2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimki de hiç doğru uyumuyor.5-10 dk kestirip kalkıyor. Geri kalan zamanını da memede geçirmek istiyor. Hiç öyle uyanıkken etrafıma bakınayım yok... cork cork sadece emmek istiyor. Ben de ne yaptıysam emziğe alıştıramadım. Ağzına alınca öğürüyor sürekli.envai çeşit emzik aldım hiçbirini tutmadı. Diğer iki çocuğumda tutmamıştı bunda ahdetmiştim tutana kadar vazgeçmicem diye amane yazıkki yine başaramadım. Emzik çok önemli yaa... kim ne derde desin hem anne için hem bebek için çok faydalı...

Benimkide ayakta sallanmaya alisti hep babasi yuzunden ben sallama oyle alisnasin dedikce salladi ben ev isleriyle ugrasirken oyle kolayina geliyor tabi elinde kumanda ayaginda bebe. Esim olmadigi zaman hep ayakta sallanmak istiyor bi kac gundr. Ne guzel altini temizleyip karnini doyurdumu uykusunuda aldimi baybnestte etrafa bakip duruyordu oglum yattigi yerden seviyrdm. Simdi ne mumkun ayaginda salla oyle durcm diyor resmen. Kavga ettim bu yuzden esimle

Aranızda bebisi pişik olan var mı? Sleepy kullanıyorum. Krem olarakta sudokrem. Bezden mı yoksa az mı sürüyorum kremi bilemedim ki? Yoksa bezi mı degistirmeliyim?sleepy kullananlar siz memnun musunuz?
Dunden beri pişik oldu oglum. Sleppy kullaniyrdm ama memnun degilim poposuna yapisiyor bide kaka oldugu gibi yuzeyde emmiyor bi kac paket almistm cikmisken alayim diye keske almasaymisim. Bezden mi bilmiyrm ama pisik olmus oglum 3 saatte bir degistiririm cisini kakasini yaptigini farkedersem hemen degistirym bekletmiyrm. Huggies kullnmistm ilk hafta ona donecegin sanirim. Baska bez onerisi olan var mi

Prima premium care yenidoğan 1 numara kullanıyorum canım ben ve çok memnunum. En iyisi bu diyolar zaten. Hiç pişiğimiz olmadı çok şükür

Başka birinin donmuş sütünü vermek çok mantıksız geldi bana. Bilmeden çocukları süt kardeşi yapacaklar heralde eşiniz ve arkadaşı.

Emzirmekte direniyorum. Bazen alıyor çunku en son care biberon ama cok tuketiyor beni. Daha 4. Gun oldugu için bana cok erken alışacaktır diyorlar
Sabret canım alışacak inş. Memeyi tam ağzını açınca ver, dirseğin iç kısmıyla benim kafasını ittir memeye doğru, bebek bırakırsa zorlama ittirmeyi bırak. Ağzını açınca tekrar tekrar dene. Benim oğlan 1 saat geçiyordu bu şekilde ancak öyle alıyordu. 15. Güne girdik şükür daha bi gündür beni zorlamıyo. Arada inadı tutuyo Hedefim memeyi aldırmak olduğu için vazgeçmeden tekrar tekrar hatta tekrar deniyorum kazanan ikimiz oluyoruz :)

Hep dile getiriyırum 2. Çocuğum ama ilk çocuğum dan çok farklı.. Her bebek aynı değildir tezi devrede :)

Kizlar bisey sorcam bebegim 6 gunluk yediklerini hep sivi olarak atiyo kakasi cok sivi hep ishal gibi bu normal bisey mi yoksa doktora mi gidelim
Çok normal ek gıdaya geçince bebekler katı kaka yaparlar. Şu an beslendiği standart anne sütü veya mama katı yapmazlar. Mama hakkında çok fikrim yok ama anne sütü alan bebekler katı yapmazlar.

Aranızda bebisi pişik olan var mı? Sleepy kullanıyorum. Krem olarakta sudokrem. Bezden mı yoksa az mı sürüyorum kremi bilemedim ki? Yoksa bezi mı degistirmeliyim?sleepy kullananlar siz memnun musunuz?
Canım bende aynı marka bez ve aynı marka kremi kullanıyorum. Çok sükür pişik olmadı. Kremi biraz yogun sürüyorum ve yedirmiyorum öylece kalıyo. Bide ıslak mendili mutlaka yıkayıp kullanıyorum

Ay Canım benim de ahdım vardı ilk oğlumu eşim kucağında sallamays alıştırdı. Çok kızdım kavga ettim bu yüzden. Şimdi bu bebeyi bi salla kavga ederiz dedim. Garibim geçen gün çaresiz kaldık sallayim mi aşkım diyo :) sallamadı yine de. Bu bebeye karışma dedim restimi çektim

Beni
benim ilk kızımda bi türlü tutmuyodubemzigi. Kucagıma yatırıp koltukta popomun ğstüne zıplayıp duruyodum:)o sekilde agzına koymaya calısıyodum. Bi kaç denemeden sonra cok şükür tutmuştu

Hastanede 2. Gün verdim, o da aldı. Özel bir şey yapmadım. Öyle illa meme aramıyor ama alınca emiyor. Sürekli emmek istiyorlar, biz de olabildiğince sabırlı olup vermeye çalışmalıyız. Alışkanlık olmaz, emmek onları rahatlatıyor bu dönemde.

Kızlar pişik olmasını istemiyorsanız ıslak mendil kullanmayın. Bebekler için olan pamukları kullanın. Islatarak silin. Bana doktor söylemişti ve pişiği geçti. Islak mendilleri dışarı çıktığımızda kullanıyorum. Evde hep pamuk

Kızlar iyi geceler ben 10 gün önce sezeryan oldum kanamam adet kanaması gibiydi fazlaydı birkaç gündür azalmıştı sadece lavabo ya gittiğimde geliyordu ama az önce çok fazla kanamam oldu beni korkutacak kadar normal midir acaba sezeryan da daha az kanama olması gerekmiyor mu sizin durumunuz nasıl??

Bende sezeryan olalı dort gün olduCok az kanamam oluyor ya böyle damla damla bende korkuyorum kanama olması iyi diye biliyorum

Benim ilk sezeryanımda bazen damla damla gelirdi bazende resmen parcalar düşerdi yogun sekilde. Çok şükür sonradan bi sorunla karsılaşmadım o yüzden normal bence

Ya ne menem bişe bu gaz sancısı cocul katışdı artım aglamaktan ıkınıo ıkınıp cıkmıo yawrum halsiz düştü şimdi karnımın üzerine yüzü koyun yatırdım agladı agladı sakinleşti azıcık böyle re cok terlio am gazı çıkıncaya dek beklicem
premiım care bizimkinde pişik yaptı en güzeli huggies bikaç paket ondan kullanmıştım hediye prima bez alonca arklar koli koli bitireyim die ıgrastım içine gazlı bez seriyorum pişiği azaldı bezlerde vitmek üzere huggies alıcam tekrar dokusu da cok güzel yumuşacık kotexle aynı firmaymış üreticisi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…