Kızlar bu konuda başlık açılmş ama bana çare olmadı buradan da soraym benim yaşadığımı yaşayan var mıdır die.. Kızım 15 günlük oldu, hala her uyanık olduğunda emmek istiyor. Annem oyalamaya çalışıyor ama en fazla 5dk oyalanıyor emmeyi vaz geçmiyor. Gaz problemimiz öyle pek yok çok şükür. Yalancı emzik denedik önceleri 20sn fln alıp bıraktı şimdi ise hiç almıyor. Geceleri emzirdikten sonra bezini kirletirse almak istemiyorum çünkü ozamanda uyanıp yine emmek istiyor. Bir de gündüz emzirince uyuya kalıyor ama yatağına yatrdığım anda uyanıyor tabi yine emiyor..Var mı bana bir çareniz?
benım bebek 16.gununde hiç pişik olmadı. zaten hiç pişik kremide almamıştım.Aranızda bebisi pişik olan var mı? Sleepy kullanıyorum. Krem olarakta sudokrem. Bezden mı yoksa az mı sürüyorum kremi bilemedim ki? Yoksa bezi mı degistirmeliyim?sleepy kullananlar siz memnun musunuz?
lansınoh işe yaramadı bende. kantoron yagı rahatlatmıştı.Kızlar göğüs ucum çok acayip çatladi. Garmastan krem hiç işe yaramadı. Kuruttu hatta daha da acıyo. Zaten bebek almıyor o memeyi. Sagıyorum ama işkence gibi. Lütfen bi öneride bulunun ne alayım. Dayanamıyorum yaa
Maşallah subhanallah .Allah meleğine, sana sağlık versin çok sevindim adınıza.darısı bizlerin başına inşallah11.06.2017 - Sabah saat 8 civarında yine büyük tuvaletime sıkışmış gibi uyandım bi yandan ağrımın ağırlaşmış ve sıklaşmış olduğunu hissediyordum.Wc de sümükümsü kırmızı kanamam olduğunu gördüm.Ağrılarım sıklaştı, gelen ağrı olduğum yerde beni kilitliyor, biraz sonra nefes almama izin veriyordu.3dk 5dk 4dk 1dk da bi gelmeye başladı.Ama bahsedilen gibi sabit aralıklarla değildi düzensizdi ve yalancı sancı oldugunu düşündüm.
-Saat 12.30 tekrar wc ye gittim. Gelen kan çoğalmıştı korktum.Hemen kontrole gittik.
-Saat 13.00 Çatı muayenesinde 8 cm açılma! Doktor "sen nasıl çivi gibi ayakta duruyorsun maşallah arkadaşlar sana odayı göstersin" dedi Doğuma giriyordum.Şaşkınlık, korku..Bu kadar hızlı beklemiyorduk.
-Saat 14.00 bebeğim normal doğdu.Dikiş atıldığını çok az hissettim.kesiği hiç hissetmedim.İçerden 10, dışardan 6 dikiş atıldı.Bebeğimle kavuştuk, tanıştık, bakıştık, emzirmeye çalıştım
-Saat 16.00 biraz gözetimde tutulduktan sonra doğumhaneden yatacağım odaya götürüldüm.
Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin.
gokyuzututkusu 11.06.2017 ekleyebilirsin :)
Yaşadıkların zor ama sen bebeğine odaklanmaya calıs canım. Herkes bir değilki. Daha önceleride yazdıklarını okudum bu şekilde bebeğini de kendini de stres sıkıntıya sokma. Alışma evresindesin bi süre sonra hersey düzene girecek inşallah.Bugün 4.gün ilaca başladığımız.
Allah sabır ve kolaylık versin , çok zor aç karnına 45 dk acı acı ağlaması ve sakinleştirmeye çalışmak...
Eşimin tarafından Allah razı olsun.
Hergün arayıp destek oldular.
Kayınvalidem hep moral veriyor vs...
Ama öz annem arayıp geçmiş olsun bile demedi bunca gun....
Hayalimdeki hamileligi gebelik sekeri yuzunden yasayamamistim. 62 ile hamile kalıp 66 ile doguma gitmistim. Diyet yuzunden.
Suan 60 kiloyum.
Lohusaligimin da boyle öksüz gibi geçeceğini tahmin etmezdim.
Anlamlandiramadigim cok sey var ve aglamak uzulmek dışında bisey yaptigim yok.
İnsan ne olursa olsun bi arar gecmis olsun demeliydi yalandan da olsa.
Allah yardımcın olsun canım ama mıhtemelen doğmustır kuzuSabah kanli sulu akıntıyla uyandim. Dogum baslamis dedi doktorum hastaneye gidiyoruz dua edin kizlar
Ben önce golden goat kullandım ama inanılmaz kabız yapmıstı kızıma. Sonra düzene girmesi için hipp combiotic kullanıp düzene girince kakası organik olana döndük. Gayet memnundum. İhtiyaç duyulması halinde yine hipp kullanmayı düşünüyorumBebisleri mama kullanan anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz
Ben hipp combiotik 1 numara kullanıyorum ama internette araştırirken bazı olumsuz haberler okudum.gerci sonra yalanlanmis ama size De bi sorayım dedim ne kullaniyorsunuz
doktorumuz bize net b marka söylemedi hipp kullAnayim mı dedim kullanabilirsiniz dedi sadece.ah keşke emzirme ile sadece doysa yada sütun saginca yeterli olsa sadece sut versem.mama hiç içime sinmiyor ama yapacak birşey yok kızımı büyütmek için takviye şart dedi doktor
Bendensin kuzu bekliyoz :)Hala doğuramamak saglıkla gelsin inşallah :)
oh ne güzel doğum ya. Darısı basımıza inşallah.11.06.2017 - Sabah saat 8 civarında yine büyük tuvaletime sıkışmış gibi uyandım bi yandan ağrımın ağırlaşmış ve sıklaşmış olduğunu hissediyordum.Wc de sümükümsü kırmızı kanamam olduğunu gördüm.Ağrılarım sıklaştı, gelen ağrı olduğum yerde beni kilitliyor, biraz sonra nefes almama izin veriyordu.3dk 5dk 4dk 1dk da bi gelmeye başladı.Ama bahsedilen gibi sabit aralıklarla değildi düzensizdi ve yalancı sancı oldugunu düşündüm.
-Saat 12.30 tekrar wc ye gittim. Gelen kan çoğalmıştı korktum.Hemen kontrole gittik.
-Saat 13.00 Çatı muayenesinde 8 cm açılma! Doktor "sen nasıl çivi gibi ayakta duruyorsun maşallah arkadaşlar sana odayı göstersin" dedi Doğuma giriyordum.Şaşkınlık, korku..Bu kadar hızlı beklemiyorduk.
-Saat 14.00 bebeğim normal doğdu.Dikiş atıldığını çok az hissettim.kesiği hiç hissetmedim.İçerden 10, dışardan 6 dikiş atıldı.Bebeğimle kavuştuk, tanıştık, bakıştık, emzirmeye çalıştım
-Saat 16.00 biraz gözetimde tutulduktan sonra doğumhaneden yatacağım odaya götürüldüm.
benım bebekte aynı, süreklı memede kalmak istiyor. her uyanık oldugunda emıyor dınlenıyor emıyor boyle gunboyu.
belim içine göçüyordu. neyse ben artık sağıp veriyorum. sağmak en fazla 7-8 dk mı alıyor. bebeğin aynı sütü içmesi 1 saat .
her zaman yapmıyorum ama özellikle gece yatacagı zaman yada gece uyandıgında yapıyorum.
7-8 dk da kaç cc çıkıyor canım? Ben geçen hafta denemiştim yani bebek 1 haftalıkken 13 dk da 30 cc çıktı ve bebek çok kısa sürede bitirip doymadı. O yüzden umudum kırılmıştı.. Ben yine deneyim bir
Canım hiç saymadım ama ayın 22sinde bir aylık olucaz. Şimdiye kadar sleepy bir nunara 80li, 2nunara 78li bitirdik. Üçüncü 78linin yarsındayız şuan
Bi deneyeyim bakalım canım bid e bi forumda okudum kadın yazmış ananesi 90 yaşındaymış bunlara hep o bakmış dogal yöntemlerle bebeği gazlı ve kabız olunca ona sormuş ki napayım o da saf zeytinyagında sade helvayı iyice kavur sakız gibi olsun sonra bi tülbente içine ser iki kat ser karnı yanmasın karnına sar demiş kadın denedim o günden beri oglım pırt pırt yapıo hem gazını hem kakasını demiş dogal yöntem oldugu için onu da denemeyi düşünüorum
Hayirli olsun..Allah anali babali buyutsun..bnmde carsamba saat 8 de yatisim yapiliyor..suni sanci verilecek..dularinizi bekliyorum..11.06.2017 - Sabah saat 8 civarında yine büyük tuvaletime sıkışmış gibi uyandım bi yandan ağrımın ağırlaşmış ve sıklaşmış olduğunu hissediyordum.Wc de sümükümsü kırmızı kanamam olduğunu gördüm.Ağrılarım sıklaştı, gelen ağrı olduğum yerde beni kilitliyor, biraz sonra nefes almama izin veriyordu.3dk 5dk 4dk 1dk da bi gelmeye başladı.Ama bahsedilen gibi sabit aralıklarla değildi düzensizdi ve yalancı sancı oldugunu düşündüm.
Kizlar ya hangi emzigi kullaniyosunuz
Bende avent stooie (adini yazamadim :) )
Bide avent free flow car
Shtoie olani iyi aliyor ama kocaman
Agzinda durmuoki[/QUOTE
Avent soothie emziği meme ucu gibi ama çok ağır kolay emiyor ama taşıyamıyorlar bende aldım kullanamadık wee nin emziğini kullanıyoruz ama çok emmiyor zorluyorum öyle alıyor
heh demek burda okumuşum :) bebeğe mi içiriyosun kimyonu şu saat oldu hala gazla ugrasıoz az biraz atıo ama hala var demekkiBendim o:) babanemden Allah razi olsun o gunden beri kaka sorunumuz yok ama arada gaz problemimiz oluyor kimyon iciyorum onun icinde.
Ben iciyorum rahat ediyr bebegim sute karistiriyrm balda koyuyrm tadi fena olmuyrheh demek burda okumuşum :) bebeğe mi içiriyosun kimyonu şu saat oldu hala gazla ugrasıoz az biraz atıo ama hala var demekki
Yalnız bal alerjik bi besin bi yasından önce vermeyin diolar canım bilgin olsun persembe kontrolümüz var dr a bi sorayım kimyon içirmeyi çünkü bi yerde okudum bebeğin bagırsakkarı felç olmuş kimyondan annesi daha cok ugrastım diodu off ne zor gaz işiBen iciyorum rahat ediyr bebegim sute karistiriyrm balda koyuyrm tadi fena olmuyr
Bugün kontrolum vardı cnm sanci az ama nasılsa ben ağrı hissediyorum sanki bir aydir adet oluyorum.doktor plesantada kireclenme başlamış suyu da biraz azalmaya başlamış dedi cuma tekrar çağırdı o gün bebisin durumuna göre suni sancı falan vercekmis
Ben de soothie var tuttu onu kizimKizlar ya hangi emzigi kullaniyosunuz
Bende avent stooie (adini yazamadim :) )
Bide avent free flow car
Shtoie olani iyi aliyor ama kocaman
Agzinda durmuoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?