- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Gözün aydın canım, allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsinSaat 05:50de aldım bebegimi kucagima cok şükür. Zor bi dogum oldu aslinda sancilar tavandi ama acilmam yoktu. Doktor normal olmayacak galiba diye baya dert ettim dedi ama tabi dogumdan sonra. Epidural yaptirdim ama o anda acilmam cogalinca sadece 1 saat fln rahat gecmistir. Epiduralin en buyuk etkisi dikislerde oldu cunku igneyle uyusamadim. Sonuc olarak ikimizde iyiyizcok sukur. Darisi dogum yapacakların basina
Kaynamış sıcak suyu bir bardaga boşaltıp içine bir cay kasıgı kimyon atıp karıstırıyorum. Kimyon Dibe çökünce ve cay biraz ılıyınca içiyorum. Bu arada yediklerimiz 24 saat sonra süte geçiyomuş canım İçer içmez etki göstermesini bekleme. İnş işe yarar sizdede. İnternetten baktım baya faydası varmış kimyonlu suyun. Bebegin gazı gecmese bile bize fayda saglar:)Bir bardağa ne kadar kimyon atıyorsun canım bnim eşimde nurse Harvey almış 12 günlük bebeğim kullanayım mi bilemedim
Madecassol al rahat edersin Bn bu krem sayesinde kurtuldum canım hiç düşünme al derim 6 TL mi neydi fiyatıKızlar göğüs ucum çok acayip çatladi. Garmastan krem hiç işe yaramadı. Kuruttu hatta daha da acıyo. Zaten bebek almıyor o memeyi. Sagıyorum ama işkence gibi. Lütfen bi öneride bulunun ne alayım. Dayanamıyorum yaa
Tahinin üstündeki yag çok etkiliKızlar göğüs ucum çok acayip çatladi. Garmastan krem hiç işe yaramadı. Kuruttu hatta daha da acıyo. Zaten bebek almıyor o memeyi. Sagıyorum ama işkence gibi. Lütfen bi öneride bulunun ne alayım. Dayanamıyorum yaa
İnşallah canım ya çok sağol kahvaltımı yapıyım hemen deniycemKaynamış sıcak suyu bir bardaga boşaltıp içine bir cay kasıgı kimyon atıp karıstırıyorum. Kimyon Dibe çökünce ve cay biraz ılıyınca içiyorum. Bu arada yediklerimiz 24 saat sonra süte geçiyomuş canım İçer içmez etki göstermesini bekleme. İnş işe yarar sizdede. İnternetten baktım baya faydası varmış kimyonlu suyun. Bebegin gazı gecmese bile bize fayda saglar:)
Ewet tadı kötü ama bu yola baş koydum. Hergün düzenli içicem. Netten baktım baya faydaları varmış. Çarsamba günüde aylık kontrol günümğz. Bakalım doktor damla filan vericekmi gaz içinBende çok tavsiyesini duydum, bu sabah bende o iğrenç tada rağmen içtim
Oriflame tender care kremini kullandım ilk günden itibaren. Hiç çatlak acı sızı olmadı çok şükürKızlar göğüs ucum çok acayip çatladi. Garmastan krem hiç işe yaramadı. Kuruttu hatta daha da acıyo. Zaten bebek almıyor o memeyi. Sagıyorum ama işkence gibi. Lütfen bi öneride bulunun ne alayım. Dayanamıyorum yaa
Bi deneyeyim bakalım canım bid e bi forumda okudum kadın yazmış ananesi 90 yaşındaymış bunlara hep o bakmış dogal yöntemlerle bebeği gazlı ve kabız olunca ona sormuş ki napayım o da saf zeytinyagında sade helvayı iyice kavur sakız gibi olsun sonra bi tülbente içine ser iki kat ser karnı yanmasın karnına sar demiş kadın denedim o günden beri oglım pırt pırt yapıo hem gazını hem kakasını demiş dogal yöntem oldugu için onu da denemeyi düşünüorumCanim e bebekte gaz icin kemer gibi birsey varmis mikrodalgada isitip bebegin karkina geciriyosun iyi geliyormus bibdene istersen
kantaron yagı üzerine tanımam az sızlayınca uçları sürüyorum geçioKızlar göğüs ucum çok acayip çatladi. Garmastan krem hiç işe yaramadı. Kuruttu hatta daha da acıyo. Zaten bebek almıyor o memeyi. Sagıyorum ama işkence gibi. Lütfen bi öneride bulunun ne alayım. Dayanamıyorum yaa
senin için gıcık bi durum biliyorum ama okuyunca gülesim geldi birden :)DoğuramayanlardA bugün
Kızlar göğüs ucum çok acayip çatladi. Garmastan krem hiç işe yaramadı. Kuruttu hatta daha da acıyo. Zaten bebek almıyor o memeyi. Sagıyorum ama işkence gibi. Lütfen bi öneride bulunun ne alayım. Dayanamıyorum yaa
DoğuramayanlardA bugün
Beatrices çok uykusuzum, sütüm var ama bebeğim memeyi almada sıkıntı yaşıyor. Sağıp vereyim diyorum en azından geceleri rahat olur diye, sagdıklarımı bir bakıyorum gündüz kullanmışım, biberona hemen alıştırmayayım dedim ama memeyi almayınca mecbur kaldım. Sütüm var ama meme reddi yapınca ve o an elimde sagılmış süt olmayınca mecbur mama verdim. Bu sefer ben cocuguma yetemiyormuyum diye agladım. Annem meme vereceksin diye bir tarafını yırtıyorsun bu cocuk ac kalıyor mama verelim diyor onunla inatlaşıyorum. Eşim arkadasımda donmuş sütler varmış veriyorlar mama yerine onu getireyim diyor, bana baskasının sutunu kullanmak yerine mama kullanmak daha mantıklı geliyor. Offf hrp aynı seylerini yasamaktan sıkıldım. Hergun evde esimin ailesi bebegı gormeye geliyorlar en az 1 saat. Bugun yanlarında agladım. Eşim daraldı. Ben yazlıga gidiyorum dedi babamın yanına gitti. Ben yine agladım.
Salak bir çocuk dr u bana süt yapıcı damla vermiş bende bebek için gaz ilacı sandım cocuga verdim 5 damla. O kadar dikkat ederken yemesine yaptıgım saldklıga agladım. Yaaa.
Bebegi annem aldı şimdi uyuyorlar, ben kedimi aldım onunla uyuyoruz. İlk defa dinleniyorum galiba. Buraya uzun zamandır yeni girdim.
Bir de süt sağmak ne kadar ivrenç bişey ya. Hort hort hort.... göğüs pedleri göğüs kalkanları... sonum ne olacak bakalım
Beatrices çok uykusuzum, sütüm var ama bebeğim memeyi almada sıkıntı yaşıyor. Sağıp vereyim diyorum en azından geceleri rahat olur diye, sagdıklarımı bir bakıyorum gündüz kullanmışım, biberona hemen alıştırmayayım dedim ama memeyi almayınca mecbur kaldım. Sütüm var ama meme reddi yapınca ve o an elimde sagılmış süt olmayınca mecbur mama verdim. Bu sefer ben cocuguma yetemiyormuyum diye agladım. Annem meme vereceksin diye bir tarafını yırtıyorsun bu cocuk ac kalıyor mama verelim diyor onunla inatlaşıyorum. Eşim arkadasımda donmuş sütler varmış veriyorlar mama yerine onu getireyim diyor, bana baskasının sutunu kullanmak yerine mama kullanmak daha mantıklı geliyor. Offf hrp aynı seylerini yasamaktan sıkıldım. Hergun evde esimin ailesi bebegı gormeye geliyorlar en az 1 saat. Bugun yanlarında agladım. Eşim daraldı. Ben yazlıga gidiyorum dedi babamın yanına gitti. Ben yine agladım.
Salak bir çocuk dr u bana süt yapıcı damla vermiş bende bebek için gaz ilacı sandım cocuga verdim 5 damla. O kadar dikkat ederken yemesine yaptıgım saldklıga agladım. Yaaa.
Bebegi annem aldı şimdi uyuyorlar, ben kedimi aldım onunla uyuyoruz. İlk defa dinleniyorum galiba. Buraya uzun zamandır yeni girdim.
Bir de süt sağmak ne kadar ivrenç bişey ya. Hort hort hort.... göğüs pedleri göğüs kalkanları... sonum ne olacak bakalım
Benimde oğlumda yapıyo birsürü ses çıkarıuo uyurkrn normalmiş canım
Kızlar iyi geceler ben 10 gün önce sezeryan oldum kanamam adet kanaması gibiydi fazlaydı birkaç gündür azalmıştı sadece lavabo ya gittiğimde geliyordu ama az önce çok fazla kanamam oldu beni korkutacak kadar normal midir acaba sezeryan da daha az kanama olması gerekmiyor mu sizin durumunuz nasıl??
Benim sadece 24 saat bantlı kaldı. Hastaneden çıkmadan bandı çıkarıp sprey gibi birşey sıktılar sonra ne pansuman ne bant ... öyle açık kaldı. Aynı gün banyo da yAptım... 12 gün neymiş öyle yaa..
İyiyim sen nasılsın :)evet sonunda doğruduk bu seferde bebişlerle uğraşıyoruz:)anne sütünde kusuyor evet bide emmiyo çok fazla onunla uğraşıuorum malesefMerhaba nasilsin dikiş ti doğum du derken bebeklerin problemleri ile uğraşıyoruz şimdi de:))
Sanirim kusmadan bahsetmissin benim oğlum çok çok kusuyor bazen bütün emdigini çıkarıyor gibi geliyo bana ama bugun sağlık ocağında izlenimi vardı kilosu gayet iyi o yüzden sıkıntı etmiyorum senin bebeğinin kilosu iyiyse bence sende sıkıntı etme midesi büyüyor dedi hemşire sadece tek sıkıntımız günde 3 kere en az üst degistirmek oluyo birde gaz problemimiz var tabiki
1-2 gündür kızımda kusuyor sürekli emmek istiyor dün gece de aynısı oldu sürekli ağladı emdi kustu sonunda sütüm bitti mama vermek zorunda kaldım uyuduğunda 03:30 du son yarım saati babasıylaydı ben uyuklamışım artıkYani evet çok doğru sürekli benimle olmak istiyor ama alışkanlık olur diye çok korkuyorum. Emziği nasıl alıştrdın bir şey yaptın mı yoksa direk aldı bırakmadı mı?Benimki son bi kaç gündür kusuyor üstüne yine emmek istiyor hemen
İyiyim sen nasılsın :)evet sonunda doğruduk bu seferde bebişlerle uğraşıyoruz:)anne sütünde kusuyor evet bide emmiyo çok fazla onunla uğraşıuorum malesefmama veriyorum takviye olarak gaz problemi bizdede başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?