2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
11.06.2017 - Sabah saat 8 civarında yine büyük tuvaletime sıkışmış gibi uyandım bi yandan ağrımın ağırlaşmış ve sıklaşmış olduğunu hissediyordum.Wc de sümükümsü kırmızı kanamam olduğunu gördüm.Ağrılarım sıklaştı, gelen ağrı olduğum yerde beni kilitliyor, biraz sonra nefes almama izin veriyordu.3dk 5dk 4dk 1dk da bi gelmeye başladı.Ama bahsedilen gibi sabit aralıklarla değildi düzensizdi ve yalancı sancı oldugunu düşündüm.
-Saat 12.30 tekrar wc ye gittim. Gelen kan çoğalmıştı korktum.Hemen kontrole gittik.
-Saat 13.00 Çatı muayenesinde 8 cm açılma! Doktor "sen nasıl çivi gibi ayakta duruyorsun maşallah arkadaşlar sana odayı göstersin" dedi Doğuma giriyordum.Şaşkınlık, korku..Bu kadar hızlı beklemiyorduk.
-Saat 14.00 bebeğim normal doğdu.Dikiş atıldığını çok az hissettim.kesiği hiç hissetmedim.İçerden 10, dışardan 6 dikiş atıldı.Bebeğimle kavuştuk, tanıştık, bakıştık, emzirmeye çalıştım
-Saat 16.00 biraz gözetimde tutulduktan sonra doğumhaneden yatacağım odaya götürüldüm.

Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin.

gokyuzututkusu 11.06.2017 ekleyebilirsin :)

benım bebekte aynı, süreklı memede kalmak istiyor. her uyanık oldugunda emıyor dınlenıyor emıyor boyle gunboyu.
belim içine göçüyordu. neyse ben artık sağıp veriyorum. sağmak en fazla 7-8 dk mı alıyor. bebeğin aynı sütü içmesi 1 saat .
her zaman yapmıyorum ama özellikle gece yatacagı zaman yada gece uyandıgında yapıyorum.

Aranızda bebisi pişik olan var mı? Sleepy kullanıyorum. Krem olarakta sudokrem. Bezden mı yoksa az mı sürüyorum kremi bilemedim ki? Yoksa bezi mı degistirmeliyim?sleepy kullananlar siz memnun musunuz?
benım bebek 16.gununde hiç pişik olmadı. zaten hiç pişik kremide almamıştım.
kullandıgım bez prıma yenıdoğan 1, pamuğum var ama üşenıyorum ıslak mendılde ılk hafta johnsons baby, diğer haftada unıbaby kullandım.unıbabye devam edıyorum.

lansınoh işe yaramadı bende. kantoron yagı rahatlatmıştı.

Bu arada kızlar ilk günler göğsümden sütüm az geldiği için ağrı acı yanma damarlarımın çekildiğini hissediyordum.Eczaneden daha önceden almış olduğum göğüs ucu kremi "Lansinoh" u kullanmaya başladım.İşime yaradı sizede tavsiye ederim.Sütüm bi kaç güne çoğaldı ve o ağrı acı kalmadı çok şükür.Yinede aklıma geldikçe sürüyorum.

Bebek bezi "Prima Premium Care" kullanıyorum bi süre bu kalitede devam edeceğiz bebek kendini biraz toparladıktan sonra ver elini a101 bim

Pişik olsada olmasada " Bepanthol" pişik kremini kullanıyorum.Bebeğimin poposu kızarmıyor yumuşacık kalıyor

Maşallah subhanallah .Allah meleğine, sana sağlık versin çok sevindim adınıza.darısı bizlerin başına inşallah

Yaşadıkların zor ama sen bebeğine odaklanmaya calıs canım. Herkes bir değilki. Daha önceleride yazdıklarını okudum bu şekilde bebeğini de kendini de stres sıkıntıya sokma. Alışma evresindesin bi süre sonra hersey düzene girecek inşallah.
Sabah kanli sulu akıntıyla uyandim. Dogum baslamis dedi doktorum hastaneye gidiyoruz dua edin kizlar
Allah yardımcın olsun canım ama mıhtemelen doğmustır kuzu
Ben önce golden goat kullandım ama inanılmaz kabız yapmıstı kızıma. Sonra düzene girmesi için hipp combiotic kullanıp düzene girince kakası organik olana döndük. Gayet memnundum. İhtiyaç duyulması halinde yine hipp kullanmayı düşünüyorum
Hala doğuramamak saglıkla gelsin inşallah :)
Bendensin kuzu bekliyoz :)
oh ne güzel doğum ya. Darısı basımıza inşallah.

Kizlar ya hangi emzigi kullaniyosunuz
Bende avent stooie (adini yazamadim :) )
Bide avent free flow car
Shtoie olani iyi aliyor ama kocaman
Agzinda durmuoki

Canım hiç saymadım ama ayın 22sinde bir aylık olucaz. Şimdiye kadar sleepy bir nunara 80li, 2nunara 78li bitirdik. Üçüncü 78linin yarsındayız şuan

Bugun 28 gunluk olacagiz.1 numaradan 70 li sleepy ,1 numaradan 70 li molfix ,2 numaradan prima yi begenmedim 2 numara molfix le donusumlu kullaniyorum. Prima78 li molfix 100 lüikiside yari olmustur.
Ha bu arada yinede pisik oldu kizim.
Pamuk ve suyla yikadigim kuruladigim,sebamed pisik onleyici kullandigim halde.
Sebamed i dr. Kullanma dedi. Sampuani alerji oldu kizim ilk banyosunda. Yuzu vucudu,poposu hep sivilce oldu

Bendim o:) babanemden Allah razi olsun o gunden beri kaka sorunumuz yok ama arada gaz problemimiz oluyor kimyon iciyorum onun icinde.

Hayirli olsun..Allah anali babali buyutsun..bnmde carsamba saat 8 de yatisim yapiliyor..suni sanci verilecek..dularinizi bekliyorum..

Mrblar
Saglikbocaginin verrdigi Dvit kizimi kusturunca kullanmaktan vazgecmistim.1 damla denedim o bile kusturuyordu.
Bugun dr.una soyledim.
Tum bebekler kusuyor o damlada dedi. ABC mi ne birsey yazdi onerdi.
Eczaneden onu aldim. Dr. 1 seferde 15 damla mamaya kat yazmis.
Hani onceden ben kullanmayin 15 damla D vit demistim. Bu devit degil vitaminmis.
Gerci bende asla 4-5 damlayu gecmeyecegim cunku zaten mamalar da vitamin takviyeli.
Dr. A teyit ettirdim 15 damla mi diye evtt dedi

Ben iciyorum rahat ediyr bebegim sute karistiriyrm balda koyuyrm tadi fena olmuyr
Yalnız bal alerjik bi besin bi yasından önce vermeyin diolar canım bilgin olsun persembe kontrolümüz var dr a bi sorayım kimyon içirmeyi çünkü bi yerde okudum bebeğin bagırsakkarı felç olmuş kimyondan annesi daha cok ugrastım diodu off ne zor gaz işi

lilipit Bende de sothie var. Her gelen bu ne kocaman diyor. Kızım iki günlüktü emziği düşmesin diye parmağını emziğin deliğine sokmuş bi baktım

A ALNiLAM canım nasılsın var mı bi gelişme?
Bugün kontrolum vardı cnm sanci az ama nasılsa ben ağrı hissediyorum sanki bir aydir adet oluyorum.doktor plesantada kireclenme başlamış suyu da biraz azalmaya başlamış dedi cuma tekrar çağırdı o gün bebisin durumuna göre suni sancı falan vercekmis

Kizlar ya hangi emzigi kullaniyosunuz
Bende avent stooie (adini yazamadim :) )
Bide avent free flow car
Shtoie olani iyi aliyor ama kocaman
Agzinda durmuoki
Ben de soothie var tuttu onu kizim
Evet buyuk biraz ama
Aventin klasik emzigini ogluma kullanmistim
O da suratini hep kapliyodu
Bu da ayni sadece biraz agir ama kizim eliyle tutuyo emzigini
Uykuya dalarken veriyorum bazen surekli degil
Kendi cikarip atiyo bir süre sonra uyuyunca

Yardıma ihtiyacım var .. bebek sarılıktan dolayı surekli uyuyor emmiyor ne yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…