Benimki de hiç doğru uyumuyor.5-10 dk kestirip kalkıyor. Geri kalan zamanını da memede geçirmek istiyor. Hiç öyle uyanıkken etrafıma bakınayım yok... cork cork sadece emmek istiyor. Ben de ne yaptıysam emziğe alıştıramadım. Ağzına alınca öğürüyor sürekli.envai çeşit emzik aldım hiçbirini tutmadı. Diğer iki çocuğumda tutmamıştı bunda ahdetmiştim tutana kadar vazgeçmicem diye amane yazıkki yine başaramadım. Emzik çok önemli yaa... kim ne derde desin hem anne için hem bebek için çok faydalı...Demek ki herkeste başlamış bu sorunlar. Biz nerde hata yaptıkki. Benimde Bebis sürekli kucak istiyor. Teyzesi alıştırdı hep. Memede uyumak kucakta gaz çıkarmak kucakta uyumaya devam etmek falan. Bi günü bi gunune de uymuyor. Su emzige bu alistirabilseydim süper olurdu. Saatlerce uyutma ya çalışıyorum. Bu de meme ile kavga ediyor resmen. Kim ne derse desin bu bebeler alışkanlık edinmeye başladı bile
Benimkide ayakta sallanmaya alisti hep babasi yuzunden ben sallama oyle alisnasin dedikce salladi ben ev isleriyle ugrasirken oyle kolayina geliyor tabi elinde kumanda ayaginda bebe. Esim olmadigi zaman hep ayakta sallanmak istiyor bi kac gundr. Ne guzel altini temizleyip karnini doyurdumu uykusunuda aldimi baybnestte etrafa bakip duruyordu oglum yattigi yerden seviyrdm. Simdi ne mumkun ayaginda salla oyle durcm diyor resmen. Kavga ettim bu yuzden esimleDemek ki herkeste başlamış bu sorunlar. Biz nerde hata yaptıkki. Benimde Bebis sürekli kucak istiyor. Teyzesi alıştırdı hep. Memede uyumak kucakta gaz çıkarmak kucakta uyumaya devam etmek falan. Bi günü bi gunune de uymuyor. Su emzige bu alistirabilseydim süper olurdu. Saatlerce uyutma ya çalışıyorum. Bu de meme ile kavga ediyor resmen. Kim ne derse desin bu bebeler alışkanlık edinmeye başladı bile
Dunden beri pişik oldu oglum. Sleppy kullaniyrdm ama memnun degilim poposuna yapisiyor bide kaka oldugu gibi yuzeyde emmiyor bi kac paket almistm cikmisken alayim diye keske almasaymisim. Bezden mi bilmiyrm ama pisik olmus oglum 3 saatte bir degistiririm cisini kakasini yaptigini farkedersem hemen degistirym bekletmiyrm. Huggies kullnmistm ilk hafta ona donecegin sanirim. Baska bez onerisi olan var miAranızda bebisi pişik olan var mı? Sleepy kullanıyorum. Krem olarakta sudokrem. Bezden mı yoksa az mı sürüyorum kremi bilemedim ki? Yoksa bezi mı degistirmeliyim?sleepy kullananlar siz memnun musunuz?
Prima premium care yenidoğan 1 numara kullanıyorum canım ben ve çok memnunum. En iyisi bu diyolar zaten. Hiç pişiğimiz olmadı çok şükürDunden beri pişik oldu oglum. Sleppy kullaniyrdm ama memnun degilim poposuna yapisiyor bide kaka oldugu gibi yuzeyde emmiyor bi kac paket almistm cikmisken alayim diye keske almasaymisim. Bezden mi bilmiyrm ama pisik olmus oglum 3 saatte bir degistiririm cisini kakasini yaptigini farkedersem hemen degistirym bekletmiyrm. Huggies kullnmistm ilk hafta ona donecegin sanirim. Baska bez onerisi olan var mi
Başka birinin donmuş sütünü vermek çok mantıksız geldi bana. Bilmeden çocukları süt kardeşi yapacaklar heralde eşiniz ve arkadaşı.Beatrices çok uykusuzum, sütüm var ama bebeğim memeyi almada sıkıntı yaşıyor. Sağıp vereyim diyorum en azından geceleri rahat olur diye, sagdıklarımı bir bakıyorum gündüz kullanmışım, biberona hemen alıştırmayayım dedim ama memeyi almayınca mecbur kaldım. Sütüm var ama meme reddi yapınca ve o an elimde sagılmış süt olmayınca mecbur mama verdim. Bu sefer ben cocuguma yetemiyormuyum diye agladım. Annem meme vereceksin diye bir tarafını yırtıyorsun bu cocuk ac kalıyor mama verelim diyor onunla inatlaşıyorum. Eşim arkadasımda donmuş sütler varmış veriyorlar mama yerine onu getireyim diyor, bana baskasının sutunu kullanmak yerine mama kullanmak daha mantıklı geliyor. Offf hrp aynı seylerini yasamaktan sıkıldım. Hergun evde esimin ailesi bebegı gormeye geliyorlar en az 1 saat. Bugun yanlarında agladım. Eşim daraldı. Ben yazlıga gidiyorum dedi babamın yanına gitti. Ben yine agladım.
Salak bir çocuk dr u bana süt yapıcı damla vermiş bende bebek için gaz ilacı sandım cocuga verdim 5 damla. O kadar dikkat ederken yemesine yaptıgım saldklıga agladım. Yaaa.
Bebegi annem aldı şimdi uyuyorlar, ben kedimi aldım onunla uyuyoruz. İlk defa dinleniyorum galiba. Buraya uzun zamandır yeni girdim.
Bir de süt sağmak ne kadar ivrenç bişey ya. Hort hort hort.... göğüs pedleri göğüs kalkanları... sonum ne olacak bakalım
Sabret canım alışacak inş. Memeyi tam ağzını açınca ver, dirseğin iç kısmıyla benim kafasını ittir memeye doğru, bebek bırakırsa zorlama ittirmeyi bırak. Ağzını açınca tekrar tekrar dene. Benim oğlan 1 saat geçiyordu bu şekilde ancak öyle alıyordu. 15. Güne girdik şükür daha bi gündür beni zorlamıyo. Arada inadı tutuyo Hedefim memeyi aldırmak olduğu için vazgeçmeden tekrar tekrar hatta tekrar deniyorum kazanan ikimiz oluyoruz :)Emzirmekte direniyorum. Bazen alıyor çunku en son care biberon ama cok tuketiyor beni. Daha 4. Gun oldugu için bana cok erken alışacaktır diyorlar
Çok normal ek gıdaya geçince bebekler katı kaka yaparlar. Şu an beslendiği standart anne sütü veya mama katı yapmazlar. Mama hakkında çok fikrim yok ama anne sütü alan bebekler katı yapmazlar.Kizlar bisey sorcam bebegim 6 gunluk yediklerini hep sivi olarak atiyo kakasi cok sivi hep ishal gibi bu normal bisey mi yoksa doktora mi gidelim
Canım bende aynı marka bez ve aynı marka kremi kullanıyorum. Çok sükür pişik olmadı. Kremi biraz yogun sürüyorum ve yedirmiyorum öylece kalıyo. Bide ıslak mendili mutlaka yıkayıp kullanıyorumAranızda bebisi pişik olan var mı? Sleepy kullanıyorum. Krem olarakta sudokrem. Bezden mı yoksa az mı sürüyorum kremi bilemedim ki? Yoksa bezi mı degistirmeliyim?sleepy kullananlar siz memnun musunuz?
Ay Canım benim de ahdım vardı ilk oğlumu eşim kucağında sallamays alıştırdı. Çok kızdım kavga ettim bu yüzden. Şimdi bu bebeyi bi salla kavga ederiz dedim. Garibim geçen gün çaresiz kaldık sallayim mi aşkım diyo :) sallamadı yine de. Bu bebeye karışma dedim restimi çektimBenimkide ayakta sallanmaya alisti hep babasi yuzunden ben sallama oyle alisnasin dedikce salladi ben ev isleriyle ugrasirken oyle kolayina geliyor tabi elinde kumanda ayaginda bebe. Esim olmadigi zaman hep ayakta sallanmak istiyor bi kac gundr. Ne guzel altini temizleyip karnini doyurdumu uykusunuda aldimi baybnestte etrafa bakip duruyordu oglum yattigi yerden seviyrdm. Simdi ne mumkun ayaginda salla oyle durcm diyor resmen. Kavga ettim bu yuzden esimle
benim ilk kızımda bi türlü tutmuyodubemzigi. Kucagıma yatırıp koltukta popomun ğstüne zıplayıp duruyodum:)o sekilde agzına koymaya calısıyodum. Bi kaç denemeden sonra cok şükür tutmuştuBenimki de hiç doğru uyumuyor.5-10 dk kestirip kalkıyor. Geri kalan zamanını da memede geçirmek istiyor. Hiç öyle uyanıkken etrafıma bakınayım yok... cork cork sadece emmek istiyor. Ben de ne yaptıysam emziğe alıştıramadım. Ağzına alınca öğürüyor sürekli.envai çeşit emzik aldım hiçbirini tutmadı. Diğer iki çocuğumda tutmamıştı bunda ahdetmiştim tutana kadar vazgeçmicem diye amane yazıkki yine başaramadım. Emzik çok önemli yaa... kim ne derde desin hem anne için hem bebek için çok faydalı...
Yaa sıkınti yapacak birisi degilim ama annem evham yaptiriyo sizlere sorayim dedim :)Canım bende senin gibi düşünüyordum ama olması gereken oymuş :)
Cok tesekkur ederim 2 gunde toplam 60 cc mama verdim ama sonucu degistirmez demiÇok normal ek gıdaya geçince bebekler katı kaka yaparlar. Şu an beslendiği standart anne sütü veya mama katı yapmazlar. Mama hakkında çok fikrim yok ama anne sütü alan bebekler katı yapmazlar.
Hastanede 2. Gün verdim, o da aldı. Özel bir şey yapmadım. Öyle illa meme aramıyor ama alınca emiyor. Sürekli emmek istiyorlar, biz de olabildiğince sabırlı olup vermeye çalışmalıyız. Alışkanlık olmaz, emmek onları rahatlatıyor bu dönemde.Yani evet çok doğru sürekli benimle olmak istiyor ama alışkanlık olur diye çok korkuyorum. Emziği nasıl alıştrdın bir şey yaptın mı yoksa direk aldı bırakmadı mı?Benimki son bi kaç gündür kusuyor üstüne yine emmek istiyor hemen
Bende sezeryan olalı dort gün olduCok az kanamam oluyor ya böyle damla damla bende korkuyorum kanama olması iyi diye biliyorumKızlar iyi geceler ben 10 gün önce sezeryan oldum kanamam adet kanaması gibiydi fazlaydı birkaç gündür azalmıştı sadece lavabo ya gittiğimde geliyordu ama az önce çok fazla kanamam oldu beni korkutacak kadar normal midir acaba sezeryan da daha az kanama olması gerekmiyor mu sizin durumunuz nasıl??
Mama hiç kullanmadım canım o yüzden fikrim yok. Mama kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar sana inş.Cok tesekkur ederim 2 gunde toplam 60 cc mama verdim ama sonucu degistirmez demi
Benim ilk sezeryanımda bazen damla damla gelirdi bazende resmen parcalar düşerdi yogun sekilde. Çok şükür sonradan bi sorunla karsılaşmadım o yüzden normal benceKızlar iyi geceler ben 10 gün önce sezeryan oldum kanamam adet kanaması gibiydi fazlaydı birkaç gündür azalmıştı sadece lavabo ya gittiğimde geliyordu ama az önce çok fazla kanamam oldu beni korkutacak kadar normal midir acaba sezeryan da daha az kanama olması gerekmiyor mu sizin durumunuz nasıl??
premiım care bizimkinde pişik yaptı en güzeli huggies bikaç paket ondan kullanmıştım hediye prima bez alonca arklar koli koli bitireyim die ıgrastım içine gazlı bez seriyorum pişiği azaldı bezlerde vitmek üzere huggies alıcam tekrar dokusu da cok güzel yumuşacık kotexle aynı firmaymış üreticisi zatenDunden beri pişik oldu oglum. Sleppy kullaniyrdm ama memnun degilim poposuna yapisiyor bide kaka oldugu gibi yuzeyde emmiyor bi kac paket almistm cikmisken alayim diye keske almasaymisim. Bezden mi bilmiyrm ama pisik olmus oglum 3 saatte bir degistiririm cisini kakasini yaptigini farkedersem hemen degistirym bekletmiyrm. Huggies kullnmistm ilk hafta ona donecegin sanirim. Baska bez onerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?