .alt pijaması kndinden çoraplı değilse çorap kesin giydiriyorum.Tırnaklarını kesmeye korktuğum için yüzünü çok çizerse eldiven takıyorum.
Uyurken de ince müslin örtüp veya yalandan sarıp ince battaniye seriyorum.
Ateşini ölçüyorum normal çıkıyo . Sizce çok mu kalın giydiriyorum?
Siz nasıl giydiriyorsunuz?
İlk gün klimada yatacak diye delikli penye, jakarlı galiba, atlet alt ve üstüne uzun kollu giydirdim. Ustunede penye battanıye örttum. Cocugun ateşi çıktı. Şimdi bir zıbın üzerine atlet bacaklar cıbıl bir de corap giydirdim. Daha 4 gunluk. Sonra sadece atlete geceriz galiba.Arkadaşlar bişey sorcam size.
Şimdi benim kızım 10 günlük oldu. Uzun kollu pijama tulum giydiriyorum. Ellerini genelde açık bırakıyorum .alt pijaması kndinden çoraplı değilse çorap kesin giydiriyorum.Tırnaklarını kesmeye korktuğum için yüzünü çok çizerse eldiven takıyorum.
Uyurken de ince müslin örtüp veya yalandan sarıp ince battaniye seriyorum.
Ateşini ölçüyorum normal çıkıyo . Sizce çok mu kalın giydiriyorum?
Siz nasıl giydiriyorsunuz?
Cok gecmiş olsun canım.Bugün 4.gün ilaca başladığımız.
Allah sabır ve kolaylık versin , çok zor aç karnına 45 dk acı acı ağlaması ve sakinleştirmeye çalışmak...
Eşimin tarafından Allah razı olsun.
Hergün arayıp destek oldular.
Kayınvalidem hep moral veriyor vs...
Ama öz annem arayıp geçmiş olsun bile demedi bunca gun....
Hayalimdeki hamileligi gebelik sekeri yuzunden yasayamamistim. 62 ile hamile kalıp 66 ile doguma gitmistim. Diyet yuzunden.
Suan 60 kiloyum.
Lohusaligimin da boyle öksüz gibi geçeceğini tahmin etmezdim.
Anlamlandiramadigim cok sey var ve aglamak uzulmek dışında bisey yaptigim yok.
İnsan ne olursa olsun bi arar gecmis olsun demeliydi yalandan da olsa.
ya bende aynı sorunu yaşıyorum. sütüm var ama memeyi almıyor. pompayla sağıp biberonla veriyorum. daha ne kadar sürdürebilcem bunu bilmiyorum.cozum bulan var mı.Beatrices çok uykusuzum, sütüm var ama bebeğim memeyi almada sıkıntı yaşıyor. Sağıp vereyim diyorum en azından geceleri rahat olur diye, sagdıklarımı bir bakıyorum gündüz kullanmışım, biberona hemen alıştırmayayım dedim ama memeyi almayınca mecbur kaldım. Sütüm var ama meme reddi yapınca ve o an elimde sagılmış süt olmayınca mecbur mama verdim. Bu sefer ben cocuguma yetemiyormuyum diye agladım. Annem meme vereceksin diye bir tarafını yırtıyorsun bu cocuk ac kalıyor mama verelim diyor onunla inatlaşıyorum. Eşim arkadasımda donmuş sütler varmış veriyorlar mama yerine onu getireyim diyor, bana baskasının sutunu kullanmak yerine mama kullanmak daha mantıklı geliyor. Offf hrp aynı seylerini yasamaktan sıkıldım. Hergun evde esimin ailesi bebegı gormeye geliyorlar en az 1 saat. Bugun yanlarında agladım. Eşim daraldı. Ben yazlıga gidiyorum dedi babamın yanına gitti. Ben yine agladım.
Salak bir çocuk dr u bana süt yapıcı damla vermiş bende bebek için gaz ilacı sandım cocuga verdim 5 damla. O kadar dikkat ederken yemesine yaptıgım saldklıga agladım. Yaaa.
Bebegi annem aldı şimdi uyuyorlar, ben kedimi aldım onunla uyuyoruz. İlk defa dinleniyorum galiba. Buraya uzun zamandır yeni girdim.
Bir de süt sağmak ne kadar ivrenç bişey ya. Hort hort hort.... göğüs pedleri göğüs kalkanları... sonum ne olacak bakalım
Aslında kusan bebek saglıklıdır diye birşey okumuştum. Bir arastır bakalımKızlar oğlum ne zaman anne sütü içse kusuyo..emmediği için sağarak veriyorum..memeden az emiyor..mama verdiğimde hiç kumuyor acaba anne sütünü redmi ediyor?bugün baya kustu çünkü endişelendim
Emzirmekte direniyorum. Bazen alıyor çunku en son care biberon ama cok tuketiyor beni. Daha 4. Gun oldugu için bana cok erken alışacaktır diyorlarya bende aynı sorunu yaşıyorum. sütüm var ama memeyi almıyor. pompayla sağıp biberonla veriyorum. daha ne kadar sürdürebilcem bunu bilmiyorum.cozum bulan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?