Benim de öyle yapıyor canım yan yatırınca yatıyor da sırtüstü yatırınca kafasını çeviriyor geneldeAdkadaslar benim kızım hep sırt üstü yatmak istiyo. Kafayı saga yada sola cewiriyo. Yan yatırıp sırtına yastıkla destek veriyorum ama hemen mızırdanmaya başlıyo. Bide yüzüstü yatınca rahatlıyo.
Sizler nasıl yatırıyorsunuz
Beatrices çok uykusuzum, sütüm var ama bebeğim memeyi almada sıkıntı yaşıyor. Sağıp vereyim diyorum en azından geceleri rahat olur diye, sagdıklarımı bir bakıyorum gündüz kullanmışım, biberona hemen alıştırmayayım dedim ama memeyi almayınca mecbur kaldım. Sütüm var ama meme reddi yapınca ve o an elimde sagılmış süt olmayınca mecbur mama verdim. Bu sefer ben cocuguma yetemiyormuyum diye agladım. Annem meme vereceksin diye bir tarafını yırtıyorsun bu cocuk ac kalıyor mama verelim diyor onunla inatlaşıyorum. Eşim arkadasımda donmuş sütler varmış veriyorlar mama yerine onu getireyim diyor, bana baskasının sutunu kullanmak yerine mama kullanmak daha mantıklı geliyor. Offf hrp aynı seylerini yasamaktan sıkıldım. Hergun evde esimin ailesi bebegı gormeye geliyorlar en az 1 saat. Bugun yanlarında agladım. Eşim daraldı. Ben yazlıga gidiyorum dedi babamın yanına gitti. Ben yine agladım.
Salak bir çocuk dr u bana süt yapıcı damla vermiş bende bebek için gaz ilacı sandım cocuga verdim 5 damla. O kadar dikkat ederken yemesine yaptıgım saldklıga agladım. Yaaa.
Bebegi annem aldı şimdi uyuyorlar, ben kedimi aldım onunla uyuyoruz. İlk defa dinleniyorum galiba. Buraya uzun zamandır yeni girdim.
Bir de süt sağmak ne kadar ivrenç bişey ya. Hort hort hort.... göğüs pedleri göğüs kalkanları... sonum ne olacak bakalım
Benimki sırtüstü yatıyo kafayıda yana çevirip bırakıyoruz gayet iyi bir pozisyon aslında. İlla yak yatmasına gerek yok, korkma kafasını yana çevir yeter. Hastanede bazen yüzüstü yatırıyorlar bacakları karnına çekip popoyu dışarı veriyor en sevdiği pozisyon bu ama evde öyle yapmamamı önerdiler. Hastanede oksihen alıp verdiğini gösteren mak. Olduğu için onlar öyle yatırıyorlar ama bana sırtüstü veya yan ideal dedilerAdkadaslar benim kızım hep sırt üstü yatmak istiyo. Kafayı saga yada sola cewiriyo. Yan yatırıp sırtına yastıkla destek veriyorum ama hemen mızırdanmaya başlıyo. Bide yüzüstü yatınca rahatlıyo.
Benşmkide sırt üstü başı hep saga dönük o kafa hiç sola dönmüo yamuk kafalı olcak :) yüzüstü asla yatmıo arada yatırnaya calışıorumAdkadaslar benim kızım hep sırt üstü yatmak istiyo. Kafayı saga yada sola cewiriyo. Yan yatırıp sırtına yastıkla destek veriyorum ama hemen mızırdanmaya başlıyo. Bide yüzüstü yatınca rahatlıyo.
Aranızda bebisi pişik olan var mı? Sleepy kullanıyorum. Krem olarakta sudokrem. Bezden mı yoksa az mı sürüyorum kremi bilemedim ki? Yoksa bezi mı degistirmeliyim?sleepy kullananlar siz memnun musunuz?
Dün bir arkadasta bana huggies önerdi bende onu deneyeceğim bakalım, ona da Prima pişik yapmış huggies iyi gelmişDunden beri pişik oldu oglum. Sleppy kullaniyrdm ama memnun degilim poposuna yapisiyor bide kaka oldugu gibi yuzeyde emmiyor bi kac paket almistm cikmisken alayim diye keske almasaymisim. Bezden mi bilmiyrm ama pisik olmus oglum 3 saatte bir degistiririm cisini kakasini yaptigini farkedersem hemen degistirym bekletmiyrm. Huggies kullnmistm ilk hafta ona donecegin sanirim. Baska bez onerisi olan var mi
Kızlar iyi geceler ben 10 gün önce sezeryan oldum kanamam adet kanaması gibiydi fazlaydı birkaç gündür azalmıştı sadece lavabo ya gittiğimde geliyordu ama az önce çok fazla kanamam oldu beni korkutacak kadar normal midir acaba sezeryan da daha az kanama olması gerekmiyor mu sizin durumunuz nasıl??
mAdkadaslar benim kızım hep sırt üstü yatmak istiyo. Kafayı saga yada sola cewiriyo. Yan yatırıp sırtına yastıkla destek veriyorum ama hemen mızırdanmaya başlıyo. Bide yüzüstü yatınca rahatlıyo.
Bir bardağa ne kadar kimyon atıyorsun canım bnim eşimde nurse Harvey almış 12 günlük bebeğim kullanayım mi bilemedimKızlar iki gündür kahvaltıdan sonra ve akşam yemeginden sonra bir bardsk kimyonlu su içiyorum. Kızımda baya degişiklşk oldu. Ara ara yine gazdan kendini sıkıyo ama bu durum çok azaldı. Tawsiye ederim kesinlikle
Canim e bebekte gaz icin kemer gibi birsey varmis mikrodalgada isitip bebegin karkina geciriyosun iyi geliyormus bibdene istersenYa ne menem bişe bu gaz sancısı cocul katışdı artım aglamaktan ıkınıo ıkınıp cıkmıo yawrum halsiz düştü şimdi karnımın üzerine yüzü koyun yatırdım agladı agladı sakinleşti azıcık böyle re cok terlio am gazı çıkıncaya dek beklicem
premiım care bizimkinde pişik yaptı en güzeli huggies bikaç paket ondan kullanmıştım hediye prima bez alonca arklar koli koli bitireyim die ıgrastım içine gazlı bez seriyorum pişiği azaldı bezlerde vitmek üzere huggies alıcam tekrar dokusu da cok güzel yumuşacık kotexle aynı firmaymış üreticisi zaten
Canım ağlayıp mızlamıyorsa dursun sonra iyi uyuyorlar :)kizlar ya bebegim surekli uyanik durmak istiyo uyusun diye emziriyorum inatla uyumuyo etrafa bakiyo izliyo uykusu yok mu bu cocugun bu dunya hevesi ne simdiden anlamadim ki :)
Lasinoh kullandım ben.Kızlar göğüs ucum çok acayip çatladi. Garmastan krem hiç işe yaramadı. Kuruttu hatta daha da acıyo. Zaten bebek almıyor o memeyi. Sagıyorum ama işkence gibi. Lütfen bi öneride bulunun ne alayım. Dayanamıyorum yaa
Canım banada lansinoh iyi geldiKızlar göğüs ucum çok acayip çatladi. Garmastan krem hiç işe yaramadı. Kuruttu hatta daha da acıyo. Zaten bebek almıyor o memeyi. Sagıyorum ama işkence gibi. Lütfen bi öneride bulunun ne alayım. Dayanamıyorum yaa
Bende çok tavsiyesini duydum, bu sabah bende o iğrenç tada rağmen içtimKızlar iki gündür kahvaltıdan sonra ve akşam yemeginden sonra bir bardsk kimyonlu su içiyorum. Kızımda baya degişiklşk oldu. Ara ara yine gazdan kendini sıkıyo ama bu durum çok azaldı. Tawsiye ederim kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?