2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gözün aydın canım, allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin

Bir bardağa ne kadar kimyon atıyorsun canım bnim eşimde nurse Harvey almış 12 günlük bebeğim kullanayım mi bilemedim
Kaynamış sıcak suyu bir bardaga boşaltıp içine bir cay kasıgı kimyon atıp karıstırıyorum. Kimyon Dibe çökünce ve cay biraz ılıyınca içiyorum. Bu arada yediklerimiz 24 saat sonra süte geçiyomuş canım İçer içmez etki göstermesini bekleme. İnş işe yarar sizdede. İnternetten baktım baya faydası varmış kimyonlu suyun. Bebegin gazı gecmese bile bize fayda saglar:)

Madecassol al rahat edersin Bn bu krem sayesinde kurtuldum canım hiç düşünme al derim 6 TL mi neydi fiyatı

Tahinin üstündeki yag çok etkili

İnşallah canım ya çok sağol kahvaltımı yapıyım hemen deniycem

Bende çok tavsiyesini duydum, bu sabah bende o iğrenç tada rağmen içtim
Ewet tadı kötü ama bu yola baş koydum. Hergün düzenli içicem. Netten baktım baya faydaları varmış. Çarsamba günüde aylık kontrol günümğz. Bakalım doktor damla filan vericekmi gaz için

Oriflame tender care kremini kullandım ilk günden itibaren. Hiç çatlak acı sızı olmadı çok şükür

Canim e bebekte gaz icin kemer gibi birsey varmis mikrodalgada isitip bebegin karkina geciriyosun iyi geliyormus bibdene istersen
Bi deneyeyim bakalım canım bid e bi forumda okudum kadın yazmış ananesi 90 yaşındaymış bunlara hep o bakmış dogal yöntemlerle bebeği gazlı ve kabız olunca ona sormuş ki napayım o da saf zeytinyagında sade helvayı iyice kavur sakız gibi olsun sonra bi tülbente içine ser iki kat ser karnı yanmasın karnına sar demiş kadın denedim o günden beri oglım pırt pırt yapıo hem gazını hem kakasını demiş dogal yöntem oldugu için onu da denemeyi düşünüorum
kantaron yagı üzerine tanımam az sızlayınca uçları sürüyorum geçio

DoğuramayanlardA bugün
senin için gıcık bi durum biliyorum ama okuyunca gülesim geldi birden :)

Ben doğumdan 1 ay öncesinde lansinoh kullanmama ragmen goguslerimin ucu yara olmuştu, bana krem iyi gelmedi ama kesinlikle tahinı küçük bir kaseye koy guneste beklesin üzerine çıkan yağı sür yada doğal zeytinyağı sür, ikisinden de ben memnun kaldım ama zeytinyağını silmene gerek kalmadığı için bence ilk ondan başlayabilirsin, birde emzirdikten sonra açıkta kendiliğinden kurusun göğüslerin acisını ben çok az yasamama rağmen bilirim çok geçmiş olsun...

Meme vermeyi silikon uçla denediniz mi? Yazıların hepsini okuyamadım sadece bu yazınızı görünce yazmak istedim. Benim bebeğim de memeyi tutmuyordu ama silikon uçla güzel emiyor. Sütüm var diyorsunuz belki işe yarar..

Meme vermeyi silikon uçla denediniz mi? Yazıların hepsini okuyamadım sadece bu yazınızı görünce yazmak istedim. Benim bebeğim de memeyi tutmuyordu ama silikon uçla güzel emiyor. Sütüm var diyorsunuz belki işe yarar..

Benimde oğlumda yapıyo birsürü ses çıkarıuo uyurkrn normalmiş canım

Merhaba nasilsin dikiş ti doğum du derken bebeklerin problemleri ile uğraşıyoruz şimdi de:))
Sanirim kusmadan bahsetmissin benim oğlum çok çok kusuyor bazen bütün emdigini çıkarıyor gibi geliyo bana ama bugun sağlık ocağında izlenimi vardı kilosu gayet iyi o yüzden sıkıntı etmiyorum senin bebeğinin kilosu iyiyse bence sende sıkıntı etme midesi büyüyor dedi hemşire sadece tek sıkıntımız günde 3 kere en az üst degistirmek oluyo birde gaz problemimiz var tabiki

Merhaba bende 19 gün önce sezaryen oldum bazen hiç gelmiyorken bazen çok gelebiliyor dert etmeyin yalnız agrilariniz var mı benim ağrı kesici kullanicak kadar yada çok rahatsız edicek kadar değil ama bazen hissettiriyor kendini yada yataktan kalkarken canım yanıyor hala

Merhaba benim de bantim hastaneden çıkarken çıkarıldı banyo yaptım gelir gelmez banyo suyu akabilir dendi sadece kuru tutmak gerek pansuman on güne kadar yaptım şimdi açık çamaşır değiyor ameliyat yerine yanlız alt karın kısmı hala ağrıyor 19 gün olmasına rağmen sizin ağrı durumunuz nasil

İyiyim sen nasılsın :)evet sonunda doğruduk bu seferde bebişlerle uğraşıyoruz:)anne sütünde kusuyor evet bide emmiyo çok fazla onunla uğraşıuorum malesefmama veriyorum takviye olarak gaz problemi bizdede başladı

1-2 gündür kızımda kusuyor sürekli emmek istiyor dün gece de aynısı oldu sürekli ağladı emdi kustu sonunda sütüm bitti mama vermek zorunda kaldım uyuduğunda 03:30 du son yarım saati babasıylaydı ben uyuklamışım artık

kızlar bazı arkadaslara sordum ama genel olarak sorayım 1 haziran da doğum yaptım sezaryen oldum herkesin bünyesi farklı tabi ama hala alt karın kısmı ağrıyor ve yatarken kalkarken sizlama oluyo gaz sancim yada idrara sıkışık oldugumda ağrıyı daha çok hissediyorum..öyle ağrı kesici kullanacak kadar yada ah dedirtecek kadar değil ama rahatsız hissediyorum bazen hala ev islerini tam anlamıyla yapamıyorum halsiz hissediyorum bunun yanında yorgunluk uykusuzluk var tabi ama dikiş yeri de zorluyor sanırım iç dikişler ağrı yapıyor sezaryen olan arkadaşlar sizde durum nasıl hiç ağrım sizin kalmadı diyen var mı birde ameliyat yeri ne çamaşır deyince bişey olmaz sanırım dimi bazen havalandirmak gerektiğini okudum internette

Benimde uykusuz gazlı geçiyor:)) kilo problemi dediğim gibi yoksa yani kaybetmiyorsa sıkıntı etme bence çocuk doktorumuz çok kusuyorsa 3 saatte bire çıkar demişti emzirmeyi..ben aglayinca memeyi veriyorum sanırım çok geliyo midesi küçücük zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…